Коментари - Догодина матурата по БЕЛ след VII клас остава без промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда от приемни изпити и тези смешни точки след 7 клас,всяко дете да учи ,където желае.Да се прекъсне тази престъпна и заблуждаваща схема с частни уроци,хората са принудени да отделят от средствата за храна.Така ще отпадне постепенно и консервираното мнение ,че има "елитни" училища".Децата сами ще се ориентират кое е най-доброто училище за тях,бъдещето е на доказани професионални гимназии.А относно качеството на придобитите знания в клас,всяка година да има крайгодишни изпити и то по всички предмети, така учителите ще се стараят много повече.

Нека не забравяме и факта,че учениците от набор 2005 на практика учиха по новата програма със старите учебници и се налагаше непрекъснато адаптиране на учебното съдържание от преподавателите. Така че кой какво е своил в пети клас е малко относително...

браво на манолова, браво и на родителите! наистина няма нужда децата в 7 клас да знаят това което са учили в 5 и 6 клас! тъй е по сигурно че ще завършат с отличие, и ще станат завършени иди..оти като родителите си!

Много се бях притеснил! До сега никой не беше задавал този въпрос! Свръхактивна мая, няма ли най-после да излезеш в отпуска? Омръзна на всички българи!

Учениците трябва да учат заради знанията, а матурите трябва да покриват материала от 1 до 7 клас, т.е. те трябва да докажат какво ниво са постигнали от цялото си обучение.

Личи си колко сте незапознат , нали след четвърти клас има матури!

Значи според вас няма нужда да помнят, знаят и прилагат всичко, научено в първите седем години?...