Доган се обяви против предсрочни избори: Може да дестабилизират страната с наказателен вот

Основателят на движението призова гласуването за двамата бъдещи съпредседатели на ДПС да бъде анблок, за да демонстрира единение. Укори НАТО и ООН, че не намират пътя към мира в Украйна и Близкия изток

Обратно в новината

Коментари - Доган се обяви против предсрочни избори: Може да дестабилизират страната с наказателен вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извода е ясен--НОВИ ИЗБОРИ!!!!!

Я, ДПС се страхуват от наказателен вот. Чудесно, значи ние пък искаме избори. И по време на изборите американският посланик и Галя от посолствоТО да са в отпуска, в Хаити по възможност или другаде, но поне на 10000 км от нас. И вотът само с хартия, че да няма достъп американският посланик до преброяването.

Защо се страхувате от наказателен вот? Нали всички работите за интересите на България и народа? Или е лъжа?

За българските турци е ясно, от тях в ДПС има всякакви - и добри и лоши, и кариеристи, и мошеници, и почтени хора и далавераджии. Но кои българи са в ДПС? С какво една етническа партия би била по някакъв начин интересна за нормален почтен човек от българския етнос?! Доган не е глупав, той не случайно сложи Пеевски за съпредседател. Доган е напълно наясно, че няма нормален човек от "традиционния електорат" на ДПС, който да има дори минимална симпатия към Пеевски, то просто принципно трудно може да се намери човек да прояви симпатия към подобен типаж, най-малкото заради отблъскващия външен вид, за което човека не е виновен, но си има значение. В Пеевски няма капчица харизма, не прозира никаква човечност или някаква загриженост. Абсолютен антиполитик, без абсолютно никакви шансове за политическа кариера и по обективно и по субективни причини. И Доган избира точно него да насади на съпредседателското място в ДПС?! Доган досега не е правил случайни ходове и, ако не е одъртял, нищо добро не го чака Пеевски, но какви ги е замислил Сокола трудно ще се намери човек да прогнозира. Но, в крайна сметка, може и Доган вече да не го бива и просто да прави глупости без особен смисъл, ей така - щото може да си ги позволи и да се изкефи, че може да направи най-антипатичния политик в България шеф на турска партия.

"Против предсрочни избори" - това не са думи на Доган, защото доказано не е човек без мозъчна дейност! Той затова не е на форума на ДПС, за да не изрече тези думи сам, а през Искра Михайлова! Натиснали са го службите към които е принадлежал! Защо? Защото лявото обединение ПП$ДБ се движи стремглаво на долу, Радев не е готов с новата партия, а в БСП и Възраждане има сериозни напрежения! Това е причината всички "независими" наблюдатели да вият на умряло и от сутрин до вечер да ни убеждават, че не е реме за избори! Голям страх ги тресе от триумфално завръщане на ГЕРБ!

и шибна един шамар на Искра Михайлова и ще я навра в левия крачол на Доги, там където си държи мухлясалата тройка.

"предсрочните избори може да дестабилизират страната с наказателен вот" Демек избирателите искат да ни накажат, ама ние сме против. Къде тогава е "демокрацията", щом не народа, а провалените политици решават!?

Вотът може да е назидателен, а наказани могат да са само излъгалите народа си политици. Структури по сгради, улици, квартали - време е сами да издигаме и гласуваме за хора , които познаваме, а не които медии ни натрапват и популяризират. Срамно за толкова години да нямаме и една партия с човеци милеещи за хората. Крадци, крадци и назначени подлизурковци, готови на всичко долно без мисъл.

Не е ли точно това целта на такива предсрочни избори... да коригират погрешните ходове в политиката на некадърниците, които ни управляват? Явно не искат да има контрол, но пък искат да им слугуваме до гроб.... Мисли народе, всички тези крадливи боклуци най-много ги е страх от образованите и мислещите хора. Те другите ще си ги купят и ще им вържат синджира, но мислещия няма как да го пребориш!

БРАВО! ДОЖИВЯХ ДА ЧУЯ, ЧЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАРОДА! НАРИЧАТ ВОЛЯТА НИ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ И СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ВЛАСТТА КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА - НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ!

Турците ще празнуват вече и Шопар байрам!!!

Наказателен вот ще има. Рано или късно. Освен ако не забранят изборите въобще в бъдеще. Ей тез "избраници" ще се гушкат, ще се връткат, коалират и некоалират, во веки веков.

Когато проклятието на България / по Иван Костов/,си отиде,ще може да се отървем от прасето ,което много квичи.

