Договорка за коалиция: Председателят на НС да се сменя всяка година, първа е Нинова

Идеята е при пълен мандат всяка от четирите преговарящи партии да има председател на парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха сменете вече тая тъпа опорка! Ставате смешни и жалки с тоя тъп пасквил!

Ша избирът касиер на блокъ зъ ина година

На Тошко африкански дали му порасна косата? Май пак ще се стриже?

Защо пък точно тя ????

Хък-мък...Ако мандата е само една година 100% БКП-БСП ще председателства като партия на промяната и протеста ???

Че даже и на почтените.УЖАС.

Типично за комунета и таралясниците договорки,кражби със мирис на зелен чорап

Че ще изкарат повече от три месеца ?! :)))

А по конституция как е? Председателят не се ли избира за 4 години?

Чия мисловна пръдня е това? По този начин единствено ще се постигне разпределено грабене на фондове! За да е устойчиво и прогресивно едно правителство, то трябва да следва една политика през целия си мандат

Глеам ги новото депутати- в хоремага на парламента маат кифтета и ги питам: - Ко прайте бе пичове? - Ами нищо,викат Въртиме тука едни прицедатели

Тези дето се натискат сега за председател на парламента не могат да стъпят и на малкия пръст на Караянчева и Цецка Цачева.

ще ни занимавате с тази комплексирана и жадна за власт като банкянският нерез селска пръчка

новата майка Зайка

циркът се премести от БСП в НС наглеци с нашите пари си веят байраците

НЕ и НЕ, и НЕ! Тази грешка ако я допуснат да спасяват другарката дружинна ръководителка, да й се слушат вдъхновените и пламенни слова от трибуната - ЖАЛКО за напористите момчета, жалко за излъганите избиратели, които с последни соли очакваха наистина промяна. Всъщност откъде накъде си позволяват нейния избор.????

ДБ са деца и внуци на комунисти върли големите интелектуалци опазил ни Господ от такива Юди службогонци една партия поставена в услуга на един нереализиран правосъден министър

Ми така ще е - вчера един човек каза че се намираме в безпрецедентна демографска динамика ! Динамично и безпрецедентно ще се връткат на всяка година!

Промяната се оказа подмяна. Махнахме Борисов, за да докараме Гечев.

Супер оптимист съм че след 12 години мрак,мизерия,безвремие и пладнешки грабеж с ГЕРБ...родната ми България се събуди и стъпи на правилният път към възстановяване. Страхотно !!!

Да се възстанови чрез комунизъм.Не случайно всички бивши социалистически страни са бедни,включително и Куба.България ще тръгне напред ,когато всеки българин се хване за мотиката.Още не сме осъзнали тази елементарна истина и затова вярваме в спасители,т.е.измамницш.

Иронията ти е обидна за онези, които се надяваха наистина на промяна.

Когато Б.Б. каза, че материалът е лош, сигурно си се обидил. Но той явно каза истината.

Грасувахте за Кирчо Лъжецо и получихте Нинова. Ура другари!

честито на софийските демократи

Ненакрадохте се,още искате

Да ви таковам "промяната".

Ето тази хубостница ще стане шеф на НС.Съсипала собствената си партия- за награда ще я сложат председател на парламента. Освен това е свързана с мафията-спонсор на бсп бил Маджо.Сега тя ще угажда на мафията - да отстрани Рашков. Не го искала госпожата- и мафията отново ще краде,ще купува гласове...А тия Кирчо и Кокорчо явно за нищо не стават. Този човек човек им изкара изборите и за награда ще бъде отстранен.Ще сложат някой Мунчо за министър както досега,който само ще си клати краката. Жалка работа.

СТОЛЕТНИЦАТА била партия на ПРОМЯНАТА и тази дето искаха УЖ да я "линчуват" от собствената партия , я слагат за председател на парламента. Ба си позьорството и дъртите техники за "посипване на главата с пепел" Така се "премениха" и след Костов... само да вземат властта и да вкарат държавата на ново в криза. който не знае и помни - повтаря.

си играят на демокрация, а шараните кълват.

Чалгата и двамата тарикати определено знаят как да водят преговори. Взели са всичко което са искали. За глупавата Лъжа са оставили социалното, образователното и здравното министерства. От първите две няма кой знае какво да се краде а от здравеопазването БСП ще отнесе само негативи заради пандемията. Изпързаляли са Лъжата яко. Лупете си ракия и туршия и глейте какъв вой ще нададат червените. Ще вият като линейки хукнали за болен от Ковид.

