Бивш шеф на полицията заплашил свидетел по Суджукгейт

Специализирано звено „Антикорупция“ – СГП привлече като обвиняем бившия директор на ОДМВР – Добрич – Веселин Колев, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на полицията заплашил свидетел по Суджукгейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

и 20 заплати да му дадете на изпроводяк...

Шайката ГРОБ пада устремно! БОКЛУЦИ!

Тези трябва да се разследват като организирана престъпна група. Дано има присъди, че иначе ГЕРБ отива в канала на изборите.

Ебем ти и дАржавата! Има ли престъпление извършено на територията на БГ в което да не е замесен и полицай/полицаи!? По Тодор Колев - политик, полицай, политик, полицай! После що имало народен съд - ми то с метлата не става бе - требе да се реже до кокал тая напаст!

Макар че аферата я кръстиха на Суджука явно в прокуратурата не са забравили че видния партиен апаратчик е разследван за 6 престъпления... така че трябва да видим какво ще стане и с другите 4 преди да кажем браво на прокурорите, и евентуално да ги похвалим ако разкрият кой е държал чадъра над Живко Мартинов;)

Опасен чар.....

Като се хванала наша Калина за суджука, суджук та суджук. Няма мъже в тази редакция, бре? Вземете ѝ огъня!!!

Подписка за закана за убийство и диктуване на експертни оценки сас сила. Крав трябва в тая кочина

Историко, да си чувал за буквичката "Ъ" ?

Да привлекат като обвиняем Главния Суджук Банкянски!:)))))) ...тоя е суджученце!:))))

Колев е отличен полицай и човек и можете да си пищите каквото си искате.

Vinetou

Отличен, отличен, колко да е отличен ?!

Неясна информция. Основното- тези неща ги е вършел като началник ли ? Докога е бил началник и причина за напускането/уволнението. Ако има някой информиран, моля.

В хода на разследването са събрани доказателства и за това, че през 2015 г. Веселин Колев е подбуждал три вещи лица да дадат невярно заключение, като случаят е особено тежък." И за "особено тежък случай" началникът на милиционерите получава "подписка"?! Еврика!- има нещо гнило в бг правосъдието;)

Хайде ЦЕЦО да лети от Хасково до Добрич да спасява положението.

Не съм юрист но това не става ли ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА?

А откога е бивш този доблестен милиционер-началник, че не можах да разбера от новината?! Да не би след като се е пенсионирал с почести, часовник и 20 брутни взятки в "служба на обществото"?

бах тия 4 тона суджук бе,има да ги развлачат 5 годин,а за 27 годишнината от краварския план Ранът нищо нали бе еврейските подлоги,дето евреите и кръвта ни изпиха чрез бсп-герб,ама сме опрели до суджика,понеже бсп не са били поканени на суджук а на газтрейд и американски тецове

Отчетлив "физкултурен" почерк! Това са местните му кадри !

то да е само този!!!

jingiby

На Колев е наложена мярка за неотклонение Подписка. Това казва всичко за съдебната ни система...