Доклад: ”Южен поток” е безопасен за Черно море и брега

Околната среда няма да бъде повлияна значително от проекта “Южен поток“.

Обратно в новината

Коментари - Доклад: ”Южен поток” е безопасен за Черно море и брега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направиха ли оценка колко кв. км. гора ще бъде изсечена. БСПарите отвориха уста като ламя, когато ставаше дума за изсичането на 5-6 дървета при кръстовището на семинарията. Сега мълчат.

има оценка включително и на дървената ти глава )))

е безопасен за Черно море! А за България?

Нашият лидер Станишев е смел. Той подписа за ЮП въпреки народното недоволство. За разлика от него - Борисов е страхливец и не посмя да подпише с "Шеврон" договор за добив на шистов газ. Гласувайте за БСП - партията на смелите лидери.

Бреее, щом играят рублите и пълнят чиновнически джобове, ОВОС-а става за нула време и е положителен. Ето това се казва икономика по руски образец!

лошото е че все още играят доларите без покритие

Русия няма газ да захрани тази тръба и технически възможности да построи газопровода.

има газ има просто газта ще мине през българия ане през бендеристан и тръбите които ще купят обонговците т.е. ще приватизират както унас летищата ще бъдат само за скрап ина отпадаци!!!!!!!!!!!!!!!!!1

твойте драсканици са за наивници

Следващият доклад, че покаже, че само 2-3 години, България ще спечели десетки милиарди от проекта.

наи после нещо смислено да се направи у нас .докладът показва на всички скептици фашиктонски пропагандни тролове и целуни задници че проекта е от полза за нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ти нормален ли си? този проект е в полза само на рубладжиите! с толкова не известни в него каде видя изгодна за булгарите .. кво вуртиш г.,,з кум рубладжиите като нищо даром няма! това на тупите путиновци да си правят милярди за наша сметка, тази тръба няма напулване с газ ве тупунгер! .....щяло да има. временна заетост докато се построи .... а после само тахи и в г''з

Nikolai Vasilev

еми седи без работа като не ти изнася !!!!!!!!!!!!!знаеш ли какво идиот по добре така от колкото с огнена вода от крана и 100 убииствени химикали и съединения в нея!!!!!!!!!!!!

И каква е ползата и за кого? Тя значителна ли е? Вие имате ли сиво вещество.

прочее сган - ко парйте вие ба..ми ся черния шъ ни оноди ...((((вай вай

нека туземеца да си продава газта на поляците те така или иначе вече са санкционирани от русия в много области на търговията и никак няма да им е лесно без необятният руски пазар!!!!!!!!!!!!!