Доналд Тръмп пуска доклад, разобличаващ ФБР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп не се съобрази с предупрежденията на директора на Федералното бюро за разследване (ФБР).

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп пуска доклад, разобличаващ ФБР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стартира дългосрочна програма за постепенно преминаване към възобновяеми енергийни източници, което сериозно застраши интересите на световните петролни компании (ексон мобил, роснефт) и страни производителки, най-вече тези изхранващи се от износ на суровини като русия. Г-жа Хилъри Клинтън щеше да продължи тази програма и беше изключително опасна за русия. Всички действия на тръмп в момента са насочени в полза на русия и въглеводородните компании.

Добре де. Дир напоследък ни засипва с "покъртителни" истории на жени. Да не говорим за 20годишни криминални истории, гугъл преводи на псевдонаучни бъртвежи и проч. А, сега когато има нещо важно, няма ни дума баш по темата. Ми дайте в резюме поне, съдържанието на разсекретния доклад. Наистина е интересно.

Но нещо много станаха по света недобрето, да идат на необитаем остров и да се разберат кой какво, с кого срещу кого и как. Нямам време за глупости, трябва да си изкарам мижавите 700 лв., че не мога да си платя зъбите.

доклаВд?

Рекс Тилърсън държавния секретар на САЩ каза че Доналд Тръмп не е добре със главата

А той отлично го познава и не друг, а Тръмп каза за него, че е много умен, опитен и знаещ и можещ, когато го номинира на този пост! Доколкото си спомням Тилърсън нарече Тръмп с дума, която може да се преведе дебил, и то пред група генерали, та след това няколко дни от щаба на Доналд не знаеха как да коментират това, а на всичкото отгоре и Тилърсън не опроверга изнесената му в пресата негова оценка за Тръмп...Майтап!

Доналд Тръмп не си пие редовно хапчетата и резултата е наяве.

- На президентските избори американците избират между кандидат-републиканец, който ако стане президент, ще воюва с половината свят, и кандидат-демократ, които ако стане президент, ще воюва с половината свят. - И каква е разликата? - Демократът ще го право с отвращение.

на всичкото отгоре това разследване е спонсорирано в началото от републиканци фбр е разследвало сигнал е и?? + това за флинт и пападопулус е доказано че са правили конспирации с руснаците те си признаха

какво признаха флинт и пападопулос ?

Ами признаха си, чеса имали нерегламентирани срещи с представители на руски служби, което в началото на разследването отричаха, но като бяха притиснати от фактите клекнаха.

Ква стана бе? О"Бонго и Килъри слушкали Дончо. И имали шушу мушу с мужиците! Пък колко врещяха за Дончовата "руска връзка". Демокрация майнички. Шменти капели както казва слънцето от Банкя!

От ден на ден кашата става все по голяма и объркана, вече нищо не може да се твърди със сигурност.

Сладур.......

затяга се примката и Тръмп стана нервен . Скоро комисията ще го разпитват под клетва и ще го пуснат по пързалката

най добре стегни си овчата пача и се пързаляй се в кенефа

близал ли си го забелен скоро?

Никога не съм виждал американската нация по разделена и поляризирана от сега . Трумп се омота като пате в калчище и атакува най важните институций в държавата. Жалко ми е да гледам подобно развитие на една велика нация.

си един много наивен прост чиляк и не си мъчи промития мозък ....освен ако не си платен трол де

Абсолютна лъжа! Нотата не е от републиканската партия, а е от House Permanent Select Committee on Intelligence или това е комисията която контролира специалните им служби, а Nunes е нейн председател! Глобалистите се чудят как да извъртят нещата покрай тая нота, която ясно показа в каква бананова република се е превърнала Америка, щом ФБР заедно с демократическата партия правят досие на Тръмп, пълно с лъжи и после го използват за да го подслушват, а след това и да се опитат да го махнат като президент с разследванията за връзки с Русия! Сега вече всички знаят че всичко това е било една лъжа направена от ФБР и демократите и платена от тях също! Тази нота показва до къде са стигнали Обама и Килъри в своето желание да спрат Тръмп и да го подслушват! Това е най-големия скандал в Американската история! Тия предатели сега ще гният по затворите!

