17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно тия 100 милиарда за климата ще ги насочат към доизсичане на джунглите и дъждовните гори..

Колко деца има? Случайно оняден да е била на парада? (че акъл да ни дава?)

да се вписва екстра в пейзажа :)

Смехотворна среща и още по-смехотворно решение

Едно много смехотворно мнение на един смешник.

Виде се кои са най-големите пера за лапане - "климатът" и ваксините! Грета - президент!

Както се казваше в един виц: Америка се управлява от Китай и е създадена за черните от Африка.

А президентите на Америка се избират от Русия. На Байдън, ако му разменят обувките, дали ще се усети?

Много ти е плосък юмора, бе тавариш. Искаш ли виц за Путя дето е точно в десятката: Сын спрашивает чиновника-папу: что такое патриотизм? - Понимаешь, когда все работают за хлеб и воду для того, чтобы мы жили и отдыхали на Лазурном берегу, Майами и других местах. -А им это нравится? - Нет, сынок! Но это уже экстремизм, а с этим борются силовики

Изтъркани плочи, едно и също всеки път, такива обещания са правени и преди 30г и съвсем друго се случва. Хората трябва да разберат че печалба от природата не се прави, трябва да живеем в синхрон с природата и тя ще ни дарява иначе и 200млрд долара да сложиш пак няма да промениш нищо, просто ще влезат в джоба на някой друг.

Китай и Русия ще инвестират 100 млрд. в икономиките им и всички други са ЧАО

Надай се Пено.. ам досега що не инвестираха? Да ти подскажа - щото руските корупция и шуробаджанащина дори на китайците им идват в повече. Пък и Рашка им е добре така - слаба, наритана и лесна за доене. Току направят им само едно съвместно учение от време на време та ватниците да се наУрякат и направят малко на мъже, к'вито са си комплексари .

ТЕз не разбраха че са бита карта и че само удължават агонията. Светут вече е друг и от тях няма нужда....

Верно ли? Я разкажи как е нов светът. :))))

Вие ватниците сте големи мечтатели :) Все нови Светове ви се привиждат (със Светло бъдеще, разбира се) - и през 60те и през 70те и през 80те, сега нова надеждица изгря.. ах, милите - какъв махмурлук само пак ви чакааааа ..

Китай са част от римската империя.

"Америка се върна към ангажимента си да води света заедно с другите нации, които споделят нашите най-съкровени ценности" АМИ НИЕ ЗАЩО НЕ ПОЕМЕМ ПОДОБЕН АНГАЖЕМОНТ?? ДА ПОВЕДЕМ ВСИЧКИ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!! ЩЕ ИСКАМЕ ДА НИ ИЗКУПУВАТ ДОМАТИТЕ!!! САМО НАШИТЕ НА ЦЕНА 345$ ЗА ДОМАТ!!!!............НА БРОЙКА!:)))

За,кои домати за червените или за розовите

Тука гледам във форума пишат доста неграмотни хора, но не за мое учудване са от кликата на комунистите. Едно време комунистите бяха що годе образовани, ама днешните им последователи, все едни тъпи селяни, дето нямат и средно повечето, но горди комунисти. Нищо! Тука се прекарват едни цифри, че БВП на БРИКС било 43 трилиона, а на Г-7 било 40 трилиона. 1-во, това естествено не е така, но тези, които нямат очи и мозък, както и елементарен български,за да погледнат реално, колко е, вярват на тази бутафория. БВП на Брикс е 21 трилиона, два по-пъти по-малко .... а на всичкото отгоре, тези 21 трилиона са разпределени на близо три милиарда души, докато 40-те трилиона на Г-7 са разпределени на 800 милиона. Разликата съм ви я сметнал другари, и тя е близо 8 пъти. Тоест БРИКСА са 8 пъти по-слаби от Г-7, харесва ли ви или не! Дори не 2 пъти, а цели 8 пъти!

Ти пък? Кога фактите са променили мнението на някой от популистите? Фактите може да са каквито си искат, но той го чувства по друг начин. :))))

:)))) Твърд, твърд, колко да е твърд? Колкото на Байдън му е твърд. Толкова. Малоумието и неспособността да мислят стратегически ва вашите лидери са направо смайващи! Колкото повече отблъскваме и се държим твърдо към Китай, толкова повече го тласкаме в обятията на Путин. Сега Путин сигурно потрива доволно ръце!