Има да чакаш

Сред прасетата е и самият Костов.

на предсрочните избори няма да отидат дори всички политици! за популацията е сигурно, че няма да отиде на никакви избори!

Харесва му на Сокола да е в управлението на страната. А след едни избори не се знае.

Боже, опряхме до Доган да казва и решава за България и българите. Стига с това клише за Евро атлантически ценности и евроатлантизъм.. Не искате избори защото след тях няма да сте на софрата.

Че кога от последните 30 години Доган “не е казвал”? Нали точно това му бе играта - винаги да докарва нещата на кантар, за да играе решаващата роля на БАЛАНСЬОР! И така да изнудва спечелилите изборите. Това го играе още когато свали правителството на СДС с лъжливите обвинения на ДС-КГБ генералът Бригадир Аспарухов, който с ДС-КГБ вкара и Борисов в политиката и властта при правителството на доведения пак от тях алчен и безскрупулен лъжлив старец Симеон Кобурготски! И същата игра по същество сега ни представя и Пеевски! Но тук е интересен въпросът защо Борисов непрекъснато набутва Пеевски напред. Борисов, който е патологично самовлюбен! Какво толкова ги свързва тези двамцата, а? Отговори си на този въпрос.

истина. Щяло да има наказателен вот. Наказателен вот има, когато правителството очевидно не се справя. Обаче това , че не се справя няма значение всъщност . Доган знае че овцете ще седят на диваните и няма да излезнат и за какво са му нови избори. Раята ще търпи, измамницте ще се разберат някак си и всичко си продължава по канален ред.

jingiby

Аз съм за Свинята и ЕрДоган, Доган и Данчо Ментата....

Аз съм за избори и провеждане на лустрация! Военен режим също е решение, но явно президентът ни е също омазан в гювеча!

Това, което ми направи много силно впечатление в последната публична изява на госпожа ЙЕС - кокто аз наричам Мария Габриел - голямата й опашата лъжа в много бързо НАРЕДЕНОТО Й заклеймяване но предложения от ПП и ДБ меморандум (без значение в случая доколко е добър и прецизен) е, че Габриел яростно критикува ПР и ДБ ме.. искали да завладеят ВЕЧЕ ОТДАВНА ЗАВЛАДЯНА от Борисов и Пеевски и тези с и зад тях НЕЗАВИСИМА?!?!?!! СЪДЕБНА СИСТЕМА?!?!? Тя представя съдебната система за НЕЗАВИСИМА!!! На фона на огромните скандали и потресаващи разкрития за нея - и това е само част от тях, други тепърва предстоят! Главни прокурори открито се обвиняват, че са мафиати и престъпници (забележете - назначени от Борисов и Пеевски!!!) а тази ни обяснява как тепърва ПП и ДБ искали да овладеят ТОТАЛНО ЗАВЛАДЯНАТА съдебна система! С което Габриел тотално се компроментира и издава тежката си зависимост от Борисов и мафията! Не ги стяга чепикът тия меморандума или поста външен министър, а да не се стигне до тях в разследването на вафията! Аз непрекъснато повтарям, че в България едно по-голямо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да бъде разследвано, но пълно и както трябва и всички хубавци от мафията ще изскочат! И имаме ОПГ на Нотариуса и Еврото! И отчаяната нужда някой да им затвори устата!!!

изборите ще им разтурят крадливите планове

Голям оптимист сте !

Държавата си беше много добре, преди през 2021 г. да се появят червените кхмери в българската политика, под юмрука на Р-в!

Да, беше си много добре! За .. НЯКОИ! И за няКОЙ! Който спастри и понатрупа пачки евро и кюлчета злато! И … килограми:)

Престани да се правиш на голям разбирач! Всеки, който има ум в главата си вече те е преценил! Предсрочни избори и забрана на машините - това е лекарството за българската демокрация в този момент!

“Абе няма да ми говориш така, бе! Престани да ми се обаждаш (да ме репликираш)! Знаеш кой съм и че ще те намеря..! МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!”

Я не заплашвай, прасе! Кръсти се теб да не намерят, че както ви е набрал този народ по дърветата ще виснете! Това и Доган го разбра.

Буря, в чаша мазно, турско кафе.

Доганя усеща че американците го подпират, а дебелото прасенце не си мери приказките.

Активирали са го! Червените не са готови за провеждане на избори!

