ЕК излиза с доклад за България след 10 г. наблюдение

Европейската комисия ще представи утре докладите за България и за Румъния по механизма за сътрудничество и проверка, съобщи говорител на институцията.

Обратно в новината

Коментари - ЕК излиза с доклад за България след 10 г. наблюдение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За каква прокуратура говорим?? Реформа в съдебната система? Сега гледах предаването на Милен Цветков. Ужасих се. 185 лв. на квадрате метър за саниране. Имало конструктивни укрепвания, технически паспорти и какво ли не?? Глупости. Това е една огромна кражба на държавни пари. реалната цена е около 70лв максимум. А болшинството си правят санирането за 35лв/м2. Кражбата е един милиард. Къде спи ВСС и прокуратура? А само това да беше, а те се занимават с кокошкарски работи.

симо

Яяяя,10 години ЕС....Без фанфари и заря??????А ми то почнахме с ,,ОДА ЗА РАДОСТТА,, и сега сме на ,,РЕКВИЕМ,,...

абе, вие не схванахте ли,че българия не е за европа като другите народи! то вече 26 год минаха без напредък! единствено валутният борд,свободното движение на хора и стоки друг напредуък няма!

Драги сънародници, утре очаквайте 200 стр- европейски доклад за България, пълен с лицемерни, кухи, нищонеказващи и политкоректни фрази, в които ще отчетат решаващата роля на членството на България в ЕС за нейния огромен напредък, ще посъветват българските институции да продължават с реформите в правосъдната система и борбата с корупцията и ще ни пожелаят светли бъднини ...

В действителност това наблюдение се оказа едно перверзно, неморално воайорство. След толкова години взаимно воаойорство, моралната попука е: че едните наблюдавали от другите, а другите от първите, но вместо напред, през цялото време са се движили назад. на това му се вика дееволюция и е нормална само в западащите общества.. :-)))

Освен бюрокрация и експлоатиране на България, нищо друго не сме спечелили от ЕС! България на година внася там 1 млрд. 250 млн. евро. Получава около 600 млн.евро и то срещу проекти проверки,комисионна за комисаря и пр. Половината пари подхранват държавите на първа скорост. Стигнахме до 76% импорт и фалит. Иван Костов подписа предложението на Световната банка преди 20 г. - 75% от промишлеността и селското стопанство на България да се ликвидира. Жан Виденов отказа, Русия плати на скачачите и го свалиха. ЕВРОПО БЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА, КРЪВНИЦЕ МАКЕДОНСКА, ТРИЖДИ ДА СИ ПРАКЛЕТА И ТРИКЛЕТА....

23 януари 2012.. НЕ ПИШИ ПО ИНЕРЦИЯ.. И за ЧЕХЛЬО и МАРКОВСКА СИ ПРИПОМНИ. И "изслушванията" в парламента.. Ти кат си залюхана, нас не ни прави на такива.. "Радостин Радков беше избран за шеф на САС, в конкуренция с Пламен Горелски. И двамата са възпитаници на школата в Симеоново, където се е учил и г-н премиерът. Интересно що от други, не по-слаби, юридически школи, например СУ, не се яви кандидат? Лани пак тая школа излъчи председател на ВАС - Георги Колев. Изобщо тя почва да придобива за днешния ни обществен живот онова значение, което е имал във времето след Освобождението цариградският Робърт колеж, дал на родината държавници като Иван Ст. Гешов, Константин Стоилов, Михаил Маджаров, Тодор Иванчов и още много други. Не преувеличавам. Ще видите, че Симеоново още ще даде"

Шевовете на ВЪРХОВНИТЕ СЪДИЛИЩА на СВЕТИЯ СИНОД ЛИ СА ЧЛЕНОВЕ????

То сега като пачнат едни хвалби- от време на време и робите трябва да бъдат хвалени, че иначе може да надигват глава и трябва да ги лупат по кратуните до несвяст.

на европейските прокурори?

