Коментари - До 10 г. затвор за изнасилването в Германия, 14-годишният Георги остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е възможно? Дете да лежи в затвора! Че това да не е САЩ?

Марш бе,соросоид!!! Такова “дете” дано да изнасили майка ти!!!

дъртата меркел ,затова цялата се тресе,застигна я божието наказание.Какво търсят тези примати в Германия?Те са само за Булгаристан ,където така ги възпитават ,да са само с привилегии

Какви паспорти на 12 и 14 годишни бре, дирници? Вие луди ли сте или да? Искате да кажете вероятно че е*ливите мрисни МАНГАЛИ имат българско гражданство. Мбухахахахаааа!

Имат междунадорни паспорти, дрипльо!

Межд паспорт може да се издаде и на бебе. Ти май въобще не си в час?????

Лични карти /временни, до навършване на пълнолетие/ се дават на 14 години. Децата до 14 години нямат лични карти, за пътуване в чужбина получават паспорти със съгласието на двамата родители.

Добрата новина е, че 14г.Георги в близките 5 години ще е изолиран, хранен, облечен и няма да става татко.... Е, изключвам следващите 9месеца.

е, има шанс да стане майка..

може пак да играе "татко" с мъжки "майки"

+++++

МВН да организира и проведе информационна кампания в Германия "Как да познаем кой е българин и кой български циганин"... :) Абе смешки, обяснявайте на който си щете, че нямате сестри, ама фактите са си факти - щом е с български паспорт, значи е българин. И още нещо... да се обзаложим ли, че в случая става дума не за български цигани, а за български турци (пак цигани)...

На 112 ?? Не мога да повярвам, че е възможно. Айде тия на 14... Ама тия на 12 са 5-класници???

Ем, да си ги гледат, ко ме боли кво пише из немските вестници, някой да не би да се е загрижил за нас, след като цели села биват изселвани от този така наречен етнос? Постоянно има изнасилвания, грабежи и прочие, но не се пише за това... този ЕТНОС до 20 години ще е мнозинство в БГ. ENJOY от Боко Харам и гнусните му слуги, които целенасочено си ги размножиха.

Е нали си избрахте Шкембе воЕвода защо ревете сега?

Тук става въпрос за някакви германски европейчета от ромски етнически произход. Единственото българско в целия случай са някакви паспорти. Виждам сериозни пропуски на германците в областта на интеграция на малцинствата. Определено трабва да се намеси българското външно министерство. Една нота, която да прикани германците към по сериозна работа по интеграцията си е съвсем на място.

Мангала Георги е оставен в ареста, а другите ебливи мангали, са предадени на по възрастните цигани, (с български произход)!

Кой прави разлика между бял и черен германец, французин, британец, а никой, защо някой да прави разлика между циганин и българин,?

zaxxon

Защото българина е човек, а циганина не е!

За това изказване,целия Хелзински комитет ще се изправи срещу тебе...

Ще имаш много поздрави. В САЩ дори бързата помощ или полицията описва субекта като авроамериканец, когато става дума за негър. Не му казват американец!

Описва... Бял мъж, или афро мъж или латино... Азиатец :)

на сапун и това е спасението!!!

Има много работещи депа за изгаряне на битови отпадъци , отделно металургични комбинати с доменни пещи ....

Смятай, щом до 14 г. не носят тникаква отговорност в ДЕ за престъпленията си, *е ще започнат отрано да обучават "децата" да им вършат черната работа, тези са като вируси - веднага намират слабости и пробиви в системата.

щом ни приравнява с мангалите

То и на ЕС не му трябват бългрските цигани, така че сте квит..

Явно им трябват, затова и си внесоха близо милион от тях.

Новината я има във всеки един вестник в Германия и навсякъде пише, че българи (не цигани) на 12 и 14 са изнасилили момиче. Преди месеци друг "българин" от ромски произход бе изритл момиче по стълбите на метрото. Преди време други подобни "българи" бяха изнасилили момиче в един басейн в Германия. Е за това е Българин е срамна дума в Европа!

Добре че пише с български паспорти, да е ясно че са мангусти. Гнусари. Дано бащите им, ако са истински мъже да ги пребият малките изнасилвачи, мръсни копеленц@

Тъпии, в Германия не правят разлика между - с български паспорти, и просто прости българи! Ама верно сте тъпи чираци!!!

Веднага трябва да направим група във фейса ОСТАВИ ДЕТЕТО!

