Доброволците в бедствието: Ринат кал, помагат на хората, спасяват животни

Два месеца ще трябват, за да се разчисти погромът от водата в карловските села

Обратно в новината

Коментари - Доброволците в бедствието: Ринат кал, помагат на хората, спасяват животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозата за почивните дни е още дъждове. Нужна е на първо време превенция, за да не дойде пак водата, защото втория път ще е още по-страшно. Не фургони, пещери ще търсят направо.

Мунчо е така.Свиквсйте.Няма го Киро,който мислеше за хората.

Руските тролове обесняваха, че няма климатът не се променя пожари и наводнения навсякъде. Ковид няма - 40к умрели, а общата смъртност двойна. Русия прави умения и няма да напада Украйна - шест месеца вече няма нападение и т.н.

управител Стоев. Нещо не го виждам днес да се снима по телевизиите и напително да обяснява колко много работа е свършил.

Народът чисти след осраното от управляващите

Г-жо Нинова, Вие сте единствения гарант за стабилност във всяко едно бъдеще правителство! Ще гласувам за Вас!

Русия си гони интереса да живеят по добре същото прави и Германия къде с крадене лъде с извиване на ръце и наглост и тн.Има и други Франция Англия и тн пудели които са изгубили чувството си да се опазват и ще изчезнат случвало се е и преди Шумер и Акад Египет Рим Византия и тн.

Че бедствието е страшно и тежко поради безхаберие и сеч е факт,но ми е интересно,кой от всички пострадали е застраховал домът си!?Ние нямаме тази култура и винаги чакаме от държавата .

Така е, Русия направи наводнението. Руски саботьори-дипломати бяха.

така е за съжаление в БГ дават парашута при приземяването ...

Верно си е, можеше еднократната помощ от 200лв. без ДДС да е 500лв. след половин година ходене по мъките на българската бюрокрация.

Имало и добри хора. Но защо трябва да се разчита на доброволци а не държавата. Нямаше да кма нужда от доброволци ако имаше държава

О да, иди се опитай да си застраховаш имуществото против наводнение в Мизия , особено ако си в някои от пострадалите квартали през 2014 г. , даже и тогава да не те е заляла водата ! Ще бъдеш директно натирен на майната си ! А тук като гледам снимките е още по-ужасяващо ...Откъде е толкова много дървесна маса насред селото ? Тук ще има маса невъзстановими къщи и селото ще бъде напуснато от цели фамилии-пиша го от опит. И сега ще започне търсенето на виновните и накрая ще изкарат Господ виновен -все като в Мизия навремето .

Управляващите у нас пе последните 70 години не са ли руски саботьори?

Свалям шапка на всички, които са отишли да помагат. Това са горди и достойни българи. Ако имаше как да отида, щях да съм там и аз. Браво, младежи! Такива хора са нужни на България.

Държавни институции и управници няма,има само кадци и долнопробни търгаши и лаладжии.... Доброволците да са живи и здрави,браво че все още има силни и добри БЪЛГАРИ!

България е вече 30 години американска колония, при това с ограничени права! Къде ти се привиждат тези руснаци? Че нали всички решения се взимат в Белия дом и се изпълняват безпрокословно от местната колониална администрация под зоркия поглед на генерал-губернатора г-жа Херо Мустафа...

Кирчо се рекламира с автобуси...а държаватя е кал за тези хора..гадими ми се от тези политици срам нямат

а как може да не пуснеш кучето и кокошки това са варвари ..само стреса ги оправдава

Тия дето даряваха по една заплата за украйна, ще дарят ли и за сънародниците си?

А другите се изпокриха като мишки!

КЪДЕ ГО РУБЛЕН ВЕЛИКИЙ ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМА? ОНЯ ДЕН СЕ СНИМА ПРЕД КАМЕРИТЕ В СЕЛОТО... И ТВА БЕШЕ. ХОРАТА СЕ ОПРАВЯТ САМИ.

А къде са богатите бизнесмени, милионери и милиардери, дето реваха за ковид-помощи, а сега - за помощи за ток и газ?

Няма ли да има и нещо за нас да се включим като подизпълнители по обществените поръчки?!

По-скоро след приземяване!

