Коментари - Добрев: Ваучери за гориво и транспорт за хората с доходи под максималния осигурителен праг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кражби, кражби, кражби,дотацията от държавата отива при търговеца със свръх печалба и комисионна за депутати вместо това може да се раздава на калпак за да не се свива потреблението, като чуя ваучер и задържане на цени ми настръхва косата и колко време ще задържите така цените господа крадци?

изравнявам осигуровки и пращам данъци до края на м.април за предходната година,получавам наеми,ама никой не може да каже наемателите до кога ще плащат.това е ЗЗДФЛ.

Делян Добрев да каже пред НС ли ще раздават ваучарите за горива пред централния вход или пред задния да са опашките.

От малоумен схемаджия толко

Пълна простотия. Некадърна измислица.По справедливо ще е да ограничат доходите до 3400 лв и да раздават ваучери на всички !!!!

Не разбрах.Като не се осигурявам и съм трайно безработен за мене помощ има ли..или само за осигуряващите се работещи..с ниски доходи

Докога ще се раздават помощи и ще се подкрепят хора , за които хал хабер си нямате какви доходи имат. Една декларация не чини пет пари.Ако гледат на колко се осигуряват , то всички работят на минимална заплата. Но с "минимална" заплата какви палати се строят, какви коли се карат , какви спестявания имат ,ум да ти зайде.

Марш на работа в Белене, търтей.

Мистър такса пренос , толупът-енергетик на снимката !

Абе Деляне, от такива измислени пари досега щяхме да станем милионери ! Ако бяхме пуснали тото също !!!

На бедните, които нямат пари и пътуват с градския транспорт им увеличиха цената на билетите. Асанчо от маалата не ходи на работа, няма пари, получава помощи за себе си и за десетте си деца, неграмотен е, но си е купил книжка и си кара кола, значи за него ще има и купони за гориво. Браво!

Това е форма за печатане на пари, каквото нямат политиците. Ефектът е проинфлационен - поне да задържи цените и инфлацията, преди да ги удари дефлация. С други думи искат стагфлация, като по добро в сравнение с дефлацията, която е генерирана от пазарната икономика. И понеже имаме валутен борд, ако преминем към еврото догодина, сметката да остане за ЕЦБ и българския народ естествено.

Само за циганета демек е този праг. Де не олащат осигуровки и не работят на договор.

Струва ми се че мярката е мъртво родена. Ще се финансира от свръхпечалбите на преработвателите на руски петрол. От 1 феврури Путин забранява продажбата на руски нефт за страните определили праг на максималната му цена, а това са всички страни от ЕС. Така че свръхпечалбите ще са до 01.02 2023г. и до изчерпване на запасите.

Да питам, дали с тез ваучери мога фа плащам квартирата в София? Аз туй ще платя няколко месеца наем. Супер.

Даа, помните ли поредните предизборни лъжи на мутрата? Той казваше, че ако спечелят изборите, цените на горивата ще паднат поне с 1 лев. И къде е сега това левче? А иначе, то цените си паднаха поради международните котировки на петрола, а не заради мутрите.

Ние помним, а ти помниш ли какви ги сътвориха твоите ПП и ДБ отрепппки, та се наложи мутрата да лъже за бензина предизборно?!

Всеки, който получава над 2600 заплата чисто или не се осигурява ще получи ваучери по 1000 лева. Замислете се какво точно са гласували герберунгелите!

Има таван на цената на руски петрол. Точка. Литаско да продава на тези цени. Ако трябва, даже за България ще се направи още по-нисък таван. Цените в момента в Гърция и България на дизела са абсолютно еднакви! По-добре да купуваме качествени горива на същата цена.

Вижте по какъв начин купуват гласове дават помощи на работещите в сивата икономика боклуци мръсни

Старият вариант реално се ползваше предимно от хора с по-ниски доходи, защото беше само за лични автомобили. Собствениците на фирми, управителите и много хора на високи позиции карат служебни автомобили. Най-скъпите атомобили пък не се карат с най-евтините бензини. А сега с това 3400 на член от семейството (10200 при 3 членно и 13600 при 4 членно) колко хора ще изключат от помощта?

по добре да направят безплатен градския транспорт и да намалят цените на ЖП билетите и междуградските автобуси. Глупаци

Тези 3400лв доход, на месец ли са, или на година?

Това е сумата, от която работодателят ти плаща данъци и осигуровки, а ти взимаш едни 2400лева нетна заплата.

Уж левче надолу, а сега ваучър за манго.

Избори идват!!!

Аз съм бизнесмен, карам скъп автомобил и се осигурявам на минималната. Уха ние всички в моето семейство покриваме критериите за енергийни помощи.

Недей да чуруликаш много, иначе ще видиш данъчните откъде ще го накарат да ти излезе скъпият автомобил най-накрая.

нищо човешко не им е чуждо;)

Ние ви даваме нещо новите не го взимате. Така ще излезе накрая.. Ще има много условия за получаване на тези пари ТЕ политиците на това рсчитат и много хора ще се откажат.

Хахаха тия депутати, ако има световно първенство по тъпи идеи, нашите винаги ще са на първо място и ще сме хегемон. Направо ме отчайва тъпотията и простотията, които бълват тия глупендери. Тези хора са функционално неграмотни, не мислещи и само знаят да крадат. Явно са намерили човека, който ще ги печата тия ваучери, за това е цялата работа най-вече,

се опитват всячески да спечелят следващите избори, но няма да стане.