Типична мангалска работа. Да са им честити на немците - нали толкова време реваха, че сме ги дискриминирали. Сега да се оправят както искат.

Прав си. Вие сте си от край време такива говеда.

Вече търпението се изчерпа, ще висите по стълбовете скоро.

Сус бе,ченгене!!!

уж дават 10 г. (колко добе звучи), но де факто този е пипнат за 3 път с такова провинение и още не е опандизен. Шибаната им толератия затрива света !

После що българките не ходят по горите и държат някой да ги изпрати до в къщи. Меркантилни сме били. Не не сме свикнали сме да живеем в опасна държава и сме предпазливи. Горките германци сега се запознават с опасните балкански типове от всякакъв етнос.

Много силно аз обичам Ромски Хой да си посмуча.ха.ха.ха Глася си куфара, и в Германия.ха.ха.ха

Не се прави, Ак 47, познахме те.

Абе трябва да се пояснява дали с българи или цигани!

Не Европа не е виновна, че позволихме да не си плащат нещо, защо и ние не си плащахме, нашите деца ходят на училище, а техните не и всички го допуснахме,помощи от нас вземат, от осигуровките ни е, кой е виновен, ние се правим на велики,бачкане, а те се възпроизвеждат, ами нали е демокрация и всички сме равни, защо някой се чувства дискриминиран спазвайте законите всички ( най вече правителството)

Този римлянин хубав хотел си подсигури за 10 години.

Ми да! По- хубаво от твоя свинарник.ха.ха.ха

Марш,идиот мръсен!!!

Чуя се дали наистина са толкова годишни въпросните цигани на 12 и 14г., или нарочно лъжат майите им и техните спонсори у немско, за да получават повече и по-дълго облаги за "децата"?

Kalin

Когато ние се опитвахме да образоваме циганите,когато се опитвахме да ги караме да работят и да спазват закона цяла Европа лавна срещу нас все едно сме най долните расисти.Сега част от тези които ние се опитвахме да ограмотим и превъзпитаме се премести в европата и те им берат проблемите.Тъпото е че се опитват нас и тях да слагат под едно име-българи.Трябва ясно и категорично да им се набие в главата че може и да имат български лични документи те не са българи.Да видим те как ще ги научат на работа и образование;-)

За подобни изроди!!!

Заради подобни човекоподобни "индивиди" ние сме презирани като народ,независимо че извършителите са цигани,турци или тем подобни,хората виждат в заглавията "българи изнасилиха".Некултурни,необразовани и безкрайно нагли отайки на обществото заливат цяла Европа,източник-България.Разградения двор трябва да бъде заграден,за да се избягват повече посегателства над хора развиващи себе си,болеста трябва да бъде затворена,не да се разпространява.Ментално гнилите ябълки никога няма да го проумеят това,нормалко за тяхното ниво на разсъждение,затова трябва да има и един силен шамар за събуждане и един масов урок какво се случва отвъд нашата граница,хората да разберат най-накрая че всеки има своята култура и своите ценности,различни от нашите лични представи,които независимо дали на някой му харесва или не трябва да бъдат зачитани и уважавани.

Милите на българската журналистика "българчета" ще бъдат осъдени на затвор.

Необяснима е за мен толерантността на германското законодателство ; да има два подобни случая на насилие това дете и да е на свобода в Германия!

По паспорт и родина е българин, няма значение етноса, доста време не ви беше работа как се справят тези хора, е не се справят видно е но на висшия българин това не му е работа, да им дадем помощи е не си плащат нещо, все тая не ходят на училище и т.н.,но носят български паспорт!!!

българин,а циганин с временно българско гражданство!

И нищо на другите , така ли? Ееегати!

този циганин с други две изнасилвания! Явно вече няма къде да бягат и затова са пуснали циганина! иначе при предишните две изнасилвания на този циганин са покрили престъпленията му!Другите цигани изнасилвачи,и те трябва да са в затвор!

а сега специални части на Германската Армия да дойдат в България да намерят всичките им роднини на тези уроди и избият до крак

Задължително чингенето трябва да мине през рязания ми боздуган , да види хаир !!! Ние мюсюлманите на изнасилвач не прощаваме ! Ще му остържа детското тясно дупенце с голямото бутало без сегменти …..

Изрод

А бе нема и кой да плати на някой кюрдски манаф да ги "изнасили" тия изнасилвачи като ги пуснат?

