Навални сряза електронната си гривна и отиде за мляко

Руският опозиционер Алексей Навалнии, който е под домашен арест, сряза електронна си гривна, отправяйки предизвикателство към руските власти.

Обратно в новината

Коментари - Навални сряза електронната си гривна и отиде за мляко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното е,че никой не го отразява в Русия вече този. Бита карта. Всякакви опити за мъченичество и героизация в стил "онеправдан народен трибун" на руснаците са им през... Сега ще пробва и да се поразходи навън, ще го вкарат в УАЗ-ката и петата колона ще започне да квичи-пак без последствия обаче. Между другото, двете организации на ветераните от ВДВ преди 2 седмици излязоха с изявление,че Майдан в страната няма да допуснат,дори и държавата да пропусне да се сезира като хората.Членовете им са към 100-ина хиляди души,симпатизантите-не е ясно колко.Не е трудно да се досети човек какво ще стане при опит за силови действия от петоколонниците дори и Путин да не изкара един ОМОН-овец срещу тях.

Че то там има ли ПРАВОСЪДИЕ ИЗОБЩО?

Шило

В Русия дали му обръщат толкова внимание, колкото тук?

Тоя съвсем изкука и като вземат да го вкарат в затвора ще започне да крещи че е политически противник на ВВПутин ! Сорос и Байдън ще искарат това жалко крадливо еврейче мъченик , както на времето еврейката Ю. Тимошенко ! Защо етнически руснаци не крадат големи пари от държавата а само с еврейски корени , може би по-лесно се защитават от американски и европейски гей-политици ?

Белким съборят ( на куково лято!) Путин, и да изскочи този носител на евро-атлантическите ценности.

скапан петоколонник срязал електронната гривна , ся ш ти турнат желязна . прай са на маймун , само и само да изкара че го тормозели "политически" па той бил "борец за свобода" . ми не си , крадец за свобода си , помияр . ай ся у тюрмата ефективно .

само какво производство е гривната не сте разисквали още

Не стесняйся!

Този го тъкмят за руския бочко ама ще опита мазната опашка.

Либерал -фашистите ,такива предатели и мошенници ,като Нахални дисиденти ли ги наричат ??

Всеки който мисли е фашист. Така че споко. Ти не си фашист.... ти си тъпак.

Няма такова нещо либерал-фашисти, има национал-социалисти, а също - Путиновите 'нашисти' .

Да внимава, като срязва гривната, някой да ну му резне халката.

Като не иска незаконно задържане под домашен арест, е редно да бъде пратен законно на Колима река.

VIPER

Защо в православната Русия , този трябва да го търпят повече отколкото в католическите САЩ или Англия Ще го стъпчат като хлебарка , преди да се е усетил На тях не им трябват български "петна"

В САЩ е законно да носиш оръжие,в Русия не. В САЩ Патриотичния Акт действа с пълна сила,в Русия дори след Норд Ост и Беслан,държавната им Дума не гласуваха и не приеха такъв. САЩ откриха лагер за мъчения в Гуантанамо,Полша,Румъния,в Русия закриха всички такива преди 60 години. Сега разбирам защо в САЩ е демокрация,а в Русия е диктатура.

В Русия направо застрелват неудобните или ги 'самоубиват'...

sorry , 'бизнесмените' в Русия (както и нашите) ги стрелят с прашки нали?

Колко ли милиарда долара са подготвели от САЩ за това същество за да им помогне да унищожат родината му. За Турчинов, Кличко,Ясенюк и компания минаха само с 5 ,тука ще трябват много повече и дали ще има успех е много съмнително.

Нека попитам пенещата се соросоидна сган следните три неща: 1. ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ЕДНОЛИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ДОМАШНИЯ АРЕСТ В САЩ И ЕС ОТ ВСЕКИ КОЙТО СМЯТА СЕБЕ СИ ЗА НЕПРАВИЛНО ОСЪДЕН? 2. КОЙ ДРУГ ОСВЕН СЪДЪТ ИМА ПРАВО ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ КОЕ Е ЗАКОННО И КОЕ НЕ Е? 3. АКО НЕЩО Е ЗАКОННО В САЩ, ТО ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАКОННО В РУСИЯ, А В ЕС, А В САУДИТСКА АРАБИЯ?

По принцип си прав,но соросоидите са с промити мозъци и няма да те разберат какво ги питаш. А и те винаги са прави.

Законите в диктатурите и банановите републики не се уважават много в цивилизования свят. В Русия се прилагат главно срещу тези дето не играят по правилата - т.е. не си плащат чинно подкупите.