Поразрових се тук -там ,за да разбера за какво става дума.Струва ме се,че най-същественото в случая е едно име -Кристофър Стийл, англичанин ,с над 20 г- стаж в специалните служби и специалист по мокри поръчки.С кого е бил свързан и какво е правил ,ще се разбере по-късно.Има обаче един интересен момент в тази история-подготвено е едно голямо лайно и е хвърлено срещу Тръмп,но не са пропуснали и лайното е попаднало в един доста мощен вентилатор!!?

Веднага след като фондацията е регистрирана през есента на 1999 г., постъпват и първите щедри дарения. На 6 октомври пивоварната компания Anheuser-Busch превежда по сметките на Библиотеката на Уилям Клинтън сумата от 1 милион долара и така пада тайната на първия милион на бъдещата могъща фондация. Случайно или не, това дарение съвпада с решението на Комисията за федерална търговия да се откаже от намерението си да въведе регулационни ограничения върху рекламата на бира, вино и спиртни напитки. През май следващата година чикагският адвокат по банкрутите Уилям Бранд-младши също дарява сумата от 1 милион долара. А три месеца по-късно, през август, Министерството на правосъдието обявява, че прекратява съдебния процес срещу адвокат Бранд по подозрение в лъжливи показания по дело за незаконно лобиране във вашингтонските коридори на властта. През 1999 г. д-р Ричард Мачадо и неговият адвокат Мигел Лаусел лобират пред президента Клинтън да реимбурсира болниците в Пуерто Рико. Което би донесло сериозни облаги за самия д-р Мачадо, който притежава елитни болници в неофициалния американски щат. Осем месеца след като Клинтън предлага увеличаванена финансовата подкрепа за болниците в Пуерто Рико, д-р Мачадо дарява на Библиотеката на Клинтън сумата от 1 милион долара, а шест месеца по-късно добавя още 100 000.

Точно преди да напусне Белия дом, Бил Клинтън шокира с решението си да амнистира международния аферист и петролен милиардер Марк Рич, който се опитва да заобиколи плащането на 48 милион долара на хазната и е заплашен с присъда от 325 години затвор за различни финансови машинации и престъпления. Това става само месец след като Денис, съпругата на Рич, дарява за предизборната кампания на Хилъри за Сената сумата от 100 000 долара, подарява 450 000 долара за Библиотеката на Клинтън и накрая дава още 1 милион долара на Демократическата партия. Бившият президент Джими Картър нарича тогава тази сделка безсрамна, а колумнистката от New York Times Морийн Дауд характеризира семейство Клинтън като измекяри.

За първи път Барак Обама настоява фондацията да оповести гласно имената на всички свои дарители, а в публикувания списък се появяват имената на 200 000 души! Сред тях изпъкват цели чуждестранни правителства като кабинетите на Саудитска Арабия и Катар, които в същото време поддържат интензивни контакти и с Държавния департамент на САЩ в мандата на Хилъри Клинтън. Там е записан и нигерийски петролен магнат, близък до президента Мухамад Бухари, там е и първата частна армия Блекуотър, дори медийният магнат Рупърт Мърдок.

Посочените от Вас суми са направо пълна мизерия в сравнение милиардите на зетовете и виолончелистите на путин ??? Направо се занимавате със смешни суми по американските стандарти. В малка България от 1985г. досега са "дарени" десетки милиарди долара.

е копи/пейст микс от диктаторите адолф и бенито, същото маниерничене и самодоволство.

В продължение на двайсетина години през 20. век, т.е. до края на Втората световна война, фашизмът се налага като водеща световна обществено-политическа и икономическа идеология. Сред поддръжниците му се нареждат видни световни политици като Уинстън Чърчил, койти никога не е крил този факт, но по ред причини от геополитическо естество, и най-вече поради съюза на Мусолини с Хитлер, се нарежда постфактум сред върлите му противници. Чърчил на обща пресконференция с Мусолини през 1927 година определя със следните думи фашисткото движение: Вашата триумфална борба срещу зверските страсти и апетити на ленинизма

