Коментари - Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви | Днес.dir.bg

Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви

"Договорът за добросъседство между България и Македония изчиства рецидивите от глупавата политика, която се водеше досега”.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви | Днес.dir.bg

Коментари

Ванче Михайлов и Тодор Александров жив щяха да одерат Каракачанов! Защо ли?! Ами за това което е било и за какво се е борило ВМРО по тяхно време и в какво го превърна сега този пишман "воевода" и как отстоява идеите им за национално единение на всички българи що живеят из земите на държавите от Балканите!

КОМСОМОЛЕЦА каракачанката ЛИ ПАРТИЕЦА бойко ЛИ ИЛИ ОНЯ ЕВРОГ...Й ДЖАНБАЗА-ДЖАМБО ИЛИ МОЖЕ БИ ВАЛЕРИ жискар де СИМ МАЙ ПАК НАРОДЕЦА ОТ КЪСОГЛЕДИ ПОЛИТИЦИ КАТО БОРИС - БОРКО=ХИТЛЕР ФЕРДИНАНД -ФЕРДО -АВСТРИЙСКИ И ДРУГА ПОДОБНА ИЗМЕТ

БЕЗМИСЛЕН ДОГОВОР измислен от протежета на НАТОТО И ЕС ЕС СА И НАРЕДЕН ОТ ПО-ГОРНИТЕ ГОСПОДАРИ ЗА ДА УЗАКОНИ ПРЕЗ ТЪПА БГ АЛБАНИЗМА И ТЕРОРИЗМА ИМ

защо вие блокирате IP на прогресивните хора,които не са слуги на ЕС ЕС,НАТО и албанските БАНДИТИ

Договорът е голям плесник за Пугин и руската политика на Балканите,Които очевидно се чистят от руското,противно присъствие и влияние!На ред остана само Белград,който също гледа към ЕС,за да не остане като кален,колхозен анклав!

я ми кажи защо и с какво право роднините ми от трето и четвърто коляно дето от край време по рождение живеят отатък границата ги определяте като македонци, след като и аз и семейството ми и самите те и семействата и децата им са българи по рождение?! За сърби ли ще определиш българите които са останали, по принуда, в завладените от сърбите български земи от Крайщето и така наричаните от всички вас Западни покрайнини дето са отатък границата но все земи с българи от Дунава та до Охрида?!

Баце,вземи отслабни малко,че приличаш на някакво гигантско бебе алкохолик.

Ти знаеш ли какво е рецидив бе,цър..вул?Бабината ти.Кога стана калайджия,кога ти почерня......

Абе хора, оставете я тази история на мира! Важното е днес - как и с кого живеем по съседски. Важното е двата ни братски народа да работят и празнуват заедно. Кой какъв бил, как се е появил - няма значение. От извращението на Коминтерна мина почти век, вече е късно да ги връщаме към Българското - имат си народ, език - това е животът. Ние си знаем какви са и си ги обичаме, а и те като хора, не като политици ни приемат добре, абе - братя сме си ! Браво на Заев, че успя да стигне до подписването, не съм си мислел, че ще го кажа някога, но Борисов ми хареса - и като държание ,и като изказване!

ЗА СУДЖИЦИ Е.

Да приключим със спора четете история! От 380г. преди Христа е имало Македонсо царство от Албания до половин Гърция.Филип и Александър Велики, който завладява Персия-333г. преди Христа. Траките са били в нашата земя тогава. Съюзници на Александър са били 5-6 племена! Прабългарите са били на палатки под Песия тогава и не сме имали държава, заедно с Белите Хървати и други! Така, че да бъдем коректни-тяхнада държава е по-древна от нашата Кубратова Велика България! Индо-европейска нация сме, нищо общо с монголи и хуни!Главите им са като тиган! А ,че от 1589г. сме били мнозинство в Македония до 1944г. е друг въпрос !Учете и четете деца.....

.... Скопие и околностите му никога не са били в държавата на племето македони на Филип и Александър ? И вярно ли, че тази древна държава е обхващала предимно сегашна Северна Гърция ? Все едно историята на България да започва още от Одриското царство на траките.

