17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Болест(Война) се Лекуват Причините, а не Симптомите?! Kim Iversen (журналистка HILL TV-USA) напомня за предишни Предупреждения от Световни Лидери, че Разширяването на НАТО ще доведе до Руска Инвазия в Украйна! Видео с бг субтитри: https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/689597695816231/ Има книга "Not one inch eastward”(Нито инч на изток!) от Mary Elise Sarotte много награждавана USA! Историчка! Тя е Документална!, по Разсекретени! Документи! от Преговорите!(4+2) на Горбачов със Западните(НАТО…) Лидери за Изтегляне на Съветските войски от ГДР и Източна Европа! Обещали са Му че НАТО войски Няма да минат и инч на изток от река Елба(Няма да бъдат и на територията на бившата ГДР!)! Няма да Приемат нови страни в НАТО! Затова измислят инициативата "Партньорство за Мир"! За укрепване ва Доверието!... Къде днес е Доверието и Защо?! Къде днес е НАТО и Защо?! Къде днес е Мирът и Защо?! Збигнев Бжежински: Украйна в ЕС - да, но в НАТО - НЕ!

Тия двете страни вместо да се получат от ставащото в Украйна, искат и тях да ги сполети същото. Това си е чиста лудост. Стига с това НАТО! Стига с тия войни! Искам мир и спокойствие.

Началото на битката за Арктика...и неумолимо приближаване до ядрена война. Украйна ще остане в миманса, залогът вече е Арктика.

ще загубят НЕУТРАЛИТЕА си който е "златен", а икономически НЕУТРАЛИТЕТ в реалността ми се струва че не може да има... :)

Няма такава пробита държава като Рашистан. Ще лапат хурката, яко!

В Финляндия има огромно количество постоянно живущи руснаци!

Чакай, Москва не потъна ли преди няколко седмици?

Умник бе!

Москвабад единствено може да пие една студена вода.

Хей съграждани, някой забеляза ли, че картинката е точно обратна? Кой напада и кой го възпира?

Ще доведе до още по-голяма нестабилност. Идиоти!

Какво ще направи Масква ли? Ами ще заплашва - тя друго не може.

Мисля, че скоро ще видим, че може! Не навсякъде по света живеят руснаци!

Важен е Зеления преход, виртуалните пари и свобода на половата идентичност! А , и щях да забравя, да се ваксинирате!

Свободата на словото можеш да я зачеркнеш. За да ни предпазят я отмениха.

Скоро ще има призив за по една заплата за оръжие за Финландия и Швеция !!!!!

Третата световна война ще е ядрена и всички ще загубят от радиацията, а Четвъртата световна война ще е с камъни и копия.

ПРОСТО ПРЕМЕСТВАТ ЕДНА "САТАНА" ОТ МАГАДАН НА ЗАПАД И ГОТОВО. ПО-МАЛКО КРАВИ ЩЕ СА ЗАСТРАШЕНИ ЗА СМЕТКА НА НОВИТЕ МЕРАКЛИИ!:))

Така, Русия започна войната, защото лошото НАТО много ще ги доближи, ако Украйна стане член някъде в бъдещето. Сега изведнъж има голяма вероятност до няколко месеца, да има още 1300 километра граница с НАТО... Сега или трябва да пратят там оръжие, за да се пазят или ще трябва да признаят, че лъжат, че НАТО ги заплашва... Кое ще е другари путинофили? От къде ще бъде извадена тая допълнителна войска? Тя и сега не достига, а 1300 километра си е бая граница... Особено с някой лош дето иска да те напада...

да, сега, според Путим, Финландия ще трябва да се "дефинландира". А бе защо направо целият скандинавски полуостров не се "дескандифицира"...

Тук някакви ''умни и красиви'' много задълбочено правят ''изводи''.Путин бил загубил войната. Войната ще завърши след като Русия си върне Ново и Малорусия. След това ще започне истинското изтребление на атлантиците.Ще носите газ в кофи тъпанари.

