Коментари - Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите | Днес.dir.bg

Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите

Пропастта в доходите в ЕС заплашва да посее недоволство, предупреждава Кристалина Георгиева

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите | Днес.dir.bg

Коментари

ти изоставаш, не аз

Какво пак взеха да ни занимават с тази пъстарма,явно нещо пак са намислили!

Недей така, Лиляна Павлова каза, че доходите са даже високи.

Таз пък от къде изпълзя! Откри колелото и топлата вода.

До ръководството на Български Пощи ЕАД Много възрастни хора протестират, че при получаване на пенсиите от Български Пощи не им се дава никакъв документ. На въпросите защо е така, служителите отговарят: - Ами, такава е програмата... Според нас тази програма може да са я писали неграмотните Сульо и Пульо, но хората искат документ за това какво получават. И никак не би затруднило тези "програмисти" да задължат компютъра да принтира две квитанции-една за Пощите и една за човека... и толкоз. Настояваме този дребен, дребен проблем, Български Пощи ЕАД да го оправи.

ДИР явно има афинитет към провалили се и недолюбвани от народа ни личности. Затова не си напрових труда да прочета материала след заглавието.

Работните места за тъпанари намаляват. 15 годишните са неграмотни. Благодарение на грижите на партия гроб и вожда еднокнижник тъпанарите се множат.

Назрява революционна ситуация. Трябва отново да четем Маркс,Енгелс и Ленин. Върховете не могат да управляват по новому,а низините не искат да живеят по старому!

Дойде време Майдана да се пренесе в Брюксел и пред Белия дом!

нашта сеслска стрина изпълзя от нафталина

са хората. Разбрали са, че каквото и колкото да учат накрая ще копаят картофи. Докато на разни като Гинка не им трябва и основно образования, за да имат ел. разпределението на половин България

Празна ти е явно кратуната. Ако си достатъчно умен и образован винаги ще имаш добра и доходна работа. Качествени кадри се търсят навсякъде. За разлика от това обаче на мрънкячите все някой друг им е виновен.

Да, взеха да се плашат, че ще дойдат онези с вилите и тоягите. Угоена продажница! Не. я е грижа за бедните, тревожи се за безопасността на богатите.

Докато милионерите не започнат да раздават парите си, няма да има подобрение. Да започне от себе си, ако е толкова притеснена.

Не може то отдавна го има недоволството, угоена свиньо. Ти знаеш ли пенсията на висшист с 40 г. трудов стаж? Само за лекарства не стигат!!! Дано господ вижда и раздаде справедливост!

стрина сталинка прави социални заключения

много й дреме за бедните на тая милионерка,ако не и милиардерка вече....всичко беше в нейни ръце,какво лицемери?

И какво? Нали ти си оправи личната работа за сметка на България и си намърда дебелите задни седалищни части на топло, с голяма заплата и малки отговорности в нормална държава? Защо говориш, сякаш някога ти е пукало за мат`риала.

Кристалина както се е напънала май ще ака!

Не мисля че това е проблем. Също българските политици не мислят че забогатяването на българските политици е проблем.

използване на дило на обществени места води до странни снимки.

голяма загриженост тази предателка прибра милиони,посрами България,направи ни за смях пред света и все още има лице да говори.Не заслужава да носи българско име.

Тая си кръстена Сталинка! След туй се пребоядиса и си тури едно "Кри" пред името. Сега са вика КриСталинка, ама и туй не е българско име!

Червена измекярка, нагласявана на тлъсти ясли, от господарите си капиталисти, за да продължава да ограбва България! Има наглостта да говори за ниските заплати и мизерията в България, докато прибира по 50 бона месечно. Ами тя е един от основните фактори работещи усилено за постоянното ограбване на българският народ! Господарите й създадоха специално за нея още едно директорско място в Световната банка, след като се провали като комисар и изложи страната в ЕС!

Не говори в множествено число за бай Тошовите времена. Никой не мечтае за тях.

Г-во Георгиева, нали Вие и СБ диктувате условията на почти всички държави-каква политика,в т.ч. и социална да водят? Защо се учудвате на резултатите?Банюковото лоби в света си "разиграва" коня,какт си иска,благодарение и на Вашето "съдействие"-не знам доколко е "осребрено"!!!Докарахте глобализацията -вижте какво е разпределениет на парите по хора!!!След като оправихте бежанците,сега остава да оправите и бедните!!!Ха-ха-ха!

