Коментари - Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото | Днес.dir.bg

Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото

Софийският апелативен съд (САС) пусна под домашен арест 18-годишния Дани Мохамед Фахд Ал Келани, който блъсна и уби с колата си 63-годишен мъж по пътя за Витоша

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото | Днес.dir.bg

Коментари

Мохамед Фахд Ал Келани направо ви казва кой стои зад него и каква парично-политическа въртележка се е завъртяла за да го пуснат този убиец. А това че е убил български гражданин не означава нищо за определени държавни институции. Вижте му снимката. Какво е победил или ще побеждава че показва знака "V" (Виктори) на победата?! Тази снимка на фона на българското море не показва ли че се чуства като чужденец който вече е завладял собствените ни земя и море?!

Бяха освободени и български и гръцки джигити, така че не мисля, че има връзка с националността това безобразие! Има общо с корупираността на нашата съдебна система!!! Просто е имал пари за подкуп този Келани! Ако не е имал, щеше да си понесе последствията!

наи-справедливото решение е "зъб за зъб".

Иска втори шанс момчето... първия път не успя да избяга!!!

Какво е вътрешното убеждение на съдиите пуснали двамата водачи прегазили хората, единият напуснал ПТП. Нямало да се укрият. Как го разбрахте "БЕ" и как сте сигурни в това. Ами ако се укрият - какво ще правите тогава?!?. Освен правни норми, има и морални такива. Явно в България магистратите формират "Убеждението" си не чрез моралните ценности, а чрез финикийските знаци, а отношението им към пострадалите и техните близки - да си е........ майката. За съжаление това се доказва ежедневно от българският съд.

А как ти звучи това, че затворници, излежаващи присъди за убийство, за отвличане и грабежи, излазат В ОТПУСК?!?!?! Неведнъж се е случвало, да излизат в такъв отпуск, за да извършат поредното убийство! ПОМИСЛИ, НАРОДЕ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА?!!!

Ама как да не го пуснеш? Само помислете - онзи 63 годишния само чакал да навърши 63 години и 8 месеца тази година, ако не успее 63 години и 10 месеца догодина и да се друсне на държавната софра. Момчето само е предпазило държавата от разходи.

НЕ Е ХУБАВО ТАКА ДА СЕ ПЛЮЕ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА,ТЯ ВСЕ ПАК ИМА ЗА ЦЕЛ ДА НИ УНИЖАВА И УНИЩОЖАВА! ВЪПРЕКИ,ЧЕ И ТАМ РАБОТЯТ "ХОРА" ,ЛИШЕНИ ОТ МОРАЛ!

така е в абсурдистан, корупцията е навсякъде.. пари имаш ли, закони за теб няма!

Има голям проблем в България и той може да се реши САМО с оръжие!Всичко друго е замазване на очите!

В престъпно криминална държава е нормално престъпниците да бъдат пускани, дори даже когато се знае, че те се извършили предтъплението, опитали са се да избягат. Престъпни държавни органи. Драйфа ми се !

не знам, кой им е работодателя на тези съдии,но ако съм аз бих ги пъхнал поне за 20 години в панделата ,заедно с всички убийци, който оправдават

вече нямат ни срам ни съвест! За какво са учили - да защитават правото и интересите на хората като прилагат закона или да защитават престъпниците като изкривяват правото и не прилагат закона?! След корумпираните полицаи и тези станаха символ на престъпната симбиоза на власт и бандитизъм!

че как да не го пуснеш, вижте го какво добро момченце е,от снимката се вижда, че обича морето, значи е добро дете,е убило някакъв си пенсионер- българин при това, голяма работа!

искайте имунитета на Волен Сидеров, нещастници ! жалки сте!

място в коментара. Проблемът е в Народното събрание и Закона. Къде е Лекето ли беше, Петното ли, от Русе- да направи протест пред парламента?

Забележете формулировката на съдията "'въпреки съществуването на риск той да се укрие, домашният арест гарантира достатъчно това да не се случи, предаде БТА. '' За мен това е индиректно отказ за правосъдие и възпрепятстване на съда от съдията,постановил това. Запознат съм с Американската съдебна система и съм сигурен,че ако американски съдия издаде такова постановление няма да е повече съдия в рамките на 7 дни.

