В ”Белене” потънали много повече от €117 млн.

За доклада с липсващите 117 млн. евро от АЕЦ „Белене“ съм говорил още през септември 2009 г. Той показва колко е къса паметта ни и колко бързо се случват събитията и стигаме до следващото, което ни запленява, заяви енергийният министър Трайчо Трайков.

Обратно в новината

Коментари - В ”Белене” потънали много повече от €117 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са потънали ,просто пожарникара ги погреба за да угоди на скапаните американци

така, така.. нали ББ беше открил един гьол за 1 милиард на площадката в Белене? тези 100 милиона се явяват дребно ресто (бакшиш)

Щом може да се откраднат толкова пари от несъществуваща и неработеща АЕЦ, колко ли се краднат в Козлодуй??? Какво стана с далаверите около горивото в Козлодуй? Там далаверата е всяка година по толкова! Защо повечето медии продължават упорито да мълчат???

ТОЗИ ФОЛМ С БЕЛЕНЕ ГО ИЗГЛЕДАХМЕ. Не е ли време да започнем да гледаме и безобразията за милиарди евро, които българския данъкоплатец плаща трета година на американския инвеститор собственик на ТЕЦ "AES Гълъбово" ???? Централата която трябваше да подаде в средата на 2008 година 670 мегавата ток вече трета година не работи , а НЕК ни калкулира в цената тока който тя не е произвела !!!!! В МОМЕНТА ЦЕНТРАЛАТА РАБОТИ КАТО РЕЗЕРВНА МОЩНОСТ , КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ САМО ВЪРТИ ТУРБИНАТА БЕЗ ДА ПОДАВА КЪМ МРЕЖАТА НА НЕК ТОК !!!! Очаквам скоро премиера Борисов да разиграе цирк с рязане на лентички с който да се опита да прекрие ЕДНО ГРАНДИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ за милиарди евро с което американските "инвеститори" от AES ни загробиха за десетки години напред. НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ ПОТРЕБЯВАМЕ, ЗАЩОТО ЗАЕМА ЗА ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО КОЙТО ДЪРЖАВАТА НИ ДЪЛЖИ НА КОНСОРЦИУМ ОТ ЧУЖДИ ЗАПАДНИ БАНКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОГАСЯН !!! Не сме забравили как като първооткривател на строителството на този ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТТА поскачаше другаря Овчаров. СЕГА ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ БОРИСОВ ДА ОТРЕЖЕ ЛЕНТИЧКАТА НА ЕДНА ВЪРТЯЩА СЕ НА ДЕЖУРЕН РЕЖИМ ЦЕНТРАЛА КАКВАТО Е ТЕЦ "AES Гълъбово"

Споко! Още нищо не сте видяли! Тепърва идва голямото потъване! А сега се чака далаверите да бъдат покрити с давност!

Що ли герберите си мислят че има още луди да вярват на това дето говорят. Като липсват да се търсят доказателства и в съда а не да се разказват приказки. Явно министрите ги бива само да бъркат адресите на които пращат спец ченгетата.

KGB ТИ СИ ЯВНО УНИВЕРСАЛЕН ГЛУПАК - ПРАВИШ СЕ НА КОМПЕТЕНТЕН КАТО ТЕЗИ ИЗКОПАЕМИ ОТ КАБИНЕТА. ЗАГУБИТЕ ОТ ПРОТАКАНЕТО С АЕЦа ще станат над милиард след един - два месеца .

Преди една година написах Боко да закрие отрочето на Р.Овч. БЕХ и да разкара оня мазник Гогов,ама нейсе.Другарите от КГБ добре мотивират и Боковчетата да продължават техните проекти.

"За доклада с липсващите 117 млн. евро от АЕЦ Белене съм говорил още през септември 2009 г...." Ама стига си говорил, бе Трайчо - ти си сложен за друго, не да говориш! Що да безобразие - по собствените им признания вече 2 години си трайкат и не звемат никакви мерки...

Агенцията по ядрено регулиране: Проектът "Белене" не подлежи на европейските стрес тестовете..)))) ............................ AЕЦ Белене е "тестван" ОТДАВНА. ЧАСТ от мангизите са дадени , а ги -няма ..Дупката е най- скъпата дупка в Европа ..Р.овч. и сие - вече са изпапали парите ..Манчевци , фронтиери, ковачки , черепи - чакат новите мангизи ..Паят, големият, е за големият руски агент-Златевчето..За рапона - дупката не е вече дупка, а златни рубли ..и българо съветска дружба между КГБ и ДС..

Днес пак не съм си пил хапчетата, сори!

Големи бандити са това от БСП-то. Че то като ще е така, по-добре е да сме си оставили оборудеването тук. като музеен експонат. А за толкова пари щеше да се подготви перфектно площадка за 7-ми и 8-ми реактор в Козлодуй. И нямаше да са руски, а нещо по-така. Френско, германско, американско, канадско, японско, абе нещо по--качествено от руските боклучарници. Но нали основната цел на БСП е да работи за руските интереси...

не е така, БСП работи за собственият си интерес, само по случайност и руският е същият.

БОГ да пази превителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

Ти имаш нужда от закрила ,чадо,че не си ти виновен. А Бойко Борисов и на Господ ще му е трудно да му Прости, а българите никога не ще му простят Предателството !