Пич,май ти си бил на палатка когато е трябвало да бъдеш на училище,а?

Всичко е от ден до пладне! Вълкът козината си мени, ама нрава не!

Едно е ясно- патриотите осъществиха една национална кауза, а враговете зверски се изнервят от мира и добри отношения между България и Македония. Тамошните помии служиха дълго и вярно на Белград, риеха земята против нас и днес са като почернени. Договорът се подписа вчера, а те чакаха да е днес, за да го провалят. Ама вур! Сутринта излезе Велизар Енчев, който по Московски ни лъжеше как няма да има никакъв договор. Е, договор има и макетата ще имат интерес докато са живи, само родните руски парцали нещо са като болни.

Захвърли настрана московските боклуци и Запада. Помисли за България и българите в Македония.... Сега беше момента начело на България да има българи. А то се оказа бивш комунист - то няма бивш ама....

Дедо, яж дедовия!

Ама то било много лесно бе това да накараш някой да спре да си казва мнението като подпишеш с някой друг една хартишка ''да не прави така''.. Кога са ни нападнали македонците та ''засрашавали ''мира ни?????То бива бива лакардии ама това направо вече е жалко и смешно че с някакъв договор дето подписали две измекярски подлоги ще променят мнението на хората

Тези "патриоти " уж българи а всички с турски фамилии : Каракачанов, Джамбазки .... Сменете си първо имената на български и после се правете на патриоти-българи . Еврейски джуджета ! Ще се подрискате от страх от Турция. Но явно има защо ?! Въшки.

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея

Ама са опитвали насилствена асимилация - за справка - Родопите, Босна и др.

Не си дразнител защото нямаш нищо общо с Македония, един роднина поне от кумова срама да имаше там та да се лупаш у гърдите, че си потомък на македонските българи !

От тоС ВОЙвода Боко голям шопар за суджук ще отгледа.

Въстанието е и на територията на днешна Турция...

Рецидив реално в момента е това непрекъснато перчене за подписването на някакъв договор с някого с когото сякаш до вчера сте водили войни и набези..Незнам за какво се перчете след като калабалъка там са направили българските подложени медии и някакви ''официални'' лица ама и те взети заедно са по малко от полицията дето пази и загражда тази велика ''радост и обич'' на македонското население..Ставате смешни жалки с хваленето си че сте изпълнили чужди интереси защото с подобни договори ''причтелство и добросъседство'' няма как да стане ако няма нормални обичащи и работещи за страните си политици понеже между хората няма никакво напрежение..

НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА НЕГО!!!! НЕ ГО ВОДЕТЕ НЕ ДРАЗНЕТЕ ХОРАТА!! КЪДЕТО Е ОТИШЪЛ Е СЪЗДАЛ ПРОБЛЕМИ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ!!!РЕВАТ ОТ НЕГО В ЗОАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ! НЕ ИСКА Т ДА ХОДИ....ТОВА Е ..

Ама аз не видях хора по репортажите освен калинки подлоги ''медии''..Хората бяха отстранени от това ''велико'' събитие защото ще им попречат на велможите да се хвалят един друг

този каракачанов има някаква харизма и мислех,че става за нещо,но жестоко съм се лъгъл.Като министър на отбраната някак си не е на мястото си.Не е за министър,не е и не е,още повече на отбраната.

фамилия на доносници - баща и син Това само у Бугария го може ОТВРАТ

Баща му бил ......български гражданин и какво му пречи да бъде българофоб ? На русофилите бащите им руски граждани ли са ?

Сърбите явно добре плащат и Груевски като хиляди продажни душици е готов да продаде и майка си за пари !!!!

Не си бил дразнител в Македония, щото си от Русе...

..... македонците се отказват от претенции за македонско малцинство в България, а ние от претенцията, че македонският език е български. Това са сегашните реалности и не виждам никакво национално предателство.

Не виждаш защото не си българин или в самосъзнанието си червен мелез....

..... кое точно те мъчи? Иначе общите приказки на дедо ми за турското робство и комунизма въобще не ме интересуват в XIX век.

Ми той си е български диалект, а език официален на Македония. Никакви претенции наистина. А, и още руснаците пишат на него, като македонски език и български диалект, но това е друга тема.