Брех да му се не види :) На тези от световната банка да не им раздадоха иновативни лещи за очи или дори по един Хъбъл в кабинетите им ;) Прогледнаха ! Прогледнаха , бе - без майтап ;) Нали не сте забравили ,че същата Кри-Сталин-ка беше и комисарка в Европейската комисия ?! не сте нали ? А сещате ли се кой й беше последният ресор в битността й на Комисарка ? не е ли странно ,че тогава и думица не обелваше за този проблем?! За тази пропаст ? А проблемът не е от вчера! Винаги го е имало, но се изостри болезнено след победата на Запада в Студената война ! Елитите, техните Началници не намираха за нужно да се прикриват - колко крадат , как живеят, какво мислят за гоим И също така е интересно дали Изпълнителната директорка на Световната банка е уведомила за същата пропаст и САЩ? В частност Конгреса, Сената, президента дори ?! Вие как мислите ? дали ? надали, нали :) А та този проблем е поне 3 обиколко пред европейския аналог 1 % в САЩ - олигархията владеят над 70 % от активите, но забележете !!!!! Над 93 % от средствата за производство !! Но Световната банка и в частност бившата комисарка и мераклийка за бос на ООН не забелязват гредата в окото на Империята ! Що тогава вдигат толкова шум из Европата ? дали щот са се загрижили за нас ? да бе да - колко корабчета плуват в очите ми :)

Тази жена е роден лицемер !

Странно ми е,защо религиозните организации бяха толкова активни срещу конвенцията, а си мълчат за бедните?Нали все говорят едни неща...Някой да попита Киприян да даде пресконференция по този проблем.

и Мая Манолова е длъжна да се намеси,но и тя се скатава.

Не е вярно!Аз не познавам хора с по-ниски от 3000 лв доходи!

абе разбрах я. като нема леб да ручаме пасти...

откриваме подписка за минимална пенсия от 400 лева.подробности в социалните мрежи. ултиматум - до началото на юли. после - протести и сезиране на правозащитни организации

давай направо да искаме минимална пенсия 910 лв, та да се изравним всички... Кой работил, кой не работил... Па ако изравним и социалната пенсия до 910 лв. още по-добре!

goose

Мда, те парите идват от въздуха ... :-) Аз лично отказвам да плащам повече данъци, за да храня една камара на държавна хранилка, ако някой се опита да ме накара да го направя - това ще е последната капка, която ще ме изрита от България.

Само тая не беше се намесила със ''загрижеността си'' към хората явно ''забравяйки'' колко години на какъв пост беше и колко цицаше от парите на тези за които се е ''загрижила''..

Е, няма как германците да си намалят заплатите, зада увеличат заплатите на българите!

Да бе, ама не става въпрос за германци вече.Разликата във финасовото състояние между отделни българи вече мирише не на феодализъм ами направо на робство.Остави ги ти германците, дай за Гинка от Пазарджик да си поговорим.

иска да каже Кристалинка е, че заплатите на депутати, министри, съдии и адвокати у нас отдавна са достигнали европейските нива, но обикновените хора дори не са помръднали... Средните нива ( на СРЗ на доход на глава) и пр. статистически простотии нарастват, но точно това е играта на статистиката!

Не слушайте тази! Това е американка, от български произход! Тя защитава, каквото и да прави, или каже - интересите на САЩ, в което се е заклела когато в САЩ са и дали гражданство и паспорт! САЩ използваха България преди години за да вмъкнат в комисариата на ЕС, това същество! Сигурно е било съгласувано надлежно, защото е видно, че ЕС е васален съюз на САЩ. Но, пак, за наша сметка бе.

Не намесвай САЩ , ЕС,Русия и други подобни,за да се прикрият крадливите управници!Само те носят цялата вина за беднотията!!!И те трябва да решат този проблем, а не чужденците....

Вече 10-та година Бойко Борисов и ГЕРБ решават проблемите. Как ги решават? Ако се вгледаш в статуистиките на ООН и ЕС, ще забележиш една закономерност Изоставаме в икономическото си развите всяка година управление на ГЕРБ все повече и повече, Дори достигането на предпоследната страна по развитие в ЕС - Румъния, не е възможно да доближим! А, годината когато ГЕРБ окупира властта 2009 г. Румъния бе зад нас!

