Днешните смъртни врагове някога бяха съюзници

Ислямската революция през 1979 г. преобръща отношенията между двете държави

Обратно в новината

Коментари - Днешните смъртни врагове някога бяха съюзници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел и Иран проведоха съвместно учение с ракети и ПВО.

На фона какво става Зеленият Шмъркалан, може да да стяга куфарите за Колумбия и неговата кифла да тръгва на шопинг в Богота. За другите ако има и чаша студена вода ще е чудо. Отсега нататък да си мъж в Украйна на възраст около 23-25г е престъпление и може спокойно да си пишеш некролога и биография на разбит живот от война безмислена.

И значи, вместо да си напишат некролога сами, да се предадът? Ако Турция завземе Кърджалийски и тръгне към Сф с армия, това ли предлагаш да направим? Аз съм мирен човек. Но ако, който и да е, влезе в БГ градове с танкове, авиация и пехота - лично ще се запиша снайперист и ще "посрешам" колкото се може повече от "гостите".

Човек не се " записва " снайперист. Такъв се става след дълго обучение.

Ако ние нямаме сили да защитим територията си, непременно някой ще дойде и ще я вземе. А най-голямата смешка е да си мислим, че нато ще ни защити.

Нека не забравяме, че СССР също бяха съюзници на САЩ и с тяхното съгласие е създаден Израел между другото. А във възникването на сегашните проблеми в Близкият изток ясно се вижда връзката Русия през Иран и нова война там със също ясно видимата цел да се отклони вниманието и ресурсите от войната в Украйна. Всичко друго е пудра за заглаждане на и без това гладки мозъци.

Много харесвам и обичам ивридците....отдад. !?

Е естествено, че при режима на шаха назначен от САЩ след организиран от тях преврат в Иран, иранците ще са съюзници на евреите.

Шило

И що им трябваше на евреите да думкат дипломатическо представителство? Май си беше чиста провокация. Няма да се спре само с това, което вече стана.

Световното еврейско лоби ,,си върти паричките,, докато в Обетованата земя други галфони -ивридци измират.. Нещо като в Покрайната сега .

Добре, че е ташачето от Мировяне да им разкире кроежите

Мога да ти обясня ама понеже си руско тролче педерастче ,няма!

Следващият път резултата ще бъде купчина димящи израелски лайна, а пустинята Негев ще се увеличи до размера на бившия Израел.

Айде стига пропаганда, Израел е държава на апартейда, от която се гнусят даже ЮАР. Уж пострадали от геноцид, а самите те не отвращават да избиват цивилни, и то предимно деца. Кой взриви консулството на Иран в Сирия, за какво пиратство и тероризъм квичат "избраните" другаре от Тел Авив?

толкова манипулируемо фалшиво, че не е истина. До 1979 та, Иран имаше подставено англсаксонско правителство, което обслужваше за без пари всички големи англсакоснки петролни компании. Ама разбира се, че били съюзници. Толкова са били съюзници, колкото днес ни пробутват лъжата, че САЩ била съюзник на нашата страна или Европа. Всеки суверен, който спира да е обект на кражби, моменталн остава враг №1 на англосаксонците. Така и с Иран. Там където англсаксонците не могат безнаказно да крадат е голям проблем за тях и нарочват държавата за дикатура и т.н.

Аболютно , а Хомейни бе един мил чичко изпълнен с човеколюбие имуахахахахахах а Тва ватниците кви сте мижитурки не е истина

2024-04-14 07:54:39 Е да ама (нерегистриран) Руско-мюслиманските ви кочинки отиват е историята ============ москалите станахте мюсюлмани ? верно, че най-голямата джамия в европа е в масква ! . обективно погледнато - фашистка, нео-нацистка просия е сама-самичка , като и пригласят тукашните напълно нелегитимни от 12 години - шумкари !

Д-р Гълъбова, ПАЦИЕНТ тука....спешен!

Вардаа...!

На мен ми е по-интересен и много по-притеснителен съвременният съюз между Русия, Китай, Иран и Северна Корея, понеже единственото което ги обединява е диктатурата и мракобесието. Избистря се битката между диктатура и демокрация с възможна и все по-вероятна нова световна война.

