Как са узаконявали сградите на Кирил Рашков

Акт за узаконяване на офис сградата на Кирил Рашков в Пловдив е издаден през 2002 г. от бившия главен архитект на общината Емилия Божкова. Строителството на сградата се е отклонило от одобрените проекти, за които е издаден актът за узаконяване.

Обратно в новината

Коментари - Как са узаконявали сградите на Кирил Рашков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затвор, сриване на теси кичозни сгради, проверка на внуците, конфискаця на всичко. на терена се прави градина за да игараят децата на катуница. докато тази фамиля не се махне , няма да има мир и порои. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няколко дни "битата карта" ДЕРИБЕЙСТВАШЕ!!!!!!!!!

Какво стана с МУРГИНА?!?!?!

КАК СА СЕ УЗАКОНЯВАЛИ ИМОТИТЕ!!!! - С ПАРИ.... НАП ДА СЕ КОРЕГИРА, НАВЯРНО ДАНЪЦИТЕ НЕ СА 7 МИЛИОНА, А 70 МИЛИОНА ПОНЕ....

Узаконяването на строежите и неплатените данъци на Киро Циганина са по времето,когато Данъчното в Пловдив се ръководи от Менда Стоянова-тази "почтена"служителка на ГЕРБ,която в момента оглавява бюджетната комисия.Коментарът е излишен!

много моля, ЗА ЦАР КИРО ЕДИНСТВЕНО ИМА ПРАВО ДА ГОВОРИ КАМАТА "ГОЛЯМ Б.....К ПРИЗНАТ ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО.

Менда и Тарновлийски са правели чадър на крал Киро.Желев освободи крадлица Костадинка.

ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ! А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЦАР КИРОВЦИ ИМА ОКОЛО ТОЯ ПРОСЛУВАТ Т.НАР.ЦАР! НЕЗНАМ КАК МОЖЕ ХОРА С ТАКАВА МАЛКА ПАМЕТ, КОИТО НЕ ПОМНЯТ КАКВО Е СТАНАЛО ПРЕДИ 6-7 ГОДИНИ, ДА СА ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА БЮДЖЕТНИ КОМИСИИ, ДА СА ЗАМ.КМЕТОВЕ И Т.П. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!

Ще го отнесат разни дребни риби...

като този лешпер е роден в македоня. да мъ проверат кога се е пренесал тък и с каква виза и кога са мъ дали балгарско гражданство и на какво основание. и следтова да го осадат и депортират как македонско. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И във Велико Търново се строи така. Пуснах жалба. Огтоворът от общината беше: 'не е установео строителство в района'. Реалността беше построен огромен магазин, в процес на завършване. Окуражен от беззаконието друг съсед вдигна втори и трети етаж надстройки над гаража си и заграби доста земя, вкл и от съседния блок (парцел). Нищо лошо - да си стоят хората, но вече имат претенции да не си спираме колите пред имотите им и искат да изсекат дърветата наоколо. За сведение единия съсед е от ДС , доскоро търговец на кокаин, а другият също от ДЦ - минал през държавен служител и финансов ревизор. И двамата са с протекции да плиция и община. Има ли шанс да се справим с такива?

Братовчеди са, но не защото са цигани, а рептили (и Киро и Ванчо).

Какво говорите?! Излиза, че е по-добре да оставим форумите и да приготвим бутилките "Молотов", за да не попадаме под ударите на закона! Все пак, едно е 100 лв., друго е 4 години! Абе, откъде ни дойде това чудо! Да не можеш да се защитиш!

сега които е цложил потпис заедно с царя на почива

Време е да се разместят пластовете по върховете на данъчните служби и в общинските технически дирекции.В София в общините е същото-никаква грижа за гражданите,които им дават заплати от джоба си.Така е защото няма законова възможност чиновника да плати от джоба си и дори да го осъдиш по надлежния ред.За всички издънки на общ.служители е виновна общината като институция,а парите се вземат от бюджета/тоест от джоба на обикновения гражданин/.Нека всяка община да изложи на публично място къде отиват парите от нашите данъци,като все няма "инвестиционни намерения" да изгражда инфраструктура по кварталите/не говорим за Банкя,Симеоново и Драгалевци-знаем кои живеят там/

никой нищо не е разрушавал и некой нищо не е палил, просто са брали тухли и са се топлили на огън

+ 10

....тухли, канализационни решетки, кабели от чужди къщи и т.н., а се топлят на нагорещена пружина от креват на улицата, свързана с близкия ел-стълб. Иначе се "усвоиха" сума ти пари за "интеграция" и "включване"!!!!!

