Изчезнаха разпити от папките по делото ”Октопод”

Поредното заседание от делото "Октопод" започна със скандал, след като съдът уведоми страните за липсващи разпити от папките по делото, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Изчезнаха разпити от папките по делото ”Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно ги е взел Цъвто в отвъдното, демек началника му от 6 клас.

Независимият български съд пак се изложи! НАбира точки за най-корумпираната ни институция.

И как така, бе!? Къде се намираме в страната на изчезващите дела, свидетели, свидетелства ли?!!!

КОЛКО САМОДОВОЛНО СЕ Е УСМИХНАЛ ТРАКТОРА.

е много деликатна, прави димни завеси, изчервява се, полилавява, а и не забравяйте, че има доста дълги пипалца. Иначе е мека наглед. А и може неочаквано да се изстрелва в избраната посока с аеродинамичното си телце. Клюнчето му хапе жертвата и си я довършва в подмолите насаме. Абе, за какво говорите? Щото ние си мислим за едно морско мешесто. Да не забравим - дори и то се хваща в мрежите и даже е голям и вкусен деликатес, всеки по световните ресторанти го знае.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ , ТО СТАНА ,КОЙ МИ С... В ГАЩИТЕ !!!!!!!!!! И СЕГА АКО ТОЗИ АДВОКАТ СЕ ИЗМЪКНЕ ПРОСТО ДЪРЖАВАТА Е ЗА КОФАТА !

До през 1981....... Споко онзи ден ми се наложи да си направя една справка и понеже не носех номера помолих една дама да направи справката в най проста екселска таблица като и обясних какво трябва да направи а тя ме заби с отговор тези бележки са за тожа да се носят :)

Срамувам се,че съм българин. Знам,че мафията си има държава,наречена БЪЛГАРИЯ!

Чакайте,бе,каква стана тя? Нали уж,"Нешка няма грешка", тя е честна комунистка,пък и за нея се появиха, меко казано,лоши сведения.

Когато взимаш пари назаем, трябва да незабравяш ,че идва време да ги връщаш-комунист,капиталист няма значение.

....Че до една година година ще се въведат компютрите и в съда.С това щели да отпаднат толкова многото изчезващи документи от съдебните папки и дела.Всичко щяло да става вече неимоверно сигурно и всичко щяло да се записва на компютрите а хартиените носители щели да отпаднат.Дааа.... А днес сигурно трябва да се въведат айпади и лаптопи за да няма такива "пропуски". Още чакам да видя резултата от въвеждането на компютрите от 1981г. но не виждам никаква разлика.Явно компютрите трябва да се махнат от съда,така или иначе не служат за нищо.Документи си изчезват и сега безпрепятствено както тогава.А с тези камери нищо няма да се постигне дето заснели четящите делата в адвокатската стая.Този запис не може да служи за доказателство --- закон!!!

Абе и по това дело ще пада голям смях.Плевенския бизнесмен не искал да си плаща дълговете, а пък Алексей го заплашвал че ще го бие с лопата.

с неговите връзки, сега ще почнат да изчезват съдии и свидетели..

Болуруса е метнал някой милион към ''зидарите'' Очаквайте оправдателна присъда,след това ,Трактора ще осъди България в Хага ! Просто заби в земята камората и албанската мафия взети заедно.

Абе тези не са ли чували за сканиране на документи и електронни архиви. Какво ни занимават с тъпотии...

Доц. Петров е един силен, достоен и заслужаващ уважение човек! Всичко друго е вятър и мъгла! За да бъде оплют, впрегнаха целия репресивен апарат и журналя-подлоги, близки до властта, като Дудука. Да не говорим за поръчковите свидетели, всички престъпници с по 20 висящи дела. Това е.....

Тези иди ги разправяй на битите,иб*ните и обраните

ти си бил в кухнята н нещата,б.Я ниразкажи още за твоя доцент,достойния човек...

Ти да не би да си сменял маслото на трактора,бе...

А ти сигурно си професор и си му преподавал "Морал и право и погазването му"..... А бе човеченце, ти не знаеш на кой свят се намираш, та чак доцент Петров си захвалил..... Перко.....

Алексей си е Алексей! Страхотен приятел, колега, гражданин на БГ! Пък Вие подлоги, духайте супата! хахахааааааххххх

има нещо много гнило и смърди

А бе този Цветанов се оплаква, че са искали от него да си връща заемите, а негово човешко право било да завлече заемодателите? Това ли му е тезата? Силна е.

те бившите ченгета станаха най-големите мутри.

Най добре ще е когато с папките, изчезнат всичките тия покварени съдии, политици, бизнесмени, барабар с цялата им покварена мутрократична система.

Този е на бай Гоце човека...се октоподи

Внимавайте с коментарчетата,че лесно ще ви намеря и след това въобще няма да можете да пишете,че то без ръце е много трудно,да знаете..

От тази мутра може да се очаква всичко. Жалко, че много хора, които има какво да кажат се страхуват. Щяха да излезнат страховити истории :(

Страховити истории от малки страхливи мишки.Мачкал съм ви и пак ще ви мачкам нещастни мишоци

Само ми падни в открит двубой!Ще те обеся на каратисткия ти пояс!

....du hast !

съда е мафия, мафията е съда.

Не само папки ще изчезнат, но може и цял съд да изчезне!този главорез Петров не си поплюва!Пък и много видни другари са над него!Що се отнася да другарката Робева, нейните гимнастички още помнят как ги караше да изнасят картини на любовника й Светлин Русев!

Цв.Цветанов,Г.Цветанов-все едно един к.р ги е правил.