Какво пише в доклада за ревизията на министерствата

Обобщеният доклад за състоянието на министерствата и провеждането на обществени поръчки при кабинета "Борисов 2" беше публикуван на сайта на Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Какво пише в доклада за ревизията на министерствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И БЕЗХАРАКТЕРЕН ЧОВЕЧЕЦ ДРУГО НЕ СЕ Е ОЧАКВАЛО! ПЕРФЕКТНО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ПО ЗАМИТАНЕТО НА СЛЕДИТЕ ОТ ДАЛАВЕРИТЕ!!!

За чудовищните грабежи на бандата ГЕРБ И компания материалите са в прокуратурата. Коментарите ще са след съда!

Е каква става тя??? Пушиляк и нищо повече!!! Г-жа Лъжа пак не е наясно защо има американци в Черно море!!! Постоянно говори за нещо,а пък върши точно обратното!! Към всички които скандират""ВЪН НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ""---ИЗЛЪГАХА ЛИ ВИ ПАК??????

Не разбрах нищо от празнословията на Герджиков ! Има ли злоупотреби или НЕ ? Нали това искаше от теб стрина Нинова. И в заключение, на български се казва "отнасящо се до.." , а НЕ русизмът КАСАЕ ! Рабрахте ли г'син Мин.Пред.

Не очаквах такава излагация от Герджика. Самият израз ревизия вече звучи несериозно. Има Агенция за финансов контрол. Да и бяха възложили един одит щеше да има компетентни резултати.

Чиновнически манталитет - обещават, че ще разкрият далавери за милиарди, ще ги конфискуват и хората ще забогатеят. Вместо това откриват страшно нарушение - документ BGES14-553494 от дело МСввTT3311 от европрограма AISICTIR вместо в 4 е копиран само в 2 екземпляра и не е приложен към третата папка !! Представяте ли си ! Сега Дойче веле ще ни разнася 2 години колко сме корупирани, Бойко ще се обижда, а Корнелия ще сияе.

После ще се окаже, че бил приложен, ама е сложен най-отпред и така са го пропуснали. Корнелия ще сияе още по-силно.

Едно крило-наследник на бившите БКП-ДС , критикува друго крило на БКП-ДС , под въздействие и натиск на трето крило на БКП-ДС... Останалите крила-партии на БКП-ДС в парламента потриват руде и чакат и се надяват на своя час....... А НАРОДА ??? МИ ТОЙ МАСОВО СЕ ИЗНИЗВА, ПОНЕ АКО ГОВОРИМ ЗА НОРМАЛНИТЕ ЧЕСТНИ И ТРУДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ... ЗА ОСТАНАТА ПАПЛАЧ - ЩЕ ИМА ЦИГАНИЗАЦИЯ И АРАБИЗАЦИЯ... И ПРЕДСТОЯЩО "МАСОВО ТАКОВАНЕ" ПРЕЗ ПАНТАЛОНА... ЗАСЕГА НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ТИЯ ОТ ОСТАВАЩАТА В ГЕТОТО ПАПЛАЧ..НО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИМ СЕ "ТАКОВА" МАМАТА. ЕТО ТАКА Е - ОТСТРАНИ ПОГЛЕДНАТО... БЕЗПРИСТРАСТНО.... БЕЗ РОБУВАНЕ НА ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ТРОЛСТВАНЕ ......ПОГЛЕДНАТО ОТ СТРАНА НА ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ ЧОВЕК...НА МЕНЕ ТАКА МИ ИЗГЛЕЖДА ВСИЧКО....НО ХОРАТА ИМ ПИСНА ДА ГИ ЛЪЖАТ И ОМАЙВАТ С КАКВИ ЛИ НЕ КРИЗИ И ИЗМИЩЛЬОТИНИ ... ЗАЩОТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА НОРМАЛНИТЕ ХОРА СИ ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО КАТО "БЕЛИ ХОРА"...

То това в доклада, което го пише и децата от 5-ти клас го знаят. Вижте им визитките къде и какво са работили и къде и какво са завършили и ще видите, че ГЕРБ е партията на малограмотните некадърници. ПП Калинка.