Няколко пъти съобщават, че циганския цар от с.Катуница е приемал "скъпи" вископоставени гости. Един от тях е всеизвестен драгалевски циганин, бивш министър председател на България, като през неговото управление доста се окраде и продаде на безценица. Интересно! Може би са братовчеди или.....? Неведоми са пътищата Божий.

Магистралите са най - важните иннфраструктурни събития, взех софия - бургас за 4.45 часа и вече си пия питието, който е беден да направи свир.а на Б. Б.

Споко, Кънчо- има цяр и за теб:) само тогава да не попаднеш на моята визитка като адвокат;)Ще те разпозная, моето момче- отдалеч ти личи;)

Ти си адвокат, ама това е обидно, тъпа професия, лижеш за жълти стотинки !

Ало,системния.Ти да не си на щат при Цветанов.Повече няма да ви влизам в тъпия сайд.Хората пишат,вълнуват се а некакйв си ги цензурира.

Абе да го духат бедните.Догодина -до морето по магистралките.Те това е истината.

колкото и да злабоеете комунетата от ултрачервения сайт на жан виденов те това е истината при бате Бойко все пак нещо се направи докато мермвените подлогари на руснаците се осраха

Естествено,че нещо направиха.Например, разходиха данъчните с хеликоптер над София и показаха на целия български народ, който няма как по друг начин да види ,къде живеят богатите,т.е тези които спечелиха от разпродажбата на дългогодишния труд на дядовците и бащите ни.Иначе, ти сигурно си готин,но и готините се нуждаят от психиатър.Ще ти платя прегледа.

+10

докога ще ни занимавате с тоя -криминал.Хората пишат ли пишат.И какво от това.Следващите политици-боклуци пак ще протежират такива смели отрепки.

Аз обаче предлагам друго. След Киро, проверките да има и да установят нарушенията на всички боклуци в тази държава и да им рушнат всичко, което е незаконно, да си платят всички данъци и такси с лихвите, както и всички осигуровки, защото както е ясно на всички много от богатите българи и много от бедните роми не си ги плащат.

Боклук на боклука проверка прави ли? След скандала с Киро всичко ще потече по старо му. Затова утре на площада трябва да им покажем на всичките ни политически боклуци, че народа влиза в ролята на съдник. Който не служи на народа - ритник в задника и да идва следващия. Ако и той не става- ритник. Трябва да се създаде доброволна гражданска комисия, която да следи как работят институциите и има ли злоупотреби.

Българите са горд народ! България е нация от титани. 20 години родните български мафиоти и дерибеи газят и убиват децата ни и българската майка юнашка се гордее, че децата и са загинали под гумите на българските мафиотски джипове или от техните куршуми. Българксите мафиоти построиха палати, купиха си острови и си направиха частни градове и българина винаги се е гордял с националната мафия. И когато стане дума за националното достойнство българина е непреклонен и става твърд като скала българите титани никога няма да допуснат цигански мафиоти да се дерибействат като българските!

Ами това са потомци на нашита смели партизани,които се биха за тази власт и на техните синове-новоаристократи.Ебаги у грозните мутри,селски.

И ето, че дойде време нашите български мутри да преборят сили с мангалките пред възторжените погледи на пенсионери, безработни и държавни служители( щото то други почти не останаха), и честито на победителите!!!

Вижте- "Ромската организация "Амалипе" и други сдружения на етноса осъждат насилието при убийството на младежа от Катуница Ангел Петров и "последвалата саморазправа, палежи, побоища и изстъпления НАД РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ". Това е записано в специална декларация по случая.."- ДНЕВНИК. ПИТАМ- КОЛКО ЗАКОННИ ЦИГАНСКИ ИМОТА СА УНИЩОЖЕНИ, РАЗРУШЕНИ ИЛИ ЗАПАЛЕНИ ОТ НЕЦИГАНИ от 23.09 до 30.09.2011г.???????????

