До месец започва изграждането на ключов булевард в София (снимки)

"Филип Кутев" трябва да свързва булевардите "Черни връх" и "Симеоновско шосе". По думите на столичния кмет това е е един от най-важните обекти за града

Обратно в новината

Коментари - До месец започва изграждането на ключов булевард в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А северната "врата" на София-кога ?

До месец ЩЕ ЗАПОЧНЕ изграждане на булевард в София. Абе тая гербераска крадла не спира да обещава и да лъже като патрона си Боци тиквата. То не бяха обещания, то не бяха клетви, че: - няма да допусне строителство в зелените площи и градинките на София; - ще имаме европейско сметопочистване и по 100 км речни корита ще се чистят всяка година; - европейски градски транспорт и улично осветление; - красив и модерен център на града с жълти павета; - ремонтирани улици и тротоари; - входно изходна инфракструктура; - ремонт на училищата; - всяко дете в детска градина; - обществени паркинги; - безплатни места за паркиране пред болници и църкви; - И МНОГО ДРУГИ. НИЩО ОТ ОБЕЩАНОТО НЕ Е ЗАВЪРШЕНО. Започнато, окрадено и ремонт на ремонта на ремонта /патент на герберастите заслужаващ нобелова награда за ПРОСТОТИЯ/.

Натрупахте се всички селяндури в София и сега търсите виновни за гювеча! Всеки иска! Трябва ви кмет-вълшебник! София е преобразена и продължава да се развива. Явно повечето не помнят какво беше само преди 10 г!

а джеймс баучер кога

Пожелавам на дана да ходи на Кьовеши!

Кога е най-подходящото време за подмяна на тротоара пред 145 ОУ в ж.к.Младост - през ваканцията или през учебно време? Безопасно ли е учениците да преминават по уличното платно и между строителната техника?

А от Младост до Горубляне кога? За толко години се създават градове с улици и булеварди. И чеп за зеле не става от тези "политици"

Тънък Асфалт ме подяжда.

скрийте я тая тъпачка!

АМАН БЕ!!!!!!!!!! А некъдърниците, които редяха не знам колко пъти преди това тези павета, ще върнат ли парите за несвършената си работа...не мисля...

Тази и Бойко какво направиха града за няколко години! Тези неща дето ги сътвориха ще останат като проблеми за следващите 50-100 години Затрупаха Цяриградско с огромни сгради от двете страни. Цериградско трябва да го направят на 2 етажа и да минава пред терасите на хората, за да може да поеме този трафик Градът не порастна и с 1 метър навън, строиха само върху градинки и зелени площи. Няма квартал с нормална улица или тротоар или място за паркиране! Пълна клоака, гарантира на Бойко и Фандъчката!

Моментално в ДРАНГОЛНИКА,ЦЯЛАТА герберастка Клика..

Понеже е пропуснато в статия, да информирам пътуващите в този район : очаква се края на 2024 да започне ремонта , а средата на 2025 год ще бъде затворено едното платно, за смяна на повърхностния слой асфалт.

Да не забравяме и че между бул. К.Величков и Западен парк, по Стамболийски също минават коли, все пак. Те също плащат данъци, а някои от както са се родили. И там има пешеходци. Спъват се и пресичат окопи. Но това е втора ръка хора за общината...

Само определени квартали ремонтират от кметството. Само за привилигерованите се грижат. Но на четири спирки от центъра, по бул. А.Стамболийски, има страшни ровове и огромни черни дупки, релсите стърчат, кал и мизерни островчета на спирките. Последния ремонт на Стамболийски е от времето на Буш старши. Но мадам Фандъкова не е стъпвала тука...

А жълтите павета оправихте ли?

Даже няколко пъти ги "оправихме" и няколко пъти си раздадохме по някой лев.

И какво бул. Тодор каблешков. ? Нали го ,, изградиха,, преди 4-5 години,така че сегс се образуват тапи, в к/о се стои дълго. Този, който е правил проекта р за затвор Но първо дана самоковска

абе така като го гледам... първо, тия билиончета следва да се разпределят предизборно да когото трябва, те там си се знаят, нали? и второ, абе кое точно му е ключовото на тоя булевард? дали не беше по-важно да довършат пробива от младост до цариградско, онова, дето сега се ползва за паркинг при тримата глупаци, а около затапения край хората газят кал, за да стигнат до метрото?