Тоя герджик е горям КЛИМБАР

Мене ако питаш си е чист жмел.

Оги Запека: Аз идвам на власт, само за да организирам едни честни и демократични избори!!! Не е ли нещо друго??? А Герджик или Запек???

Герджик или Оги Запека: Май получаваш указания и препоръки от ул. "Позитано"20???? А????

Не се блъскайте, вода ще има за всички!!! И по същество, има ли проверки за най-чувствителните за обществото теми: 1. Обоснована ли е повишената цена на винетките? 2. Има ли картел на горивата и надути цени? 3. Товарят ли ни с цените на тока и парното? 4. Има ли картел при доставката на лекарства ? 5. Големият заем на ББ необходим ли е бил ? 6. Санирането - харчене на 4 милиарда лева? Разумно ли е в този момент ?? 7. Можем ли да си позволими 4 магистрали едновременно ?? 8. Кой съсипа КТБ и за какво отидоха 4 милиарда лева от ФГВГ? 9. Има ли смисъл от УСВОЯВАНЕТО на еврофондовете или само плащаме далаверата на някои кръгове ? 10. Каква е била икономическата политика и адекватна ли е тя ? ... социалната, образователната, здравната .. 11. В какво състояние е отбраната на страната и защо ? 12. Има ли корупция в съдебната система и до каква степен ? 13. Кой е виновен за всичко това????????????? Разбира се, тези въпроси са доста неприятни за екс управляващите :))) но пък иначе проверката е безсмислена .....

Ако се отговори на тези въпроси ще стане революция. Или като стане революция, и на тях ще им се отговори. Знам ли ?

Половината от тези въпроси мен не ме вълнуват.

Това изобщо не е ревизия...как ви се струва в рамките на общо 6 стр. да се изложат нещата, т.е. това вдигане на пушилка, както каза премиерът Борисов.......да се отчете, че нещо са направили!

Много хейтъри, малко мислене в правилна посока. Подготвя се почвата за голямото крадене от идващите огладнели субекти от НДСВ,БСП,ДПС и като сложим мижитурките от големите патриоти, всички вие ще пишете след 3 месеца същите лайна по адрес на горецитираните.Много сте глупави .

Не се блъскайте, вода ще има за всички!!! И по същество, има ли проверки за най-чувствителните за обществото теми: 1. Обоснована ли е повишената цена на винетките? 2. Има ли картел на горивата и надути цени? 3. Товарят ли ни с цените на тока и парното? 4. Има ли картел при доставката на лекарства ? 5. Големият заем на ББ необходим ли е бил ? 6. Санирането ? 1.

А КТБе покрихте ли я? Ревизия трябва за 30 години назад ама не им отърва на Върхушката

КОСТИНБРОДСКА ПОРЪЧКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЗНАЕМ ГИ МАФИОТСКИТЕ ВИ НОМЕРА. НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ИЗПОЛЗВАХТЕ ГОВЕДОТО БАРЕКОВ, А СЕГА ФАТМАКА И ИЗКУФЕЛИЯ ДЪРТАК.

Май трябва да се направи ревизия на ревизията.

Е, гаа ти и "капитализма" и капиталите, които чакат на поръчки от Държавата!!? Ми , че той Соцът нали го погребахме, бе??!

Явно си нямаш идея що е то обществена поръчка ! По-добре замълчи и не се излагай !

Къв доклад ви гони? Да не сме слепи? Герберастската мизерия и пропаганда е повсеместна!!

Мъката на една червена свиня

Как ще има добри експерти в държавната администрация, добрите биват изхвърляни, остават само послушните, които подписват безропотно каквото им подаде началството.

БАЛОНА СЕ НАДУВА, НАДУВА СЕ, ПУК И СЕ ПУКНА Детска игра преди компютрите Бесепе така се бяха наточили яко за този доклад А то един голям поръчков балон Като Оги Запека и Великият Спартан

Показа, че никой не може да задмине заменките на БСП, кредитните им милионери и хидроинженери...А също така, показа, че Герджиката е червен парцал, който ще бърше сълзите на Нинова, след обичайната изборна загуба

Тоя доклад да не го бяха писали по-голяма полза щеше да има - абсолютно безсмислена боза, имитираща проверъчна дейност.