ъъъ май си се объркал малко кой ще активния партньор в двойката Китай - Русия. Жорек: няма да е втора в света страна по БВП... :))

Виж ватювуто - ако се поразровиш из бодрата съветска преса от времето на развития социализъм през 80те ще доловиш същия самодоволно-'хумористичен' за Рейгън - стар бил, 3-торазряден актьор и пр. Историята я знаем;) Имаше и един руски цар - мракобесникът Александър 3ти (явен кумир на кремльовския запъртък който наскоро го почете с паметник и венци) който с подобна самонадейност 'подари' на сънародниците си отрезвителния шамар на Цусимския разгром.

Тук, малоумната сган се опитва пак да пише за БРИКС, като за някакъв съюз... Сериозно ли смятате Индия и Китай за съюзници?!?! Чак толкова ли сте малоумни?! И да се опитвате да изкарвате БРИКС по-богати от Г7 е пълна идиотия! В БРИКС умират от глад или едва се изхранват!!! Вие сте просто едни нагли малоумни лъжци! :)

А в Г7 не умират ли от глад? Там са всичките богаташи и се къпят в мляко?! Иди се разходи в която и да е държава от Г7, но не в най-най-централната част на столиците им, а в околностите им, да се шашнеш от мизерия. При затварянето заради ковид на учлищата във Франция миналата година, хората нямаха масово пари да си хранят децата и на обяд, защото иначе обядите на децата им са в училищата безплатни. Добре, че са правили революция 1968 година французите, та са си извоювали някакви социални права. Та, не си мисли, че в най-развитите индустриални държави нямаш огромна бедност и че капиталисти ти раздава пари от човеколюбие. Но мисли си де, блажени са вярващите.

Богатите са богати благодарение на бедните. Като природния закон за скачените съдове е. Преливаш от единия съд, за да пълниш другия. Та и затова Китай сега им е на мушката - не искат жълтите повече да им преливат, че и към копанката на богатите посягат.

Schilo

Ако не са янките, останалите от Г-7 са кутрета пред китайците. Жълтите здраво дишат икономически във врата на американците, ако вече не са и ги задминали, така че, воплите са на хартия. Кво ще направят на чайниците? Няма да им дават ориз и картофи? Няма да им дават нещо технологично? Смешно!

няма да ги допуснат до пазарите в Европа САЩ и Япония, това е което ще правят . Гледай Хуавай и се образовай. Голяма хубава компания с добри технологий но без пазари .

Schilo

Хахахаха, т.е. ейпъл ще останат без пазари?

И ний сме бедни, дайте ни половин милиард безвъзмездно.

че мафията ни чака да го глътне.

От топ 10 най силни икономики в света по Покупателна способност .. 5 са в Г-7 с общ БВП от 40 Трилиона долара 4 са я БРИКС с БВП от 43 Трилиона !

А Русия чичо? Къде е Русия?

САЩ даваше заеми на Русия... а напоследък Русия дава заеми на САЩ, който завъди традицията да фалира всяка фискална година;)

Русия и Германия имат еднакъв БВП . Там е Русия.

В статията се говори за Г7. Какво ни интересуват мокрите ти сънища за брикс?

САЩ са Давеща се държава! Единственият им начин да Забавят удавянето си САЩ намират в Блокиране,Пречене,Възпиране ..РАЗВИТИЕТО на своите Конкуренти !! Китай, Русия ,Германия ,ЕС,Индия ..това са основните конкуренти на САЩ ! Там са насочени усилията на САЩ да Блокират Развитието на тези държави ! САЩ са обречени! Давам им 5 години.

Чух че за последен път си заредили хипермаркетите!

А на Русия колко даваш?

:)

Събрали се длъжниците да кроят шапка на този който им дава заемите. А и тия по 100 милиарда на година помощи ли ще бъдат, та да могат местните дерибеи да си ги поделят, или инвестиции... които би трябвало да помогнат на бедните държави да се развиват, и тук пак можем да споменем Китай...примерно инвестициите на Китай в Нигерия за 2019 са увеличили с 9% БВП на реципиента, а китайските инвестиици в цяла Африка за последните години нарастнаха десетки пъти;)

Пари, пари, пари, животът е пари:)))! Единственото решение, което тези михлюзи са взели е онова, което те вземат всекидневно, а именно... да го духат бедните, това е:)))!