Ще му джуснат максимума на този мисля, че е 9 години за непълнолетен. В панделата, ще го разработят, и така ще е. Спокойно всичко се връща.

Първо, да нас ни боли, че с такива неща се прочуваме в Германия. За щастие повечето Германци знаят, че като някой от определена държава направи нещо лошо, изобщо не означава, че всички граждани на тази държава са изроди. Нещо което българина трябва също да научи. Второ, като цяло немците са големи оптимисти, особено с това излизане вечер. Сами момичета обикалят сякаш са безсмъртни. Трето, наскоро излезе някаква афера с един педофил, баш германец, даже не е един, изнасилили стотици деца.

Да претендират за имигранти. Тук като алжирец изнасили ограби жена, казаха че може да го екстрадират. За съд не споменаха нищо.

те сигурно не се различават по външен вид с алжирците

Тъпите управници за виновни за това, че тези човекоподобни вилнеят и тероризират нормалните хора. И в България, и където и да е.

Това са любимците на Джордж Сорос!!!

Гледах го по телевизия, как лично разправяше колко са неоправдани циганите. Където се хвалеше че дал май 8 милиарда лева за налагане на неговите "ценности". Затова бил създал "Отворено общество".

пожелавам на насиленото момиче да оздравее бързо от физическите наранения. за психическите ѝ такива си оставам само умерен оптимист. съдът в германия не е по-малко джендърски от този на "територията", към което звание е запътена и тя. т.е. съдът в бъдещата "територия" ще даде и втори, че и пети шанс на престъпника, защото хора за жертви на тази сбъркана система - колкото щеш. система, за която психиката на престъпникa а е много по-важна от психиката на жертвата. една много жалка, но изключително перверзна система....

Така е,защото войната е срещу бялата раса!

Е тук вече ще го ударя на расизъм! Мръсна долна циганска сган! Жалко, че ще го изтриете след 2 секунди, но знам, че сте съгласни с мен!

Преди малко ме блокираха във фейсбук. Дето написах нещо за снимката на французина пред един банкомат,нападнат от група от 5 "деца" от един етнос. Та не смея да ви натисна + . Ама аз си знам как се въздържам ... :D :D

Прочетох току-що във ФБ публикация на Дойче Веле ,че момчетата са от “турско говорящото малцинство в България “ -каквото и да означава това !

В панделата нигърите ще го направят на Айше....там не прощават на изнасилвачите. Както е написал Вапцаров за лиричният си герой в затвора: Попаднал на хора и станал човек!

Защо си пропуснал кавичките на "българче"!

Stan Stan

Но от дир се поправиха - казаха за "лице с български паспорт" :D

Префадени на семействата... Ми ша ва ебат като си го искате... Веднага кастрация и в затвора

Твоето изказване въобще не е толерантно и не отговаря на евро-атлантическите ценности...!

Чудя се колко голямо щеше да е общественото недоволство ако изнасилвачите бяха бежанци?

циганите ще влязат в затвора? И докога ще се лигавим с тях?

В Германия за изнасилване в затвора, в България за убийство - пускане под домашен арест.

Е как на 14 и вече имал и два подобни случая (за сексуално насилие) преди? Този от кога му се е ... да не е още от първи клас (ако изобщо е стъпвал в училище)? Нищо чудно че се множат като хлебарки. Пуснете го на 5 арабина, да му направят това, което той е искал да направи на момичето, да види хубаво ли е. Това е най-доброто наказание за такива като него.

и като му се услади - готов е за политик ;-)

+++++

Този път статията е по-добре, поради липсана на дразнещите квалификации "българче", "българчета" и "наши тинейджъри" Тая тъпанарка коато използваше горните изрази се надявам да са и били шута, защото както се вижда има нормални хора които могат да свършат работото по-добре

Какво се чудиш, у нас на тая възраст са вече татковци, а майките са по на 12-13 г. Немците яко трябва да си променят законодателството и хич да не ги връщат на родителите им, а направо в затвора и понеже има рецидив, направо химическа кастрация. Тия и в затвора не се поправят.

Поправят се, и още как се поправят - "минават на другия бряг" и после става европолитик!

Ама ако бяха бежанци щяха да ги защитат, че са изнасилили момичето, защото са имали потребности и са ги задоволили, а понеже са с бг паспорти ще ги арестуват. Това справедливо ли е? Ама всеки роден с късмета си, някой изнасилват на воля и после им дават помощи и потулват случая, други изнасилили неизнасили същата жертва ги вкарват по затворите, съдба!