До 3 г. затвор за всеки руснак, летял със самолет до Крим

Киев смята полетите от Русия до Крим за незаконно преминаване на украинската граница

Обратно в новината

Коментари - До 3 г. затвор за всеки руснак, летял със самолет до Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро Киев ще е град-държава на границата между Русия и Полша.

Скоро Киев ще е град-държава на границата между Русия и Полша.

Даже и комунягите идват в Америка. Къш къш мръсна комунистическа зараза.

Ееххх Вовка, Вовкаааа... Опять ти го нанархузиха:)))

Хамерика е новият Рим. Пускайте за зелени карти да не живеете под комунистическо иго. Ако искате коли, къщи, почивка в Доминикана Америка е истината. Който разбира в Америка акостира. Юпи кайей мадафакааааааа

Много филми си гледал малкия!

Законодателство на типична хунта! Даже и по времето на Хитлер в Райха не са приемани такива брутални закони. Западът, иначе всякога загрижен за правата на човека, не само гузно мълчи, ами направо приветства.

В Америка съм от 14 г. Живея в къща за $500000 и карам Тесла. Завършил съм 3 най-добър университет в Чикаго и правя кинти. Имам един руски миндил къде ми лапа 2 пъти в седмицата. Наташа няма документи и иска да се оженя за нея и да вземе зелена карта да не се връща в Рашкия, но ме боли шпека за нея и само и пълня устата. Мнооо е якуууууу

Тая Тесла как я караш, на акумулатор ли? А барем 300 м с нея можеш ли да минеш или всичко и при тебе е само анимация, както и при Мъски?

300 мили баце с едно зареждане и гори 2 л на 100. Как е

Сигурно си се нагушил яко в българско! Иначе рускините хубави свирки правят ,вярвам ти!

Интересно ми е как ще го установяват - ще следят какво става на територията на Русия и ако разберат, че някой е ходил в Крим ще му пускат заповед за арест ли? Хайде за самолетите - може регистрационната система да бъде пробита и даните на пасажерите да се озоват про Порошенко. Ама минаващите по моста?

Украинците тръгнаха по нашият път и до никъде нама до стигнат.

Украинските политици съвсем изтрещяха. Интересно РуснЯците до кога ще ги търпят.

счупиха тъпомера! интересна как се дума на укро?

Могат ли тези да станат по-смешни? Явно могат. :)

Тази несъстояла се държава решила да се утвърди пред света на базата на нацинализъм и ненавист към Русия. И нищо друго тя не може. Само крадат и ругаят Русия. Не минава ден те да измислят някакъв нов закон против Русия или да не изръсят ненавистнически изказвания,някаква пакост, оскърбления и забрани при това на високи политически нива.По улиците разхождат се радикални младежи (защо ли не работят?) да заварят в магазини,кафенето и други публични места разговарящи на руски език и да набият за няма нищо, уж, били патриоти и полиция на "нрави". Всички безобразия стават благодарение на активно одобрение на Европа. Но скоро и там ще ревнат. Преди дни в Италия двама украинци нападнали във влака чернокожи с ксенофобски лозунги и викали, че те са фашисти.Те имат пълното усещане, че в Европа те са добре дошли.Нали, Европа им им дала безвиз.

Сми да свалят руските пътнически самолети и да обстрелват моста ежедневно! Щом са силни и чичо Дони им е зад гърба...какъв е проблемът!

На днешна Украина и харесвм само тогавашния Динамо Киев, с Лобановски, Олег Блохин, Буряк и дугите!!!...

Не напразно има приказката че Господ на всеки дава акъл, но на някои забравя да им даде инструкцията за ползване

Руските слуги у нас ще получат инфаркти, такова раболепие към окупатора ни е меко казано паталогично, ако не беше ясно, че им плащат за наколенкаджииството.

Ти сега да не поискаш да върнем Източна Румелия на турците?

ти казваш, че е бил окупатор, за мен беше един огромен пазар за всичките ни боклуци, които произвеждахме и един неизчерпаем източник на енергия и горива.А че икономиката ни зависеше от тях, така е, но сега пък зависи от други, на които пък не можем да пробутаме нищо от същите тези боклуци...

Когато те подхване такава лудост като на потрошенко лечение няма никакво:))))) И как бе джанъм саде руснаци ще да ''затваряш'' в чужда държава??? Още не е проумял че Крим САМ взе решение да се избави от умопомрачението на майданците и отдавна няма нищо общо с саморарушавата се Украйна..

Идиоти! С какво са виновни гражданите?

Идиоти тотални ама не е в това работата а че тоя вече подписал нещо с което да може да вкарва в ''затвора'' руснаци дето си летят на собствена територия

Аз с удоволствие си купувам шоколадовите изделия на Рошен, а руско ползвам само по принуда - горивата, защото алтернатива няма (родните русороби се постараха да няма). Порошенко е на прав път. С русиюшка се действа само по един единствен начин - бой по мордата.