До вчера ВСИЧКИ медии пишеха"- ОПОЖАРИХА РОМСКИ ИМОТИ", ОПОЖАРИХА ИМОТИТЕ НА ЦАР КИРО - МЕСТНИЯ РОМСКИ ПЪРВЕНЕЦ'. А сега се оказва, че се замита отговора на въпроса - има ли документ за собственост на името на гражданина рашков СПЕЦИАЛНО за опожарените две сгради ИЛИ ТЕ СА НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ! Щото е много лесно да се каже-"УУУ -българите са расисти, палят къщите на небългарите, дискриминират ги, не ги искат във България, подлагат ги на тормоз", нали?????НЕКА ЯСНО СЕ ВИДИ, ЧЕ ТЕЗИ ИМОТИ СА НЕЗАКОННИ!! И ПОДЛЕЖАТ НА РАЗРУШАВАНЕ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЧЕ НЯМА РАЗРУШАВАНЕ НА ЗАКОННИ ИМОТИ НА ЦИГАНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!

духайте го атака, тъпи парчета, не се прави така

Юрист съм и не членувам в НИКОЯ партия.Нещо против върховенството на закона ли имате? Ааа, май не Ви харесва КРБ, НК, НПК, ЗМВР, ЗУТ, особено когато освен права вменяват и изпълняването на задължения,а;)

Сигурен съм че още много факти ще излезат наяве, но съвсем сигурен съм че когато делата стигнат високите софийски инстанции баш-мангал киро ще се окаже невинен по всички точки на обвинението, нищо няма да бъде доказано, ще го пуснат оправдан, чист пред закона и накрая той ще осъди България.

Тоя единствен мафиот ли е? Къде са му аверите? Да ви имам и полицията и прокуратурата. Досега трябваше да сте прибрали 100 човека, бе некадърници.

дреме ми за к.Рашков.Моя премиер гледа към Лувъра.

Във всеки град на България има такива като тоя цар,дори в центъра на София има завзета улица с любезното разрешение от общината.До 47-мо у-ще

Много хубаво,че така здраво са се запретнали да търсят всичко около семейството на Рашков,но дали той е единственият,който не може да докаже доходите си и не плаща данъци.Дали по-скоро не ги дразни факта,че е ром,отколкото,че е богат.Ако тези проверки,които се извършват сега,засегнат поне още 15 до 20% от жителите на тази страна/без значение на етнос и религия/,може и да повярва някой,че сме тръгнали във вярна посока.

Това е грешно и подвеждащо твърдение: "Циганите винаги се управляват от българи!" Голяма част от циганите не желаят да бъдат управлявани от никого, освен от цигани. Затова нямат държава и затова се сепарират в гета и трудно се вписват сред други народи, до ден днешен.

+1

не твърдя, че не съм подкупна, некорумпирана и много морална (защото бъдещето не се знае ;-)), обаче няма сума, която да ме накара да сътруднича на некъв неграмотен наглец! на тези идиоти и идиотки, които са му движили нещата, ако не ги осъдят, трябва поне дипломите им да вземат и да ги изпратят да чистят кенефи доживот!

Мила, може да няма сума, която да те накара да работиш в негова полза, но под заплаха за убийство, ще му узакониш и лунната пътека, и лунната соната даже! Повярвай, никак не е приятно да бъдеш заплашван!

Именно това е, че законът защитава престъпниците и такива заплахи изобщо не се санкционират! Ако го вкарат в дранголника за 10 години за заплаха на длъжностно лице, да видим! Обаче прокуратура и съдии са същите измекяри алчни като него, гнусна комунистическа измет, на която мястото е в Белене!

А я да проверим сега кой ФАЛШИФИЦИРА СТРОИТЕЛНОТО РАЗРЕШЕНИЕ на ПЛЕВНЕЛИЕВ за построяването на вилата си на самият бряг на морето в Черноморец- въпреки абсолютната забрана на закона !!!!!!!!!? А !???? Значи за Плевнелиев може,а пък за Цар Киро не може !??????? Така ли Другарки и Другари от ГЕРБ - респективно парламента !

ойко им е поставил задача да намерят документи преди неговото правителство, уличаващи ДРУГИТЕ Защо това правителство не отговаря за своите грешки и защо ДОСЕГА си е затварял очите за "грешки" към мафиотите? а сега ще ни занимава с кокошкарски истории...

Виждам, че разбираш от кокошки, но 7 милиона неплатени данъци не са кокошкарски истории.