Пише че го духат при това в ада точно тия сатанисти на снимката...

A къде е Русия на този форум, нали е “велика”. Икономическо джудже, чиято икономика е колкото тази на Южна Корея, която пък е колкото половин България. Виж да утрепа, отрови някой или да срине сирийски град със земята заедно със жените и децата, виж там е номер едно! Най страда руския народ от крадливата клика на Путин. Народа тъне в мизерия и недоимък. 0,04 % олигарси държат 90% от богатствата и парите в необятната държава. Всеки го заплашва затвор, ако говори против убиеца Путин! Мракобесие и отчаяние навсякъде!

Обладала те е и ти е изпила едната мозъчна клетка...

В писмо до Панайот Хитов от 26 септември 1875 г. Иван Сапунов перефразира мнението на част от българската емиграция за великотърновеца: "С кого да вършим работа - дали с лудия Стамболов, който се нарекъл на четири окръга войвода, а сам не може да се управлява" (Косев 1963, 79).

Добре че беше Стамболов да ни откъсне от хватката на Руската империя

Добре че беше Александър II да изгони Стамболов от Русията, когато вторият отиде на крака при първия да го моли да махне Александър Батенберг от българският престол, та и Стамболов да стане русфоб-)

От топ 10 най силни икономики в света по Покупателна способност .. 5 са в Г-7 с общ БВП от 40 Трилиона долара 4 са я БРИКС с БВП от 43 Трилиона !

A къде е Русия на този форум, нали е “велика”. Икономическо джудже, чиято икономика е колкото тази на Южна Корея, която пък е колкото половин България. Виж да утрепа, отрови някой или да срине сирийски град със земята заедно със жените и децата, виж там е номер едно! Най страда руския народ от крадливата клика на Путин. Народа тъне в мизерия и недоимък. 0,04 % олигарси държат 90% от богатствата и парите в необятната държава. Всеки го заплашва затвор, ако гивори против убиеца Путин! Мракобесие и отчаяние навсякъде!

Жълтите китайци да се смачкат, Ковид дойде от тях, искат да уморят половината свят и да го завладеят териториално и икономически, Владо Путката също, тези хора подриват световния порядък. Аз избягвам да купувам китайски стоки, трябва ЕС да им наложи високи мита

Всеки милиарфер като Кил Гейтс, на чийто вируси и пландемии се радваме вече целогодишно, има по няколко благотворителни фондации...Само че като се тръгне по пътя на милиардите се вижда че нито Сент не отива при бедните, а всичко се скрива от данъци и отива предимно за майдани, цветно революции, налагане на джендърство, масови инжектирания, купуване на избори и политици... тия на снимката всички са слуги...В поредицата The fall of the cabal ще обърнете внимание на факта че Кил Гейтс е милиардера който винаги присъства на всички срещи на Г20 за да контролира тия пионки....той ги притежава , притежава и всички държави, които са в дълг към МВФ- то на същите милиардери с благотворителните фондации, дето ще борят бедността хахаха идиоти - глупаци в ръцете на Бог, само по негова воля още шават тия шибаняци по земята и всеки ден се моля да ги убие

100 милиарда за "развитие на демокрацията" ли? Щото така направиха преврата в Украина.

Най- бързо измиращата държава от бедност в света според ЦРУ е ЕС членката България....Няма държава и в Африка с пи- ниски пенсии ....Та кои бедни ще подпомагат и как точно!?

Това значи повече пари в "благотворителните" им фондациите и НПОта , от където нито цент бе отива за никой беден, а просто се укриват от данъци...така бил Гейтс е платил миналата година 300$ данък, с по- миналата 9$...

Не им вярвам на г7 тия сатани докога ще се разпореждат с чуждите животи, а на тия лешпери не им ли умръзна?

Никой не ги бръсне тия тъпаци

"Седемте най-развити индустриални страни" яснооо, страх ги е от Китай зщото ( всъщност) Китай е най - развитата индустриална страна

Тия джендъри само си търсят общ враг, за да ги обедини. Русия, Китай... А милиардите, дето щели да отпускат на бедните държави ще потънат в джоба на властта там. По- добре да им бяха подобрили инфраструктурата, образованието, работни места, пътища, училища, болници... Ама приказка да става...