Ако се спазваха нормите за сеч, почистване на реки и останалите изисквания, нямаше да има необходимост от КРАДЦИ застрахователи. Като са правиш на толкова отворен, ти предявявал ли си щета пред КРАДЕЦ застраховател за имот? Знаеш ли какви са лайнари и боклуци и как сучат и извъртат, само и само да не ти изплатят изцяло това, което е по щетите. Тръгнал на разбирач да се прави, мноО си кОлтурен - КОЛ да ти ТУРЯТ, боклук!

Кирчо не управлява вече, гербопитеци. Пак ли той ви е виновен за затлачените от 12 години речни корита поради "усвояване" на пари чрез чекмеджета?

MАли в Анадола гласен фес!

Там сме, да не мислиш, че техниката отива да бачка на аванта? Плюс това като гледам има и дървен материал за усвояване, най малкото дърва за огрев ще има за продаване, идват като по поръчка

Какъв климат, бе, лайноядец!!! Изсичането на гори и непочистените речни корита от климата ли е, изсран запъртък!

А Тиквата де го да отиде с жипката да даде някой акъл с ръце в джобите? Няма да ву е за пръв път след Бисер.

Всеки, който за 12 години гербо-депесарска тиквокрация не се е евакуирал от тази държава, си заслужава каквото му се случва.

аххх 3г размотаване..и пак оправдания за 12г...щото си тъп и смяташ че само гербери не харесват амятьарите

Наврето Бойко Борисов и целият Герб нахлузиха гумени ботуши и даже Цецка Цачева ринеше кал с лопата, ПКП отводняваше с две поцинковани кофи, Георг и другите от младежкото бяха организирали Тимуровски команди и цепеха дърва, пренасяха въглища и събираха яйцата от полозите!

Що бе? Те тези подизпълнения българи ги раздават. Зер да не останат и те гладни.

И в Мизия така направиха, и във Варна. Тиквата доста наводнения "преживя", че и заблажи от тях.

Браво на младежите.Добре окомплектовани - ботуши,водно изолиращи панталони,здрави лопати ,кофпомпи.Евтусиазъм и себераздаване.А местното население с някакви сечива от времето на Вълко Червенков,джапанки галоши или в най добрият случай гумени цървули.Не става така. Тая стихия е много по сериозна от онази дето потопи Сеинт Луис.Тука имаме барикади от столетни широколистни дървета,дънери ,арматурно желязо ,кофраж даже трупове на животни.Направо Сюжет за Франсис Форд Копола - 2 в 1 Кръстника и Апокалипис сега.

Един милион по-малко българи показва точно обратното, троле.

Добре де, европомощите само за украинци са, ?

А Тиквата спасителя, ПростоКиро, КурНелия, джуджето Гном, Язовеца от Дай България и всички соросоиди къде са?! Аааа те са по Тв да омайват простите офце...А вий после събирайте къпачки за......Забравих и Зеления Чорап да добавя...Много са легион са...

Ае аман с това, като не ти харесва нечие мнение, да обявяваш писалия го веднага за трол! Тези, които избягахте, го направихте за по-лесният начин да спечелиш средства, които останахме го направихме по-трудно, но не сме бягали! Стига си обвинявал другите за неуспехите си!

Нали трябва да се видят щетите и опишат. Или си мислиш, че стоят едни торби с европари и се дават на калпак...

КЪДЕ ГО ОНЯ С ЮМРУКА БЕ? ДА ГО ВИДИМ ВЕЛИКИЙ ГЕНЕРАЛ?

Сред тях ли са прост, лъжлив киро и меката китка кокорчо, червената милионерка курни, банкянската мутра, депесарските минзили, сороспиите от ДейБъ...?!

Все тая. След Мунчо "„Промяната” отидоха за снимка при бедстващите в Карловско, пазят ги с полиция"

Къде са пътищарите с тежката техника да помогнат на хората. Не на жълтите павета, тук трябва да струпат техниката. Ама няма далавера. Гадове

как може да давате снимка на кученцето жал ми е..

Мунчо или Киро - все тая. След Мунчо "„Промяната” отидоха за снимка при бедстващите в Карловско, пазят ги с полиция"

за удавеното имам предвид

През това време Киро играе хора в Монтана, има видео в нета