"Декадата на европейското наблюдение над магистратите" у БГ е нещо като "Декадата на ромското включване" - потънаха едни милиарди, а насреща - нъцки! Не се "интегрират" у Европата пусти магистрати и туй-то!

Хайде, български "орли на правосъдието"!;) Огън! Не остана! - устискайте още две години и проклетите доклади на ЕК ще отпаднат - деди Юнкер ви го обеща!;) А след като отпаднат, вие, орли мои, ще сте свободни да правите това, което и досега - да си заравяте главиците в златния пясък на корупцията, а задниците ви ще стърчат за наша употреба!

Утре очаквайте ефектът WOW...

Ние, българските магистрати още не знаем какъв точно е този докладът, но сме категорично несъгласни с него! Този доклад по своята същност е една груба инсинуация, манипулация и машинация, петняща доброто, честно и непорочно, даже чистичко като момина сълзица име на българския магистрат! Фръц!

Не се ядосвайте, скъпи наши магистрати. По-важно е че българският народ ви вярва безрезервно. Вярва във вашата честност, чистота и непорочност, във вашия професионализъм и светлите ви умове. Българският народ стои зад вас...и псува на майка!

Аз мисля, че българския народ, като един законопослушен и уважителен народ, отдавна е разширил кръга на уважението към любимите си магистрати, включвайки в пцоването и родата им до 9-то коляно!;)

Оставете ЕК и за нейното закриване Тръмп ще подпише указ, РТ предават директно от Астан, пресконфереция на преговарящите, за сега са не са толкова "въодушевени" . . . . но всички са седнали на една маса . .

Най-много да възродят Германия!

споко другаре.. майка русия не се вълнува от наште "закони" или тем подобни.. ше ни земат ако ни изхвърлят от тая омразна европа

Щом Лейката пише такива работи, значи че доклада ще е разкъртващ. Аз и вярвам..

ЕК излиза с доклад за България след 10 г. наблюдение Според мен въз основата на това десетгодишно наблюдение, препоръката би трябвало да бъде- наблюдението да продължи, докато съществува ЕС.

Съдии, Прокурори и БСП са против. Не знам защо. Сигурно се чувстват обидени.

До момента ВСС е бил назначаван само от Правителства на БСП. Действащият в момента ВСС е назначен от Правителството Станишев. Бъдещият ВСС ще бъде избран от Радев, БСП и ДПС след няколко месеца. Само факти, коментара е от вас.

Някой лъже, ние можем да четем- октомври 2012 В състава на новия Висш съдебен съвет влизат 11-те, които изпрати парламентът: Васил Петров, Галина Пачовска-Карагьозова, Димитър Узунов, Каролина Михайлова, Магдалена Лазарова-Проданова, Мария Кузманова, Незабравка Стоева, Светла Петкова, Соня Найденова, Юлиана Колева и Ясен Тодоров. Делегатското събрание на съдиите успя след 24-часово заседание да избере шестимата си представители: Камен Иванов, съдия от Апелативния съд, Юлия Ковачева, съдия във Върховния административен съд (ВАС), Милка Итова, съдия в Софийски градски съд (СГС), Даниела Костова от Окръжния съд във Варна, Галя Георгиева - Апелативен съд, Пловдив и Калин Калпакчиев - съдия в Апелативен съд София. Следователите избраха зам.-директора на Национална следствена служба (НСлС) Румен Георгиев. Последни своя избор направиха прокурорите: Камен Ситнилски, Михаил Кожарев, Румен Боев и Елка Атанасова.

ВСС се избира от: 1. Квота на Парламента 2. Квота на Президента сЯ стана ли по-ясно какъв беше зорът Радев да е Президент? ГЕРБ в настоящия Парламент имат 1/3 и не са били в Парламента при предишния избор на ВСС.

какво ще ни наблюдават . Да не сме опитни зайчета. Да си наблюдават бежанците. А някой психиатър да напише заключение за психическото състояние на Меркел.