това, което казва не е вярно ли? Или важното е да се изхрачиш...?

И сега, ако някой американец каже, че в България старците по селата живеят лошо, без пари и са непрекъснато нападани от цигани, какво, трябва да не го слушаме, защото е американец ли??

Какви основания можете да изтъкнете уважаеми от Дир да я показвате тази персона в качеството на морален стожер пред българското общество? С микроскопно изследване с голяма разделителна способност аз лично не можах да открия следи на морал в нея.

не става дума за морал, а за изнасяне на неудобни факти в публичното пространство!

Сит на гладен не вярва.

Прочетете в Гугъл за пенсиите в Австралия.Това наричам справедливост и хуманност.Всичко друго е прах в очите на лековерните люде.

Бизнеса защо не почне да дава 450лв на братята роми и ще си реши проблема? Какви производства има в България, че постоянно се търсят квалифицирани хора? В какво точно е квалифициран Плевньо например? Няма кой едновременно да е тъп, за да работиза безпари и едновременно да е много умен, за да върши всичко, но не чак толкова, че да дразни шефа си, ако онзи е по-тъп. Големи робовладелци станахте бившите комунисти!

Като говориш за комунисти, със сигурност имаш в предвид ръководството на ГЕРБ и голяма част от членската му маса. Кажи го, за да няма объркване и подвеждане!

Антибългарката пак е налиния. Я се скривай пак в хралупата бе

Права е Кариеристката - доходите й пропастно растат. Дялан камък...

след всяко неино идване ,,тук,, разликата се ,,увеличава,,...!!! като ,,клин,,...е...??? ,,клинът,, разделя а не ,,свързва,,...!!!

брей колко загрижена, хитруша малка сладка

Уж е загрижена, а самата тя взема месечно, колкото две годишни заплати на обикновения човек! Да се съберат с Бойко и да заделят от краденото и да дадат на хората! Мошеници!

Грешиш приятелю. С бонусите и вноските за пенсия около 60000 долара месечно. Нека да и е зле.

Бедност и мизерия ?

Коментари - Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите | Днес.dir.bg

Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите

Пропастта в доходите в ЕС заплашва да посее недоволство, предупреждава Кристалина Георгиева

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: Опасна е растящата пропаст в доходите | Днес.dir.bg

Коментари

ти изоставаш, не аз

Какво пак взеха да ни занимават с тази пъстарма,явно нещо пак са намислили!

Недей така, Лиляна Павлова каза, че доходите са даже високи.

Таз пък от къде изпълзя! Откри колелото и топлата вода.

До ръководството на Български Пощи ЕАД Много възрастни хора протестират, че при получаване на пенсиите от Български Пощи не им се дава никакъв документ. На въпросите защо е така, служителите отговарят: - Ами, такава е програмата... Според нас тази програма може да са я писали неграмотните Сульо и Пульо, но хората искат документ за това какво получават. И никак не би затруднило тези "програмисти" да задължат компютъра да принтира две квитанции-една за Пощите и една за човека... и толкоз. Настояваме този дребен, дребен проблем, Български Пощи ЕАД да го оправи.

ДИР явно има афинитет към провалили се и недолюбвани от народа ни личности. Затова не си напрових труда да прочета материала след заглавието.

Работните места за тъпанари намаляват. 15 годишните са неграмотни. Благодарение на грижите на партия гроб и вожда еднокнижник тъпанарите се множат.

Назрява революционна ситуация. Трябва отново да четем Маркс,Енгелс и Ленин. Върховете не могат да управляват по новому,а низините не искат да живеят по старому!

Дойде време Майдана да се пренесе в Брюксел и пред Белия дом!

нашта сеслска стрина изпълзя от нафталина

са хората. Разбрали са, че каквото и колкото да учат накрая ще копаят картофи. Докато на разни като Гинка не им трябва и основно образования, за да имат ел. разпределението на половин България

Празна ти е явно кратуната. Ако си достатъчно умен и образован винаги ще имаш добра и доходна работа. Качествени кадри се търсят навсякъде. За разлика от това обаче на мрънкячите все някой друг им е виновен.

Да, взеха да се плашат, че ще дойдат онези с вилите и тоягите. Угоена продажница! Не. я е грижа за бедните, тревожи се за безопасността на богатите.

