ДНК тест върна отвлечената дъщеря на американско семейство след 51 години

53-годишната Мелиса Хайсмит била похитена от бавачката си през далечната 1971 г., когато била едва 22-месечна

Обратно в новината

Коментари - ДНК тест върна отвлечената дъщеря на американско семейство след 51 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега статистиката се промени в една от годините ще са 9 999.

от яндекс ли ти я дадоха

статистиката за 2021 е следната: 194 673 жени под 21 и 62 552 жени над 21г. , плюс мъжете , прочети си сам. Чак като ги стигнем американците ли ще ги проумееш тия неща? While the fear of being kidnapped may persist for one’s entire life, in 2021 the number of missing persons under the age of 21 was much higher than those 21 and over, with 194,673 females under 21 reported missing, and 62,552 females over the age of 21 reported missing. https://www.statista.com/statistics/240387/number-of-missing-persons-files-in-the-us-by-age/

на мен пък ми е странно какъв човек трябва д си за да дадеш просто ей така детето си в кошница на непозната която се представя за бавачка..... без да провериш коя е как се казва къде е къщата където гледа оставените и деца като в детска градина.........

а и явно няма да имаш .22 месечно дете може самостоятелно да ходи

Ич им не треба такваа. Че то по-дръто станало и от тех бе. Сеа требе и него да ранат и поят. А международното положение, инфлацията и затоплянето на климата? Що си не осиновиа напрао едно нашенче смет да види и чоек да стане, ами се абат?

Като сюжет от филм,но да са живи и здрави.

Майко мила, ми тя дъщерята мяза на мъж, бе!!!

Много евтини хапчета против забременяване в САЩ водят до това. Повечето от хапчетата на хормонална основа са забранени в Европа дори и за добитъка. Но пък работят по-добре за да печели фирмата и шефа им. При това тази е привелигирована да не е много дебела. Все пак ще получи част от наследството. Вероятно ако има и нещо от жената, която я отгледала (и плащал затова) също ще получи нещо. Американски ценно$$$ти. Страната, където всичко, дори и руските ракети, го мерят в долари.

Ами за престъплението: представи си че в родилното някой е разменил бебетата. И генетичния братовчед е убиец. Тогава могат да осъдят някой братовчед, дори посмъртно, да плаща а истинският престъпник да си живее някъде. Нормално в САЩ за да спестят пари за гроб изгарят труповете, така че посмъртен анализ на ДНК едва ли е възможен.

Истории, като тази могат да се случват все още само в Америка. И те се случват. Благословени са родителите и децата с такава съдба. Да са здрави и се радват и споделят на остатъка от времето им заедно! Не може да остане безразличен човек, прочел или се докоснал до такива житейски съдби. А и те са част от общия ни човешки живот.

Ако си мислиш че тази перверзия е добро, много се лъжеш. Дъщерята е живяла своя си живот. Все едно е била осиновена. То всеки осиновен може да търси някакви биологични, т.е. расови права по логиката на ДНК анализ. Не случайно тези престъпления и исковете по тях имаха давност и то кратка. До мюсюлманина Обама, разбира се. Много е удобно да се подхвърли куковичка в някое християнско семейство. Поставяйки биологическото право над обичайното се създава расово общество. И дай да видим когато почнат да правят анализ по Y хромозома по бащина линия и митохондрии по майчина линия. Всичко, което идва от страната на доларите е средство да наложат печатащите долари като господари на осталите.

_stankow

>>>И дай да видим когато почнат да правят анализ по Y хромозома по бащина линия и митохондрии по майчина линия. Отдавна е направено. 1/3 от децата в брака не са от юридическия им баща ... Жената е програмирана да търси здрави гени за децата си. И се подсигурява ... Няма нищо лошо в това. За човечеството, за оцеляването на вида. За бащата - никак не е приятно :(

Абсолютна ГЛУПОСТ! Такива неща се случват на всякъде включително и в БГ, включително и по времето на скапания комунизъм!