извинете, Милиончета, ама то хората и билиони не биха върнали, нали?

Така правят про100кирето и кокорчо а бедните червени душици само кражби и далавери сънуват за жалост в които не участват

Корупцията и прилягване на мутрите, това прави Фандъка кмет. Най важно за София е отсечката от отклонението за Горна баня до кръговото за Перник в кв. Люлин. Там има проблем, а не под домовете на мутрите в Манастирски ливади. Но сега общината продава местата около околовръсното шосе в посочената отсечка, за да може после да ги откупи на по високи цени. И това ако не е корупция, здраве му кажи.

От Софиянски още.. затова околовръстното се бави 20г и струваше колкото такова в Австрия.. а не е същото, справка отсечката Люлин -Ломско шосе и обратно

Ремонтът няма да е след месец или два. От едната страна ще свършват булеварда,а от другия край започват ремонта.

Некадърното Данче като си отиде,тогава започвайте булеварда,за да не стане като жълтите павета .

аре,нема нужда....ЧУПКАТА,БЕ ГЕРБЕРАСТИ НАСРАНИ!!!

работа, работа, работа, некачествена ама работа....дето всички я плащаме...

и ся стабилно крадене отново! даим изсъхнат ръцете на боклуците дето гласуват за банкявската свиня! тоя е просто крадлива свиня, не може нищо друго!

Всичко направено по времето на Фандъкова е за ремонт! Дори на Баце чекмеджетата от претоварване се нуждаят от подсилване.

Шибана гербаджийска крадла

Абе, първо завършете Ломско шосе и Царица Йоана, вижте какви лайна избрахте там. Не ви ли е срам крадливи, гнусни, долни малоумници.

За кого ги строите тези булеварди ?! 70% от днешните обитатели на София НЕ СА РОДЕНИ В София … Вдигнете данъците за всички живеещи в София с 50% спрямо другите населени места в България, щото както е тръгнало се превръщаме в типичната африканска държава само с един град, а останалата територия - резерват

Защо ме триеш?Всички знаят, че Фандъкова е племенница на Симеон Пешов!И, че заложница на Винету - Банкянския СИКаджия.Ние в Кутловица, всичко знаем!

Всички знаят и че е шестак с дебело досие. Е, и?! За него не важат нито национални, нито международни правни актове. САЩ го дундуркат като Зеленски. Зависимите лесно се управляват.

За изсипаните милиарди в столицата, София трябваше да заприлича на Виена..... ...... Но когато за кмет имаш учителка по Руски език с провинциални конплекси, нищо хубаво не следва.

Ти си жълтопаветник, нали?

и що требе да е кир-кокор харвардски доказан педераст , и без бинокъл се вижда 4е свинята от банкя от 2 години може да краде от столи4на община само и това и прави

Ние сме новите жълтопаветници.

къде е киро канадеца да спре строежа? и да изхарчи парите за консултанти?

А ремонта му кога започва?

Аз ходя в софия само като кацам на летището . Всеки път виждам напредък ( инфраструктурно ) в софия . За всички които са против фандъкова само и казвам - вървете до където искате в бг и направете сравнение . Даже ме е яд че както в соца всичко само за софия . Има голям напредък . Само че ние сме свикнали само негативното да виждаме и изтъкваме .

Едва ли имате поглед за "напредъка", щом идвате само за кацане на летището

Той Ганьо идва само за малко но се прави че всичко знае и разбира.

Ужас, некадърница.

На една от снимките гледам на наклонен тротоар сложили шахти и ръбовете стърчат. Тези ръбове не само са опасни ами и стоят много грозно. Тази дори не искам да й споменавам името е една мърлячка. Да се направи там нещо и да вземат парите само това ги интересува. Никакво усещане за добре свършена работа, пък за красота изобщо да не говорим.

