ДНСК обяви строежа на небостъргача "Златен век" за законен

При проверката са установени отклонения от одобрените проекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да е небостъргач сградата трябва да има поне 50 етажа. Тридесет етажа не го правят небостъргач.

Разбира се че е законен! Тичаш по чиновници и те те гледат в ръцете какво носиш, докато получиш документите и после те яхат държавни и партийни бадити и ти източват силиците... Разни рекетьори ти обясняват колко трудно се дават разрешения, като че ли небостъргач се строи ей така...без услилие. България е в етап на Организирана държавна престъпна група, кочто изцежда можещите и праведните с рекет и лобистки спънки. Спомням си ловеца от Лясковец! Елитните държавни Фатмаци изпратиха барети за борба с 50 годишен ловец и майка му в собственният му дом и изстреляха 500 патрона под заснемането на героизма им с телевизионна група...как стареца елеминира един от нападателите на домът му и рани още 3 има!?! Каква беше вината му? - НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ??????? Идиотите от КОС са го регистрирали, знаят къде е, той си има документи за него, закупено е от полицейски оръжейни магазини, НО било изтекло разрешителното ... А защо е изтекло разрешителното? Защото всяка година вдигат таксите и изискванията да обикаляш държавни институций за да плащаш всякакви такси и прегледи и услуги: да го съхраняваш, да го носиш, да го ползваш и ако станеш безработен и не можеш да плащаш искат да ти го приберат и конфискуват за лично безплатно ползване на Държавни служители. А тези държавни служители: убиват хора, обират банки, насилват жени пред приятелите им, търгуват с наркотици, рекетират произодители и търговци и всички други земни грехове... НО държавни грехове - Държавни престъпления, защото са от държавни служители..

ДНСК е незаконна, щом излиза с такова изявление. То се вижда от дрон, че строежа е едва ли не на пътя.При един пожар съседният блок, ще пламне също. Проектиран за ателиета (за тях парко места не се изискват) а сега е станал жилищен блок. С едно незаконно решение се узаконява друго незаконно такова. Новият Гл. Прокурор, ще има доста работа около тази фирма. На Кувеши напъните, ще изглеждат, като детска игра в сравнение с това, което ще стане в Б-я.

Някой да е очаквал нещо друго. И от проверките на онази така нарекла се антикорупционна комисия, защо ли(??) пак ще установи, че всички мафиоти са невинни, и онзи физкултурник ще се върне на бял кон. Българи, събудете се, управлява ви мафия

Вече не става въпрос за ляво-дясно, външнополитическа ориентация, доходи, минимални заплати. Става въпрос за това, че независимо кой дойде на власт не знам как ще се лиши от възможността да узурпира властта. Тъй като това ми е в бранша съм просто потресен. Не, че не знам, че се правят безобразия, че се ползват връзки, но тук става въпрос за това ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА и СТОЛИЧНА ОБЩИНА да нямат смелостта да приложат закона. Строител, проектант и надзор били свързани лица. Това е против цялата логика на строителното законодателство. Означава, че не е имало нито една фирма, която да се навие да изпълнява надзор на този обект, за какъвто и да е хонорар, защото не е имало фирма, която да смята, че е ЗАКОННО строителството. Главния архитект обявява, че е заплашван, шефът на ДНСК обянява, че не било негова работа да дава становище дали е валидно разрешение за строеж или не, НЯМА НИКОЙ В ДЪРЖАВАТА, КОЙТО ДА ВЗЕМЕ ПОЗИЦИЯ. Няма значение кой ще спечели изборите - важното е да направим така, че министър председателят да си знае мястото, а то е, ЧЕ Е ЧИНОВНИК, А НЕ НИ ГОСПОДАР, ДОРИ НЕ НИ Е ШЕФ. Ясно е, че ПП ГЕРБ трябва да бъде ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, като заплаха за националната сигурност.

ДНСК е част от мафията, щом Артекс са били сами на себе си строителен надзор! Такъв позор е това, че няма накъде! Всъщност Артекс са онези, които притежават политици, но тъпото общество не вдява нищо по темата.

Е така стават нещата в БГ. Едно нескопосано оправдание и прехвърлена вина и еи ти един голям апартамент за днес. Утре ако Несторчко пак замаже положението, ще има и още един, а след време и един 9мм в тиквата ще му подарят докато си разхожда кучето, щото тези дето дават лесно на такива като него помнят добре от коит да си ги вземат обратно след време.