Тези ревизии ми приличат на онази на Цецо!Ако НАП и другите контроли на Бюджета правят такива проформа ревизии досега да сме фалирали като държава!-не, че не сме!

Това не е доклад. Това е смехопанорама!

Тиквата и простите му слуги въртяха държава чрез фирмите си като усвоиха по-голямата част от еврофондовете пред очите на простия народ, който е готов отново да си ги избере!

Лично аз си правя извод, че ГЕРБ е правила доста дребни и по-едри золуми, които са драматично по-малко в сравнение с предишните. И че досегашнот оуправление е добро стъпало нагоре към подобрения в държавата, които подобрения никога и никъде не са стнали мигновено, а обикновено минават по 20-30 години, докато една държава влезе в релси след дълги десетилетия на интелектуален и морален погром. Един вид пожелавам още по-мако золуми и още по-големи успехи на ГЕРБ през следващия им мандат! Защото само ако продължат досегашния ход, България пак би била в полза. Но се очаква да поправят доста на следващия етап от политиката си. Така беше до сега, защо да не е така и занапред? Като казвам "до сега", редно е да си спомним, че БСП няма нито един мандат без икономически крах, ако не броим годинката на Орешарски, добре че го махнаха навреме.

То ако говорим така, ГЕРБ нямат нито един завършен мандат, защо ли?

Защото са хора с чест.Не като Станишев при загуба на избори да се хили и да казва че са победили.

Този цирк е поредната димка, за да не забележим руските кибератаки по време на вота през март.

Друго умно нещо не можеш ли да напишеш? Като си тъп, само се мотаеш тук и сипеш простотии!

Не може хем да си умен, хем честен, хем да участваш в този форум. Поне не съм мекере.

Стотици обществени поръчки с дискриминационни условия (за наши хора един вид) нещо, което всички го знаем. Да не забравяме, че това е само върха на айсберга, защото до сега служебното правителство е направило само един бърз преглед за законосъобразност, не и за целесъобразност и за това до колко правилни са били решенията на правителството. Да не забравяме, че в повечето агенции и регулаторни органи все още си стоят некадърниците назначени от мутрите. Да не забравяме, че по принцип 700,000 държавни служители гласуват винаги за ГЕРБ, защото при тяхното управление не е направена нито една реформа, а държавните чиновници само растат и растат. Резултатите от управлението им са повече от очевидни - два пъти по-висок външен дълг, най-голямата бедност в ЕС, най-ниската средна работна заплата, огромни картелни споразумения изсмукващи капиталите от България, небивала демографска катастрофа, пълен разпад на държавните институции и инфраструктурата, огромни диспропорции в регионалното развитие, катастрофа в културата, спорта, младежка безработица и безнадеждност, непрекъснато растяща престъпност и брой наркозависими... все неща, за които няма да прочетете в доклада на служебното правителство.

Де са скри ма Корнелио.Оти мълчиш кът мушната гайда.Айде дай пример синчето ресто от омразната Америка в Расия.

Това, че сте тъпи и ви е срам даже самите вас от гадостите, които ви излизат от клавиатурата е видно от всеки коментар. :) нещо смислено и безспорно може ли да се сетите някой път. :)

Този премиер вместо да става Ревизоро-2, трябва час по-скоро да попита Конституционния съд, дали изборите ще са легитимни без машинно гласуване. В противен случай рискува Цацаратурата в един момент да го обвини за хвърлени 30 милиона на вятъра. Ясно е, че машини няма да има.

за такива малоумници, застанали на амбразурата в защита на най-крадливата и безочлива пасмина наречена ГЕРБ, ще продължаваме да изоставаме от нормално развиващите се държави. Тези забавиха развитието с десетилетия и за съжаление се намират хора които им вярват.

