Доклад на британската външна комисия: Правителството не се справя със заплахата от "Вагнер"

Управляващите са обвинени, че подценяват опасността, която частната военна компания създава

Обратно в новината

Коментари - Доклад на британската външна комисия: Правителството не се справя със заплахата от "Вагнер" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като Вагнер освободиха Мали и Буркинаа Фасо от френския гнет, ингилизите наистина трябва да се притесняват да не вземат да осъмнат без някоя от и без друго оредяващите си колонии;)

Са в Африка експлоатират всичко но ако ангелизите са там е по добре.

Рижавите жертви на кръвосмешение съвсем изплискаха легена. Нищо, приближават разпада на "империята"...

Нали ФАЩ махнаха санкциите на Вагнер! Тия къде са тръгнали пред баща си :)

Англетата да залягат на курсовете по плуване!

Няма армия на запад , която не е от наемници. Та става дума само за борба между наемници.

Армията на ингилизите е около 70 000. Барабар с чистачките, градинарите и баджанаците. Половината от тях са щикове. А Вагнер само в бахмут унищожиха 70 000 укронацистка измет и вносни терористи. Две малобритански армии. Има за какво да се страхуват. То кой ли ги ебава вече британците. Конго и Бурунди им се подиграват вече.

Хайде да не прекаляваме. Не е важна числеността на армията в мирно време. Обаче от коментара ти усещам, че за тебе времето е военно. Така ли е?

Въпроса е че армията от 70000 не е наборна а професионална. Така че единствените запасняци в тази армия са тези, които вече са се уволнили защото са навършили 40 години. Ако договора е за 20 години а запаса до 50 години, това означава само 50% повече от служещите. При това дърти. Та всичко 100000 във военно време. Останалите могат да ги мобилизират и обучат. За около 2 години ще са обучени. В Русия ситуацията е различна, защото службата е само две години и не са само наемници а е призована. Това означава че свършат договора на войника на 20 годишна възраст и имат толкова колкото армия имат умножено по 10 пъти. Там на фронта новобранци не пращат, само запасняци. Изобщо, НАТО забърка голяма каша, мислейки че може да обучи украинците като войници за няколко месеца и да ги прати да се бият срещу обучена армия, да не говорим за специалисти като Вагнер.

Цялата британска армия се събира в един стадион и даже ще останат 30 000 непродадени места. С право ги е страх от Вагнер

Доклад на британската външна комисия: Правителството не се справя със заплахата от "Вагнер" Работата става дебела... тия, наглосаксите яко ги е напекло и са дали фира. Сега Вагнер заплашвал албиона?!

Англичаните май повярваха че са световен фактор и че другите балъци им купуват лъжите за чиста монета. За повече подробности питайте Борис Джонсън

Страх тресе кочината. Докъде я докара великата британска империя. Да се осира от страх от "шайка пандизчии" както ги наричаха. Пълен ташак. И тези шушумиги ще громят Русия. Смешници.

Пригожката ги измами, че ще прави пуч и им отмъкна паричките ;) И сега риват :)

по добре ще е тези "служби" да се заемат с осигуряването на домати и краставици и спагети и макарони и тоалетна хартия в празните рафтове на магазините в джуджебритания.

Санкции, санкции, незабавно приемане и налагане на 13-и пакет със санкции срещу агресията на Путин и категорично осъждане на незаконните действия на РФ, обявяване на страната за терористична държава и парламентарни декларации от всички натовски страни с ясни послания от които Русия да разбере, че заедно сме по-силни и не бива да се преминават червените линии, незабавно изтегляне от окупираните територии на Украйна и предаване на цялото ръководство на РФ на международния наказателен трибунал за да отговарят за военни престъпления и геноцид, да се заплатят на целия свят разходите за справяне с предизвиканите кризи от Путин със зърнената сделка и електроенергийния диктат и изнудване!

С белото :)

Тея жеги май не ти влияят добре

И като се събуди памперса пълен.

Британците са недоволни, че Вагнер са освободили африкански държави от тяхната "опека". Ами като са недоволни, да накарат дъртия крал да обявява война на Вагнер. Какво чакат:)