Гарван,гарвана око не вади! Явно е вече -България е сдвойно законодателство ! Едно за обикновените хора,умиращи отчаяни ,че ще намерят справедливост и друго, за тези ,които си плащат скъпо и прескъпо ,къде с апартаменти. ,къде със сделки,къде с мнооого пари !

Мамка ти мръсна , педераст долен. Ще Те еба в гъза.....

Сетих се за Иванчева......

Иванчо пари не връща - дрънка, дрънка и омайва, да ти се отще.... После в МРРБ директор отновооооо

по закона за SMS ???

Иван е притеснен, че трябва да връща едни пари и бърза да успокои спонсорите.

Ние сме на всеки етаж!

Цяла седмица държавата не знае дали небостъргачът е законен :))) === "Златен век" стана известен с МОЩНАТА ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА, опростените от държавата 20 млн. лв. ДДС и ПОТЪВАЩИЯ АСАНСЬОР на Шайката...

Корумпирани изроди. Застроете и Витоша.Небостъргач на ВРЪХ ЧЕРНИ ВРЪХ би било великолепно. Или на Мусала. По ЗУТ. КОРУМПИРАНИ алчни,ненаяли се.

Аман от нагаждачи и лапачи. Имало практика на ВАС. А не е ли всеки случай сам за себе си и другаря началник на ДНСК трябва да го знае. Инвеститора/собственика подава искане за презаверка на РС и ако се откаже такава тогава се отива в съда. ВАС не е орган който издава или презаверява РС. Ама кВо да прАИш !? Няколко души протестират и всички ги считат за луди. А те са си много нормални и компетентни, ама такова време дойде !

В си чки да гласуват срещу ГЕРБ иначе това ще продължава до краят ни. 10 години стигат Затворите ги чакат.

Иванчо загуби конкурса за гл. архитект на София, сега закопава спечелилия.... А къде е кмета? Мести чешми из София ...

Делавертекс подариха 3-4 апартамента. Сега ще дарят още едни 100 - 200 хиляди лева и другите 300 милиона ще си ги запазят. А Цв.Цв. ще се покрие и ще му се размине. И шефа на КОНПИ.

МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Това вече минава всички граници. Та значи дори и архитектът не е виновен - само конструктора. Щото конструкторът има възможност да спре строеж на фирма, която раздава апартаменти на властта. Отива човекът на строежа, вижда, че има проблем и неговия проект не е изпълнен - съответния мангал не е разбрал къде трябва да сложи армировката и като е по закон спира строежа. След това разбира се зад него ще застане цялата държава. Ако някой посмее да му повлияе на решението ще бъде тикнат зад решетките - няма значение, че става въпрос за ведомствения небостъргач на ГЕРБ. Е поне се разбра, че Артекс не спазват конструктивния проект. Сградите им изглеждат добре, но явно конструкцията им не отговаря на изискванията. Ясно е как могат да си позволят да строят в Изток на 500 евро на кв.м. и да продават евтино апратаменти на избрани хора. Цветанов си е взел апартамент в сграда , която не е паднала само защото псалмите я пазят....

тръц, пръцццц...сменяй гащи!

Имам чувството. че фандъкова специално си избра най-тъпия и посредствен архитект в конкурса за главен архитект на София, за да може да го командори както си иска. Видяхте ли го как се подхилкваше като прехвърляше отговорността за решение за небостъргача на ДВНЦК. толкова тъпо същество, та чак му избива на челото.

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

По дефиниция за да е небостъргач една сграда трябва да е поне 40 етажа...

В момента най-високата структура в света е Burj Khalifa в Дубай - 830 метра. Можете ли да си представите, че до 2020 г. ще има сграда, която е малко над 1 км? Да, тя е в строеж. За да представим нещата в перспектива, това е около два пъти по-голяма височина от тази на Световният търговски център, който пък е най-високият небостъргач в Северна Америка. Повечето от най-високите сгради в света са в Азия, като най-забележителните структури се намират в Китай и Шанхай.

четеш крайно остарели български учебници по архитектура

10 години епохално златно обсебване на ресурс. Едни аутсайдери и лузъри, който не смееха да си подадат носа навън, се превърнаха в мастити милионери и яханаха всяка позиция в администрацията - от чистачката, та до заря на цървулите. Само да не си помислите, че има нещо общо с валстта! Това, че обогатяването им почва от деня, в който са на власт и нито минута по-рано е съвпадение!

