Коментари - Днес е Денят на народните будители. Честит празник, българи! | Днес.dir.bg

Коментари - Днес е Денят на народните будители. Честит празник, българи! | Днес.dir.bg

Коментари

Гнус ме хвана да чета коментарите…ужас ! Верно, че турчета и помаци най вече мажат, обаче и скакалците не им опонират. Нали са си партия, а и Ботев е бил комунист. Че и турчета и помаци, да мажат, това че няма българи, които да ги засенчат е достатъчно. Това, че няма българи които да им резнат квитанциите в народното събрание, а не да се разпищолат от създаването на партията им в зората на демокрацията, та досега…

дава сведения за ползваните източници („Аз, Паисия, йеромонах и проигумен хилендарски, събрах и написах, от руските прости речи преведох на българските и славянски прости речи.

Този космат маймун не е ли руско мекере?

Именно!

Do smart e mrazela Botyova i go e nari4ala haymana i mihliuzin.

Къв будител е детеубиеца Кунчев. Предлага на Иван Арабаджията да убият жена му да не им се мога из краката. Презрян от съвремениците си. Добре че Вазов напомня за него.

Това с "детеубиеца" не смяташ ли, че се изтърка? "Детето" е било мъж на 26 години, който се е опитвал да предаде Левски на заптиите. А присъдата за предателите е само една - смърт.

Кунчев съдия ли е че да осъжда на смърт? Влязъл да краде и рекетира че и на смърт осъжда. Дори и да не е дете, кой му дава право да отнема човешки живот.

Как точно реши, че бил влязъл да краде и рекетира? Местният чорбаджия е бил обещал пари за революционната организация, ама само ако Левски дойдел да ги вземе лично. Това как ти звучи? Останалите революционери увещавали Левски да не ходи, защото е капан. Но Левски все пак се прастрашил да отиде. Но очаквал, че може да е предателство, затова отишъл въоръжен и взел със себе си доверен приятел. Естествено, точно така се и оказало: "момчето", за което проливаш сълзи, било ратай, който много добре знаел как изглежда Левски и отгазал да го пусне. И когато Левски настоял да влезе започнало да крещи, за да повика близките заптии. Още въпроси имаш ли? Или викаш в сороските инструкции пише повече по въпроса?

ПОСЛАНИКА НА САЩ БАИЕРЛИ НАРЕЧЕ ВАСИЛ КУНЧЕВ КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК И ТОИ НЕ МОЖВ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ

В Батак бащи са убивали собствените си деца, мизернико, за да не попаднат живи в турски ръце... Не можеш да го разбереш и няма как да ти се обясни...

Прав си Като се прочетат протоколите от разпитите всичко лъсва! Поне ги има в нета

Аз съм най-големия будител

Големи будители.... Васко Кунчев-убиец и рекетьор, Ботев-терорист лежал за кражби в румънските затвори. Да сложат на една снимка и будителя Мунчо Решетников и Гоце архароубиец и картинката ще е пълна.

...ама са се борили, за да можеш сега свободно да пишеш простотии по форумите, нали?

Що не отидеш да поживееш малко в султаната, а? Границата е съвсем близо - малко на югоизток. Сиурен съм, че там толкова ще ти хареса, та даже няма да смееш да си отвориш устата! Както и останалите мекерета не смеете да си я отворите в чужбина. Затова все по български форуми киснете.

vav Anosat ti

Pu girmanski Buditel e Aufwecker... i e od mashki rot

на германски?

Джендъри и соросоиди беснеят над бащино ми огнище...

на кадрото кунчев крадец и УБИЕЦ! къф будител?!!!

Трябва да се учреди празник на “народните възбудителки”, като Николета Лозанова, Мара отварачката, Алекс Сърчаджиева, Натали Трифонова, Гала Кафеджиева, Мая Манолова, и други, които повдигат тестостерона на дремещите български мъже

nooo tozi ti Post e dobar fse pak

Цивилизованите и горди народи с достойнство нямат “будители”, защото те не спят, не дремят, а творят. Ние сме на другия полюс, дремещи, мързеливи андрешковци, които трябва да бъдат будени и заставяни да не паразитират, а да творят.

от едно време сигурно през час се обръщат в гроба, като виждат в момента какво става у нас. По някаква прищявка на глобалната политика в момента България е все още (полу)суверенна държава. Когато вече не сме такава държава, едва тогава ще имаме отново народни будители. До тогава имаме само циркови артисти, ама без народна титла (но с народна дарба).