Всички са захванали яко вилиците и ножовета и чакат баницата!

Лъжара са я прецакали яко. Дали са и едно кирливо председателско място и то за една година. Дори сините отрепки са взели горите и язовирите от където може да се краде яко. Червените са останали с пръс в гъз На края когато тази уйдурма приключи пешкира пак ще опере червената сган. От яд хиените в БСП ще си сварят обувките и ще ги изядат. Глейте само къв вой че нададат в близките дни.

Станислав Трифонов и Тошко , помогнаха на Тиквата да бъде опозиция ! На ИТН 2 пъти каца пиленцето на рамото им и сега объркаха Държавата !

Промяна ?

Вие сериозно ли?

Четворна далавера май се готви:( "Максималният размер на получаваните една или повече пенсии без добавките към тях се определя от 1 юли 2019 г., както и от 1 юли на всяка следваща календарна година - в размер на 40 на сто от максималния месечен размер на осигурителния доход, определен със закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за съответната година. ....... (3) Алинеи 1 и 2 не се прилагат за лицата, които са били президент и вицепрезидент на Република България, председател на Народното събрание..."

Всичко ми е ясно, освен едно, нали щеше да е почтено, прозрачно, отчетно, кристално ясно.....

но един въпрос, при Борисов не беше но защо не рева тогава?

Дано!- ама стига с тоя Борисов, няма занапред да се крият зад него, или гледаме напред и променяме всичко, или и на площада да го обесят, ние ще продължим да затъваме....

Простата Лъжа пак са я прецакали. Дали са и едно председателско място / и то за една година/ две три смотани министерства и толкоз. Тлъстите министерства от които може да се краде яко са останали за другите тарикати. След като окрадат всичко пешкира ще опере Лъжата. както се случи със жан. Този филм както вече казах не ми е интересен. вече съм го гледал.

а да, НА БУНИЩЕТО

Като ти слушам тъпите и малоумни коментари имам чувството, че си от онези боклуци дето ГЕРБ им бръкна дълбоко до лакътя от зад! Нали знаеш, че бои и е..не не се връщат колкото и да злобееш!

ДПС ще се присламчи на софрата. Ти рахат бъди. не ги мисли.

А, нали точно Нинова срина БСП-то, сега й се дава възможност да направи това и с държавата!

но разбирам че сте с турски курове в устите и затова се правите на идиоти

Голяма промяна. Комунист да е лицето на парламента. Само в България последните могат да са първи. хахаха

демократи ли? ХАХАХАХАХААХАХАХА а сега са турски "демократи"

А РАДЕВ И РАШКОВ ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ? НЯМА ДЕН БЕЗ УБИЙСТВО, А ВИЕ ДО КОГА ЩЕ БЛОКИРАТЕ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА СРЕЩУ ТЯХ, СКОРО ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ, НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА,ВЪОРАЖЕНИ ГРАБЕЖИ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО ДО НЕБЕСАТА, А ХАОСА В ДЪРЖАВАТА НИКОГА НЕ Е БИЛ ТАКЪВ?!

всичко което е против Борисов. А и айде не се правете все едно убийства не са ставали при Борисов.

Адски дразнещо вече.

Нинова е цирей в тази коалиция. Заради нея, ще падне авторитета и на останалите партии в коалицията, и най вече - на ПП.

Нали твоите хора от ГЕРБ се ожениха за ДПС

При Жан Виденов унищожиха спестяванията на червените чугуни, направиха им пенсиите 5 долара месечно и те и до сега реват, че им малки пенсиите. Сега тези ще окрадат всичко, ще стопят спестяванията чрез инфлацията и ще офейкат Това е дежа вю.

не може да види бъдещето.. Но надрусания турчин като тебе това не го знае

Е светлинни години по -напред от Главчев и ПКП.

и ДПС.. ДВете ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИЙ НА БЪЛГАРИЯ

След като за 2-3 години окрадат всичко до шушка, вземат 150 милиарда заеми и фалират държавата, ще захвърлят всичко и ще кажат "на ви властта, управлявайте". Аз този филм вече съм го гледал. Не ми е интересен. Но за младите ще им е любопитно.

само да те питам... Ти да не си Ванга бе че така гледаш в бъдещето

Е така, когато комунисти са на власт, всеки!!! Нямаш спомени ли, или си слабоуме ?