Надявам се не си заложил на това пари, които не можеш да си позволиш да загубиш. :)))

Ако Путин спечели и не е заложил рубли, пак ще ги загуби. Както навярно ти ги губиш сега. Изобщо, залагането в рубли е изгодно защото имат вече златно покритие. Не че може да си го вземеш без да отидеш до Русия. Абе като плащането на газта.

Това, което става, че света се движи сигурно към трета св. война.

КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ! ДА ВИДЯТ НИЕ КАКВИ "ПОЛЗИ" СМЕ РЕАЛИЗИРАЛИ ОТ ЧЛЕНСТВОТО! НАРЯЗАХМЕ СИ ВСИЧКИ РАКЕТИ, УНИЩОЖИХМЕ СИ АРМИЯТА И СЕГА ЧУЖДИ САМОЛЕТИ КРЪЖАТ ОТГОРЕ УЖ ДА НИ ПАЗЯТ!

Невероятно е как страни яли големия руски кур отново си мечтаят за него?! След Полтава Щвеция изчезва като политически фактор в Европа. Финландия се спасява от ликвидация само благодарение на милостта на Сталин. Явно имат нови евроатлантически сърбежи за успокояване...

А колко учуден ще си, ако провериш и фактите. Да, след 4 месеца война, накрая малка Финландия приема да капитулира, но не заради милостта на Сталин или падането на Хелзинки, а заради отказа на Норвегия и Швеция да пропуснат по това време през териториите си външна помощ от оръжие и над 130 хил. френско-английски войски. Иначе, ако си направиш труда да сравниш загубите в жива сила, тая статистика не може да я намери в Тубата, но в Интернет и особено в англоезичните (едва ли знаеш фински) сайтове я ма бол, за всеки загубен финландски войник прехвалената Червена армия е платила петкратно, а срещу 30-ната фински танка и 60-ната самолета унищожени, стои от 10 до 100 пъти повече съветска техника, унищожена или зарязана в снеговете...

На финско-руската граница от месец патрулират финландски трактористи в очакване на безаналоговата руска бронетехника.

Тя техниката от месец е там, лешпер. Едни голеееми камиони с реколта за разтоварване към Финландия. https://youtu.be/9DCF697aaAk

Фани тоя дебели НАТОвски чеп > Да си го поместваш от крачол в крачол да и. руските тапанари тъпи хахахахахахахахах . Ама тва не е най надървения най надървения е украински и дупчи ако направи за смях "великата " хахахаха

Русия няма какво да променя тактиката. Съвсем леко ще промени стратегията. Просто ще включи и Финландия като цел на тактическите ядрени оръжия. Просто който се опита да направи нещо ще бъде изгорен в началото на опита. И този път за да не се говорят глупости няма да има операции с "ръкавици" както сега. Другото е ясно - никаква енергия и суровини за ЕС. Тотално преорентиране на Изток.

И как ще се преориентират? Нов газопровод ли ще построят? :))) Или втечнен газ ще продават? :))) Що мислиш, че Китай или Идния ще се съгласят да купуват всичко от Русия? Видяхме вече как си спазва договоирте Русия. Китайците да не са слепи?

Умните казват "Не дразни лъва, като спи" Но лукавата хиена (САЩ) това не е устройва. Отдавна тя подмолно настройва животните в гората срещу лъва. (щото сама не смее да скочи срещу него) От 7-8 г ръчка Украйна, като най подходяща жертва, да дразни лъва.Е, лъва размаха опашка и виждате какво става. Колкото и да се пъчи зеленият пред камерите, Украйна се срива.Бавно, методично, но се срива. И последиците, разрушенията са за нея, а не за хиената или лъва. Но за хиената този конфликт е все още малък, не я устройва. Затова продължава да ръчка останалите животни (Швеция и Финландия) Иска да принуди лъва не само с опашка, но и с юмрук да удари. Пука и за последствията. Нали събитията са далеч от нейната бърлога.

Къф лъв бе, смешник? Таралежът Украйна го бие, като маче у дувар! Просия не е лъв, а гладен чакал!