На вас шопиндрите нищо не ви се полага, селяндури сте и селяндури ще си останете!

Но за сметка на това арогантни и нагли. Ще ви споделя истински случай. Отивам да си хвърлям боклука и изневиделица ме обграждат 4-ма нападателно и започват да ме снимат и да ми викат. Нямам представа кои са тези хора и какво се случва. Буквално започват да ми ровят по чантите с боклука за да видели какво съм изхвърлял! След като се поосъзнах и започнах в отговор и аз да викам и да се интересувам кои са, тръгнах да звъня на полиция - моментално се укротиха и обърнаха палачинката. Оказаха се от общината. Имали сигнали за незаконно изхвърляне на строителни отпадъци с камион. Какво общо има човек с 3 торби боклук и камион със строителни отпадъци - дори Господ Бог не знае. Та е такива хора управляват града.

Ремонтът след два месеца ли ще бъде или след три?

След 2 седмици!

булеварда. От БСП казаха, че правилното име е “Антон Кутев”.

Добре , че има избори за да се прави нещо в нашата държава. Всички политици искат да имат големи инфраструкторни проекти в речите си в предизборните кампании, без значение че нито са техни парите, нито те са свършили нещо по тях.

Ей не спряха да крадат до последно! Един потрошен град, няма център, няма квартал без изпотрошени улици, тротоари, мръсни кофи за боклук, мръсотия! Тази на смимката и бая народ от общината са за съд! А и за садидтичното престъпно отношение спрямо бившата кметица имат да отговарят!

"продължи засаждането на дървета около бъдещия булевард, уточни още кметът." . Абе мани ги тия дървета, не виждаш ли , че изпотрепаха сума ти шофьори защото те се забиват в тях! каква е тая мания да се засаждат дървета около булевардите , кой ще ги поддържа след това?

Оставка незабавно! Оставка и затвор !

Браво на Йорданка, ЛЕГЕНДАРНА кметица! Направи за София повече отколкото всички други кметове преди нея.

Герберска подлога

Та колко горе-долу ( плюс/минус 100 000-200 000 хиляди) ще ни струва 1 (един) км ? Просто така не че обжалваме ама да знаем по какво ще газим - вместо по хиляди , май ще газим пак по милиони левове!?

Не ти харесват хумора. Много е черен, като душата на Бойко

Предизборно гъбаркане!!! Не виждате ли???? Ако им пукаше за нас нямаше 8 години северната тангента да не е свързана с военна рампа, Кубратово и ЛевскиГ!

Поне в един квартал да бяха изградили канализация! А то по Околовръстното се сипят л...на.

Само за южната дъга, г.за трябва да целувате на на Баце и Данчето. Селяни гнусни.

За селяните не знам, но за мутрагените като теб знам, че са готови и задници за целуват!

южната дъга води до никъде ако не си обърнал внимание ? Направи от центъра връзка до Симионово и там умря!

При това я стесниха! Както и „Бистришко шосе", и бул. „Климент Охридски". Булевард, на който два автобуса трудно се разминават.

Откъде накъде пътища!?!?!? Тези пари трябва да отидат за батериите на чичко Прокопиев и за посредниците от Джемкорп. Оставка!

Снимки, снимки, снимки, а една карта няма.

Адиоти, явно никога не сте минавали по този гаден път. Излиза под Зоологическата градина. Явдно не знаете ама шумолите.

Браво на Йорданка, Легендарна кметица! Направи за София повече отколкото всички други кметове преди нея.

Леко бе, чак легендарна! ЛизачГЕРБЕРСКИ

Тоя участък е планиран още от Бай Тошово време. Реанимират го винаги, когато се задават избори.

През 2010 се нанесох в силвър сити, мола още беше голяма дупка, а кръстова вада беше като село. Сега всичко е толкова пренаселено .. сграда до сграда .. не се диша и всеки прави ремонт и ти кърти на главата. Хубаво за филип кутев, ама винаги съм се чудел как ще мине покряй зоо-то.

Не ми дреме за теб. За имоти през последните 34-5 години пари имат само знаеш кои. Реститутки и мутри.

Доста тъпо копеле си