Съдът пусна Желяз Андреев на свобода

Окръжният съд в Добрич пусна от ареста 29-годишния Желяз Андреев, като му наложи най-леката мярка за неотклонение - "подписка" със срок на изпълнение 60 дни.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Желяз Андреев на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да има процес, то той трябва да се проведе в България. Желяз е български гражданин, работил на територията на България, за компания регистрирана в България. Лизачите на краварски задници и плюещите по сънародниците си трябва задължително да минат специализиран медициски преглед за установяване на тяхното психическо състояние.

ЗА 29 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ СТАНА БАНАНОВА ДЪРЖАВА КАТО ПАНАМА! ИМАМЕ СИ ПРАВИТЕЛСТВО НАРОДНО СЪБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НО НИЕ НЕ УПРАВЛЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА СИ! УПРАВЛЯВАТ Я ЗАПАДНЯЦИТЕ И САЩ! КРАСОТААААААА, ХА ЯЖТЕ СЕГА БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ!

Тия откаченяци са готови да обвинят целия останал свят за собствените си престъпления и грешки, само и само те да не носят отговорност- българина телефонист в кол центъра на тяхната американска фирма носели вината за търговия с ембаргова държава и поради това подпомагал световния тероризъм!!!! Телефониста!!!! Уволнен от Луфтханза заради това, арести, обвинения, искане за екстрадация...Това само едни болни мозъци могат да го измислят!

Това не е проКУРатура, това е презкуратура.

трамп няма да е доволен

Много е важно да се разбере, дали най-големият парламентьор в Европа и западните балкани, най- големият адвокат на Ердоган ще съумее да намери време да оправи кашата забъркана от приятеля му Цветанов. Ще постъпи ли държавнически? Ще защити ли българския гражданин?

Заглавието е фалшиво. Пуснали са момчето от ареста, но не е на свобода, след като има ограничения и делото не е минало. На свобода ще бъде, когато този кошмар свърши и той и близките му си отдъхнат.

Откога България е щат на САЩ??? И друго има ли случай, при който България, да е поискала, тука да бъде доведен американец, който е нарушил български закон???

Де да беше! По-скоро сме евразийска к..а.

Шило

Браво на съда!

Ха сега да видим дали има Държава която държи на Българските граждани!!!!!!

Аз пък искам да видя държава, която държи на закона

бе? Я обясни сега кой български закон е нарушен и защо в такъв случай да го екстрадират, а юристе?

Напълно те подкрепям.

На чий закон?

Само Падишахът държи сега за ..Булгаристан!

На сайта на американското министерство на правосъдието пише, че обвиненията са повдигнати заради продажба на забранени стоки с двойна употреба. В информацията също така се намесват Хизбула и Иранската Революционна Гвардия. Стоките с двойна употреба са такива, които могат да се използват както за военни цели, така и за цивилни. Желяз трябва да внимава да не напуска България, защото може да го екстрадират от всяка една страна.

Ще има време да драсне към Нова Зеландия или Русия, защото продажниците тук ще го предадат на господарите на злото!

Пускат го с подписка за 60 дена,Имало договор между САЩ и България до 60 дена да се извърши екстрадацията.Това го казва Цачева.А ,че момчето е невинно ,за по вечето политици не е важно.За тях е важно да се докажат колко са послушни пред отвъдокенските си господари.

Как може прокуратурата да искат "задържане под стража", само защото САЩ казват, че трябва да бъде екстрадиран. ПОЗОР! По нашето законодателство няма извършено престъпление, поради което екстрадицията е НЕДОПУСТИМА! Друг е въпросът, че САЩ ще ни "обявят война", ако го оставим в БГ, и нашите управници умират от страх. Защото на половината децата им учат и живеят в САЩ. Трагедия!!!

Разбирам прокуратурата да поиска "домашен арест" или "подписка", както му определи съдът, ама чак "задържане под стража", е прекалено! Прокурорът щял да мисли дали да обжалва!?!!? Двама убийци не могат да хванат, избягаха като първите пичове през централния вход, и дай да задържим едно обикновено момче - неосъждано,видите ли колко сме велики.