Ако си над 15 трябва да се замислиш какви са ти перспективите в живота. Има карта на която се вижда, че Русия е заобиколена от НАТО. Има факти, за реалните бойни действия. Безспорно украинците са подготвени и директно командвани от НАТО. Но при пета мобилизация на позициите се пращат неподготвени кадри, хора принудени да воюват и ако ще от Марс да им дадат оръжие е въпрос на време да бъдат смазани. САЩ искат да открият едновременно фронт през Финландската граница и Полската. И в двата случая наличната Руска армия ще окаже не само съпротива а и ще размаже противника. Причината? Числено превъзходство и коренно различна стратегия от тази в Украйна. Поляците и Финландците ще бъдат третирани без никаква грижа за цивилно население, съответно терористичната тактика на Украинците да използват цивилните като щит и всяка сграда като бойна позиция отпадат. Русия не е никъв гладен чакал. Фактите показват, че САЩ създава, въоръжава и управлява конфликти по цялото земно кълбо без прекъсване последните 30 години.

Хахахахах. Бахти глупостите, пич. Това си го разказвал пред приятели предполагам. Ако са клатили глави в съгласи или са тъпи или се ебават с тебе. :))) Така не се бях хилил отдавна. :))

Да благодарим на късия траверс за разширяването на НАТО, за укрепването на ЕС и за началото на разпада на Мужикистан като държава! Слава на Украйна, смърт за Путлер!

Чакай, че току що чух голяма новина! Това, което направи Путин довело до укрепването на ЕС? Добър виц!

Strikercho

Ако четеш нещо различно от кремлин.ру или тасс.ру, ще знаеш, че е точно така. :) ДОбре дошъл в 2022-ра година, тавариш, хахахах!

В 1984 НА ОРУЕЛ, ТЪПАКО! И ЩЕ БЪДЕШ ЕДИН ОТ ПОМАГАЧИТЕ НА ФАШИСТИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ НАЛОЖАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! И ЩЕ БЪДЕШ ПРЕЗРЯН ОТ ВСИЧКИ, И СЪДЕН ОТ БОГА!

Благодаря траверс. Сега Австрия и Швейцария да влизат да му начупят канчето на путлер.

А бе ще има Фак дъ ИЮ, ама явно още не го разбират либерстите.

Малоумниците в Масква воюват срещу цял свят - познайте как шще завърши всичко ... :D :D

КОЙ ПОДКРЕПЯ РУСИЯ В ТОЗИ КОНФЛИКТ?! ДЪРЖАВИТЕ, КОИТО ОБХВАЩАТ 2/3 ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ: БРАЗИЛИЯ, ИНДИЯ, КИТАЙ, АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА, ЛАТИНСКА АМЕРИКА, ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОПА И ОТ ЕС.... НЯМА ДА ИЗБРОЯВАМ, МОЖЕ ДА СЕ ОСВЕДОМИШ АКО ИСКАШ!

Осведомих съ. От 193 държави, гласували резолюция осъждаща войната на Русия срещу Украйна, 35 са се въздържали, а подкрепят Россия САМО ЧЕТИРИ!!!! Това са Белорус, Еритрея, Сирия и... Россия! Айе бегай да си играш у песако!

Всички тези написани неща са потенциални възможности с далечен хоризонт. Това, което вече се случи е, че руснаците загубиха много категорично и последните капки престиж.

Ще доведе до главобол на Путин и до много по-сигурна Европа.