Седи си Навални в къщи.Навън вали сняг,хората празнуват...А той сам.И никой не си спомня за него.И никой не пише за него.Никой не го е бил,никой не му е скъсал якето,главата му не е сцепена и не тече кръв,няма и посинено око. Трябва спешно да направи нещо.Щото парите от американците за това се получават-да има джабала,да се драска срещу Путин. Май единственото, за което за малко пак можеш да влезеш в кадър е да си срежеш гривната.Важното е да опишеш колко дълго си се борил с тоз символ на онеправдаността,да му направиш снимка,да се тръшкаш... Мъка !

задържането под стража или паричните гаранции са мерки, целящи осигуряване присъствието на ответника в съдебния процес. След като има съдебна присъда, тя се изпълнява - осъдения отива в затвора, ако присъдата е ефективна или се освобождава паричната му гаранция, снема се запрещението , било домашен арест или задържане под стража. Навални ще изкара пари и за пореден път ще унизи руското правосъдие

малко си пообъркал понятията от двата процеса, ама карай!

Нали се сещаш,че това е присъда от първа инстанция. Ако обжалва,мярката е в сила,до края на законовия срок за обжалване 7,10 или 14 дни.Ако вече е обжалвал присъдата,то ще трябва да изчака решението на по горна инстанция под домашен арест. Останалото е за зрители и РЕП клиенти и пропаганди.

Ся застъпниците на крадеца се позовават на принципа-положението на подсъдимия не може да се влошава от следващата инстанция. Но даже не го и написаха, въпреки, че някои от тях се барат спецове. Говоря за форума.

Представям си в САЩ: Алекс Навал осъден за финансови измами,обявил се за борец срещу правителството на Обама заради убийствата в Фъргюсън и Ню Йорк на афроамериканци от полицията-обявява,че е разрязал гривната си за следене,нарушавайки постановения от съда домашен арест. Ще бъде арестуван на момента от полиция и ФБР в купом с повдигнат още няколко обвинения. А в демократичните независими медии ще бъде отразена безупречната работа на полицията и ФБР срещу един федерален престъпник. И изобщо няма да има пресконференция на Държавния Департамент относно загрижеността им за човешките права на Алекс Навал. Демокрацията ми е по добра от демокрацията ти,мистър Путин.

Колко ника имат в руското посолство? И защо така са се запенили около някой си дребен нарушител. Или не е толкова дребен враг на путкиновщината? Изглежда, че не е.

VIPER

Това , че си престъпник , не те прави борец за свобода...

Тоя май не е гледал сагата Ходорковски. Тези нагли еврейчета, след като се нагушиха яко се чудят какво да измислят от скука, само и само да посетят най-известния руски музей "Сиберия".

VIPER

В люлката на демокрацията Франция , да не говорим за англосаксонските Англия и САЩ , този не биха го търпяли и 5 минути , преди да му почукат ченгетата на вратата....

Мошеник! Крие далаверите си зад "опозиционна" дейност. Плаче и той за Сибир.

Сам си проси да го бият и натикат в на кучето г-а, където му е мястото.

Е, който не спазва закона подлежи на санкция-така е навсякъде в белия свят. Навални сам си утежнява положението, действайки по указание на краварските си господари! Гради образ и иска да бъде приеман като мъченик? Е, няма как да стане, прекалено дребна и меркантилна душица носи!!!

Ф.И.Тютчев, 1867 г.: "Напрасный труд - нет, их не вразумишь, Чем либеральней, тем они пошлее, Цивилизация - для них фетиш, Но недоступна им её идея. Как перед ней ни гнитесь, господа, Вам не снискать признанья от Европы: В её глазах вы будете всегда Не слуги просвещенья, а холопы".

,,виновен,, евреин??? съдебен ,,парадокс,,!!! в европата за съмнения за подкуп политиците си подават оставка!!! този определено е крал и желае да стане ,,президент,,!!! да отиде при порошенко в ,,о,крадна,,!!!

И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ НЯКОИ ЗАКОНИ, СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕ ЗА МЕН НЕ ВАЖАТ И АЗ ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ!

Най - точният коментар е направил ДЕТРОЙТчето: " Беззаконието на путинова Русия среща беззаконие от страна на Невални".

Според теб.

Определено според интелигенцията.

Навалний е станал нахалний и май отива към печалний

А ти към слабоумний.

Не той....

НАВАЛНИ Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ - ДОКАТО ХОДОРКОВСКИ И ГОРБАЧОВ НЕ СА - МОЖЕХА ДА ИЗБИРАТ ДАЛИ ЖИВЕЯТ В РУСИЯ ИЛИ ИЗВЪН РУСИЯ И ТЕ ИЗБРАХА ЧУЖБИНА :))

Такива патриоти, като него ни мачкат 25 год

Е, и? И днес се появи в медиите.

