До избора на Славов за правосъден министър се стигнало след блокаж на преговорите за кабинет

Подкрепата за Мария Габриел след девет месеца ще зависи от резултатите на кабинета дотогава. За импийчмънт на президента ще се реши след ревизия на служебния кабинет, каза Христо Иванов

Обратно в новината

Коментари - До избора на Славов за правосъден министър се стигнало след блокаж на преговорите за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много му се искаше на Ицака ама му се размина тоя път, а и явно ще му е са последн да е в парламента…

Демек тоя е най-малкия ид.иот от ПП и ДБ дето може да мине за министър на правосъ-дието

Не е необходимо Министерство на правосъдието, това е нарушение на принципа за разделиние на властите

Ристьо е стара лисица и пак им е извивал ръцете за постове. Досега читав правосъден министър от ДБ не е имало.

Ицо Мравояда вече съм му фен. И той се изложи като кифладжия. Говори едно, прави друго.

мноо гроз.н тоя има нещо майм.нско

Майстор на историческите компромиси. Ще прави правосъдна реформа с Пеевски и Борисов

Защо на 5млн българи има 20 министерства, а в Турция на 85млн турци имат 18 министерства???

както каза Р.Радев за който и да гласуваш на изборите, след изботрите получаваш от същото :))))))))

Политически труп, заедно с Жаби!

както се казва - всяко идиотско деяние има своето философско оправдание. Та и т.н. господин борец за демокрация до Росенец.

и да нападаш президента....Егати какво израстване ...от Бай Х.... до наш партньор!

"Подкрепата за Мария Габриел след девет месеца ще зависи от резултатите на кабинета дотогава." Значи "човекът взе парите и каза-ще видим"! Правителството още не е гласувано, а тези взеха да поставят условия на "джентълменското споразумение" за ротацията! Борисов дали е съгласен? Пед@ли Сър!

Не е важно какво казва Ицо, а какво ще кажат от посолството!

sawo

Голям рев с това посолство, все едно досега руското посолство не казваха точно какво и как да стане. Айде спрете да се правите на ощипани. Няма руска компания в България със смислен оборот, която да плаща данъци, ама щом е за "братушките" всичко е нормално, а?

Абе ти да не си спал 30 години и сега да се събужда?!

Аз възлагам големи надежди на Христо Иванов! Той досега е от малцината, който е съвсем последователен, разумен и ПОМТЕН и ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН! (Друг подобен за когото се сещам е Радан Кънев)! Постът на Министър на правосъдието е изключително важен, особено в България и особено в този момент и в тази връзка трябва да се изтъкне отличното представяне на министър Зарков, без знамение от партийната му принадлежност и че бе в служебното правителство на президента Радев и гълъба му, който с типичната си патетика на политкомисар … вдига гълъбите! (Отлична беше и предното министърка на правосъдието!) И като става въпрос за добре представители минчстрш от служебното правителство дъ спомена и Пеканов и Дерменджиев, като последният наследи огромни проблеми в една много тежко обременена и тонално нереформирана структура с безброй пробойни и някак си успя до голяма степен да я позакрепи! Но е очевадно, че и там са нежни гореми реформи, както и в Службите и прокуратурата! Изводът е, че България е твърде малка държава за да се лишава от професионалните качества, възможности и енергията на ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ хора, от всяка партия, и трябва да се ползват и ангажират, и ДА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОПЛЮВАНЕТО ИМ ОТ МАФИЯТА и негодниците - като Възраждане, ИТН, доскоро от ГЕРБ, ДПС и БСП, и нинаги от президента Радев! За до могат да а изкарат от батака, в която точно плюващите и истерясващи те я вкараха! Те имат нужда да всяват хаос и всички да са Маскани, за да не станат ясни престъпленията и кражбите им! Вижте го например негодника Радев - той дори квалифицира редовния кабинет на България като дискредитиран СОРИ И ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЦЪСЕ ФОРМИРАН!!! Това е ново падение, ново дъно в българската политика!

напомня ми за едно изхождане, опс. изказване на дядо ти - партиен секретар на БКП през 1956 година. Малко са сменени противниците , ама нейсе, минава.