Чудя се кой отгледа и възпита това малко лайнце? Това е безотговорно поведение и резултата е налице - 1 убит засега.

Така е в Лайнаристан. Убиваш при гонка-на свобода, убиваш на пешеходна пътека-на свобода, осъден-в парламента, луд-в парламента. Нема такава държава.

се работи за ГЕНОЦИДа на българския народ. "Браво" на трудолюбивите сребролюбци в мизерната ни и умираща държава! Бог забавя, но не забравя! Да не забравят това продажниците на род и Родина.....

се беше предал сам, иди-дойди, но те го ХВАНАХА!И сега го пускат под домашен арест?!Вероятността да духне е 99%!Пък е и арапин!Спокойно ще се претопи в бежанската вълна и никой няма да го намери!

Сбъркало е момчето - убило е човек и то най-вероятно пияно, затова и такова бягане и укриване. Какво толкова - ако горкия човечец си стоеше да плюе или се възмущава по форумите, нямаше да го прегазят. Ама той си заминал - сега това толкова ''добро" според съдебното решение момче ще трябва толкова пари да плаща - на адвокати, съдии, прокурори, следователи, че и за ремонт на колата. Вместо да купи една по-бърза кола и сгази къде повече хора. Добре, че други освободени от съдиите успяха - и не само възрастни, и деца успяха да прегазят. А съдиите не ги газят - нито децата им, че те учат в чужбина или пък карат коли, които газят.

Айде цигането, следващия път да нацели на съдийката децата!

не е хубаво да се кълне...въпреки идиотската ситуация

о, това е най - малкото, което съдиите заслужават, а също и онези, които "творят" такива престъпни закони, които гарантират безнаказаността на престъпниците!!!!!!!!!!!!

И в нашата съдебна система подобни решения не започнат да се вземат от група "съдебни заседатели"= 12-14 човека, както е в Щатите оправия няма да има! Тук се вземат от един (купен) съдия и двама помощници, които нямат абсолютно никакъв глас, а са чисти фигуранти!

Като знам един такъв съдебен заседател. похвалил се във Фейсбук , че работи в съда и в изречение от осем думи имаше 5 грешки с букви и начин на написване на думи, не знам колко ще може да отсъди ,без да е учил "право"

Какво мрънкате против съдийката - нали вие си избирате и законотворците и съответно прокурорите и магистратите! Мислете като гласувате, а не после - "малка бях, излъгаха ме"!

ИНТЕРЕСНО КОЛКО СА ПЛАТИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА СЪДИЙКАТА?!?!

достатъчно

След като арапчето духне зад граница, съдията "Иванова" ще носи ли някаква отговорност за "мекото" си отсъждане? Или ще си папка паричките от рушвета напълно необезпокоявана?

Ще си ги папка!

толкова сте зяпнали срещу момчето, бе? Това, че "учи и работи" е достатъчен атестат, за да получи "разрешение за убиване"! Пък и какво - виждате, независимо, че предната нощ малко е "поубило" човек, момчето съвестно се е явило на работа, та чак и командировка с татка си в Румъния било! Питате ли го колко уморено е било, но си свършило задачата...А вие лаете тук!!!

"ние ги хващаме,те ги пускат"има нещо вярно в това,а после ще ги тарсим с интерпол по целия свят.

Какви са тези закони в тази мутренска държава, убиват хора по пътищата, изоставят ги без да помогнат, а продажните магистрати ги освобождават под домашен арест, и някои бягат в чужбина, не един и два случаи има за лица с присъди дори избягали в чужбина защото не са в ареста. Все измислят някакви причини да ги освободят!! Ненормална държава и кривосъдие!!

"Домашният арест" е една тъпотия, която дава повече свобода и от другата тъпотия - "подписката"! При домашния арест дори не е длъжен да ходи до районното да се подписва.И като духне зад граница, районния прокурор ще го разбере чак, когато го потърсят за делото но......на-най, няма го! Това стана масов начин за избягване от затвор! И после никой не ги търси!

Е, поредното доказателство, че нямаме държава. И това се прави показно, за да се обезверяват и останалите овце и да си блеят тихичко пред монитора.