Какво да коментираш, очевидно нагазихме в голямото АКО, наречено БРЮМ. Баща му българин - той брюмаджия! И се гордее, вероятно?

Коминтернът навремето разцепва ВМРО, за да създаде от едните сепаратисти. Познайте до 3 пъти от кое ВМРО е тоя :(

И кои са агентите на Коминтерна - Яне Сандански и Гоце Делчев или Александър Протогеров и Тодор Александров? Не пиши глупости и не каляй историята ни!

Кретен смотан - баба ми е българка от Кукуш - съседка на българина Гоце Делчев. Сега разни келеши московски ще лъжат като цигани за ГОЦЕ. Я се разкаракй в дупката от която си изпълзял .

От никое... Каракачанов сам си призна че му е харесала абревиатурата която за него нищо не значи, и чак след като е кръстил партията си е почнал да изучава що за чудо е това ВМРО.

МОЖЕ ТАКИВА ФИЗИОНОМИИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И КАТО МУ ЗНАМ И КОЛКО МУ Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ СЪЖАЛЯВАМ ТЕЗИ ДЕТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО.

"Много чиновници искаха да саботират документа, но Заев прояви воля да се приключи с излишните дрязги на Балканите, коментира Каракачанов." О, неразумний юроде, наистина ли вЕрваш, че дрязгите ще приключат? И че макетата ще спрат да наричат Кирил и Методий, Самуил, Гоце Делчев и пр. македонци? И преди да влезеш в управлението ти нямаше ли друга визия за отношенията ни с Македония? На бас, че ако беше в опозиция настоящото ти изказване изобщо нямаше да звучи така. Продажник! Клекна на Борисов само и само да ти текат парици в джоба.

Много ми е интересно точно с кого сме подписали този договор - ако с Република Макдения - няма такава държава , ако е с БЮРМ тогава има такава държава , но не се знае докога !

този как е обърнал лопата... всеки от тях се намира на приказката, само и само да не мълчи

Продажен толуп! За такива като този ВМРО има само едно наказание.

Коментари - Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви | Днес.dir.bg

Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви

"Договорът за добросъседство между България и Македония изчиства рецидивите от глупавата политика, която се водеше досега”.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Договорът с Македония чисти рецидиви | Днес.dir.bg

Коментари

Ванче Михайлов и Тодор Александров жив щяха да одерат Каракачанов! Защо ли?! Ами за това което е било и за какво се е борило ВМРО по тяхно време и в какво го превърна сега този пишман "воевода" и как отстоява идеите им за национално единение на всички българи що живеят из земите на държавите от Балканите!

КОМСОМОЛЕЦА каракачанката ЛИ ПАРТИЕЦА бойко ЛИ ИЛИ ОНЯ ЕВРОГ...Й ДЖАНБАЗА-ДЖАМБО ИЛИ МОЖЕ БИ ВАЛЕРИ жискар де СИМ МАЙ ПАК НАРОДЕЦА ОТ КЪСОГЛЕДИ ПОЛИТИЦИ КАТО БОРИС - БОРКО=ХИТЛЕР ФЕРДИНАНД -ФЕРДО -АВСТРИЙСКИ И ДРУГА ПОДОБНА ИЗМЕТ

БЕЗМИСЛЕН ДОГОВОР измислен от протежета на НАТОТО И ЕС ЕС СА И НАРЕДЕН ОТ ПО-ГОРНИТЕ ГОСПОДАРИ ЗА ДА УЗАКОНИ ПРЕЗ ТЪПА БГ АЛБАНИЗМА И ТЕРОРИЗМА ИМ

защо вие блокирате IP на прогресивните хора,които не са слуги на ЕС ЕС,НАТО и албанските БАНДИТИ

Договорът е голям плесник за Пугин и руската политика на Балканите,Които очевидно се чистят от руското,противно присъствие и влияние!На ред остана само Белград,който също гледа към ЕС,за да не остане като кален,колхозен анклав!

