До 6 г. затвор за незаконна сеч

Посегателството срещу горските служители става престъпление

Обратно в новината

Коментари - До 6 г. затвор за незаконна сеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то това убаво! ама аз имам около 900 декара гора в две различни землища и дванадесет различни имота! та като си отсека тояга в моята си гора, като колко ще ме осъдят? а ако сашо роман отсече в моята гора, колко ще му дадат?

Такова нещо да мине в парламенту е ъпсурт

мчи набивате горските марки и тя си става законна, къв ви е проблема, че не се сещам. или само дрипавите мангали дето крадат да се сгреят са престъпници. мухахах, незаконна сеч.

циганите животни няма да трепят. Не могат да ги стигнат, а и акъла не им стига. Но с безразборната сеч оправия няма. Докато не им конфискуват конете и каруците ще е така. За една дърво - задължително конфискация, няма минимална, няма максимална работна заплата. Това се разбира от дупетатите, но нарочно не се приема. Приемат нарочно, умишлено неработещи закони.

Българският парламент заприлича на гротестка. Законите които приемат все повече ме връщзт във времето когато четях "Клетниците" и за Жан Валжан, който бе прекарал 20 години в каторгата за кражба на хляб. Все си мисля, че и нашите дупетати ще свършат подобно на Мария-Антоанета. Разликата е, че за тях никой няма да напише и едно изречение. Само кучетата дето ще ги ръфат ще оценят по достойнство мазнината която са натрупали по време на своето дупетатство.

Това ,което си написал са глупости, не ме интересуват депутатите но гората е божествен нещо ..едва ли си планинар

А ти едва ли си умен. Ако престъпление предвижда затвор над 5 години, то това е тежко престъпление равносилно на убийство на човек и е допустима употреба на СРС и други похвати при задържане. Ако ти бе действително планинар (а не планински фейсбукър) щеше да предприемеш реални действия и без такива тъпотии за които целия цивилизован свят ще ни се смее, но май ти е по удобно да тролиш на воля и да ръсиш от своята неграмотност. И ако искаш да ти подскажа реално действие за защита на гората то отиди на изхода на една дърводобивна зона и започни да заснемаш всеки един камион с добита дървесина. След това направи съпоставка с официално отчетената добита дървесина от района за дадения период. Ако има разминаване подай сигнал в най-близката прокуратура и стани свидетел. Ако си планинар, а не фейсбукър.