Герджиков май отказа да участва в цирка на БСП. Все пак на 70 години да станеш за резил не е мечта на никой нормален човек. Мен най много ме впечатли министерството на външните работи. Помните ли как си късаше ризата възглавничката на Станишев-Кристиян Вигенин? Какви страхотни нарушения имало там с някаква телефонна централа. А сега ни вопъл, ни стон. А "нарушенията" в МРРБ се оказаха, че две поръчки за поддържане на магистрала са дадени на държавна, а не на частна фирма.

"Какво пише в доклада за ревизията на министерствата?"Нищо което се лансираше от БСП.Жалко?Спрени и забавени поръчки.Нали за това др.Курнелия пледираше от трибуната и Бойко моментално реагираше,спираше"Сега в доклада излиза"спрени" и "забавени"поръчки.За тях лично е уведомяван Радев.Защо са забавени или спрени,защото Курнелия искаше така да стане, и за да не обвинява ГЕРБ,че са нагласени ,ГЕРБ ги спираше.Защо в доклада не се упоменава,че по искане на БСП има спрени поръчки,за да лъснат физиономиите на виновните.Няма угодия.Ако не са спрени,значи са нагласени,ако са спрени,защо са спрени.Българска тъпотия,в която винаги основно участие имат комунистите.Герджик,на съвестта ще ти тежи играта с която си се захванал,с/у развитието на страната.Даже вече от теб не искам и избори да организираш,защото знам какво ти е поръчано"да бъдат касирани"за да се наместят -областните управители,да се наместят кръговете и обръчите",да се превземе държавата"и тогава ще те освободят.Ти си една марионетка,която заблуждава и предава народът си.

Тия кумунягити не моа да ги разбера.Пратила сино си у САЩ а тя тука фърля къч с блядовете.

На бат Бойко пироня спука на курнелия балоня

Корнелио с тоя руски кавал Томов утепахти рибата ве.

ХАЙДУШКАТА ПСИХИКА НА ГОСПОЖА ЛЪЖА ТОЛКОВА Е ЗАМЪГЛЕНА В МИНАЛОТО, ЧЕ СИ Е ПОМИСЛИЛА, ВСИЧКИ СА КАТО МЕН ХАЙДУЦИ, Я ДА ГИ МЕЛНА !!!! ДА ДА, АМА НЕ, ОКАЗА СЕ, ЧЕ ТЕ ТОВА СА УЧИЛИ, САМО ДАЛАВЕРИ ВЪВ ВСИЧКО !!! И КОЛКО ГАДНО !!! ИЗЛЕЗЕ МЕКЕРЕТО ДОНОСНИК, КОГОТО ГЖ. ЛЪЖА НАЗНАЧИ ЗА КАНДИДАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА (нали са от едно котило) ТОМА ТОМОВ, КОЙТО КАЗА, ЧЕ НЕГОВИЯ ОТЕЦ Е ИЗБИВАЛ КРИМИНАЛНИ А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ШЕФ НА БЕЛЕНЕ !!!!!!!!!! САМО ГО СВЕТКАМ АКО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КРИМЕНАЛНИ, ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ГИ ВЕРБУВАШЕ А НЕ ГИ УБИВАШЕ !!! ТЕ ИМ СТАВАХА СЛУГИ, СРЕЩУ ПРИЛИЧНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ !!! ПРИМЕР, БАНДИТА С ПРЯКОР БЕБО ОТ КОНЬОВИЦА, БЕШЕ ШОФЬОР НА ПЕТЪР МЛАДЕНОВ !!!! И КУП ДРУГИ, КОИТО ЛИЧНО ПОЗНАВАМ !!! А УБИХА ЗА ЕДИН ВИЦ, СТРАХОТНИЯ МУЗИКАНТ ПРИЯТЕЛ САШО СЛАДУРА !!!

Бащата на Тома Томов е бил пряк началник на Юлияна Ръжгева-изрода надзирател на женските отделения в Белене и Ловеч, обвинена за поне 3 убийства на лагернички.

За такива случаи народът е измислил много хубава сентенция: "напънала се планината, и родила мишка".... Днес слушам Герджиков по Нова - да го ожалиш как се е прежалил и с каква трудна задача се е нагърбил.... каото ти е толкова тежко, що не се отказа, никой нямаше да говори за теб, достатъчно ти беше, когато те свалиха от председателския стол в НС. Прави са от ГЕРБ за съжаление - политически е подхода, другото е мишкуване на дребно

...партиите?Значи и свирки е започнал,да прави!...