А бе глупако, трябва ли да си Ванга , за видиш очевадни неща?

При Жан така беше. Унищожиха спестяванията на червените чугуни, направиха им пенсиите 5 долара месечно и те и до сега реват, че им малки пенсиите. Сега тези ще окрадат всичко, ще стопят спестяванията чрез инфлацията и ще офейкат.

затова ли България от 9млн нация станахме на 6млн нация и затова ли целия ни пазар е пълен с турски стоки

Те е яд,че тия пари няма да отидат в чекмеджето на Борисов.

Какво стана с клетвите и татусите на "мъжкаря" Славун Чалгаров, че няма да влиза в коалиция с БСП? Ами онзи "големия" демократ Христо Иванов, май само носа му е голям. Лъжци. Айде сега лакея Тошо Африкански нали е голям специалист по Крумовите закони да каже за лъжа какво се реже. Целия седем месечен цирк беше да се върнат на бял кон комунистите. С 10% ще управляват. Честит ни "почтено"- комунистически- джендъро -чалгарски бълвоч, гарниран със зелено.

Обаче що мълчите за ГЕРБ И ДПС които очевадно са в коалиция

Сега на гербавите калинки трябва да им стане ясно ,Правителство без ГЕРБ ще има. И скоро ГЕРБ няма да дойдат на власт . За това да забравят за командите на техните партийни лидери ако искат да си запазят работата. Преди да започнат нещо необмислено първо да изчакат да видят какво ще се случи с Каназирева .

След като за 2-3 години окрадат всичко до шушка, вземат 150 милиарда заеми и фалират държавата, ще захвърлят всичко и ще кажат "на ви властта, управлявайте". Аз този филм вече съм го гледал. Не ми е интересен. Но за младите ще им е любопитно.

ДПС тихомълком ще се присламчи на софрата и идилията ще е пълна. Този филм вече съм го гледал.

са се порегърнали с ГЕРБ идиот такъв и на няколко пъти го доказахте тая година. АМА НАЛИ СИ ТРОЛ

А, ДПС не са ли били винаги с БСП?

За съжаление. И все с фатален край...

Жан Виденов имаше 123 депутати. Тази коалиция 136. Родените след 1990г ще имат възможност да разберат нагледно що е то комунизъм

разбраха много добре какво е комунизъм

Точно бяхме започнали да забравяме за комунизЪма

като гледахме 12 години Бойко Борисов комуниста който си е пазел книжката на БКП до 1994 година. И да не говорим, че вмомента в ГЕРБ сигурно има повече комунисти от колкото БСП

За Беларус и пак се изкажи за Борисов и за истинското лице на комунизма.

с Бойко Борисов. Виж ако беше казал Чехия, да знаем за Борисов и Чехия..

Ако трябва да избирам между Нинова и Борисов, избирам Нинова. С отвращение и по крайна необходимост

Борисов бил лош... Хахахаха Честит ви комунизъм и Пълна Подмяна празноглавци.... Следващия път отново не гласувайте. За гъби ходете. Натресоха ви Нинова, натресоха Гечев (Жан Виденовия финансист), натресоха ви Р.Овч..... Сега ще очакваме да се завърнат Божков, Василев, Галевите .... Ох на батя... промянатаааа.... Няма толкова ТЪП народ,

и престъпниците около него като Марешки, Младенов, Симеонов, Пеевски няма да са на власт.

Ама Много важно за някои....

!!!

За съветска България ли е важно?

Е, голяма промяна ще е това. Нинова, компрометиран политик от партия на статуквото, председател. И то първа. Ясно ни се казва каква ще е тази промяна.

ли искате ХАХАХАХАХА

И с какво е компрометирана Нинова, поне един да беше посочил, иначе е само говорене.

Значи, ако обсъждаш бъдеща кандидатура за български президент с агент на чуждо разузнаване (за който не е чул - Решетников) това не е компрометиране? В нормална държава щяха да ги съдят за държавна измяна.

най важното е че герберите няма да докопат повече власт

5 минуса за няма и минута Троловете на Мунчо Борисов пак са се организирали

Промяна ще има и то голяма, но глаено за младите - те сега тепърва ще се запознаят отблизо с режима! Честито, хлапета! Как е протестърите? От кога комунистите са по-яко от Герб? Вие кога успяхте да се изучите по чужбина - при Герб или при БСП?!?! За тия като нас промяна няма да има - просто ще си припомин неща от миналото! То даже вече си ги припомняме!