Мнооого разбирачи тука. Особено путинските полезни идиоти - русофилите. НА 24.02.22 Путин показа на праволинейните безмозъчни русофили, че са точно полезните идиоти на Ленин - тези дето подкрепят без пари комунизма, а той ще ги избие и натика у гулаг, когато завладее страната им. Та България е руска кагебейска кочина. Каквото и да ви се случва - малко ви е. Финландия яко тупа Сталин зимната война 1939-40та. СССР обявява КАрело-Финска съветска република. Фините уж били вдигнали червена революция - другаря Куусинен, секретар на Коминтерна (Шеф е Г.Димитров) става шеф на новата 16та съветска република. РАзлични данни има за жертвите - от 150 000 руски данни (неверни) до над 300 000 - тази сутрин един българин от Финландия спомена тази цифра. Не се знае колко са замръзнали, колко са останали инвалиди - от куршуми, снаряди и пак от замръзване. После на 35.06.41г. след като 3 дни яде як бой от Хитлер др. ви Сталин пак напада Финландия и пак яде бой. Як. Финланския маршал МАнерхайм - руски царски офицер отказва обаче да влезе в Ленинград и финландците спират на старата граница с Русия - от преди 1939та. Ако фините искаха никаква блокада нямаше да има на Ленинград. Ако Сталин не беше нападал фините то Ленинград щеше да бъде санабдяван през тяхна територия и т.н. После има едно затишие до 1944та. Сталин тръгва вече напред - операция Багратион и т.н. Фините отстъпват, но така бият пак червената армия, че се подписва примирие и Финландия пак остава независима. Няма 16та република. До днес. Вече Финландия в НАТО. Добре дошли викинги. Никой не е тупал рашисти като вас. Добре дошли в НАТО. ТА това с Донецката и Луганската републики Сталин го е играл у Финландия и са го спукали от Бой. Сега Украйна ще спука рашистите от бой.

Явно неграмотен коментар със съвсем неправилни изводи. Сталин е бил принуден да води ЗИМНА ВОЙНА при неблагоприятни за него условия и при липса на техника. Сега Финландия би била размазана за няколко дни. Чети Виктор Суворов, може и да ти се проясни съзнанието.

Сталин има към 20 000 танка и към 20 000 самолета на 22.06.1941г. Има над 500 000 камиона в армията си. Хитлер има под 3 000 самолета и под 4 000 танка. При това Сталин има Т34 и КВ, които са жестоко превъзхождащи немските. Само няколкостотин немски Т4 са подобни на Т34 да речем. Има 2 000 бройки Т34 и КВ Сталин. Само с тях е можел да смачка Хитлер. ТА зимната война, която Сталин води за да направи Финландия 16та република си е точно 1:1 с това, което Прави Путя касапа в Украйна. Резултата ще е същият. Русофилите вярвате на руската съветска пропаганда от комунизма. Нищо не сте прочели реално - от последните 20-30 години.

Да ти цитирам директно Виктор Суворов - Вагонният завод в Харкор произвеждал по 18 танка на ден като странично производство, на трисменен режим и без почивка. Това прави 500 до 600 танка всеки месец само от този завод. ТАм се произвеждат БТ-7. Финландия имала една бригада с 34 танка Викерс. Английският Викерс е прототипа на руския Т-26 ако не знаеш. ТА само за 2 дни и то само завода в Харков, като странично производство произвеждал повече танкове от наличните в армията на Финландия. Според Виктор Суворов.

Украйна беше размазана за 3-4 дни. Викаш Финландия само за 3. Добре. Така да бъде. Путин загуби войната. Разберете го. Стратегически я загуби на 24.02.22г. още с обявяването на война на целия демократичен свят. Това не е ВСВ , когато САЩ и Англия помагат на Сталин. Сега Китай трябваше да помага на Раша путинска ама няма. Китай има търговия с ЕС и САЩ 10 пъти по-голяма отколкото с раша. Китай не може да си заколи златната кокошка. Друг въпрос е, че Путин уби пътя на коприната на Китай завинаги и показа на света, че Китай не трябва да става номер 1. Не знам Китай как ще прости на Путин. В същност знам. Ще му отнеме огромна част от Сибир. До 1860та Владивосток и ХАбаровския край са китайски. Днес в тези райни основна валута е Юана, бизнеса е само китайски, а рашистите ги гонят не само китайците но и народите на Тува, Бурятия, Якутия и т.н. Не искат руснаци ируски език. Ама това в тила на руските орки кой да го вземе пред вид. Щойгу няма военно образование, заместникът му по тила също. Руската армия няма тил - реално няма. Всеки нов ден ще е все по-голяма мъка за тях. Хахахахахаха.

Да влизат като искат ама после без мелодрами при напрежението на границите им с Русия. И как е неприемливо Русия да разполага каквато и да било армия по границата им само защото те разположили без чет зенитно ракетни комплекси.