Докато милионерите не започнат да раздават парите си, няма да има подобрение. Да започне от себе си, ако е толкова притеснена.

Не може то отдавна го има недоволството, угоена свиньо. Ти знаеш ли пенсията на висшист с 40 г. трудов стаж? Само за лекарства не стигат!!! Дано господ вижда и раздаде справедливост!

стрина сталинка прави социални заключения

много й дреме за бедните на тая милионерка,ако не и милиардерка вече....всичко беше в нейни ръце,какво лицемери?

И какво? Нали ти си оправи личната работа за сметка на България и си намърда дебелите задни седалищни части на топло, с голяма заплата и малки отговорности в нормална държава? Защо говориш, сякаш някога ти е пукало за мат`риала.

Кристалина както се е напънала май ще ака!

Не мисля че това е проблем. Също българските политици не мислят че забогатяването на българските политици е проблем.

използване на дило на обществени места води до странни снимки.

голяма загриженост тази предателка прибра милиони,посрами България,направи ни за смях пред света и все още има лице да говори.Не заслужава да носи българско име.

Тая си кръстена Сталинка! След туй се пребоядиса и си тури едно "Кри" пред името. Сега са вика КриСталинка, ама и туй не е българско име!

Червена измекярка, нагласявана на тлъсти ясли, от господарите си капиталисти, за да продължава да ограбва България! Има наглостта да говори за ниските заплати и мизерията в България, докато прибира по 50 бона месечно. Ами тя е един от основните фактори работещи усилено за постоянното ограбване на българският народ! Господарите й създадоха специално за нея още едно директорско място в Световната банка, след като се провали като комисар и изложи страната в ЕС!

Не говори в множествено число за бай Тошовите времена. Никой не мечтае за тях.

Г-во Георгиева, нали Вие и СБ диктувате условията на почти всички държави-каква политика,в т.ч. и социална да водят? Защо се учудвате на резултатите?Банюковото лоби в света си "разиграва" коня,какт си иска,благодарение и на Вашето "съдействие"-не знам доколко е "осребрено"!!!Докарахте глобализацията -вижте какво е разпределениет на парите по хора!!!След като оправихте бежанците,сега остава да оправите и бедните!!!Ха-ха-ха!

Брех да му се не види :) На тези от световната банка да не им раздадоха иновативни лещи за очи или дори по един Хъбъл в кабинетите им ;) Прогледнаха ! Прогледнаха , бе - без майтап ;) Нали не сте забравили ,че същата Кри-Сталин-ка беше и комисарка в Европейската комисия ?! не сте нали ? А сещате ли се кой й беше последният ресор в битността й на Комисарка ? не е ли странно ,че тогава и думица не обелваше за този проблем?! За тази пропаст ? А проблемът не е от вчера! Винаги го е имало, но се изостри болезнено след победата на Запада в Студената война ! Елитите, техните Началници не намираха за нужно да се прикриват - колко крадат , как живеят, какво мислят за гоим И също така е интересно дали Изпълнителната директорка на Световната банка е уведомила за същата пропаст и САЩ? В частност Конгреса, Сената, президента дори ?! Вие как мислите ? дали ? надали, нали :) А та този проблем е поне 3 обиколко пред европейския аналог 1 % в САЩ - олигархията владеят над 70 % от активите, но забележете !!!!! Над 93 % от средствата за производство !! Но Световната банка и в частност бившата комисарка и мераклийка за бос на ООН не забелязват гредата в окото на Империята ! Що тогава вдигат толкова шум из Европата ? дали щот са се загрижили за нас ? да бе да - колко корабчета плуват в очите ми :)

Тази жена е роден лицемер !

Странно ми е,защо религиозните организации бяха толкова активни срещу конвенцията, а си мълчат за бедните?Нали все говорят едни неща...Някой да попита Киприян да даде пресконференция по този проблем.

и Мая Манолова е длъжна да се намеси,но и тя се скатава.

Не е вярно!Аз не познавам хора с по-ниски от 3000 лв доходи!

абе разбрах я. като нема леб да ручаме пасти...

