Прокуратурата призна за пропуски около смъртта на момиче от дом

Няма грешка на институцията, а на конкретни прокурори, които през 2006 г. са се занимавали с делото за смъртта на детето с умствени увреждания, заяви зам.-главният прокурор Галина Тонева.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата призна за пропуски около смъртта на момиче от дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

МУХАХА СЛЕД ТОЛКОВА УЧЕНЕ КОНКУРСИ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ПАК ЕДНО ОБВИНЕНИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СКАЛЪПИТЕ ГОСЛПОДА ПРОКУРОРИ ЕЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ, САМО МАЗНИ ВРЪЗКАРИ ОТ БКП СТЕ СЕ НАМЪРДАЛИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ЗАТОВА НЕЩАТА СА ТОЛКОВА ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВАТ.

За всич1ки злини в БГ е виновна коунистическата партяи, която сега се прикри като социалистическа. Но говната в не са същите и говорят същото, смърдят на същото!

Какво значение има къде е живяло детето преди да го настанят в дома? Може да е отглеждано в дом за по-малки и да е навършило максималната възраст. Факт е, че точно в този дом са допуснали да се натъпче с 4кг. боклуци. Кой знае как си вършат работата там служителите. По-неприятното в случая е, че съдът е приключил делото без да види нищо нередно и едва когато БХК завежда дело, тогава хрантутниците показват някакъв признак на действие.

Има голямо значение..Прочетете и ще разберете

Жалко за детето че не са полагани грижи, но не става ясно къде е било до 2002 година, какво лечение въобще е било осигурено, защото всички знаем че когато нямаш средства колкото и да искаш неможеш да се лекуваш качествено..Вместо да хабят средства за дела по добре да намерят начин тези деца да бъдат лекувани и отглеждани адекватно..защото на всеки мислещ е ясно колко е трудно това..