българският съд - най-хуманният на света! Най-хуманен по отношение на убийците, разбира се!

Кой знае колко са платили на съдията?

Ние, българите сме чужденци в собствената си държава и извън нея, а чужденците и "бежанците" у нас се ценят повече от нас. Това не го констатирам сега, а преди много години, през седемдесетте и осемдесетте години, по време на авторитарното диктаторско управление на Т. Ж. Понеже сега управлението на Борисов все повече започна да е авторитарно и диктаторско (само каквото каже Тиквата и само с неговото одобрение), затова и действията на държавните институции стават досущ като при Живков - диктатура на пролетар..., пардон, на Диктатора. Той е бащата и майката на нацията, върховен Вожд на всички бълг..., пардон, индианци (цигани и чалми), а българите са "Лош мат`риал и трябва да се водят за врата с каишка!" (цитати). Ето защо нас ни третират като кучета, а чужденците като привилегировани аристократи!

ама плюете Бойко. Прав е човнекът като казваше "Ние ги хващаме - вие ги пущате!"

на първо четене има няколко утежняващи обстоятелства, които задължават съдиите да го закопчеят веднага! Първо - гази човек и бяга. А и лекарите казват, че е могло да бъде спасен! Второ - крие колата в някакъв гараж в провинцията!!! Трето - бяга в чужбина. Ама имал работа, а кой заподозрен ще каже - бягах!!!

бравоооо!!! пак се оказа че нашето правосъдие е N1.... убил човек... избягал.... родителите му знаели... укрил колата.... големите му френд-ове били с него и му пляскали какъв велик мъж е..... :( :( :( .... абе кои ви даде дипломи.... не ми казваите че всички тези основаня не са малки за да понанка малко назатворено.... горкото семеиство ма починаля човек... безсилни са със сигурност... съжалявам за добрите хора във българя.... но както се вижда това е царството на пародята....

Правилно убийците са на свобода. Правозащитните органи са много заети да защитават не само убийци, но и наркотрафиканти.

съдята, колко ти броиха.Убил човек, вече се е знаело а хукнал по рлабота в чужбина - ама много неотложна. Товасе нарича бягство. УТЕЖНЯВАЩО ОБСТОЯТЕЛСТВО Е БЯГАНЕТО ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. Човекът е можело да бъде спасен!!! Ама учил - ще учи в затвора. Пък после - защо съм в чужбина - ама тука е опасно за живота!!!

Ее Бравооооо!

ама нещо много сте задълбали да оправдавате копелето арабско. Това ни чака - може би тази мярка за неотклонение Т.Е. ОТНКЛОНЕНИЕ ИДЕ ДА НИ ПРЕВЪЗПИТА КАК ЩЕ СЕ ОТНАСЯТ КЪМ АРАБИТЕ И ИЗОБЩО КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ, КОИТО ЩЕ НИ НАВОДНЯТ - ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО - ДОРИ И ДА НИ УБИВАТ И ГАЗЯТ. ГРЪКА ПОТРОШИЛ БЪЛГАРКА.

Как можахте да го пуснете тоз сладур. Тука списък направихме кой, кога ...

Сега съветвам децата и внуците на прегазения мъж да отидат и да застрелят този 12-класен боклук. Защото справедливост от мангалския съд няма да видят!

Прегазл човек, т.е. убил го и го пускат. Ами това си е предумишлено убйство. Взел книжка преди 2 седм. и вече катери и се спуска по серпантини. А как е взел книжката, така както го и пуснаха - С ПАРИ! аМИ ЩЕ ГО ПУСНАТ - ВИЖТЕ КАКВА КОЛА КАРА И ПЛЮС ТОВА РАБОТИЛ -ЛЕЛЕ МАЛЕ и учил. Работил във фирмата на баща си. Ама се опитал да избяга - що ще в чужбина след като е убил човек. Ама и изоставил прегазения - това не беше ли утежняващо обстоятелство. ПОЗОР ЗА НАШИЯ ПОДКУПЕН СЪД.

Препоръчвам ви филма "Другата в мен". Вървим към началото на правораздаването. Старият завет. Око за око - зъб за зъб. Преди 6000 години са осъзнали, че всяко престъпление трябва да бъде последвано от наказание. Иначе нещата остават в ръцете на Господ. И много луди ще пожелаят да изпълнят волята Му...