Ще доведе до изостряне на противопоставянето в Европа и ако имаме късмет нова Студена война. Ако нямаме късмет....

Финландия съществува на милосттта на Русия и на обещанията за пълен неутралитет, който сега финладците нарушават. За 1 седмица Русия ще е в Хелзинки. Русия не прощава на предатели… Русия щади Украйна защото са братски народи. Едва ли ще са толкова жалостиви към финландците, които от Втората световна война са си фашисти и нацисти. Така че след като се справи със Зеленски Финландия също ще бъде данацифицирана

Бааах маааму колко е милозлива тая Россия, бре? А ти можеш ли да ми кажеш, кое е Русия и къде има територия в тази Российская федерация? Утре, ако се разпадне този миш-маш, къде ще е държавата Република Россия, примерно?

Руска е една шеста от сушата на земята, така че не ги мисли...

Мунчоооо, Мунчо!... Ти си този, който има грешни познания! Първо, не е една шеста от земната суша, а доста по-малко, сам си пресметни. И, второто, това са колониите, завладяни от Российската империя. Тези колонии ("съюзни" республики и "автномии" ) съвсем не са изконно россиянски, а завладени с огън и кръв от россияните! Та, въпроса ми беше, къде е метрополията, центъра, сърцето, родната земя на тези колонизатори, нарекли се россияни? Ето, разпада се империята на Великобритания, Франция, Испания, Португалия... питам, къде ще е държавата на колонизаторите, след разпадането? Какъв народ ще я обитава, как ще се нарича? След като, по твои думи, "една шеста от сушата е руска", то къде и кои са русите? Знаем къде и кои са британците, французите, испанците, португалците... Кои и къде са русите?

Колкото до Киев стигнаха по равен терен, а до Хелзинки ще им се стъжни. Всъщност руската армия няма ресурси да води каквото и да е война, те нямат дори и консерви за орките.

"Кат Русия няма друга ..." как беше там. Ей продължавате да вярвате в истории за мечки значи. Не схванахте, че който плаща, той поръчва музиката. А алкохолиците изпиват всичко и не плащат за музика. Толкоз!

Да си чувал нещо за Съветско-Финландската война от 1939 г.?

Руската армия се орезили с тази война в Украйна, с допотопна техника и тактика от ВСВ, тотален провал. За три месеца не са мръднали от Донбас. Технически са останали в 1960, само приказките им големи. Освен това са царе да се оплакват и търсят други виновни.

Русия не била толкова страшна... Кое не е страшното,за 3 месеца 1/2-ра от Украйна е напълно разрушена,като руснаците се опитват да не водят мръсна война и гледат да има,колкото се може по малко жертви сред цивилното население. Ако обаче си затворят очите и тръгнат да трепят наред,Украйна ще е унищожена за месец. Толкова не е опасна Русия,че за 3 месеца докара Украйна до там,че да трябват 1 трильон долара за да я върнат в положението,което беше преди войната. Това ли искат Швеция и Финландия,да бъдат изцяло разрушени и накрая да се бият в гърдите,че са победители?!? В момента това се случва в Украйна,тя е наполовина разрушена,но укрите се бият в гърдите,че ще излязат победители от тази война,само не разбирам,как така ще са победители,след като Русия ще даде само няколко хиляди жертви и няколко хиляди стари танка,бтр-и,остановки и подобни останали на въоръжение от времето на СССР и това е,та те дори новите си оръжия почти не са използвали,само пробно от време на време... Накрая ще е това - разрушена напълно Украйна,ама победила руснаците,които са си изтеглили войските от централните части на украинската територия и до там. На руска територия никакви загуби освен някой изгорял склад... Така ще е и с Швеция и Финландия,ако се намесят в конфликта,ще са напълно разрушени,но победители - смешници. Явно политиците в тези държави са полудели и изобщо не им пука за населението,което ще бъде избито или останало без покрив...