Понятието “народен будител” е срамно и е гавра с българския народ. То говори, че народа ни е дебилен и спящ и някакви ентусиасти го будят. Който е измислил това понятие е кръгъл идиот. Тази гавра с “будителите” трябва да се спре.

Има един национален празник и той е Девети Септември! Точка

И дано да не забравяме че сме българи а не американската колония!

И ние Пайнерките и “екскорта” яко бръмчим

ма?

Мавро Орбини (средата на 16 век – 1614) е писател, преводач, идеолог и историк. Неговата книга „Царството на славяните“ (Il Regno degli Slavi) силно повлиява върху панславянската идеология и историография през следващите векове.

ако съм с фамилията имам ли имен ден за да празнувам

История славянобългарска“ (оригинално заглавие: Исторїѧ славѣноболгарскаѧ ѡ народѣ и ѡ цареи и ѡ стыхъ болгарскихъ и ѡ въсехъ деѧнїа ї битїа болгарскаѧ) е първото възрожденско произведение на българската историография, написано от Паисий Хилендарски в Хилендарския манастир и Зографския манастир[1] в периода 1760 – 1762 г. Нейният пръв препис е дело на Софроний Врачански (1765). Приема се символично за начало на Българското възраждане.

Поради что се срамиш, да се наречеш българин.

И какво да им празнувам на будителите?!?! У нас вече няма такива! Има едни хора, които са наречени училите, които са нещо като най-големият срам на обществото ни! Който е учител, значи не е можел да упражнява по-престижна професия или просто за друго не става. Аз познавам и такива, които майка им ги накара да станат даскали като нея, но и те се съгласиха, защото нямат собствено мнение! Не познавам никой, който да е станал учител, защото иска... А, то какво ли да му искаш на това, след като тая професия е тотално излишна... Много скоро тия хора ще бъдат заменени от компютри, които много по-добре ще научават децата ни, при това само на онова, което наистина им трбява, не на някакви глупости, от които никой няма полза... Ясно ли е? А да не говоря, че в последните няколко години им се дадоха толкова много увеличения, че нямам думи просто... Срам за българското общество е това!

Аз мислех, че празнуваме Хелоуин, пък то некви будители имало?

Гео, Вапцаров, Смирненски са в наще сърдца! които беха изядени от призрака от киев! алчни дс алигатори, които ни "спасиха" от мъките на печалбите на "капитализъма" в името на "демокрацията" ококореното чаве на безродна бащица- министъра на парите, които Винаги са свързани с войната- ти, от кои дебили си, защото Знаем, че бай-петко, майката, която е изсрала израелското посолство на петков е канадец! все още! гласувахте ли за "демокрацията" на презрените юдеи, които избиха повече деца от "майн кампф на хитлер" м? Бог с нас

Само така другарю руски фашист. Скоро и в Русия ще слагате чалмите

А довечера дали децата ще обикалят за бонбони с портрет в ръка на Паисий Хилендарски?

Теорията за любимия ви пан славизъм, се появява чак 19 век. Дотогава никой и по никакъв начин не е използвал думите славяни като етническа група или като описание на народи от различни държави.

Ха ха ха ха За първи път славянството е споменато през 14 век от хърватин

И за определение на кого???

Да обобщим- всичко в България е дадено на българите от Русия, дори във времената когато Русия не съществува. Всеки който не възхвалява Русия и Путин- задължително е соросоид. Всички възхваляващи Русия са български патриоти, дори и ако прибират пари и от класовия враг Америка.

Това което днес наричате руснаци или по-точно тези които са основали московската Русия- са всъщност смес между викинги и местни племена и са се наричали варяги. Никъде по това време на руска територия не се споменава думата славяни. На територията на България римляните наричат разнородни племена с общата дума славони или славини- или По тяхно му варвари. И територията на която се настаняват българите по това време е била почти пуста- именно защото римляните вече са изсели населението от там заради непрестанните набези през дунава. Тъй като римската армия не е била в състояние да отговори на тези нападения. И понеже знам че си необразовано същество- това което наричаме Византия- всъщност се нарича източна римска империя.

И трети март забраниха като празник. Ама сега го защитават със зъби и нокти. И религията беше повод за репресии- ама сега станаха най-религиозните хора в света. И това капиталист беше мръсна дума- ама всички руски слуги моментално се преквалифицираха като капиталисти. Ми нормално- само най-долните същества по начало са слуги на Русия.