Явно арабите са извадили златните кюлчета из под дюшека и сега съдийката си прави планове за нова вила или кола, това е моето предположение. Друго обяснение нямам, как ще пускаш убиец, който е избягал от местопрестъплението и се е опитал да заличи уликите след себе си, да си почива в къщи?!

Който и да е този съдия, пуснал келеша, дали би го пуснал, ако убития човек му беше баща, брат, приятел? Какво ще кажеш НЕуважаеми г-н/жа съдия? Изобщо имаш ли съвест или те интересуват само парите, които може би бащата на келеша ти е платил? Случайно да си чувал думата МОРАЛ? Явно не си! Алчен и продажен, ненаситен български магистрат си ти!

Ще го размотават по съдилищата минимум 5 години. Ще му тежи на съвестта цял живот. Присъда и да има, като се приспадне ареста и домашния арест, в затвора няма да ходи. Язък за прегазения. Лека му пръст.

какви пет лева, тези гадове викат аллах акбар и минават кръстовище на червено.

Нека има етнически мир!

Значи ако утрепя роднина на съдия - ще ме пуснат под домашен арест, нали?

Не - тогава максимума не ти мърда!

Всъщност не. Тия дни на следващата инстанция дори увеличиха присъдите на убийците на свекървата на съдия Куцкова, абсолютно справедливо ако трябва да съм честен. Също така осъдиха един хирург за смъртта на пациентка пак роднина на съдия и пак да кажа - справедливо според мене. Въпросът е така да е спрямо всички. Никъде в НК няма по-строго наказание ако пострадалият е роднина на магистрат ако не е свързано с професионалната му дейност.Нека тази съпричастност да е към роднините и на другите.

Та не съм туй, ма да питам, кво ти е направил роднината. Като ще е гарга, барем да е рошава ...

още малко и закривайте тази скапана държава и да одим роби в някоя "демократична"държава. там поне робите не ги убиват защото трябва да бачкат

Коментари - Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото | Днес.dir.bg

Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото

Софийският апелативен съд (САС) пусна под домашен арест 18-годишния Дани Мохамед Фахд Ал Келани, който блъсна и уби с колата си 63-годишен мъж по пътя за Витоша

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи от ареста шофьора, прегазил мъж край Копитото | Днес.dir.bg

Коментари

Мохамед Фахд Ал Келани направо ви казва кой стои зад него и каква парично-политическа въртележка се е завъртяла за да го пуснат този убиец. А това че е убил български гражданин не означава нищо за определени държавни институции. Вижте му снимката. Какво е победил или ще побеждава че показва знака "V" (Виктори) на победата?! Тази снимка на фона на българското море не показва ли че се чуства като чужденец който вече е завладял собствените ни земя и море?!

Бяха освободени и български и гръцки джигити, така че не мисля, че има връзка с националността това безобразие! Има общо с корупираността на нашата съдебна система!!! Просто е имал пари за подкуп този Келани! Ако не е имал, щеше да си понесе последствията!

наи-справедливото решение е "зъб за зъб".

Иска втори шанс момчето... първия път не успя да избяга!!!

Какво е вътрешното убеждение на съдиите пуснали двамата водачи прегазили хората, единият напуснал ПТП. Нямало да се укрият. Как го разбрахте "БЕ" и как сте сигурни в това. Ами ако се укрият - какво ще правите тогава?!?. Освен правни норми, има и морални такива. Явно в България магистратите формират "Убеждението" си не чрез моралните ценности, а чрез финикийските знаци, а отношението им към пострадалите и техните близки - да си е........ майката. За съжаление това се доказва ежедневно от българският съд.

А как ти звучи това, че затворници, излежаващи присъди за убийство, за отвличане и грабежи, излазат В ОТПУСК?!?!?! Неведнъж се е случвало, да излизат в такъв отпуск, за да извършат поредното убийство! ПОМИСЛИ, НАРОДЕ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА?!!!

Ама как да не го пуснеш? Само помислете - онзи 63 годишния само чакал да навърши 63 години и 8 месеца тази година, ако не успее 63 години и 10 месеца догодина и да се друсне на държавната софра. Момчето само е предпазило държавата от разходи.