Хората се вълнуват от друго - пред Столична община срещу недостига на места в държавните детски градини и ясли на 06.06.23 г. /вторник/, в интервала между 16 часа и 19 часа, за да се обхване работното време на СО и да може да идват хора по всяко време, в зависимост от работните ангажименти и свободно време. Основният лозунг и призив е: "Равни права за всички деца!" Исканията да са по няколко направления : 1. Нови места за прием в ДГ и ДЯ чрез строеж на реални нови сгради за детски грижи, които се правят в срок. 2. Подобряване на условията, в които се отглеждат нашите деца. 3. Стимулиране и мотивация чрез поне 30 % увеличение на заплатите на педагогическия и непедагогическия персонал за отглеждането и възпитаването на децата. 4. Платена лятна практика/стаж за всички студенти от специалност "Предучилищна и начална училищна педагогика". 5. Финансова помощ в размер на държавната издръжка за дете в държавни ДГ/ДЯ за всички деца, които не са приети в детски градини и ясли.

Попитан дали новата коалиция ще подкрепи Мария Габриел за премиер след девет месеца, той посочи, че "всичко зависи от резултатите". Буклук. Познайте кой ще бутне това правителство?

Всеки избира себеподобни или много схождащи с неговата същност! Идиотът избира идиоти; мързеливият - мурзеливи; лъжецът - лужци; глупакът - политици! Мислете си в коя категория сте вие, които гласувате за тези боклуци!

На тази ДБ въшка рейтинга и спрямо този на Президента е 1 към 50. Излез на избори бе мухльо, къде си тръгнал да сменяш Президент избран от народа, докато ти не си ибран от никого.

ПОСЕГНАТ И НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, ПОГРЕБВАТ БЪЛГАРИЯ.

Еваларка мравояд,чистка и начначавай повече чистачки на тяхно място и метли да купиш че мамата си трака да не стане така да се издъните както ти беше министър на правосъдието и чистачката гонеше с метлата избягалите пандизчии.

"СЪДЕБНАТА РЕФОРМА" на този тип се заключава само в едно: "ХРИСТО ИВАНОВ или съдебен министър, или Главен прокурор"! Господи, слез на Земята и си прибери вересиите.....

Задължително импийчмънт на тоя български предател Кремълски шпионин

Може би пък за това Радев е с най-висок рейтинг в държавата, нали?!

и Путин има висок рейтинг

Това условие за подкрепата на Габриел се появява сега?!?!

Мачкай, МРАВОЯД!!!

НАХАЛНИ ЛЪЖЛИВИ МРЪСНИЦИ! ОТВРАТ!

тия идиоти до есента ще изсерат планини с лайна та цяла България ще се потопи като Атлантида

Няма да имате и една седмица управление смръдливи мърши - ще бъдете върнати към реалността и ще съжалявате за всеки грях.

Абе Ристьо каква съдебна реформа от човек , който за да стане доцент е ползвал чужд труд? Жалко вие оскате само смяна на главния пеокурор с послушен такъв , който да спре разследването срещу олигарсите , които ви избраха!

Тоя боклук лъжлив с апартамент в Брюксел от лъжи и лизане и лазене и подмазване и от мушенгии Ристьо Мравояда по майка Бойкикев комунист прост без 1 ден трудов стаж нагъл и некъпан червей

До сега ги видяхме че могат да ,,плюят, чегъртат, заканват,, а дали са способни да свършат някаква работа за държавата предстои да видим :)))

Ще изсерат едно голямо лайно миризливо за държавата - тва могат ти кво очакваш друго

Никаква съдебна реформа няма да има! И тоя Атанас Славов е нечии човек, може да проверите в нета, има писано и за него, изобщо не е чист... Съдебната реформа на тези мошеници е подмяна на Главния прокурор с друг, който ще ги пази всичките, дори за Борисов се застъпиха, но това просто е част от играта на Статуквото, което за пореден път излъга народа чрез партиите сателити на ГЕРБ - ПП-ДБ! Киро бе кадър на РБ, които са сегашната ДБ, той бе заедно с Радан и Кунева, а Асен Василев бе министър в кабинета на Плевнелиев, Христо също бе част от ГЕРБ, всичко е игра на Статуквото и Борисов за да го върнат на бял кон, че видите ли, колко зле става без него, нищо, че ГЕРБ гушна няколко десетки милиарда и ние можеше да сме една от най богатите държави, защото сме територия, която лежи на кръстопътя на света... Старите кучета шефове на служби си остават на власт да си дерибействат, нищо няма да променят тия мошеници...