я ми кажи защо и с какво право роднините ми от трето и четвърто коляно дето от край време по рождение живеят отатък границата ги определяте като македонци, след като и аз и семейството ми и самите те и семействата и децата им са българи по рождение?! За сърби ли ще определиш българите които са останали, по принуда, в завладените от сърбите български земи от Крайщето и така наричаните от всички вас Западни покрайнини дето са отатък границата но все земи с българи от Дунава та до Охрида?!

Баце,вземи отслабни малко,че приличаш на някакво гигантско бебе алкохолик.

Ти знаеш ли какво е рецидив бе,цър..вул?Бабината ти.Кога стана калайджия,кога ти почерня......

Абе хора, оставете я тази история на мира! Важното е днес - как и с кого живеем по съседски. Важното е двата ни братски народа да работят и празнуват заедно. Кой какъв бил, как се е появил - няма значение. От извращението на Коминтерна мина почти век, вече е късно да ги връщаме към Българското - имат си народ, език - това е животът. Ние си знаем какви са и си ги обичаме, а и те като хора, не като политици ни приемат добре, абе - братя сме си ! Браво на Заев, че успя да стигне до подписването, не съм си мислел, че ще го кажа някога, но Борисов ми хареса - и като държание ,и като изказване!

ЗА СУДЖИЦИ Е.

Да приключим със спора четете история! От 380г. преди Христа е имало Македонсо царство от Албания до половин Гърция.Филип и Александър Велики, който завладява Персия-333г. преди Христа. Траките са били в нашата земя тогава. Съюзници на Александър са били 5-6 племена! Прабългарите са били на палатки под Песия тогава и не сме имали държава, заедно с Белите Хървати и други! Така, че да бъдем коректни-тяхнада държава е по-древна от нашата Кубратова Велика България! Индо-европейска нация сме, нищо общо с монголи и хуни!Главите им са като тиган! А ,че от 1589г. сме били мнозинство в Македония до 1944г. е друг въпрос !Учете и четете деца.....

.... Скопие и околностите му никога не са били в държавата на племето македони на Филип и Александър ? И вярно ли, че тази древна държава е обхващала предимно сегашна Северна Гърция ? Все едно историята на България да започва още от Одриското царство на траките.

Пич,май ти си бил на палатка когато е трябвало да бъдеш на училище,а?

Всичко е от ден до пладне! Вълкът козината си мени, ама нрава не!

Едно е ясно- патриотите осъществиха една национална кауза, а враговете зверски се изнервят от мира и добри отношения между България и Македония. Тамошните помии служиха дълго и вярно на Белград, риеха земята против нас и днес са като почернени. Договорът се подписа вчера, а те чакаха да е днес, за да го провалят. Ама вур! Сутринта излезе Велизар Енчев, който по Московски ни лъжеше как няма да има никакъв договор. Е, договор има и макетата ще имат интерес докато са живи, само родните руски парцали нещо са като болни.

Захвърли настрана московските боклуци и Запада. Помисли за България и българите в Македония.... Сега беше момента начело на България да има българи. А то се оказа бивш комунист - то няма бивш ама....

Дедо, яж дедовия!

Ама то било много лесно бе това да накараш някой да спре да си казва мнението като подпишеш с някой друг една хартишка ''да не прави така''.. Кога са ни нападнали македонците та ''засрашавали ''мира ни?????То бива бива лакардии ама това направо вече е жалко и смешно че с някакъв договор дето подписали две измекярски подлоги ще променят мнението на хората

Тези "патриоти " уж българи а всички с турски фамилии : Каракачанов, Джамбазки .... Сменете си първо имената на български и после се правете на патриоти-българи . Еврейски джуджета ! Ще се подрискате от страх от Турция. Но явно има защо ?! Въшки.

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея

Ама са опитвали насилствена асимилация - за справка - Родопите, Босна и др.

Не си дразнител защото нямаш нищо общо с Македония, един роднина поне от кумова срама да имаше там та да се лупаш у гърдите, че си потомък на македонските българи !

От тоС ВОЙвода Боко голям шопар за суджук ще отгледа.

Въстанието е и на територията на днешна Турция...