НЕ Е ХУБАВО ТАКА ДА СЕ ПЛЮЕ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА,ТЯ ВСЕ ПАК ИМА ЗА ЦЕЛ ДА НИ УНИЖАВА И УНИЩОЖАВА! ВЪПРЕКИ,ЧЕ И ТАМ РАБОТЯТ "ХОРА" ,ЛИШЕНИ ОТ МОРАЛ!

така е в абсурдистан, корупцията е навсякъде.. пари имаш ли, закони за теб няма!

Има голям проблем в България и той може да се реши САМО с оръжие!Всичко друго е замазване на очите!

В престъпно криминална държава е нормално престъпниците да бъдат пускани, дори даже когато се знае, че те се извършили предтъплението, опитали са се да избягат. Престъпни държавни органи. Драйфа ми се !

не знам, кой им е работодателя на тези съдии,но ако съм аз бих ги пъхнал поне за 20 години в панделата ,заедно с всички убийци, който оправдават

вече нямат ни срам ни съвест! За какво са учили - да защитават правото и интересите на хората като прилагат закона или да защитават престъпниците като изкривяват правото и не прилагат закона?! След корумпираните полицаи и тези станаха символ на престъпната симбиоза на власт и бандитизъм!

че как да не го пуснеш, вижте го какво добро момченце е,от снимката се вижда, че обича морето, значи е добро дете,е убило някакъв си пенсионер- българин при това, голяма работа!

искайте имунитета на Волен Сидеров, нещастници ! жалки сте!

място в коментара. Проблемът е в Народното събрание и Закона. Къде е Лекето ли беше, Петното ли, от Русе- да направи протест пред парламента?

Забележете формулировката на съдията "'въпреки съществуването на риск той да се укрие, домашният арест гарантира достатъчно това да не се случи, предаде БТА. '' За мен това е индиректно отказ за правосъдие и възпрепятстване на съда от съдията,постановил това. Запознат съм с Американската съдебна система и съм сигурен,че ако американски съдия издаде такова постановление няма да е повече съдия в рамките на 7 дни.

Чудя се кой отгледа и възпита това малко лайнце? Това е безотговорно поведение и резултата е налице - 1 убит засега.

Така е в Лайнаристан. Убиваш при гонка-на свобода, убиваш на пешеходна пътека-на свобода, осъден-в парламента, луд-в парламента. Нема такава държава.

се работи за ГЕНОЦИДа на българския народ. "Браво" на трудолюбивите сребролюбци в мизерната ни и умираща държава! Бог забавя, но не забравя! Да не забравят това продажниците на род и Родина.....

се беше предал сам, иди-дойди, но те го ХВАНАХА!И сега го пускат под домашен арест?!Вероятността да духне е 99%!Пък е и арапин!Спокойно ще се претопи в бежанската вълна и никой няма да го намери!

Сбъркало е момчето - убило е човек и то най-вероятно пияно, затова и такова бягане и укриване. Какво толкова - ако горкия човечец си стоеше да плюе или се възмущава по форумите, нямаше да го прегазят. Ама той си заминал - сега това толкова ''добро" според съдебното решение момче ще трябва толкова пари да плаща - на адвокати, съдии, прокурори, следователи, че и за ремонт на колата. Вместо да купи една по-бърза кола и сгази къде повече хора. Добре, че други освободени от съдиите успяха - и не само възрастни, и деца успяха да прегазят. А съдиите не ги газят - нито децата им, че те учат в чужбина или пък карат коли, които газят.

Айде цигането, следващия път да нацели на съдийката децата!

не е хубаво да се кълне...въпреки идиотската ситуация

о, това е най - малкото, което съдиите заслужават, а също и онези, които "творят" такива престъпни закони, които гарантират безнаказаността на престъпниците!!!!!!!!!!!!

И в нашата съдебна система подобни решения не започнат да се вземат от група "съдебни заседатели"= 12-14 човека, както е в Щатите оправия няма да има! Тук се вземат от един (купен) съдия и двама помощници, които нямат абсолютно никакъв глас, а са чисти фигуранти!

