До 5 години затвор може да струва подкопаването на санкциите на ЕС

В директивата се определя кои действия страните-членки трябва да определят като криминални

Обратно в новината

Коментари - До 5 години затвор може да струва подкопаването на санкциите на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любопитно ми е как точно ЕС ще вкарва в затвора китайци, индийци, араби и други чждоземци.

Ами да го духа ЕС. И в Русия се смеят на евро-клоаката.

ЕС - есесовски нацистки съюз! Цензура, преследване на инакомислещите... КОНЦЛАГЕР от нацистки тип!

първо не виждам разлика с СССР Белене и вицовете за ТЖ,второ не виждам разлика между Украйна и Палестина? а би трябвало всички соросоиди бараба с евреите в ЕС да влязат в затвора за 5 г

От провежданата в момента СВО на РФ с/у Усрайна ясно личи загубата на територия, личен състав и инфраструктура !!!! Това доказва несъстоятелността на "подкрепата" от САЩ, НАТО и ЕС !!!!! Продължаването на СВО ще доведе до задълбочаване на кризата в ЕС и излишно харчене на пари/за подкрепа на Усраййна/ които се дават БЕЗ допитване до населението на ЕС !!!!! Правилното решение е : спиране на конфликта и преговори !!!!!

ㅤ

А ако им се смеем и се подиграваме с пакетите санкции, пак ли ше ни затварят?

Тези българи ,със руско смосьзнание ,които ги е страх,спокйно може да заминат и спасят във необятната руска територия!Там ще са спокойни и щастлви,а може и на запас за война във Украйна!

ㅤ

Каква война, бе? Тя войната свърши и USрайна загуби!

Фашизъм в цялата му светлина .

Със руските шпиони и техните български помагачи шега не бива!

ㅤ

Първо се научи да пишеш правилно и после раздавай акъл!

А българският президентРумен Радев,Бойко Борисов,Делян Пеески,Ахмет Доган,Коста Копейката,Болен Сидевров автоматично не попадат ли във списъка срещу ЕС и САЩ,защо подпокопават със действята си !

Страните-членки ще бъдат задължени КАК ТАКА КАК едни закони от америка ще са задължителни за други държави Тука за някой магнитски не важи.

Кво вече и в затвора ще ни вкарват за това, че не сме съгласни с мръсната политика на ЕС срещу Русия? Дано Русия да вземе Украйна обратно, че и други източни страни да освободи от ЕС и посолството.

Кога от Брюксел ще ни наложат ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА и предвидени ли са траншове за награди за отрязана глава на руснак?

Барут се прави от памук, лен или дървесина. Интересно дали памучни те ризи ще ги считат за военен материал.

Фашизмът се върна, спете спокойно деца...

Бягайте да се спасявате в Русия, че тук става много страшно.

Да разбираме - пишеш от киев ?

Побързайте, че след пет години може и да го няма този съюз...

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

Това да не е суровина с военно предназначение?

Добре дошли в нацисткият Евросъюз!

Ми те нашите тогава са директно за затвор, след като купуваха руски газ от Индия, през Гърция. Аре да видим кой прайм ся....????

А ще важи ли за големите германски компании? Защото те още търгуват с Русия през трети страни!? Или ще преследваме само дребния и средния бизнес, а собствениците на германските корпорации ще богатеят! НЕ ВИ ЛИ НАПОМНЯ МНОГО НА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ?

Един голям за Евроатлантическата диктатира , подкрепяме Русия !

Както е тръгнало, скоро ще почнат да гонят и руските тролове по форумите... ТАкава свобода ли искате, а? :))))))))))) Да не може човек спокойно да си заработва като предател? За това ли ви беше демокрацията, а? :)))))

Решения на ЕС не важат без приемане от парламента. Само че каквито са предатели там, ще приемат. Но по конституция права по националност не се делят и дори международни норми са след конституцията юридически. Зависи и как го оформят, че не си длъжен да знаеш неща хрумнали на някой в чужбина, след като не е излязло в държавен вестник.

Значаи закопаваш бизнеса си, заради политики на тъпанарите в Брюксел? Ако съм засегнат, изобщо няма да се съобразявам с тъпите им санкции. А вкарат ли ме в затвора, защото са ме превърнали в престъпник, изляза ли, жална им майка. Никой от прокурорче до съдия няма да оставя жив. След това тръгвам и след онези в Брюксел.