За България аз лично познавам деца, вече към 50-55 годишни, които също са станали жертва на трафик, само че това тогава е било държавна политика. В Щатите има доста чилийски деца, отвлечени от родителите си по времето на Пиночет, корейчета и виетнамчета, сирачета от войните, които янките са запалили, също не е като да няма. Аз самата скоро се чудих дали да не си напрпавя ДНК тест, защото ми е интересно няколкото небългарски жилки, за които знам, че имам точно откъде са, но понеже имам лека параноя на тема лични данни и прочие, засега съм пас. Освен това с това ДНК могат да ме издирят бивши роднини, на които аз така или иначе не им говоря от години, че и десетилетия или да разбера, че имам още няколко дузини нахални роднини, които по някаква щастлива случайност майка ми и баща ми не са успели да ми ги натресат у живота.

А хапчетата кога?

Излез от филма. Да не си изклал част от роднините си, че другите да те търсят :D :D :D

Деца, отвлечени от родителите си по времето на Пиночет.....Отвлечени от родителите си.....Това е култово просто.....И от кого са ги отвлекли-от Пиночет ли? Хора, моля ви-мислете преди да произнасяте такива простотии. Кирчо стига за цялата държава.

Децата са взети от политически неблагонадеждни родители (според пиночет) и са дадени за осиновяване. Отвлечени от дома им в повечето случаи. Нормално първо в богати семейства в Чили и Аржентина и след това срещу заплащане в. САЩ. Осиновяването в САЩ си е било добър бизнес. Същото е ставало и в Аржентина по времето на военните.

Ти не си май българин след като не разбираш смисъла на казаното. То това едно време влизаше в теста за лингвистичен произход в българия. Хора, които не са потопени лингвистично в българския език до 7-10 годишна възраст не могат да схванат нюанси на предлога от. В чужбина ли си отрасъл? Като Кирчо?

Не ДНК тест ти е нужен, а психиатър.

За онлайн ДНК тестовете , дето са се нароили си права, така се събират данни, които компаниите ползват , тоест събират си базплатно ДНК и го предоставят на частни лаборатории или фармацефтични компании за проучвания на лекарства примерно други изследвания в научните среди, като от това се печели изключително много, а ти не получаваш нищо. Освен това полицията може да изиска данните от тези компании по всяко едно време.

История след история, а Боко и Доган още не са зад решетките !?!

Даже Кирчо станал министър с доказано престъпление е на свобода. Интересно по ДНК ли да ги вкарат в затвора?

намерят днк от него по Радев или обратното:)))

Бах ти киликанзера.... ДНКто е 1000% от шимпанзе. И то от нередовно.

Отгледана е от бавачката си, която реално е нейната истинска майка. С биологичните и родители я свързва ДНК и нищо повече.

На тази идиотия разчитат и руснаците, които отвлякоха украински деца в рашастан

Ако някога имаш дете и недай си Боже някой ти го отвлече, тогава ще те питам кой е родителят му.

История със щастлив край, но като се замислиш, по добре да не се беше случвала..... Колко ли народ, дето си мисли, че са татковци, ще почне да рови из нета, и ще се окаже че не са?!

Алта Апатенко ... от бившата вече Украйна, нали? Няма да е зле да проверят версията за продажба на чавето, на тези никога не можеш да имаш доверие.

Браво, влязох в коментарите точно с идеята да намеря поне един мислещ човек!

Тия хора са живело 50 години в ад. Само заради това похитителката заслужава ... абе не съм аз да я съде, но да кажем, не и мисля доброто! В този свят има страшно много кукута, живеещи нещастен живот!

Да Да ! Дайте за майката на Сашко !

Майката с тази украинска фамилия ???? Малко съмнителна ми идва. Не знам защо не им вярвам са нищо на тези мърши украински

Прилича ми на скалъпена новина колкото да запълни страниците... в САЩ няма давност на престъпленията.

Не ни занимавайте с краварски истории и простотии. Един месец ни занимават с изчезнал Сашко, после с изчезнали рибари, после с насилената актриса Диана, ся ни пратихте и в Америка.

си бе дребен...

Тъжна и зловеща история, макар и с добър край.

а добър ли е?

а един мармот ги завиваше в целофан

няма да има абсолютно никакво значение...

Краварника е цвета на престъпният свят !

Тъп, ограничен и злобен глупак пишещ от "краварски" компютър или телефон .

Да ти пикая на компютъра и телефона. Родителите ти не живееха ли по-добре без тези простотии?

Хубав трейлър