Като знам един такъв съдебен заседател. похвалил се във Фейсбук , че работи в съда и в изречение от осем думи имаше 5 грешки с букви и начин на написване на думи, не знам колко ще може да отсъди ,без да е учил "право"

Какво мрънкате против съдийката - нали вие си избирате и законотворците и съответно прокурорите и магистратите! Мислете като гласувате, а не после - "малка бях, излъгаха ме"!

ИНТЕРЕСНО КОЛКО СА ПЛАТИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА СЪДИЙКАТА?!?!

достатъчно

След като арапчето духне зад граница, съдията "Иванова" ще носи ли някаква отговорност за "мекото" си отсъждане? Или ще си папка паричките от рушвета напълно необезпокоявана?

Ще си ги папка!

толкова сте зяпнали срещу момчето, бе? Това, че "учи и работи" е достатъчен атестат, за да получи "разрешение за убиване"! Пък и какво - виждате, независимо, че предната нощ малко е "поубило" човек, момчето съвестно се е явило на работа, та чак и командировка с татка си в Румъния било! Питате ли го колко уморено е било, но си свършило задачата...А вие лаете тук!!!

"ние ги хващаме,те ги пускат"има нещо вярно в това,а после ще ги тарсим с интерпол по целия свят.

Какви са тези закони в тази мутренска държава, убиват хора по пътищата, изоставят ги без да помогнат, а продажните магистрати ги освобождават под домашен арест, и някои бягат в чужбина, не един и два случаи има за лица с присъди дори избягали в чужбина защото не са в ареста. Все измислят някакви причини да ги освободят!! Ненормална държава и кривосъдие!!

"Домашният арест" е една тъпотия, която дава повече свобода и от другата тъпотия - "подписката"! При домашния арест дори не е длъжен да ходи до районното да се подписва.И като духне зад граница, районния прокурор ще го разбере чак, когато го потърсят за делото но......на-най, няма го! Това стана масов начин за избягване от затвор! И после никой не ги търси!

Е, поредното доказателство, че нямаме държава. И това се прави показно, за да се обезверяват и останалите овце и да си блеят тихичко пред монитора.

българският съд - най-хуманният на света! Най-хуманен по отношение на убийците, разбира се!

Кой знае колко са платили на съдията?

Ние, българите сме чужденци в собствената си държава и извън нея, а чужденците и "бежанците" у нас се ценят повече от нас. Това не го констатирам сега, а преди много години, през седемдесетте и осемдесетте години, по време на авторитарното диктаторско управление на Т. Ж. Понеже сега управлението на Борисов все повече започна да е авторитарно и диктаторско (само каквото каже Тиквата и само с неговото одобрение), затова и действията на държавните институции стават досущ като при Живков - диктатура на пролетар..., пардон, на Диктатора. Той е бащата и майката на нацията, върховен Вожд на всички бълг..., пардон, индианци (цигани и чалми), а българите са "Лош мат`риал и трябва да се водят за врата с каишка!" (цитати). Ето защо нас ни третират като кучета, а чужденците като привилегировани аристократи!

ама плюете Бойко. Прав е човнекът като казваше "Ние ги хващаме - вие ги пущате!"

на първо четене има няколко утежняващи обстоятелства, които задължават съдиите да го закопчеят веднага! Първо - гази човек и бяга. А и лекарите казват, че е могло да бъде спасен! Второ - крие колата в някакъв гараж в провинцията!!! Трето - бяга в чужбина. Ама имал работа, а кой заподозрен ще каже - бягах!!!

бравоооо!!! пак се оказа че нашето правосъдие е N1.... убил човек... избягал.... родителите му знаели... укрил колата.... големите му френд-ове били с него и му пляскали какъв велик мъж е..... :( :( :( .... абе кои ви даде дипломи.... не ми казваите че всички тези основаня не са малки за да понанка малко назатворено.... горкото семеиство ма починаля човек... безсилни са със сигурност... съжалявам за добрите хора във българя.... но както се вижда това е царството на пародята....

Правилно убийците са на свобода. Правозащитните органи са много заети да защитават не само убийци, но и наркотрафиканти.