съм смятал за абсолютна глупост човек да внася пълните осигуровки на държавата, Оказва се, че пенсии след време няма да има, но в момента помощи ще вземат не бедните, а тези, които не плащат осигуровки. Помощи няма да получи нито един ай ти служител, който реално издържа държавата. Емигрираме!

По принцип си прав ама като чета как всички IT компании свиват разходите до макс,по-добре си стой тука докато отмоне бурята.То който е мислил да напусне вече го е направил!

Бавно по бавно първо създават изкуствено проблем. После ..нали.. му търсят решение :))))) Подготовка правят да стане същото като в Китай. Ваучерче за туй-ваучерче за онуй, КАТО забележете! Те имат срок, в който може да ги използваш! После не важат. Тоест- не може да ги спестяваш, както парите. Всичко ще ни стане в срок на ползване. И щраааак- мишките в капана! Така си работят хората :)))))))))))))

Кой още се Съмнява в политическата ориентация на ГЕРБ? Лява БСП е най дясната партия която имаме в България, изградена изцяло от едри фабриканти, след това имаме ГЕРБ, които вземат от богатите и с шепи раздават на бедните... Леви десни, леви десни, ще вървим напрееед...

Споко бе дебили , гроп ще извъртят така работата , че никой няма да вземе нищо освен те самите всичко :))

Чист комунист - иска да вземе от тоя, който е изкарал и да РАЗДАДЕ за собствена слава ( а и да остави дебело парче за себе си докато реже ) чуждото. Е - какъв му е мотива после на първия да изкарва отново? А и защо без реална представа за ефекта? Защо тези неща не отиват в образование или директно в реновиране на ужасяващата инфраструктура...

Най- глупавото нещо което съм чувал в последните 30 години. Въпреки , че е същото като енергийните помощи.

Много ми е интересно само как ще се разбере кой е с минималните доходи за остъпката с гориво

- Сър, вярно ли е че депутатите и туземците изпозлват кофите за боклук, Сър? - Вярно е Джон! Едните си изхвърлят боклука там, а другите си търсят храна там!

- Сър, вярно ли е че и депутатите и туземците ядат по три пъти на ден, Сър? - Почти е вярно Джон! Депутатите ядат по 5 пъти на ден а туземците почти по един път на ден и като средно се получават по три пъти на ден и за едните и за другите!

Вие г-н Добрев вдигнете заплатите и пенсиите три пъти и тогава няма да са нужни валчери Елементарно е......

Абе ей нагли свине,толкова сте се охранили,че даже и не разбирате,че човек с минимални доходи нито има автомобил,нито може да го поддържа заради разбитите ви пътища,какво остава на тая инфлация да си го купи...ПАЛЯЧОВЦИ

- Сър, какво е разликата между депутатиите и извънземните, Сър? - Джон, извънземните се занимават с изучаване на туземците за да ги разберат, а депутатите не се интересуват от туземците!

Ползвам градския транспорт. За мен някакви отстъпки. Бугари, селяните ни упрявляват.

- Сър, какво е общото между депутатиите и извънземните, Сър? - Джон, и едните и другите не знаят как живеят туземците , не ги разбират и не знаят какви истински проблеми имат!

Безкрайно прост

Значи аз като съм с 1лев повече, няма да взема нищо, а този с почти същия доход ще взема ваучери.....

Асковско селянче с гъгниво гласче, ползвай си джуките в Банкя!

В ковчега на демокрацията и се нареди в алеята до Киро Боко Мавъра станишко и прочее герои на прехода!

Ето това вече е вещо. Значи всички до един ще получим ваучери на тази територия. Тъкмо ще потрябват по пътя към Шенген, че много далече туй село бе...

Въведете купонна система, че след вашите кражби, до там ще стигнем. То кой ли не крадеше след 89 г., започна се с куфарчетата, мина се през групировките и се стигна довас. Все видни представители на бившата ДС. А БСП -то ви подържаше за опозиция. Каквата опозицията, такива и левите. Като се появят умни и морални хора и трябва да ги омърсите, за да ИЗГЛЕЖДАТ като вас. Деляне, нямаш ли чест бе човек?

Кога бившите комунистически служби и бившето ДС ще поемат отговорността за грабежите и ограбването на държавата НАЙ-ПОСЛЕ. И за националната каатстрофа, която ни докараха с морала си и с "компетентните" си решения?

Делянчо Добрев да каже защо пътя Хасково - Клокотница - Горски извор - Първомай е най- лошият в цяла България!!! Защо пътищата в Хасково и областта са отвратителни. Къде са парите Дилянчо????

Ни подготвя за купонна система! Като почне войната да сме готови!

Досега наливаха пари на кило на пенсионерите по 70 лв. на месец. Сега почват и на останалото население да се наливат пари по 70 лв. на месец. Инфлацията ще литне до небесата, еврозона и шенген няма да видим а ще затънем в дългове и тежка криза от неадекватни политици. Тези пари хубаво ги събират, ами с тях поне купете линейки, медицински хеликоптери, постройте някоя нова болница - нещо полезно да се налеят тези пари а не в горива и замърсяване и задръствания.