Считам,че това заглавие е малко подвеждащо.Доколкото разбирам Тръмп е разрешил публикуването на доклад на Комисията по разузнаване на Конгреса.Тази комисия е установила неправомерни действия на ФВР при разследването на намесата на Русия в президентските избори. Буквалното обвинение е "отклоняване от разследване и злоупотреба с доверие".Тези действия се квалифицират като незаконни,а в дъното на аферата стои човек ,свързан с Хилари Клинтън !Този доклад може да създаде големи проблеми както на Демократическата партия,така и на Хилъри Клинтън и обкръжението и !Разбира се ,ще запуши устите и на противниците на Тръмп!Трябва да се има пред вид,че доклад от Комисия по разузнаването на Конгреса на САЩ е сериозна работа!

Абсолютно без значение е какво ти считаш, реалността е през ноември 1918г. демократите печелят и Конгреса, и Сената, та край на колективните игрички на роснефт/ексон мобил срещу нормалното човечество. Защо тръмп дигна забраните за петролен добив в Аляска и крайбрежието ???

УУдроу Уилсън - Президент!

... декласифицирал нотата, съставена от конгресмена от Републиканската партия и бивш служител в предизборната кампания на президента Девин Нунес.

Ноември ще бъде май за нормалното човечество, ще бъде.

Hамира под House Intelligence Committee Report On FISA Abuses. Няма нищо ново.

нали знаеш кой хвали и слуша демагозите...?

европейските партньори на Боко?

Под всички статии ли, другари?

документ е нота, оправдателни драсканици, от съучастник на тръмп ???

на малограмотния дирник, изсрал тази "статия" :))) Тръмп нищо не е публикувал - конгресът е гласувал, боклуци недни :)))

Не е ли забранено карането на моторна шейна в Рила?

И то във време, когато се очаква да се намира на работа.

Боровец е в територията на природен Парк Рила - т.е. забранено е!

деер

За кого и забранено? За богоизбраните ли?

искам да питам, абе верно ли некво жуже, което било по малко от най-малкото жуже в света, било назначило най-великия, най-гениалния, най-стабилния, ПРИЗИДЕНТА на най великата държава в света ?

Успокой се малко, че цялата глава ти е у бабалюги, от толко лизанье на задници.

аз много искам да разбера, ама да знаиш хич, ама хич не ми се верва таз работа !

Научи се да коментираш по- сериозно и остави джуджето за което говориш да си подпира скалата- но не забравяй, че това не е ВВП.

Нищо не разбрах. Пак някой е превеждал с гугъл. Дираджиите друго и не могат . Превели една от забележителностите на Париж като "Банките на Сена" Къде са тези Банки на Сена бе? Да не би да са потънали в реката? Това са БРЕГОВЕТЕ НА СЕНА бе глупаци! Толкова много художници са ги рисували

Ква Сена бе, пич, тука става дума за потайностите около Потомак

Този документ ще закопае окончателно администрацията на демократите начело с Обама и кандидатът им за президент-Килъри! Както й окончателно ще сложи точка на активното мероприятие на демократите станало известно като "руска намеса"! Ще даде възможност и за нормален диалог между Тръмп и Путин, от какъвто лагерът на Килъри изпитва панически ужас... :)) Честито!

А изчакайте малко, посерковците, за да видите до няколко седмици какви други документи и доказателства ще излезнат пл темата, а?

На доналд тръмп и курнелия нинова феновете не се интересуват ор доказателства :D

Що обиждаш? Изнесените днес документи са официални, а не предполагаеми като т.нар. "руска намеса", за която всички са чували, ама никой не е видял кьораво доказателство. Аз съм фен на Бърни, само че не виждам как това променя нещата с намесата на Клинтън в цялата история

Винаги когато Трумп говори и си сложил червената вратовръзка трябва да бъдиш скептичен и да се опиташ да разбереш ккаква е играта.

САЩ се управлява от Deep state - "дълбока държава", мега мафия, мега богати транснационални елити. За тях САЩ и политическата и система са само инструмент за власт над света. Цяло чудо е, че се е намерил толкова смел човек като Тръмп, който да разрови бунището. Не вярвам да успее-или ще го опитомят, или ще го гръмнат, или ще го свалят. Поне Тръмп даде глътка въздух на света и малко отложи голямата война.