съдята, колко ти броиха.Убил човек, вече се е знаело а хукнал по рлабота в чужбина - ама много неотложна. Товасе нарича бягство. УТЕЖНЯВАЩО ОБСТОЯТЕЛСТВО Е БЯГАНЕТО ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. Човекът е можело да бъде спасен!!! Ама учил - ще учи в затвора. Пък после - защо съм в чужбина - ама тука е опасно за живота!!!

Ее Бравооооо!

ама нещо много сте задълбали да оправдавате копелето арабско. Това ни чака - може би тази мярка за неотклонение Т.Е. ОТНКЛОНЕНИЕ ИДЕ ДА НИ ПРЕВЪЗПИТА КАК ЩЕ СЕ ОТНАСЯТ КЪМ АРАБИТЕ И ИЗОБЩО КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ, КОИТО ЩЕ НИ НАВОДНЯТ - ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО - ДОРИ И ДА НИ УБИВАТ И ГАЗЯТ. ГРЪКА ПОТРОШИЛ БЪЛГАРКА.

Как можахте да го пуснете тоз сладур. Тука списък направихме кой, кога ...

Сега съветвам децата и внуците на прегазения мъж да отидат и да застрелят този 12-класен боклук. Защото справедливост от мангалския съд няма да видят!

Прегазл човек, т.е. убил го и го пускат. Ами това си е предумишлено убйство. Взел книжка преди 2 седм. и вече катери и се спуска по серпантини. А как е взел книжката, така както го и пуснаха - С ПАРИ! аМИ ЩЕ ГО ПУСНАТ - ВИЖТЕ КАКВА КОЛА КАРА И ПЛЮС ТОВА РАБОТИЛ -ЛЕЛЕ МАЛЕ и учил. Работил във фирмата на баща си. Ама се опитал да избяга - що ще в чужбина след като е убил човек. Ама и изоставил прегазения - това не беше ли утежняващо обстоятелство. ПОЗОР ЗА НАШИЯ ПОДКУПЕН СЪД.

Препоръчвам ви филма "Другата в мен". Вървим към началото на правораздаването. Старият завет. Око за око - зъб за зъб. Преди 6000 години са осъзнали, че всяко престъпление трябва да бъде последвано от наказание. Иначе нещата остават в ръцете на Господ. И много луди ще пожелаят да изпълнят волята Му...

Явно арабите са извадили златните кюлчета из под дюшека и сега съдийката си прави планове за нова вила или кола, това е моето предположение. Друго обяснение нямам, как ще пускаш убиец, който е избягал от местопрестъплението и се е опитал да заличи уликите след себе си, да си почива в къщи?!

Който и да е този съдия, пуснал келеша, дали би го пуснал, ако убития човек му беше баща, брат, приятел? Какво ще кажеш НЕуважаеми г-н/жа съдия? Изобщо имаш ли съвест или те интересуват само парите, които може би бащата на келеша ти е платил? Случайно да си чувал думата МОРАЛ? Явно не си! Алчен и продажен, ненаситен български магистрат си ти!

Ще го размотават по съдилищата минимум 5 години. Ще му тежи на съвестта цял живот. Присъда и да има, като се приспадне ареста и домашния арест, в затвора няма да ходи. Язък за прегазения. Лека му пръст.

какви пет лева, тези гадове викат аллах акбар и минават кръстовище на червено.

Нека има етнически мир!

Значи ако утрепя роднина на съдия - ще ме пуснат под домашен арест, нали?

Не - тогава максимума не ти мърда!

Всъщност не. Тия дни на следващата инстанция дори увеличиха присъдите на убийците на свекървата на съдия Куцкова, абсолютно справедливо ако трябва да съм честен. Също така осъдиха един хирург за смъртта на пациентка пак роднина на съдия и пак да кажа - справедливо според мене. Въпросът е така да е спрямо всички. Никъде в НК няма по-строго наказание ако пострадалият е роднина на магистрат ако не е свързано с професионалната му дейност.Нека тази съпричастност да е към роднините и на другите.

Та не съм туй, ма да питам, кво ти е направил роднината. Като ще е гарга, барем да е рошава ...

още малко и закривайте тази скапана държава и да одим роби в някоя "демократична"държава. там поне робите не ги убиват защото трябва да бачкат