България няма фирма де мой построи небостъргач - 100+ етажа а и проектант няма

Какъв небостъргач ве...луди ли сте

Всяко ЕПК небостъргач ! :D

Споко, това ще е златният век на Цвъки.

Боклуците кашират краденото в апартаменти на безценица. Народа прави кекс всеки ден... от страната на булката. Всичко е точно. Скъпи съграждани. Силно се надявам да не забравите тези събития до следващите избори.

Ми се от мафията на всички нива и във всички области.Да не гласуваме !!!

Гласувайте за който искате, само да не е наглия пъпешиглав крадец.

МИ с толкова законни апартаменти годни за продажба на нетна стойност, що и цяла сграда да не бъде законна. Желаещи в управата ни колкото искаш. - хахах

И сега е редно да има проверка на ДНСК, защото са много мъгливо тези обяснения. Нещо стандартите ви не достигат да организирате средата в хармония и красота. Защо така? А да, архитектурата и строителството вече са политика и бизнес. Горките юристи и консулти, които трябва да си въртят извратено умовете и езика със ЗАКОНА НА ЗАКОНИТЕ. Хахахаха

Небостъргач 34 етажа?!? Стига бре журналисти,та тази сграда е малко по висока от Маринела,това е висока сграда,не е небостъргач! Вие журналистите всяка по висока сграда я наричате небостъргач,сигурно и Маринелата ще я наречете такава...

Ако ти дадат един апартамент сигурно ще се закълнеш, че е "малка спретната къщурка"?

е та на колко етажа е Маринела Ти можеш ли да брроиш

всичко останало след обстойни проверки беше се указало законно ... питай си дедовия

А една друга агенция обяви, че и на следващите избори се очакват овче мозъчни избиратели, които с блеене, сами ще си одерат кожите и чинно, ще ги предоставят на овчарите на суми между 20 и 50 лева за следващите 4 години. Да ни е честита територията България накратко наречена егрек:))

с нетърпение очакваме "великото" заключение и на КОНПИКОНПЯ Магаре рИва, как и сделките с евтинджос апартаментите са без никакъв, ама ейййй-тонинко без конфликт на интереси и каква да е незаконност! със припяване и от Прокуратурата !

Няма начин небостъргача да е незаконен !Нали затова са променили закона... заради него...за да стане законен !

Едва ли някой трезвомислещ е мислел, че истината и закона ще се спазят! Абсолютно сме сигурни, че нищо няма да се случи!

В България всичко е законно.Особено ако си властимащ.

Как няма да е, като един командва и може да промени всеки закон по собствено усмотрение.

Новозаработеният апартамент на надзорника Иван Несторов дали е с вип асансьор?

Кръв повръщам, апартаменти не връщам!

Иванчева изгоря , Цветанов и групата шайка на ГЕРБ спечелиха , а Златен век се позлати ! Главния архитект за това е в София за да помага на Власт имащите , то в Плевен го мислеха за Залупен ! Да живее България !!!

нестеров след 3-4 дена ще се замени стария апартамент/обзаведен!!!!!/за етаж от небостъргача/необзаведен/ !Цветанов щял да върне към живот политическият труп сдс,а кой ще реанимира герб?

И Иван Несторов си заработи апартамент в златния век. Хвала на такЪви надзорници! Надзорници, които не си дават зор да спазват законите в държавата.

дават квадрата на 300 Евро!!!! хора не се офлянквайте ами звънете да капарирате!!!!!!

туй е пирамида.. не се хващайте. Утре ако ББ падне и Корни дойде на власт може да ги накарат да съборят най-горните етажи.

ДНСК не възразяват за строеж върху дюните,че някакъв небостъргач ще забележат.

Айде на бас, че никой в тази държава не си е и помислял, че може да е незаконен този строеж... Виж кочината на баба е друга работа...

С това вече ще гласувам за бсп ГЕРБери те не стават за нищо

и каква точно е разликата между БСП и ГЕРБ?

ГЕРБ са на власт от 10 години и това което се случи е разруха на държавноста морала и стандарта на живот и хората избягаха оттук. Бесепарите изглеждат по честни и способни.

Прав е - сградата е законна! ЗУТ е не законен!!!