Рецидив реално в момента е това непрекъснато перчене за подписването на някакъв договор с някого с когото сякаш до вчера сте водили войни и набези..Незнам за какво се перчете след като калабалъка там са направили българските подложени медии и някакви ''официални'' лица ама и те взети заедно са по малко от полицията дето пази и загражда тази велика ''радост и обич'' на македонското население..Ставате смешни жалки с хваленето си че сте изпълнили чужди интереси защото с подобни договори ''причтелство и добросъседство'' няма как да стане ако няма нормални обичащи и работещи за страните си политици понеже между хората няма никакво напрежение..

НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА НЕГО!!!! НЕ ГО ВОДЕТЕ НЕ ДРАЗНЕТЕ ХОРАТА!! КЪДЕТО Е ОТИШЪЛ Е СЪЗДАЛ ПРОБЛЕМИ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ!!!РЕВАТ ОТ НЕГО В ЗОАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ! НЕ ИСКА Т ДА ХОДИ....ТОВА Е ..

Ама аз не видях хора по репортажите освен калинки подлоги ''медии''..Хората бяха отстранени от това ''велико'' събитие защото ще им попречат на велможите да се хвалят един друг

този каракачанов има някаква харизма и мислех,че става за нещо,но жестоко съм се лъгъл.Като министър на отбраната някак си не е на мястото си.Не е за министър,не е и не е,още повече на отбраната.

фамилия на доносници - баща и син Това само у Бугария го може ОТВРАТ

Баща му бил ......български гражданин и какво му пречи да бъде българофоб ? На русофилите бащите им руски граждани ли са ?

Сърбите явно добре плащат и Груевски като хиляди продажни душици е готов да продаде и майка си за пари !!!!

Не си бил дразнител в Македония, щото си от Русе...

..... македонците се отказват от претенции за македонско малцинство в България, а ние от претенцията, че македонският език е български. Това са сегашните реалности и не виждам никакво национално предателство.

Не виждаш защото не си българин или в самосъзнанието си червен мелез....

..... кое точно те мъчи? Иначе общите приказки на дедо ми за турското робство и комунизма въобще не ме интересуват в XIX век.

Ми той си е български диалект, а език официален на Македония. Никакви претенции наистина. А, и още руснаците пишат на него, като македонски език и български диалект, но това е друга тема.

Какво да коментираш, очевидно нагазихме в голямото АКО, наречено БРЮМ. Баща му българин - той брюмаджия! И се гордее, вероятно?

Коминтернът навремето разцепва ВМРО, за да създаде от едните сепаратисти. Познайте до 3 пъти от кое ВМРО е тоя :(

И кои са агентите на Коминтерна - Яне Сандански и Гоце Делчев или Александър Протогеров и Тодор Александров? Не пиши глупости и не каляй историята ни!

Кретен смотан - баба ми е българка от Кукуш - съседка на българина Гоце Делчев. Сега разни келеши московски ще лъжат като цигани за ГОЦЕ. Я се разкаракй в дупката от която си изпълзял .

От никое... Каракачанов сам си призна че му е харесала абревиатурата която за него нищо не значи, и чак след като е кръстил партията си е почнал да изучава що за чудо е това ВМРО.

МОЖЕ ТАКИВА ФИЗИОНОМИИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И КАТО МУ ЗНАМ И КОЛКО МУ Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ СЪЖАЛЯВАМ ТЕЗИ ДЕТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО.

"Много чиновници искаха да саботират документа, но Заев прояви воля да се приключи с излишните дрязги на Балканите, коментира Каракачанов." О, неразумний юроде, наистина ли вЕрваш, че дрязгите ще приключат? И че макетата ще спрат да наричат Кирил и Методий, Самуил, Гоце Делчев и пр. македонци? И преди да влезеш в управлението ти нямаше ли друга визия за отношенията ни с Македония? На бас, че ако беше в опозиция настоящото ти изказване изобщо нямаше да звучи така. Продажник! Клекна на Борисов само и само да ти текат парици в джоба.

Много ми е интересно точно с кого сме подписали този договор - ако с Република Макдения - няма такава държава , ако е с БЮРМ тогава има такава държава , но не се знае докога !

този как е обърнал лопата... всеки от тях се намира на приказката, само и само да не мълчи

Продажен толуп! За такива като този ВМРО има само едно наказание.