До края на октомври спешните медици ще получат с натрупване увеличението на заплатите

Одобрени средства в размер на 30 000 000 лв. за увеличение на възнагражденията в Центровете за спешна медицинска помощ и Регионалните здравни инспекции

Обратно в новината

Коментари - До края на октомври спешните медици ще получат с натрупване увеличението на заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се мотат до Октомври , Ноември, за да могат да скътаят някое милионче и за увеличения в МЗ . Неможе на второстепенните структури - ЦСМП и РЗИ да вземат "увеличение", а най - работните Министърчета , Директорчета и експерти да са ощетени. Поне едни 3-5% трябва и за тях.

Уж ги "увеличиха", но сега зимата а много хора няма да ги получават редовно , но за сметка на това съвсем редовно ще почнат да получават сметки за ток от по 1000 лева на месец зимата със закриването на КЕВР и държавното сигурно планирано регулиране на цените на тока...с други думи няма държава, а корпорация, а вие не сте народ, а новите роби...

Всички от бърза помощ са боклуци без изключение!

Как има хора,които не уважават работещите една от най-трудните професии...И изобщо колко мозъчни клетки трябва да имаш,за да слагаш толкова много хора под общ знаменател

Не разбрах за заплатите на шофьорите на линейки. Ще бъдат ли увеличени и с колко?

Нека всички в един глас да попитаме за възнагражденията на Спешните САМОКОВСКИЯ ГЕНИЙ Велик недоклатен и непризнат Хирург Меринджей на шофъорите у сервизното обслужване на линейките Георги Гелев (Гошо тарабата) и да му честитим - лицето е главен координатор на Експертния съвет по СПешна медицина към МЗ Без да има специалност! Ъхъ , ало промяната и ДБ? Алоо Промяната, шибани популисти - тези нови "възнаграждения" за толупи шофери и парапростатици (парамедици) ще доведат ли до някаква промяна в спешната или айде малко парици на глава добитък - за какво? Туй ли ви е "риформата" бе! Защо се подавате на натиск? Тези в спешното друга категория хора ли са? Ами хирурзи и анестезиолози, които обслужват спешни? Или болният е спешен до входа на болницата? Несретници!!

Големият въпрос е колко от тях наистина заслужават увеличение! Трябва строг контрол и истински мениджмънт, който да оцени качествените хора и те да получат истинско увеличение, а не да се дават пари наравно, както на мършата, така и на тези които наистина заслужават!!!

Да вземат от увеличението на лекарите и да ги дадат на шофьорите . Това ли искат синдикатите .

необходимото “технологично” време ДА ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ. Като се държите с хората като с профани и те ще се държат с вас така. Доста евтин ЦРУ похват за висококвалифицирани трудещи се в сферата на спешната помощ. Остава само с фиша със заплатите и по една снимка на чекмеджетата с бойко да сложите да не ‘забравят’ откъде са им дошли увеличенията. Профани Прости с профани прости! Само ГЕРБ.

защо на даскалите ще им изплатят увеличението от 1ви януари , а на всички останали от 1ви август? Не мисля, че след плачевните резултати от НВО и матурите въобще заслужават увеличение!!!!

Малейй дано да е вярно

Пак служебното правителство ще ги дава.

Задължиха всички да плащат през банка, а тука говорят за ведомости. Панаир.

По цял ден в РЗИ и си клатят краката.Защо ще им плащам заплатата