най напред обаче требе да се пребориш беZ ръце с моята паламарка

Навремето и нацистите така преследваха хора и общности заради идеите им. И е ясно до какво доведе това и как свършиха.

Аз като европеец приветствам въвеждането на строги санкции за нарушителите. Дори 1-5 години ми се виждат много малко. Но като за начало е добре. Очаквам и доста българи да влязат в затвора за нарушаването на европейските санкции и директиви. Ние трябва да спазваме строго европейските директиви, резолюции и регламенти!

"Аз като европеец...": ) Бравос, Бай Ганьо! Подсмърчай пред Шенген и еврозоната, но се ИЗЖИВЯВАЙ като ЕВРОПЕЕЦ!

Роби си бяхте и роби ще си останете с това мислене и манталитет :)

И Москва е в Европа и като нищо Путин е европеец. И част от Казахстан е в Европа, че там свършва Урал. ЕС не е Европа и никога няма да бъде.

Как скъпия „американски“ втечнен газ стига до Европа. Истината е разкрита от американски журналисти. Журналистическо разследване на западни репортери разкри истината за действията на новата офшорка, наречена „Paradise Papers“ (американска газова компания). Западните журналисти успяха да разберат, че американските танкери с газ товарят втечнения газ в Русия. Зареждат природния газ в газовия терминал на пристанище Порт-Луга в района на Санкт Петербург. Американските газови танкери отплават от Уст-Луга през Балтийско море, минават през Датските проливи до Белгия, (Защо да минават през целия Атлантически океан, транспорта е доста скъпичък) и стигат до белгийското пристанище Антверпен, където руският втечнен природен газ се обявява за чисто американски: „Ето това е братска подкрепа от Щатите, разбира се на скъпа американска цена, като се вземе предвид че превозът на газови танкери през Атлантическия океан е много скъп бизнес!" Самите танкери принадлежат на компанията за транспортиране на газ Navigator Holdings ltd, чийто основен акционер е американският милиардер Уилбър Рос, (собственик на фабрики, вестници и параходи), който беше министър на търговията на САЩ при президента Тръмп. Службата за сигурност на Уилбър Рос бързо успя да научи за предстоящото публикуване в медиите на скандалното разследване за доставката на "американски втечнен природен газ" през Атлантическия океан и той светкавично реагира, като супер бързо и изгодно продаде акциите си на топ цена и в края на краищата излезе от криминалната афера с огромна печалба. Така Уилбър цинично измами нас европейците, като остана велик американски бизнесмен и пример за американците, за подражание. „Нищо лично, просто бизнес“. Учете се от американците!

Добро утро. Всичкия втечнен газ в момента е в Ямал. А Ямал все още е Русия.

но американците предпочитат да го зареждат от Порт-Луга в района на Санкт Петербург

През февруари 2023 г. доставките на руски втечнен газ за страните от Европейския съюз поставиха исторически максимум от 2 милиарда кубически метра. Общата стойност на износа през февруари се оценява на приблизително 1,3 милиарда долара, като 80% от руския втечнен газ отива в Белгия, Франция и Испания. Доставките на руския втечнен природен газ за ЕС са се увеличили с около 40% през последната година.

Пък един от МОЧ-а останал без ръка от флекс.

слагат ти хамута теглиш и без Шенген ееееее то бива бива ебавка ма .......

от бг медиите по повод "гостуването" на Киевският фюрер във Вашингтон. Такива откровенни лъжи се изговарят в момента там, че не е реално просто. Крайно време е САЩ да излязат и открито дс признаят, че воюват срещу Русия. Тъпаците на този Свят не са толкова много и англосаксонците не могат да лъжат постоянно и за дълго време.

И ако това не е диктатура .

Не разбрах държави ли ще вкарват в затвора ??!!??

Можем само да се молим Русия по-скоро да дойде и да ни освободи от новото европейско робство.

Може и да се молим, ама руснаците дори и да дойдат, няма да е като след 1944. И да дойдат няма да си мръднат пръста за това предателско племе. После не се питайте защо руснаците уважават сърбите.

Голям праз

ЕК ЕС -Управата -има вражеска риторика според народите в ЕС само забрани и ограничения налага вдигане на такси данъци да кумуване на оръжие и пилеене на пари

Като начало да помислят за грантова схема че затворите в България не са от локум