Боже какви утрепки! "Попитан дали новата коалиция ще подкрепи Мария Габриел за премиер след девет месеца, той посочи, че "всичко зависи от резултатите". Т .е. я дадете я не всичко зави си от тези 9 месеца да се нагушите и да си оплетете кошницата! Я я дадете след 9 месеца, а може и след 12 както се чува от записите, а може и да не я дадете! И като не я дадете-пак избори!

Това се нарича политически рекет :)))

След последната лъжа, при която две партии явили се на изборите като опоненти и плюейки един срещу друг се обединиха аз мисля, че каквото и да чуем няма значение, защото може да стане точно обратното и защо им плащаме на тези клоуни като се разбра, че първо изборите са манипулирани и второ, че всичко се диктува от посолството... ????????

А какво стана с Росенец? Или в замяна на подкрепа от страна на ДПС за конституцонни "реформи", Сарая ще се остане непокътнат?

Подлога

Верно ли е, че от вяска дума на близача на тикви - Ристьо, всяка дума вони на помия и лъжа?

Като за кумунист дето даже си е сменил именто от Бойкокиев на Иванов, за да се хареса на Фондация Америка за БГ е мега гнусен, вечно некъпан и само мисли как да изпере, неговия бос Бойко Борисов, тоя е предадел на БГ

Ти името на майка си ли носиш, или на баща си?!?

...Попитан дали новата коалиция ще подкрепи Мария Габриел за премиер след девет месеца, той посочи, че "всичко зависи от резултатите"... Е как така? Нали през първите 9 месеца ППДБ ще управляват и всички министри са си само техни. Ако управлението не е успешно, защо Мария Габриел ще е виновна и няма да я подкрепят ???

Защото успехите зависят от мнозинството в парламента. Правителството е само " слуга" на мнозинството.

то и мнозинството не е само от хората на Мария Габриел, а си е порадвно от ГЕРБ И ППДБ.

И тоя пишман "юрист" без нито един ден стаж ще ми прави съдебна реформа.. наглостта му край няма..

Днес кокореца ша тряска чекмежан на задна прашка

Съединени американски Мафии в София. Скоро ще видим вечерята на Дон Корлеоне и съюзниците му

Христо се превръща в главния крепач на манерките на Толупа. Нали му беше министър, ходеше на инструктаж с 200 и май му е харесало......

Тоя е главен ибрихчия на Бойко Борисов и носач на кафе на Доган в Росенец, от записа на предалите се чу, че точно той готви изпирането на Боко Банкята, само психодесните сектанти му се кефят, иначе и майка му комуниската Бойкокиева, я е срам какъв предател на БГ е родила

Браво Ице, бръкна им с гинекологична ръкавица у задниците на рашистите !

МОРСКИЯ ПЕХОТИНЕЦ НА БАЙ АХ- МЕД .... С ПОЗИВНА МРАВОЯДА .... НЕЩО МНОГО СЕ Е ВЪЗБУДИЛ ?

Пак да питам: това нищожество виждало ли се е в огледалото, няма ли нормални близки да го изтеглят от обращение?!

ХА-ХА-ХА .... МРАВОЯД, АМИ АКО АРМИЯТА ПОДКРЕПИ ВЪЗРАЖДАНЕ .... И РЕШИ ДА ВИ ИМПИЙЧВАТ ВАС ,? .... НАУЧИЛИ ЧУЖДИ ДУМИЧКИ СЕЛЯНИТЕ ПРОСТИ

Да не би да призовараш към военен преврат ? Нали знаеш че това е най-малкото незаконно и нелигитимно !!! А и армията в момента са по-малко и по-зле въоръжени от ловците, да не говорим че повечето не само не са пипали пушка , но и бягат с 200 от възможността да се приближат до такава !

призовава - проблем ли имаш? не забравяй че има едни от нас които не само са ходили в казарма ами и окото им няма да трепне да изчистят предателите

но и армия нямаме вече,за съжаление-първото,което "демократите" разсипаха....Затова сега в България има повече чужди войници,отколкото български...както се полага на колония....

Това за импийчмънта на Радев го проспах на първо четене. Малко повечето трупове от кримиконтингента си мисля, че може да се дължат и на руската мафия, но много повечето трупове на политици-русофоби са само въпрос на време. Така че умната и не се ебавайте и с Радев, само за да се надупите на янките, че ще ходите при свети Петър.

Гледайте вие да не отидете на концерт на Кобзон !!!!

Първо ще гледаме как вие отивате при Бандера, пък после ще му мислим.

защо ли не вярвам и на дума изречена от мравояда!!!!

Не си сам :-)