Тези олигофрени марионетки не знаят какво правят, изпълняват някакви заповеди, ама от кой са, какви са и за какво са.... ЕС ще подпомага бедни страни по света таратанци, ще подпомагат демократизирането на бедни страни и ограбването на ресурсите им. Между другото най-бедната страна в ЕС е с най-ниски субсидии и помощи... и ще продължава да бъде бедна, защото идеята на ЕС е контрол, а не развитие и просперитет...

Точно. Те оправиха Европа, тръгнали да оправят света. Европейците стават все по-бедни и бездомни. Живея в Германия, дори тук има разлика от преди...все повече ровещи по боклуците руси и синеоки, все повече бездомни по метрото руси и синеоки, все повече просещи руси и синеоки...Дето уж са най най най, с най-развитата икономика в Европа...Гледам им и покупателната способност как чувствително е спаднала, налитат все на евтинкото, дремят цяла зима на студено, правят иикономии, пестят от всичко. За България да не говорим. Мизерия, глад, символични заплати, високи цени и сметки, разруха, ограбване. Но на никой не му пука. Те ще оправят света. Ще раздават милиарди...хахаха Та те, бедните държави, са вече под носа на тия късогледи търтеи, които разсипаха Европа...Като гледам не само с нищо не са ни помогнали, ами и ни ограбват.

Кат,си пееш Пенке ле, кой ли те слуша? Тези си мислят,че някой извън подмандатните им територии ги слуша и им обръща внимание на бръщолевенията им. Абе лузъри ,какво имате зад гърба си и какво можете да предложите на светът. Дали технологии,дали ресурси.Освен дрънкане на морално остаряло оръжие носено и управлявано от джендъри. А , да и празни приказки за евро -атлантически ценности и заплахи за санкции. Или сте глухи и слепи , или нямате информация , къде напред отиде останали свят във всяко едно отношение. Хората си подредиха държавите, развиха научният си потенциал, изградиха конкурентна икономика, подготвиха въоръжените си сили да опазят всичко това и не на последно място се обединиха на база на взаимно изгодно сътрудничество. Не на последно място завладяха и стратегически точки и то без война( както правите вие),а на основата на дипломацията и взаимната изгода. Така ,че скрийте се - смешни сте.

само Китай да се откаже от Долара !!!!

Тия не знаят какво им идва ако закачат Китайците . Те допуснаха Китай да е водеща сила от тяхната алчност .

Истината лъсна. Г7, всичките ги тресе страха от Китай, че променя света и става световна сила №1 и ето на обявиха му война. Отпускали ваксини, борбата с изменението на климата и другите " заитнересовани теми " са между другото.

Лъсна голата истина - комунистически Китай тури в малкия си джоб прехваления Запад заедно с неговите педерасти, педофили, лесбийки, джендъри, некрофили и сатанисти. И сега Западът стана толкова зъл, та пяна му излиза от устата. Зер парите му намаляват и отиват в Китай. Ами, и вие работете и пестете като китайците и борете корупцията, вместо да налагате евроатлантическите си "ценности" с войни и смърт. И погледнете в собствената си паница, вместо да надничате в чуждата и да говорите за потъпкване на човешките права. Я по-добре пребройте колко хора застреляха в ФАЩ само от началото на годината.

За да си Спасят Долара Американците Ще Разтурят Европа !

И от чий гръб ще да ги свалят тези милиарди защото и цент от тхния джоб няма да излезе.. И Китай си го прмести след поредната софра на някакви дето си мислят че вечно ще властват.

На това Г7 са се събрали само педофили, герентофили, педераси, сатанисти, лгбт либерало джендър активисти и пропагандатори. Смърт за вас долна сатанизирана измет!

Кои са другите шест страни от Г7, освен Македония?

Мачкай китайчугите! Иначе - те нас.

Как те мачка Китай?

Кой създаде вируса,плъзнали са по света

а ти откъде знаеш , че Китай е създал този вирус ?

С други думи се споразумяха корпорациите да източат още от данъците ни за ала-бала!

Кои са "нелоялните търговски практики на Китай" ?