Пропускаш важният момент, че ВСУ се въздържат от пренасяне на бойните действия на територията на РФ. Нали не си чак толкова заблуден, та да си мислиш, че нямат възможности? Освен това Украйна също се въздържа от водене на "истинска война", както и страните, които я подкрепят и ѝ помагат.

Отде ви вадят, от гъз ли? Руската армия е една гротеска, башибозуци без никаква стратегия. Пускат едни бомби и това е голямата им армия, и какво постигнаха освен че събориха няколко града? А нещо да кажеш как един байрактар прави на пух и прах техника за милиони?

Ще доведе до по-бърз фалит на пРоссия. И превръщането и в концлагер - Мордор здравей. Финландците вече спряха влаковете между двете държави. КаПутин спрях (уж) тока на Финландия, т.е. деньги нет. Следва газа, т.е. още деньги нет. И скоро ще (ах това руско "ще") изнася наефт и газ в кошници до Северна Корея, че други желаещи няма, а и други методи за транспорт също няма.

Schilo

Ясно, колко си наясно....

Време е да ни светнеш, като си толкова наясно... Или напоследър събитията изпреварват капацитета на Кремль и още не могат да ти спуснат опорните точки?

Schilo

Няма да доведе до нищо по-различно от сега. И Швеция и Финландия не искат да има ядрено оръжие, както и постоянно базирани войски на НАТО.

ама турците не дават, а те имат що годе някакъв суверенитет и са наясно, че при една пълномащабна война в района на балтика и Черно море всички тук ще загубят. Англичаните и американците както винаги вадят кестените от огъня с чужди ръце. Докато не думне нещо по северноамериканския материк забравете за мир.

Мнозина подлагаха динени кори на Русия, но те пък нейна е вината, че не си гледа в краката. Путин навреди на страната си както никой свой или чужд досега. Русия се орезили като някаква алтернатива. Жалко, но факт. Предстои й да се бори за оцеляване с минимални щети. На нас ни предстои същото.

Няма да се присъединят. Медиите правят балони.

На практика вече са вътре, решението е взето още Март.

Ще доведе до демонстрация на руската, респективно путинската простотия. Досега тези държави си стояха тихо и мирно и неутрално. Сега тъпото джудже ще има още повече "неприятели" от НАТО. Но когато човек е тъп по природа и не може да си направи елементарни сметки, всичко му се връща, умножени не по две а по повече...

Руските исверги - убийци си мислят че ще извършат геноцид като в Украина

Щом като един от официалните езици в Швеция е циганския, там циганите признати ли са за държавотворен народ?

Там в момента има надпревара между няколко народи за това. 98 % от прираста на населението в Швеция вече се дължи на не-шведи.

Истинският референдум се провежда само под дулата на руските войници

Да, а пък руските жени се молят на съпрузите си да убиват мирно население и да изнасилват жени и деца. Къде ви намират такива?

Трябват им пералня и тоалетна чиния!

Беше извършен именно под дулата на автоматите на руските войници.

Schilo

Там ли беше?

Никой не иска война,никой не иска икономически блокаж,ама запада не представат да си играят с нервите на хората.Крайно време е и руснаците да престанат с воените си заплахи,а да пристъпят към икономическа война.Врътни кранчето на всичко що излиза от Русия и стига ни занимавайте с глупости.Кой без кого не може лесно ще се види.

Единственият приход на Русия е оръжия и ресурси. Русия за задоволяване на вътрешния пазар със стоков първа необходимост разчита изцяло на внос.

В Швеция един от официалните езици е циганския.

Обаче стандарта на живот им е в пъти по-добър от руския и българския.

Ами ние сме рода с тях, по циганска линия. Ще се оправим и ние, оптимист съм.

А като дойде момента циганта да плаща сметките на 3-те % коренно финландско малцинство може би ще е късничко ?

Много беше важно да се знае.

Братска страна...

Обаче ми прави впечатление как страните сами кандидатстват за НАТО, като нас навремето. Дори не помня кога точно изразихме желание, кога ни разгледаха кандидатурата, че ни и приеха и Пасито лееше сълзи от умиление? Когото и да попитам, не знае кога постигнахме това велико постижение, дето днес някои даже ми викат, че ние сме били НАТО. Май ще излезе истина, че в НАТО се влиза само по заповед от една конкретна държава?