В дъното на всички трудове и непрекъснати скандали в държавата в края на краищата са опитите на Борисов и Пеевски, и хората, кръговете и обръчите с и зад тях да избегнат отговорност за многобройните им чудовищни кражби и престъпления и тоталното мафиотизиране на цялата държава и всички институции. Това започна още от 1989 г., всъщност няколко години преди това се подготвяха “другарите”, но тези деструктивни процеси много се засилиха след овладяването на властта и на държаната от Борисов и на прокуратурата след като той всъщност еднолично назначи Цацаров за главен прокурор. И още тогава бе ясно и писах много пъти те докъде ке докарат България! Спомнете си как Цацаров всяка седмица ходеше при Борисов и … Борисов оповестяваше публично кой щял да бъде арестуван?!?! На премиера ли му е работа да се занимава с арести и да ги оповестява (предупреждава?!?) публично, и от къде той знае това? Това законно ли е?

Колкото повече се отлага наказателния вот, толкова по-голямо ще е наказанието - Паоло Куелю

Приказки на бивш агент на ДС. Излезе от нафталина и взе да раздава мозък, алоууууу. Турска партия - да си знаете - не сте желани в България! Нямаме нужда от вас! Нито от мекеретата ви - прасчо и ментака!

са инструктирани убедително от посолството.

Доган вече не преде - силната фигура в шайката му ДПС е Пеевски, от когото - от финансите и транзакциите на Феномена с пори от кражби, рекет, измами и корупция - Доган е напълно зависим! А Пеевски като Борисов е абсолютно нагъл и безскрупулен (Доган и Илия Павлов му бяха учители и ракети-носители, заедно с Цветан Василев на времето, и за благодарност Пеевски се опита да го унищожи …)

Еквивалента на ДПС - ПКК в Турция е забранена и членовете или са в затвора или ги избиват. Защо позволаваме ДПС тази терористична организация на територията на България.

Този Доганбей много отдавна командва отдалеч свойте,подчинени да владеят позииции и общини ,под турско ръководството докога това ще бъде така? Аз не искам България да е Турция!

И какво против имаш наказателният вот- нали сте кадърни, неподкупни и работите за суверенитета и благосъстоянието на всички ни!! Значи за вас няма да има наказателен вот или.....??

Малко почна да изкуфява агента ама скоро ще е никой дори и в ДПС.

Българино как се бодиграват с теб....

споко сокол трети март иде....

Бше Ахмед, беше Доган. ДПС вече е Делян. А на тоя бутнаха ли му незаконните постройки на Росенец?

Те и редовните избори могат да дестабилизират странта. Дайте да ги забраним тогава.

Няма наказателен вот в демокрация. Има само вот.

Не става ясно - защо НАКАЗАТЕЛНИЯТ вот да води до ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ?! Просто ще измете тая пасмина от парламента и ще доведе нови хора.

Ще изпуснат "власта" ... За това не иска, не че се е замислил за хората .... Страх .... края иде ... и всички ги е страх ... че идва видов ден ... Рано или късно иде ... И по добре рано, защото по малко ще плащат ... Лицемери продажни... ще ми се правят на богаве ... То и без тях може ... без тази цялата паплач по партии, парламент и правителство ... Хайде оставете ни намира и ходете някъде да се правите на началници ... Така за всички е по добри ... Да живее България !!! Амин ...!

Тоя циганин що не се скрие !

Какво означава наказателен вот в демократична и правова държава?! всеки гражданин има право да гласува по време на избори по съвест за недобросъвестни и все пак живеем в свободна страна само записано на хартия. истински наказателен вот ще има тогава когато целият народ в държавата възтане и се възпротиви срещу всички ви узурпатори и уяли се на власт башибозуци. когато властта бъде наистина в народа то тогава ще видите народната обич и наказателен вот.

Наказателен вот в България означава... посолството каквото каже ! И Доган наистина /вероятно / се страхува от него.

Патката на посланика е ошетала и ДоганЯ!!!

Шубето от нови избори, си е гОлем страх. Сега турчулята са захапали кокъла, но какво ще стане при едни нови избори, кой знае. Опитаха се да се отчуждят от факта, че са турска партия, назначавайки прасето и ментата, но не се получава, това е. Та ... на изборите - гласувайте и да се разбере веднъж завинаги - България е на Българите!

Нали и той е в сглобката? Сглобката устройва всички (посолството, дупетатите от всички политически сили), освен българските граждани!

Ново начало ! Няма такова нещо ! Предатели !

Тоя брутално корумпиран боклук ако беше в УСА, досега да е в затвора поне от 30 години !!! А тука, в нашата "демокрация", тоя мошеник се изживява като изгрева на слънцето ... Учудвам се, че е още жив !

И Доган ли вече произнася Урби ет Орби?