Ако това са ти критериите като на малоумната, значи ти си много зле. Там убиват хора, а болната говори за шоколад.Ти си и за собсвената държава не си полезна с тези големи липси в главата

Прооооост. Много.

Луд умора няма, само се поти.... порошенко също

Otmashtenieto na mravkata......

Смешници :). Да си пратят граничен контрол тогава и да спрат да вземат трнзитни такси от самолетите в знак на протест.

Украина окончателно се е превърнала в измислена фейкова държава с катастрофално провалена икономика, силно обедняло население, победил олигархат и тотална корупция, която поглъща всяко финансиране (заеми) от вън.Тази държава се е сляла с бандитски групировки, които вършат улично правосъдие и насилие от името на държава, громят съдилища, славят УНА УНСО, която зверствовала на времето заедно с фашисти.От населението се отнемат последни права - на официални нива руски език е забранен (учреждения, училища) както и целия руски културен контент. Според допитване на Галъп интернешънъл в 2008 г. руснаци (рускоезични) в Украина са 82%..Сега разбира се по-малко. Нормално ли е да забраниш в Украина руски език? В Украина арестуват хора за инакомислие най-често журналисти и общественици. Там има 5000 (не точни данни) политически затворници. Запад позорно мълчи и "не вижда" в Украина развихрил се неонацизъм и новоприетите закони, грубо нарушаващи права на човека, но Запад ясно вижда митичните руски войски в Донбас, независимо от това, че преди дни отскоро сменен глава на ОССЕ Хуг заявил, че не е видял там руска армия. .

Западът мълчи, защото има пръст в цялата работа и сега му е изгодна създалата се ситуацията. По този начин уязвяват Русия и си налагат тъпите санкции. Отново става въпрос за пари, за много пари.

Не виждам неонацизъм. Това си е старият нацизъм. А ти, руский человек, много меко го даваш към Запада. Откраднаха ти цяла Източна Европа от териториите, а ти си траеш и чакаш да паднат на коча макарите.

Е сега очаквам да прати на Путин един списък с летелите руснаци с искане за екстрадиране в Украйна за да бъдат съдени по новия закон!

и Аржентина да пусне един такъв закон за всички англичани, които летят от Англия до Фолклендските острови....!

Кучето си лае ,а керванът си върви !

Браво на Украйна! Отстояването на суверинитета следва да оправдава всички възможни средства! И най - важното е че украйнския народ може да разчита на целия прогресивен и свободен свят! А руските подлоги наричащи се българи са най жалките твари по нашите земи!

Преди края Господ взема ума! Шоколадният крал наистина е полудял. Какво да се очаква - наркотици, алкохол, стимуланти други...

Ти нормален ли си?

Това е толкова смешно, че даже не ми се смее. Да дадеш оръжие в ръцете на маймуна е фатално. Проблема е , че по-голяма маймуна дава оръжието.

Само един заблуден мозък може да напише такъв коментар. Ако проявиш малко грамотност, ще видиш, че украински език е един диалект на руски език. Това, което се зари в момента в Украина е просто неописуемо. Така че не се знае кой каква подлога е!

"Извънземна" утрепка !!!

Хайде сега снижи патетиката и прочети каква огромна глупост си написал.

Тия са много умни.

Тия са много умни.

Добре де, последно сега, Крим част от Русия ли е или е част от Украйна? Коя държава упражнява контрола върху тази спорна територия?

Територията не е "спорна", защото Крим е руски от 1783 година!

Няма такава република "Украйна".

Има! И е 45-милионна... И много "обича" руския окупатор! То, кой ли го обича? Само мизерия, пияници, ухание на махорка и некъпани солдати . Това са те, окупаторите. Където са минали, там живота се връща с 70 години назад.

Тия украинци съвсем изтрещяха. Народа казва който завършва на -ко е лай..но.

кажи го на Светлана Петренко - PR на Следствения комитет на Русия и на колегите й ;) А дали си чувал за Андрей Громико няма да те питам - някакси съм убеден, че не си :)

Какви 3 години тоя чува ли се? Нали е тръгнал към Европа, да пита баба Меркел как е в Европа - всеки си минава границата както иска с паспорт, без паспорт, ако ще и от Бангладеш или Конго да е.

Така ли било? Не. 1.Според международни закони и в съответствии с украински закони проведен референдум, тъй като Крим бил автономия. Над 90% от населението гласували за отделение, което потвърдили международни наблюдатели в това число и от БГ, а, че е била принудата от руски военните е чиста лъжа.Населението на Крим повечето са руснаци и нормално е, че те са гласували за присъединение на исторически руската земя към Русия. 2.Не само,че не била агресия, (независимо, че според договор с Украина там имало руски военен контингент), но и част от украински военни не са се върнали в украинската армия, а останали в Крим и сега служат в Русия. 3.Жертвите сред население нямало,което е естественно при повече от 90 % от гласували "за" и не може да има, а и няма против кого ,тъй като нямало агресия как пишат западните медии.Там нямало бандеровци и неонацисти,които сега буйно виреят в "демократичната" Украина убиват и заплашват несъгласните и преименуват улици на Бандера. 4.Местната администрация или останала стара или сформирана от живеещи в Крим. Няма нито един от признаците на агресия,окупация и анексия. Това е лъжа. Да видат как САЩ откъсна теритария от Мексика и да видат сегашното криминално Косово.