Къде са Вапцаров, Гео Милев измежду тези будители?

???????

Сега гледам ,че има кампания за нови будители и какво да видя соросоид до соросоида !

Денят на Будителите. хубаво е да има и такъв ден всред тотално- заспалото овчеробие с вечно заврените си лица в един "паралелен" свят, който е създаден от робовладелците на цар мидас или пък цар траян беше, оня с магарешките уши (вие ми кажете,) на подмолната държава на шутовете от потайните служби, които вкарват всичко, изстискано от робите, като данъци в собствените си проекти... за вили, яхти и други напълно безсмислени предмети. умрелия, но ужким жив не мож събуди! дори Вси Светии не могат, защото спокойствието му на един жив-умрял е незаменимо срещу един живот без "водачи", които да следва... където се сетите. по-трудно е да не следваш никого от тия болни, психопати и да намериш собствената си пътека, път, магистрала, бряг. все пак, ако нещо се обърка, следващите "водачите" си имат оправдание и "чиста съвест", така да се рече. но, както казваше един от Будителите, а не будалите: не се гаси, туй що не гасне! За нас е радост, слънце златно в навъсен ден когато бляска, но лучът му грей по-приятно през някоя тъмнична рязка. Една звездица — и тя тоже моряка води сред морето, едничка искра нявга може пожар да дигне до небето. Огънят, в който Хус изчезна, огря вселената по-ясно, в нощ мрачна, бурна и беззвездна светкавицата грей ужасно. Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне. Тук всичко мре, изтлява, гние и тез, що бдят, и тез, що падат, престоли, царщини и вие и червите, що вас изядат. Едната светлина е вячна — една във хаоса грамадни! Със нея тоя свят се начна, със нея няма да пропадне. Във мрачен гроб фърлете нея — тя повеч блясък ще се пръсне, убийте я във Прометея — тя във Волтера ще възкръсне. И ако слънцето изчезне от тия небеса приветни, то някой в ада ще да влезне, главня да вземе, да ни светне! Януари 1883 Богъ съ насъ

Нали знаете вица: Госпожо, благодарение на вас постигнах всичко в живота! И какво постигна Иванчо? Ами нищо.

Когато държавата се управлява от чужди вредители,на народа отново са нужни будители!Честит празник!!!

А какво да им празнувам на будителите след като днешните учители са едни пълни мошеници. Искат само увеличения на заплатите, нищо не правят като хората. Децата ни са все повече неграмотни, резултатите от матурите го показват. Повечето от тях са станали такива защото нямат друга работа която да могат да работят. В същото време от МОН им правят всякакви облекчения и привилегии... Изобщо, не знам защо цялата държава се съобразява с мързела им.... И на това отгоре си изкарват цялата злоба върху децата ни като им пишат двойки за няма нищо. Обещавам, че ще направя на две стотинки всеки даскал, който се заяжда с моето всичко! Бедна му е фантазията.... Имам съсед който е учител.... Еми... Тъжна картинка е...

За водещата роля на българската комунистическа партия и преклонението към братския съветски съюз? А по политикономика? А това че трябва да си верен на партията и при нужда да предадеш и най-близките си в името на партията? А фалшивата ни история помниш ли я дето ни е набиваха в училище?

Абе къде е агент Буда

Какво " празнуваме " , че като гледам Българина колко е "Буден " и " грамотен " ...?????!!!! Заместете го със Хелоуин и ги оставете да се самоизядат !!!

Каква ирония - заспал народ празнува ден на будителите, докато го управлява академик по сапунените мехури използван да изпере мафията…

Цялата червена пасмина отдавна щеше да ви си по лампите. А пък всеки слуга на Русия щеше да е в затвора.

Паисий пише историята на България, използвайки азбуката подобрена и усъвършенствана от Петър първи

С крака да й строшим главата, свободни да се назовем!

Змията доста порасна , и се размножи вече няколко поколения - Спасението е едно : БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ от тази територия , защото нищо добро не Ви очаква !!!

Скоро никой няма да си спомня за Златните 45 години на България!

Ама бяха златни само за предателите слугуващи на Съветския съюз.

"Златни" са годините след освобождението до 1944-та, след това идват комунистите и разказват играта на всичко. А след 89-та ДС и всичките им разклонения продължават с грабежите. Лустрация!