Като не си бил роден? Държавите сами кандидатстват за НАТО и трябва да отговарят на определени критерии. Але както навремето след окупацията от страна на червената армия ни набутаха във варшавския договор и ни принудиха да даваме половината от и без това малкото приходи на държавата за поддръжка на огромна и ненужна армия.

Добре! И на кои критерии отговаряме? Защо му бяхме на НАТО, освен да му подарим територия за едни бази срещу Русия?

Гърция има далеч по-хубави бази на нато още докато бяхме управлявани от Москва. Полша с основание мрази руснаците и би предоставила на НАТО каквото и поиска. Обаче било изключително важно на НАТО да има бази за стотина войника и двайсетина самолета в България. И ако си толкова тъп да си мислиш че с тия наши бази дето ги ползва НАТО можем да навредим на когото и да било значи наистина си изключително глупав. И хлапенце всенародните тържества в България също не ги знаеш. Ама ги имаше и са си факт.

Хлапенце, всенародните тържества бяха 94-та година и далеч не бяха заради НАТО! За НАТО празнуваха няколко продажника и вече голямо празнуване е паднало! Полша има основание да мрази Русия, както сме ние с Турция, ти какво общо имаш там? Като са им толкова ненужни тези бази, защо са тук? Да си събират багажа и да ги няма, ама така ние сме "свободни" нали? Имаме свободата да подкрепяме американското мнение във всяко едно отношение. Имаме свободата да купуваме картинки на самолети, които никога няма да получим и имаме свободата нашите лидери да ходят да се отчитат за всяко свое действие във Вашингтон. Честито! Освободи се от руско робство и вече България е отново велика! Съседите завиждат на великата ни армия и на постиженията ни на политическия фронт! Даже чувам, че и Турция и Унгария се "възхищавали" от външната ни политика!

Великият митинг на СДС беше именно защото сме се отървали от комунистите и Съветския съюз. Федералните тържества бяха за приемането ни в НАТО а също и за приемането ни в Европейския съюз. Да признавам бяхме глупаво и си мислехме че може комунистите да станат нормални хора. Е сбъркахме-трябваше да ги избесим по стълбовете и тогава такива като тебе нямаше да се родят. А ако ти смяташ, че свободата да отидеш където си поискаш и да правиш каквото си поискаш е робство-отиди в свободна Русия тогава. Където само за споменаването на думата война ще получиш 15 години затвор.

Ех! Как искам да бяхте опитали да избесите хора по стълбовете! Тогава щяхме да се почистим наистина от много боклук. Свободата, тъако е да решава мнението на мнозинството над това на малцинството. Само ще ти подскажа, че в България политиците изобщо не се съобразяват с мнението на народа, а малцинствата имат повече права от мнозинството. Погледни само новините, ако циганин извърши убийство, получаваш най-много инициали, ако е българин се пишат трите имена и родословното дърво. Защо ли става така? Да не обсъждаме помощите, където на сестра ми ѝ бяха отказани, защото не била от малцинството, когато беше останала с две деца без работа. Тя работа си намери, но обидата си е голяма. На баща ми при един скандал във ВИК му беше казано в прав текст, че трябва да плаща загубите на ВИК, защото циганите не плащали вода. Хора с по над 70 висящи дела продължават да вилнеят по улиците, а той и себеподобните му празнували за това "ВЕЛИКО"* постижение!

Путин се оказа най добрия менъджер на НАТО!

Троловете на путин са е екстаз от новината.

Троловете на Байдън какво ще кажат за бат Ердо?

Финландия има горчив опит от неутралитет и близост с руснаци. Съветския съюз напада Финландия, когато Финландия е неутрална държава а пък именно Съветския съюз е съюзник и оказва всестранна помощ на Хитлер. Така че по-леко с платените лъжи. И в момента всички държави видяха, че да си съсед на Русия те прави потенциална мишена за инвазия. И респективно търсят Как да се защитят.