Какви глупости пишеш на развален български език пак?!??! И 4-те ти точки са лъжи. Хайде, налей си едно за отскок.

Контузения съмишленик на бандеровци , ти си мислиш на развален български,а то не може нито да се поправи, нито да се научи.

Здравствуйте, дорогой товарищ, а какво би направила матушката, ако навремето Кравчук бе отказал да предаде целия ядрен арсенал, намиращ се в Украйна, на Елцин? Третият ядрен арсенал в света! Елцин тогава даде гаранции за територалната цялост на Украйна, които видяхме колко струват. Подигравката "гаранция - Франция" звучи още по-гротескно във варианта "гаранция - Русия". Франция не защити съюзника си Полша срещу съвместната нацистко-съветската агрисия. Русия директно нападна Украйна.

Хахаха, какво прави АНТИ пред реалното звучене на името ти хахахаха

мазните тролове съвецки са налазили тука! и българи се пишат, ЕВМ !!!!!

майка им като опъват, викат Браво, да живее великия путин...

А ако някой руснак си ГУ премести от левия в десния крачол пак ли ще го подведат под отговорност в Украйна

ако не си го изважда от задника няма

Само за твоя задник ли става въпрос или принцип за задниците на всички рускини?

Има ли място ... и за моя яркият ?

А ако някой руснак си ГУ премести от левия в десния крачол пак ли ще го подведат под отговорност в Украйна

верно бе тоя палячо на конци съвсем изперкал или тия дето го суфлират хахахаха

И как ще ги хване Петро руснаците, посетили вътрешноруския район Крим? За това не им трябва международен паспорт, никъде не се слага печат, не са нарушили законите на страната си. Така че това е мярка само към чужденци...като тия, които отиват там от Германия и Франция, и после казват, че твърденията за "окупация" са лъжа.

Ди кога ли съсипването на Украйна ще ни се представя за д3емократичен принос?

Тои бива да се натягаш пред запада, бива, ама чак пък толкоз! Нас много ни биваше тогава, пред дядя Льоня, но и сега - пред тьотя Меркел и вуйчо Тръмп. Бяхме ненадминати, направо майстори! Комай Порошенко а на път да ни отнеме палмата по докарване пред големия брат!

Дреме им.

Най-големият стокообмен имат с Русия, Порошенко има в Русия своето производство и плаща на Русия данъци....

Бахти идиота е този потрошенко:-))

И ние трябва да анексираме Охрид от Македония.

Имаше един малоумник, Яценюк. Какво се случи с него?

Те са го изучили, издържали, подкрепяли.

Избяга в УСА с торбичка пари и си купи 21 къщи във Флорида.

си клати яйцата.

Три години ? Дали , ще я има Украйна още три години ?

Аз

За украинците в украйна... В момента тече есенен сбор на срочнослужещи за ВСУ. Успеваемостта е ооло 40%. Всичко останало се скатава. Голяма част - в агресорката Русия. Демек, минимум 60% от украинсите граждани доказано не изпитват никакви сантименти към украйна. Това - щото всички украинци гледат на себе си като на украинци и са украински патриоти.

Този човек хвърля камъни в собствената си градина. Когато се случиха събитията с курабийките на майдана смятах, че тези хора са нацисти. Оказах се в тотална заблуда. Тези хора са просто ... прости. Украйна загуби 30% от населението си за 4 години, средна заплата - 100 долара, да, не всичко се измерва в пари, но ако решат да влязат в ЕС са живи-умрели. Нископлатена работна ръка дори и в България. До там я докараха киевската хунта. А хората, хората са си нормални, патриархално общество, със славянски ценности. Но идват разни олигарси и им заявяват, че ако роднините им пристъпят в Украйна ги грози до 3 години затвор(на почти всяко украинско семейство роднините са му в Русия). Как ще се приеме това от хората? Жал ми е за тази държава - шепа олигарси повярваха на запада, свалиха Янукович но се оказаха сто пъти по-кръвожадни и глупави от него. Сега дори и запада се отдръпна от тях и ги използва единствено за изтривалка и източник за нападки към Русия. От друга страна, суровинно са зависими от руснаците. Така се докараха, че единствената оправия е да сдадат властта или да ги претрепят с камъни.

Краино време е вече Русия да си вземе и другите територии. Порошенко освен да говори простотии друго не му остава.