Признавам, лаик съм в тази материя, но това не ми пречи да (се) питам - за ЧИЯ фирма е работил младежът? Тази фирма не носи ли (дори по-голяма, да не кажа дори същинската) отговорност?

Носи отговорност, затова собстениците й са в затвора.

oбиkнoвeнa

Благодаря Ви, не знаех, не съм прочела. Буквално блокирах, когато чух съобщението за ареста на младежа - както вече писах, далеч съм от материята и изтръпнах като си помислих, че някой от близките ми можеше да е на негово място - всъщност дори не знам дали е така, в смисъл може ли обикновен човек да работи на такава позиция (ако се вярва на приятелката му, която също е работила там, те са открили работното място в jobs bg). Жалко за момчето, ако не е било на ясно, че нарушава закон. Но и да не е, прав сте, че договорите трябва да се спазват...

в затвора са ама друг пут. що лужеш бе сулио

Вече от колл центрове ли се продават части за самолети. предполагам могат да се купят и за танкове. А защо не и цели изделия

Замазват очите на българите защото да наложиш ''подписка'' на човек за който не е доказано никакво престъпление си е погазване на закона..Цацаратурата искаше 60 дневно задържане пак на същото незаконно основание което само доказва че американските подлоги отдавна са предали България..

Те пак ще го арестуват, пак ще го арестуват. В Америка вече го очакват в пандиза...афроамериканците с големите чепове. Загорели за свежо младежко тяло. В Америка законите са железни и няма как да избягаш от правосъдието щом си сгазил лука. И тоя младеж да е мислил по-рано какви ще са последствията. За нарушаването на американските закони. Ръката на Вашингтон е доста дълга и може да те хване за яката по целия свят, където и да се криеш от правосъдието.

А на теб някой да ти е казвал, че си глупак?

Не, никой. Всички са ми казвали досега, че съм много умен.

БРАТЧЕД ДА НЕ БИ И ТИ КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА СИ ВЪЗПИТАНИК НА 2 ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ ? НЕ ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ..... САМО ПИТАМ .

Ако осъдят Андреев по това обвинение да се готвят десетки българи начело с Борисов че са произвели и ПРОДАЛИ в Сирия десетки ТОНОВЕ ОРЪЖИЕ и амуниция . в нарушение на ембаргото !

Е,да. Но те са го продавали на "правилната" страна в Сирия. На "демократичната" опозиция и на ИД, която на практика е едно и също с "демократичната" опозиция. Хора от едната структура участват и в другата. Веднъж представляват сирийската "демокрация", а друг път исляма и ИД.

Амуниции ли? Тези в Сирия на коне ли воюват, че са им запотрябвали амуниции? Откога амунициите са в забранителния списък? ;-)

В чл.339б от НК се посочва, че стоката трябва да е с двойна употреба и това да е оповестено и определено с някаква правна норма като закон или акт на Министерския съвет или договор. Обвинението трябва да докаже изрична забрана на стоките, които Желяз е продал.. За мен това е поредния прокурор - нагъл неграмотник, този път с американски паспорт. Мисля, че това ще се превърне в грозен политически процес, нанасящ вреди върху българо- американските отношения, ако народът не подкрепи това момче и някой в Америка не се усети, че това НЕ ВИ Е ПАНАМА БЕ, КРЕТЕНИ! НЕ НИ ОТБЛЪСКВАЙТЕ КЪМ РУСНАЦИТЕ! Момчето е невинно.

Глупости говориш. Като пристигне писмото тогава съдът ще реши и то не под натиска на улицата. Въобще с тия болни мозъци дето растете тука да не зачитате правото и да си мислите че с уличен натиск може да се упражнява правосъдие нямам думи но продължавайте така. Пожелавам ви успех! Разочарованието щ е е пълно!

Значи викаш да си мълчим и да си налягаме працалите, така ли? Пък ония да си правят каквото искат.

щеше да е смешно... Кога ли ще му писне на Вовата и ще натисне червеното копче? Много гъбки ще порастат оттатък голямата локва...

Браво, взимай куфара и марш в раша щом те влече..