Здрасти, правителството на Герджиков се различава от Борисов 2 по следното: 1. Повече Пеевски -25% 2. Повече Цацаров - 25%, 3. Повече Гергов - 25% 4. Борисов - 15% Уточнение: лицата по точи 1-4 са взаимно обвързани. 5. Останалите са познати на Радев и БСП.- около 20%. 6. Прокопиев -50% без явни представители.

Много шум за нищо.

Демек, напънала се планината (БСП) и родила мишка (скапано, уж служебно првителство). Вместо да организират избори, се заниммават да маскарят предшественниците си за да провалят изборите и по-дълго да крадат.

не ревизирате схемата МОБУТО?

Герджик,къде изчезна патоса ти с който ни съобщаваше предварителните данни.Ето сега,когато целият доклад е пред теб се оказа че за нищо нямаш данни.Нинова също се позоваваше на този доклад,а днеска мълчи.Докога ще разигравате народа,а не си вършите работата?До кога ще настройвате народа като пред въстание?До кога? Най-голямата тъпотия която прочетох"При техническите задания или документация за обществ.поръчки са включени условия и изисквания към кандидатите,които дават предимство или ограничават участието на лица"Обяснете ми:Тези изисквания поименни ли са,или как?Не включват ли определено условие за кандидатстване,който всеки прочита и се включва или не? Напр:За да кандидатствам в технически ВУЗ ми трябва диплома,математика,физика,а не балетно майсторство.Ако са ми сложили балет и пеене,то те ми поставят условие което ще ме възпрепятства.Но при условие,че не знаят предварително кой ще кандидатства не биха могли поименно за всеки да поставят такова,възпрепятстващо,условие. С една дума бля-бля празни приказки,в ослуга на една партия.

... хайде сега да се басираме, че няма да има наказани и няма да има затворени. Затварянето е най малкото - няма да има наказани да плащат щетите! И нищо чудно някой от виновните да са отново депутати и отново да са в комисии със същите правомощия!!!!

другарю Герджик нали тия министерства ги проверяват почти всяка година. Тия неща където са тоя доклад са същите като актовете им да не сте ги преписали от там. Отделно, кой орган ако не Сметна палата или АДФИ са го написали??? Да не би да има нов контролен орган, за който незнаем. Така само насочвате хората да гласуват зорлем за ГЕРБ.

Г-жа Лъжа продъни ефира за какви ли не нарушения и всичко се оказа надут червен балон, който се спука.

В него ПИШЕ,че НАРОДЪТ трябва да ИЗЛЕЗЕ по УЛИЦИТЕ и ПЛОЩАДИТЕ и САМ да търси ПРОМЯНАТА,СПРАВЕДЛИВОСТТА! НАРОДЕ????

Нищо ново! В б България има нарушения но няма нарушители /щом няма наказани - значи няма нарушители/! Правилата по които работим са ни проблема. Иначе сега ще оплюем предишните , после следващите ще оплюят сегашните ... и 30 години ще се делим на комунисти и демократи!Е за това време кои са по-виновни?

ТОЛКОВА СЕ НАДЯВАХ ,ЧЕ РАДЕВ ЩЕ ПРОМЕНИ НЕЩО. А ТО - СЪЩОТО. НАПРАВИЛИ РЕВИЗИИ НА ГЕРБ-2 И РЕЗУЛТАТИТЕ ПОЧТИ ОТЛИЧНИ. ДРЪН, ДРЪН. КОЙ ВЯРВА НА ГЕДЖИКОВ И НА КАБИНЕТА МУ? И ДО КОГА НАГЛЕДЦИТЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКВАТ ПО ТЕРЛИЦИ....

Не зная защо, но си спомних за една мръсна подигравка с народа. Тя се нарича оправданието по делата за батко братко и е само за някакви си 120 милиона. Оказало се, че тук няма никаква роднинска връзка, защото двамата братя са били извънматочни братя. Жалки смотаняци сме ние, а не нормални хора.