И ние се развличаме с него. Като футболна топка. Едно бързо мачле на малки вратички.

VIPER

Такива , като Навални си ги имаме и в България.Само като видиш партията на Бареков....докопаха кокала и кой откъде е хахахха

.. НИКИ МЛАДЕНОВ МАЛКАТА ПИЦА ЦАРСКИТЕ ДИЛЪРИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ АХМЕД ДОГАН ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ДАВАЙ ПРИМЕРИ С УСПЕЛИ ХОРА - СТИГА С ЛУЗЪРИ :)

Сибир и в такива случаи е незаменим прекрасен географски район! За съжаление на Путин, а вероятно и на руското правосъдие им липсва емоционалност като моята.

АКО АЛЕКСЕЙ ТРАКТОРА БЕШЕ ОТИШЪЛ ЗА МЛЯКО ПО ВРЕМЕ НА ДОМАШНИЯ СИ АРЕСТ , В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЕС ЩЯХА ДА ГО ЗАКАРАТ В БАГАЖНИКА НА ПОЛЦЕЙСКА КОЛА ДО РАЙОННОТО - ОБАЧЕ ПУТИН Е МНОГО МИЛОСТИВ :))):))) ДА ОТРЕЖЕШ ГРИВНАТА ЗА ЕЛЕКТРОННО СЛЕДЕНЕ ВЪВ ВСЯКА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - А ТИ АКО ИСКАШ ИМ РАЗПРАВЯЙ ЧЕ СИ ПРОТЕСТИРАЛ ПРОТИВ МЕРКЕЛ ИЛИ КАМЕРЪН - ЩЕ ТЕ ПРИБЕРАТ И ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА :))

В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЕС има демокрация! А Невални е умен човек и е наясно, че в ПУТИНОВА РУСИЯ демокрацията липсва. За това си е позволил да действа като руснак.

Само че, Русия не е в ЕС.

Присъдата влиза в СИЛА от 15.01 .2015.ТОЧКА.Другото е ЗАКОНО НАРУШЕНИЕ.

Разбира се, че му нарушават правата. До 15.01 може да отиде до братя Галеви, или при убииците на студента Балтов.

Ако това се случи в свъхдемократична страна и някой осъден на пробация или подлежащ на изтърпяване на присъда си среже гривната, ЩЕ ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ЗА ПЪЛНИЯ СРОК НА ПРИСЪДАТА,БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ,АМНИСТИИ И ПРИ СТРОГ РЕЖИМ!!!

Прав си! Ако се случи в демократична страна, може би, ще му се случи това което си описал. Само че, Невални е адвокат и е наясно, че ПУТИНОВА РУСИЯ не е демократична страна. Това е умен човек, не е мужик!

И изпечен крадец!

Тоя Навални е просто една дрънкулка за утеха на тези, чиито данъци се топят за проекта: "Демокрация за Русия" и разни други измамени камилчета.

След като става ясно, че всъщност поддържаните от САЩ украински властници са допуснали свалянето на самолета, Навални е получил задачата отново да го вдигне ... Иначе праведният гняв на САЩ срещу Путин започваше застрашително да губи градуси.

Какъв парадокс! Афроамериканците не се славят с кой знае какъв интелект, но са случили на държава. Мужиците са малко по - интелигентни от съгражданите на ДЕТРОЙТчето на са изтеглили късата клечка, по отношение на държава и управляващи. Путя живее в 18 век, мислейки си, че е цар на Русия. Горкото жуже! Даже не наясно, колко е далеч от истината.

Коя е истината?! Крадците и убийците да се разхождат свободно, като Бегето?

Не пишат как пред 47 световни телвизии, офицер от Украинската армия разказва за бригадите изкормвачи от Десен сектор, които обикалят бойното поле и вадят човешки органи сд които търгуват??? Гривната на евреина е по-важна??

Е, всеки полуидиот може да съчинява подобни лъжи от примитивен кагебистки тип.

Цял свят знае, че Политковская бе убита по нареждане на кагебейския сатрап. И какво от това?????????? Да не би руския съд да му е повдигнал обвинение???????

Най-важно е мозъкът на българина антисемит и расист. Пълен с хлебарки.

Афроамериканците са били 300 г. роби в Държавата на мафията....

В смисъл Италия?

Афроамериканците са били 300 г. роби в Държавата на мафията....

Съгражданите на детроя живеят във Филиповци.

Афроамериканците са били 300 г. роби в Държавата на мафията....

Всеки един от вас може да е обект на подобен тормоз и е добре да знаете, че след постановяване на присъда още в залата съдът се произнася по мярката за неотклонение. Задължително! А Навални просто е махнал една забравена гривна и нищо не е нарушил. Но сигурно ще трябва да им я плати, заради увреждането.