първо ти се пръждосай в сащ, там ще ти покажат как се умира от рак за 1-2г години..преди това си направи смъртна застраховка, че няма да могат да те погтебат там , струва 20 000$ погребението в краварника

Та той си джихадист, само го вижте дори има и брада :)

и не си бръсне крачетата! Представяш ли си?

След 3 дни в ареста, освен ако не му внесат бръснач отвън, всеки ще е джихадист с брада.

Не мисля, че момчето е извършило престъпление на територията на България, а нарушението на ембаргото за Сирия е напълно неумишлено действие, което България не е осъществявала. Всъщност стоките едва ли са предадени от България. Може би формално всеки българин трябва да се интересува дали не нарушава ембарго, което България е наложила. Необходимо е, обаче с държавен вестник да има уведомление за целия народ иначе не може да се вмени във вина на някого, който не знае, че нарушава ембарго на САЩ? За мен не може да бъде съден дори и в САЩ и да бъде признат за виновен. Ние не сме под американска юрисдикция като щат, нито сме определили наказание за сделка за стока от цивилната авиация.. Някак издиша обвинението на поредния копой.

Браво, взимай куфара и марш в раша щом те влече..

Друго не са ли ви написали от козяк?????

"Месец октомври"??? Я пак помислете!

Колониална територия с колониално управление...

добре са измислили лукавците в сащ - ембарга-мембарга и тихо по тирлици американски фирми в обезкървената от тях България , управлявана от прости техни агенти - оп аутсорсингова американска фирмичка, оп търговийка през някой умрял от глад нает на работа в търговската им фирма българин, оп пък после лицемерно наказание, ама не на американската фирма, а на мизерния българин, нает от тая фирма ....и всичко за американците накрая е тип -топ - и търговията им направена, печалбите прибрани и наказанията им наложени за тая "забранена" търговия., видиш ли, сатани

Не е лошо да духне към Русия,ако няма кинти за американски адвокати.

Хахаха, кой бяга към Русия бе цървул, камо ли пък този като го гледам какъв е.

А га се цани на дебела заплата не рива?

Абе момче, каква дебела заплата в американски кол център? Ха-ха.

За българите е дебела та дебела, а за Добрич сигурно си е направо астрономическа.

Кога е бил задържан?

Първо да ни екстрадират Сорос, за да го съдим за АНТИБългарска дейност. Ако го направят тогава им пращаме Желяз

и Ран и Ът, ако още са живи тия мръсници...ще ги заключа в най мизерното и обезлюдено село в българия да живеят на въздух и фотосинтеза

а ти си непоправимо далеч от истината. Но за хора като теб тя е без значение, нали?

"АНТИБългарска дейност" - празнословие без липса на смисъл.

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя, Върлуват тук янки гротескни - отровна, коварна змия. Народната мъка разпали в сърца ни нестихващ пожар; да скачаме, роби заспали, да смажем жестокия звяр. С Ботевски пламък в душата, на Левски с духа несломим, да търсим с убийци разплата оковите си да строшим. Министри продават народа, законите робски коват; от робството трупат изгода, За слушкане само зоват. Продажните, зли лицемери до вчера се гавреха с Гери а днеска съсипват Желяз а утре сме ти или аз. Кой люби народа поробен и пази великий завет завета на Левски бунтовен, да дойде при нас на протест!

С тази брада е като екстремист шамарджия от турски сериал

и през 1990-та екстремистите бяха с бради! Те ни на тресоха за слуги на сащисаните.

балкански ген от който турци мурци арапинйеи амуджи и масурджии са наквасили здраво. Като имаш мъда пускаш брада, така е в природата, не е като по мерикански филм.

Съдбата на Аутсорснатия роб в България. Ще го съдят, защто е предал САЩ

Като е гражданин на ЕС а не на САЩ?

Така казаха вчера по новините на Първа програма и го скриха ведната. Това го премълчават, защото ще стане революция

Ама вие още ли не сте разбрали че еврогейския е изпълнител на задачите на сащ??????

а сега-рИвете,а?

га лъска на Рейгън ..... паметника, що ни рива!