И каква стана тя, редовият български гражданин, който е съкратен от работа трябваше да попълва данъчни декларации и да се прави на маймуна заради угроза от глоби, а тоя рашков сега тепърва ще решат какво да го правят след безброй далаверки и какво ли още не... И много много се съмнявам, че нещо ще му се случи, ще покрият случая и ще продължи да си дерибейства. Да ни имам и държавата!

Едни наистина-добри данни, Дир.бг ! ... Е ли нужно да ви помагам как се въдворява законност ?!

Българин решил да забогатее от омразата на някои народи към САЩ. Направил цех за тоалетна хартия върху която отпечатвали знамето на САЩ.Изпратил много продукция в държавите в които мислел, че ще я изкупят за употреба и така ще забогатее. В Русия никой не купувал и казвали - толкова мразим американците, че няма да избършим задниците си със знамето им дори .В Китай не купували защото от глад ходели в тоалетна един път в седмицата. В Иран и Ирак никой не купувал тоалетна хартия ,те употребявали ибрици. Фалиралия българин стигнал до там да проси на улицата с циганите.Когато той им разказал тъжната си история.Дошъл цар Киро и казал: -Въх бате,нямаш бизнес нюх! Ние можеше да забогатеем с твойта тоалетна хартия-щяхме да направим и продадем милиони кремвирши.....

Кога се разбра за хидромириоратора Дуган как лапал докато е тройната ламя на власт-кога стана ББ Премиер.Гласувайте за червените кхмери и чакайте да ви се вдигне стандарта...срам,срам с комунисти на власт

Червените кхмери са ни ясни на всички - е, с изключение на тъмночервените чугунени глави, но те са неспасяеми! Но, посочи ми, моля, 10-те разлики между тях и сегашните кандидати за Дондуков 2.Посочи ми също така с какво се подобри работата на МВР, Прокуратурата и съда ( айде без него, че официално е "независим" от изпълн. власт)? По-добро ли ни е здравеопазването? Образованието - не те ли смущава че СУ приема двойкаджии тази година? Пенсионната система - има ли такава, че на митниците им се налага да пълнят дупките там? Има и друго за питане, ма става дълго.

Гаргамел

Ти си ясен.България 45+20 години последна в Европа по какво ли не/по престъпност,корупция...не сме/ и ББ е виновен с неговия ГЕРБ.Това е да си комунист...със закон трябва ви забранят...да не манипулирате старите хора с глупостите си...червените кхмери не трябва да са и втора политическа сила-това говори за нивото на българина

Да, има една голяяяяяма разлика, която не можа да се премълчи-тройната ламя никога не е обещавала, че няма да краде, за разлика от ББ и ЦЦ , които ни зарибиха с думите ние сме честни и почтени и не крадци, нали така.

Властите в България сътвориха поредното безумие. Районният съд във Варна глоби със 100 лв. един от задържаните роми с коктейли "Молотов" в нощта на размириците в морския град. 28-годишният потенциален убиец Б. Маринов получи административното наказание за нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство. В същото време Районната прокуратура във Варна започна бързо производство срещу 24-годишен българин от морската столица заради подбуждане към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация чрез електронни информационни системи. За "престъплението" младежът е застрашен от затвор до 4 години и глоба от 5 000 лв. до 10 000 лв. Докато 24-годишният пишел в интернет, с 4-години по-големият Маринов пълнел бутилки със запалителна течност с ивици плат за фитил, т. нар. коктейли Молотов. Това става на 27 септември т.г. на улица Доброволци в ромската махала. Бутилките били подготвяни, за да бъдат хвърлени върху преминаващо множество от протестиращи хора, отчитат от съда. Според варненските магистрати обаче деянието било с по-ниска степен на обществена опасност и не представлявало престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, а проява на дребно хулиганство. 28-годишният Б. Маринов е с чисто съдебно минало, няма криминални регистрации, заявяват от пресслужбата на Районния съд във Варна. Решението на съда подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Административен съд Варна.

А тоз който е издал присъдата няма ли си имена + служебно и семейно положение ? Колко къщи и апартаменти има ? Как ги е направил ? С какво ги е купил ????....??? и т.н. ...

И как разбра? Да не си ял боб днеска!