ВЕрваш ли си?

намесата на русия е потвърдена от всички служби за сигурност в сащ никой не твърди че не е имало намеса след като е установена такава намеса нормално е службите да разследват сведения от английски разузнавач който е работил в русия че тръмп има връзка с русия по-точно че руснаците го държат с нещо тръп се опитва да прекъсне или обеличи разледването на робърт мюлер защото вече нещата са към приключване имаше разпит на банън може да разпитват тръмп под клетва

а "всичките" служби за сигурност поне едно едничко доказателство показаха ли за да обосноват твърденията си?

падането на санкциите, за да се освободят едни замразени милиарди на ексон мобил инвестирани в съвместни проекти с роснефт.

вече си уволни всичките сътрудници уволни шефовете на службите сега е на път да уволни втори шен на фбр за една година след това ще сложи иванка за шеф на фбр!!! 30% от посолствата им нямат посланици хаос! нарочно??

Каквото нареди Путин това ще е

Определено започва да става много интересно и доста смешно. Много интересни са, и със сигурност не по-малко смешни обясненията и извиненията на няколкото човека с голяма неявна за повечето хора власт, огромни ресурси и схеми за влияние и власт, които лансираха и де факто инсталираха дискретно Тръмп на президентския пост, ...:) Да не изреждам имената на някои от по-видните, просто е забавно да се наблюдава постепенното им дистанциране и тазграничаване от творението си:) Как мислите, ще им мине ли номерът и този път, или черна котка (по З Интернет и социалните мрежи) ще им мине път?

Оказва се, че ФБР е изискало и получило заповед за следене на близък сътрудник на Тръмп по време на президенстската кампания благодарение на фалшиви показания и документи от близък до Килъри(и платен от близка до нея адвокатска кантора) човек. Най-лошото е, че тия, които решават дали да се разреши следенето(Department of Justice) са били напълно наясно, че искането за следене се крепи на фалшиви данни и все пак са го разрешили. Прелестите на късната американска демокрация в действие.

Вие да не сте красимир иванджийски, та тъй категорично декларирате свръх секретна информация ??? По-добре се ограмотете колко руснаци-кагебисти, занимаващи се с тръмп в различни години, скоропостижно починаха, да не говорим пък за дипломатите.

Тва са официални документи, които днес бяха разсекретени. Няма конспирации, няма фалшиви новини, всичко е факти

Първо - не бързай като пуле пред майка си за да не ти се налага след това да не искаш да си спомняш и коментирал какво си писал! Второ - ти нали си даваш сметка, че Тръмп в момента открито атакува и критикува ... един куп хора, които той самият назначи и работеха за него, вкл. шефовете на ФБР и на Министерството на правосъдието, генерал Флинт и други!

Човекът и преди да стане президент обичаше да уволнява. Що чакате да се промени, кат новоомъжена женица.

Доналд Тръмп е на път да стане първият в света президент свален от собствената си партия и освен това осъден за предателство. Единственото, което ги спира републиканците е, че ще им удари много по имиджа. но веднъж да минат изборите догодина, така ще го изплющат Тръмп, че свет ще му се увие.

Грешка - всъщност изборите са този Ноември.

благодарение на това, че републиканците загубиха мястото на гномчето Джеф (в Алабама!!!!) в момента републиканците са 51 на 49 за демократите в Сената. Та този ноември 23-ма от тези демократи ще се борят за местата си и 8 републиканци. Като се има предвид, че нямат право на грешка, а Тръмп изключително активно работи срещу републиканците изобщо не е ясно кой ще спечели и чии интереси ще защитава. Гледам го Сената, щото сенаторите имат 6 годишен мандат, докато тези от долната камара само 2 годишен. Освен това - 2020 когато са и президентските избори републиканците вече ще трябва да си защитят 21 места...

Този клоун за сега успява да бъде само смешен, дано не стане и опасен.

Няма, той е само паляк, не знае какво реално става

те тея са най-опасни. Като разбере истината много ще иска да покаже, че работата му е най-голяма.

да се засрамят. Само урежданият с парцел в центъра на Москва - не... Тръмп сякаш търси природно бедствие.