Една отрепка по - долу се изкашляла, че Невални трябва да спазва БЕЗЗАКОНИЕТО НА ПУТИНОВА РУСИЯ??????? Ха, каква смешка?! Кагебейския боклук да нарушава закона а, обикновения руснак да ги спазва. Че това е голям майтап бе, УЙли!!!!!!!!! Ти да не си потомък на афроамериканци, че си толкова прост?

Момче, по -спокойно! Много се пенявиш. Ще се удавиш в собствената си плюнка.

Мен не ме мисли. Драскай за Путя, че жужето има нужда от подкрепа.

Дира, като ме изтрихте да не би Иречек (Попича) от пенсиониран милиционер да се превърна в академик? Какво обидно има в това, че е работил в НМ?

ИНТЕРСНО Е СЛЕДНОТО ... НАВАЛНИ СЕ БОРИ СРЕЩУ БЕЗАКОНИЕТО В ПУТИНОВА РУСИЯ ... ... А САМИЯ ТОЙ ИЗВЪРШВА НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ ?????

Какво точно незаконно е извършил? Може би спрямо него е извършено беззаконие. Лесно е да се разбере, ако можеш да мислиш.

Колко ясно си го казал: Беззаконието на Путя среща беззаконие. Много ми е интересно да поясниш, защо Невални трябва да спазва БЕЗЗАКОНИЕТО на ПУТИНОВА РУСИЯ. Ееее ДЕТРОЙТче, ДЕТРОЙТче, така се получава когато човек е заслепен по един кагебейски сатрап! Ако имаш логичен отговор на този въпрос ще те призная за истински АФРОАМЕРИКАНЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти другарю, защо си детройт, а не си Ленинград? А още по-добре Пхенян.

Този шамшал е наследник на партизани. Така са свикнали - да 'жавкат против капитализма, но да ползват облагите му.

Ционистът Навални, ако живееше в САЩ, отдавна щеше да бъде в Гуантанамо и щеше да си е признал и това, което не е правил

В гуантанамо не живеят ционисти, а антиционисти. Ционистите си имат държава и при това блестящо уредена.

навални го осъдиха за кражба на пари от фирма, не по политически причини. Няма протест срещу присъдата от страна на ощетената фирма. :)))

Че кой съди по политически. Или се е сбил, или откраднал краставица, или обидил някой обикновен руснак, но не Путин.

Не пишат как пред 47 световни телвизии, офицер от Украинската армия разказва за бригадите изкормвачи от Десен сектор, които обикалят бойното поле и вадят човешки органи сд които търгуват??? Гривната на евреина е по-важна??

ТОЗИ Е САМО ЗА ГУАНТАНАМО. ТАМ ЩЕ МУ ПУСНАТ ТОК В ЗАДНИКА И ЩЕ ПУСНЕ МЛЕКО ДА НЕ СЕ РАЗКАРВА ДО МАРКЕТА.

На вид изглежда да е братовчет на Гамизов. Ако е и толкова умен, цена няма да има. Направо да идва тук, където не е необходимо да си луд, за да се изявиш, но помага!

Аз викам да го земем за Министър на Образованието, че нашия е слабак в сравнение с него :)

ИНТЕРЕСНО ЩО СОРОСОИДИТЕ ДНЕСКА НЕ ПИШАТ ЗА ГЛАВНИТЕ НОВИНИ - ПЕТРОЛА ПАДА - РУБЛАТА ПАДА .... СИГУРНО ЗАЩОТО - УПС - ВЧЕРА И ДНЕСКА И БОРСОВИТЕ ИНДЕКСИ ДАУ ДЖОУНС И СНАНДАРД ЕНД ПУРС И ТЕ ПАДАТ И ДАКС И ФИТСИ ПАДАТ .. ВЪОБЩЕ КАМЪНИТЕ ПАДАТ :)))))

За падането на рублата трябва да говорят путиноидите като теб!

Само дето скоростта е различна за последния ден. А в интервал от 1 година катастрофата с рублата е нечувана. Но ще има още. Докато стане 1 цент = 1000 рубли. Тогава Путя ще увисне на въжето насред Красния площад пред Василий Блажени.

sulio@mailinator.com

НАдявай се на мляко от бик.Ей много сънувате това соросоидите и все розови съниша. Хахаха

На тоя още като му видя физиономията и ми иде да му фрасна един. Не знам как върви по улиците без да го пребият. Явно руснаците зяпат рускините и това спасява тоя мухльо.

Слабоумните и грозни жени са първи автори в защита на убийците. Комплекс за малоценност.

Звучи си като съвремена европейка. Не бих и дал твоето описание.

както и всеки който не е съгласен с Путлер, нали комуноидче ?