Само не знам защо всичките тръгнахте да мрънкате срещу тоя мангал. Та нали вие сте мишките, които са взимали неговите подкупи и са го търпяли 20 години.

Където е ББ и далаверите изкачат като гъби след дъжд. Валю-топлото кога го разкриха-кога ББ стана градоначалник. Комунистите ли са на власт-всичко се потулва-дори оня шадраванопикаещия министър не си признава...мафия са това комунистите ейййй

Защо ли ББ по това време не разкри, че любовницата му Цветелина има общ бизнес с Рашкови? И къде ли се дянаха над 1000 уж фалшифи разрешителни за стореж в София подписани от ББ? Да продалжавм ли?

Много добре и го каза!!!

Като най-многозначителен Вангелова /бивш следовател/сочи случая с разследването от февруари 1992 година. Акцията, която полицията тогава му прави, разкрива огромно количество фалшив алкохол в Катуница. "Наложи се да викаме войската на помощ, за да се товари иззетото количество. Два дни описвахме и товарихме на тирове бидони с готова ракия и каси със запечатани вече бутилки фалшив алкохол. Датата си я спомням прекрасно - 5.02.1992 година", казва тя.

Каква воля да има, като все още даваме пари на КАТ, бутаме некой лев в Общината да ни минат по бързата процедура и какво ли още не! Корупцията идва от нас! Ние избираме корумпираните управници също така...

Каква стана тя - тези които 20 години са си затваряли очите а са държали широко отворени джобовете си сега са ревнали и скачат колко бездействало правителството.ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА НЕКА НАКАЖЕМ ТЕЗИ КОИТО 20 ГОДИНИ СА ОПЪВАЛИ ОГРОМНИЯ ЧАДЪР И СЕГА СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ - СДС, ДПС, БСП,НДСВ ! НА 23.10.2011 ГОДИНА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.ВЕЧЕ ИМАМЕ ОТГОВОР ЗА ОБОГАТЯВАНЕТО ИМ - ГОРКИТЕ КОЛКО СЛАБИЧКИ БЯХА А СЕГА........

И защо "забравяте" постоянно да добавяте - и ГЕРБ, и ГЕРБ! Та и те да си получат заслуженото! Няма само другите да получават, я! Време е и ГЕРБ да да почне да си получава... заслуженото!

ИВАНЕ,КАЖИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ГИ НАКАЖИМЕ?

нищо ,просто го прибраха на сигурно място ,за да не му се случи нещо по улиците !!!!!нали е наш човек .........

каквито и да са подробностите да не забравяме ..... 1 . избираме президент 2 . вероятно избрания президент ще избере правителство 3 . исторически опит в прикриване на кражби чрез етническо напрежение имат бсп, дпс, атака.. 4. та, ..дали тези събития с парлив привкус не целят запазване на статуквото за дълго. ..продължение ли е на тангото между бб и станишев от последните избори..може би трябва да избираме нещо ново, а не по добрия от лошите. ............... с опита в управлението , който има бб не вярвам да е изненадан или да е бил неподготвен за раздухването на етнически гласове. ................... съединението прави силата..силата дава воля да промениш живота си. има несправедливост в живота ни както в ползването на социалните блага, така и в равни възможности. и тази несправедливост урежда по малко от процент живущи в България. ............. прочети началото на коментара.

Близките на Ангел и на Павел знаят . че за мен те са жертви на система за терор а не подробност.. но не са и пешки в предизборна война. грозно е да се убива бъдеще . Съединете се с други родители надживели децата си. Моля ви, и ние имаме деца. И живеем в страх не от случайност, а от беззаконие.

95 процента от къщите в ромските махали са незаконни.Ха да видим строителния надзор какво ще направи.В Столипиново законни постройки са единствено жилищните блокове.стотиците малки и големи къщи покрай тях са абсолютно незаконни.Ако стане едно земетресение ще има хиляди жертви затрупани под некачественото и незаконно строителство.Тогава пак някой началник на строителния контрол ще кърши пръсти и ще бърше сополи пред медиите,ама ще е късно.

Оооо, великия строителен надзор има толкова много тераси и бараки за събаряне! Не чакай да се размърда поне още 2 години! После ще се смени властта, ще "цвръкнат" едно измененийце в ЗУТ-а като за наши другари - и хоп!- всичко вече ще е законно! Тези 240 плужека в НС нали за това са там!