откриваме подписка за минимална пенсия от 400 лева.подробности в социалните мрежи. ултиматум - до началото на юли. после - протести и сезиране на правозащитни организации

давай направо да искаме минимална пенсия 910 лв, та да се изравним всички... Кой работил, кой не работил... Па ако изравним и социалната пенсия до 910 лв. още по-добре!

goose

Мда, те парите идват от въздуха ... :-) Аз лично отказвам да плащам повече данъци, за да храня една камара на държавна хранилка, ако някой се опита да ме накара да го направя - това ще е последната капка, която ще ме изрита от България.

Само тая не беше се намесила със ''загрижеността си'' към хората явно ''забравяйки'' колко години на какъв пост беше и колко цицаше от парите на тези за които се е ''загрижила''..

Е, няма как германците да си намалят заплатите, зада увеличат заплатите на българите!

Да бе, ама не става въпрос за германци вече.Разликата във финасовото състояние между отделни българи вече мирише не на феодализъм ами направо на робство.Остави ги ти германците, дай за Гинка от Пазарджик да си поговорим.

иска да каже Кристалинка е, че заплатите на депутати, министри, съдии и адвокати у нас отдавна са достигнали европейските нива, но обикновените хора дори не са помръднали... Средните нива ( на СРЗ на доход на глава) и пр. статистически простотии нарастват, но точно това е играта на статистиката!

Не слушайте тази! Това е американка, от български произход! Тя защитава, каквото и да прави, или каже - интересите на САЩ, в което се е заклела когато в САЩ са и дали гражданство и паспорт! САЩ използваха България преди години за да вмъкнат в комисариата на ЕС, това същество! Сигурно е било съгласувано надлежно, защото е видно, че ЕС е васален съюз на САЩ. Но, пак, за наша сметка бе.

Не намесвай САЩ , ЕС,Русия и други подобни,за да се прикрият крадливите управници!Само те носят цялата вина за беднотията!!!И те трябва да решат този проблем, а не чужденците....

Вече 10-та година Бойко Борисов и ГЕРБ решават проблемите. Как ги решават? Ако се вгледаш в статуистиките на ООН и ЕС, ще забележиш една закономерност Изоставаме в икономическото си развите всяка година управление на ГЕРБ все повече и повече, Дори достигането на предпоследната страна по развитие в ЕС - Румъния, не е възможно да доближим! А, годината когато ГЕРБ окупира властта 2009 г. Румъния бе зад нас!

това, което казва не е вярно ли? Или важното е да се изхрачиш...?

И сега, ако някой американец каже, че в България старците по селата живеят лошо, без пари и са непрекъснато нападани от цигани, какво, трябва да не го слушаме, защото е американец ли??

Какви основания можете да изтъкнете уважаеми от Дир да я показвате тази персона в качеството на морален стожер пред българското общество? С микроскопно изследване с голяма разделителна способност аз лично не можах да открия следи на морал в нея.

не става дума за морал, а за изнасяне на неудобни факти в публичното пространство!

Сит на гладен не вярва.

Прочетете в Гугъл за пенсиите в Австралия.Това наричам справедливост и хуманност.Всичко друго е прах в очите на лековерните люде.

Бизнеса защо не почне да дава 450лв на братята роми и ще си реши проблема? Какви производства има в България, че постоянно се търсят квалифицирани хора? В какво точно е квалифициран Плевньо например? Няма кой едновременно да е тъп, за да работиза безпари и едновременно да е много умен, за да върши всичко, но не чак толкова, че да дразни шефа си, ако онзи е по-тъп. Големи робовладелци станахте бившите комунисти!

Като говориш за комунисти, със сигурност имаш в предвид ръководството на ГЕРБ и голяма част от членската му маса. Кажи го, за да няма объркване и подвеждане!

Антибългарката пак е налиния. Я се скривай пак в хралупата бе

Права е Кариеристката - доходите й пропастно растат. Дялан камък...

след всяко неино идване ,,тук,, разликата се ,,увеличава,,...!!! като ,,клин,,...е...??? ,,клинът,, разделя а не ,,свързва,,...!!!

брей колко загрижена, хитруша малка сладка

Уж е загрижена, а самата тя взема месечно, колкото две годишни заплати на обикновения човек! Да се съберат с Бойко и да заделят от краденото и да дадат на хората! Мошеници!

Грешиш приятелю. С бонусите и вноските за пенсия около 60000 долара месечно. Нека да и е зле.

Бедност и мизерия ?