Съюза на Рсуяи с Китай е може да е само един - бедна Русия , която продава суровини за без пари на Поднебесната

Кво ви пука 1 . Израел и Иран имат химия да затрият света. 2. Очаквайте още мигранти, но този път няма да са само в западна Европа!

" Ака днес двама добри съседи са се скарали до смърт ,значи снощи на гости в единият от тях е бил някой англичанини" Индийска поговорка

САЩ успешно предизвика трета световна война. Тоя път германците няма да им поемат вината.

Да се избият дано! Мене какво ми дреме

Ей липсват ми дните преди короната преди всички тотално да изтрещят..

Ще се вдигне малко пушилка и ще се спрат. Израел няма интерес да се отвори нов фронт, нито пък Иран искат да влязат във война със САЩ, но трябва да излаят няколко пъти за да покажат колко са “страшни”. Поне така си мисля. Може и друг план да имат. Момента е удобен - САЩ трябва да пазят Тайван, с Украйна показа слабост, нещата там не вървят на добре. Ако трябва да помагат и на Израел ще им дойде много. 

А дано, обаче човешката история показва друго. ВСИЧКИ войни са почвали замалко, забързо и с план за победа за 1-2 месеца. Австрия е обявила война на Сърбия, като е изчакала да си събере реколтата, с идеята - за 1-2 месеца преди Зимата да завземе Сърбия. Резултат всички го знаем - Първа Световна продължила 4-5 години и милиони жертви. Едно 95% от войните така са почвали - как за 1 месец ще приключат...

Все пак...за коя част на Палестина говорите. Коя част от Палестина трябва да се освободи? Вие само си повтаряте това което повечето безмозъчни хора по света викат "освободете Палестина"... И като ги питаш...коя част ..и седите и се чудите като бе е у лампа

“От реката до морето” Чети троляк :).

Пак питам. Стига сте бягали

Това са лъжи и пропаганди от Дир.ру

Кое не разбра, малоумник - коя е реката или кое е морето?

2024-04-14 07:54:39 Е да ама (нерегистриран) Руско-мюслиманските ви кочинки отиват е историята ============= мюсюлманите и бладове ги слагаш под един знаменател ?!? .

Нали се сещате какво ще стане, ако "западът" превколючи на военен режим. Руско-мюслиманските ви кочинки отиват е историята

Хаха - в кой филм това? Щото те по филмите и във Виетнам бият. Ама в действителност загубиха :).

Хахахахахах Добре добре. И Хитлер също е спечелил нали

По филмите губят във Виетнам. Обаче във вашите филми никъде не се показва, че и СССР се бие във Виетнам. И изяжда такъв пердах, че не иска и да си спомня.

Не....Виетнам загубиха...там няма комунисти а американския посланик не избяга с хеликоптер от посолтвото

И не..по филмите печелят във Виетнам...сал един Рамбо ги разби сите жълти... в рамбо 2...в 3 вече разби рашъните в афганистан...чудно само в рамбо 5... що не разби и афганците а избегаха висящи по колесниците на самолетите

на първите два цвята на иранското знаме ! . какво се получи ?! случайност ?? не мисля ! . а чукни сега гугъла да видиш персите къде се разселват през вековете . чукни пак гугъла да видиш как изглеждат антрополигечски персите ...ами те са бели ! маааалко по-тъмни от тия на юг от дунава

То Израел и с ХАМАС беше съюзник

След 1-вата световна се създава ОН; След 2-рата световна се създава ООН; След 3-тата световна следва - ОООН

По-точно ООО ! Не!

Първата Световна Война - 5 000 000 души. Втората -Световна Война 55 000 000 души. Третата Световна Война - 555 000 000 души.

да те пази и Господ.

555 милиона жертви с конвенционална война няма как да има освен ако не трае десетилетия... ако е ядрена ще се радваме ако останат 555 милиона живи.

Накратко. "Цивилизования" запад трябва да бъде оставен да извършва геноцид и да избива деца необеспокояван.

Накратко, всичко върви прекрасно, цивилизовано и в разбирателство, докато на сцената не излиза назадничавия ислям.

И ционизма на е прогресивен

Железния похлупак по-пробит от гевгир излезе…

Израел настъпи мотиката, сега дръжката ги удря по главата ! Браво на Иран за смелостта !