Ботев е заклан от българи овчари , докато е спял човека уморен и ранен. Видели му жълтиците и хард ножа и тялото в близкото дере. Как досега нито една експедиция от държавата не се намери да потърси тялото на този велик българин??????? Не ви ли е срам, че сте лицемери сега виси по портретите, а не сте погребали костите му , както подобава на велик българин.... Измийте лицемерните си усмивки

Бонго, ти май си учил по учебника на Сорос, а? Там такива неща ли ви инструктират да пишете за всички български герои?

За какво са ни свобода и будители, след като не стават за ядене, пиене и мандръсане... ?!

Кирил и Методий българи ли са били????? Май не а??? Не са стъпвали в България, защо ни лъгахте че кирилицата е българска и аз разправях на ляво и дясно колко сме велики, а те родени в Моравия??? Къде е Моравия, в днешна Чехия... Значи са били чехи....

Писана от Климент, Наум и Ангеларий в Преславската книжовна школа! . Глаголицата и писана от гърците Кирил и Методий. . Кирилицата е била предназначена за българите, а не за някакви славяни!

Българите са славяни, но се наричат българи.

Ха ха ха ха 24 букви от гръцката азбука! Ха ха ха ха Да ти имам кирилицата!

Ха ха пъъълни щуротии.. Гърция,която ни е мразил а и колко войни сме имали, ще предоставят на България кирилицата, а не гръцката азбука. Само е вярно, че нямаме нищо славянско, иначе щяхме да се казваме СЛАВЯНИЯ, но в България. Кирил и Методий вземат за основа гръцката азбука и правят кирилицата . Сравни кирилицата с гръцката азбука има много по подобни букви от глаголицата. Ти чувал ли си, че Монголия пишат на кирилица????? Те българи ли са?? Ха ха ха с опънати очи от ориза- век пак ориз бреее хоооп си дръпнали очите ха ха

И още Наум и Ангеларий са УЧЕНИЦИ НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ. И КАК ОТ ПРЕСЛАВ ДО СОЛУН ЩЕ СТАНАТ УЧЕНИЦИ ПО ИНТЕРНЕТА ЛИ??? ХА ХА ХА.. КОЙ ВИ ИЗЛЪГА, ЧЕ КИРИЛИЦАТА Е БЪЛГАРСКА?? НИЕ Я ПРИЕМАМЕ ОТ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, ЧРЕЗ НАУМ . ПРИЕМАТ Я И ДРУГИ. А НА РУСИЯ СМОТАНЯЦИТЕ НИЕ ИМ ДАВАМЕ ПИСМЕНОСТ.

Ако СЛАВЯНИТЕ СА БЪЛГАРИ, ЗНАЧИ И ЦИГАНИТЕ СА БЪЛГАРИ ТАКА ЛИ Е?? ХА ХА

Къде е тялото на Ботев,??? Големи патриоти, а не потърсили тялото му. Защо арестуват всеки дръзнал да търси тялото на Ботев????

Къде е тялото на Левски ? Или на Караджата, на Хаджи Димитър ....?

Най-големият будител е Бойко Борисов - разтриваха на ТодорЖивковите уши и шофьор на Маргините.

Ей халюцинатори,Русия е освободила княжество България, а защо я раздели на източна Румелия???? Как така,нали те са победили турците??!!! Вън всички руски боклуци вън.

F

Министърът на финансите, госпожица Асен Василев, не могъл да гласува, щото нямал уседналост!

Кириак Петков, досега потънал в земята, издигна глава пак и изгледа победоносно. Всички знаеха близките му отношения с посланика и нежността му към американците

На интелигенцията се пада особена роля в съвремието, но къде е тя? Малкото хора които знаеха и можеха нещо излезнаха от обществото, по точно бяха изхвърлени, за да дойде лъжата, подмяната, европростотията, халтурата и преписвачите, плазмодиите и академиците. Никой не ги и потърси, никой не се интересува от тях, деквалифицираха се в битови професии за препитание, изгубиха и достъп до всякакво културно общуване. Затова нямаме стойностно кино, литература, наука, изкуство. Обществото ни помогна на неуките политици, ти ги избра и избира, и заедно съсипаха държавата и без това малкото мислещи хора. Обществото ни е космополитно, то е над тези неща, то гледа на запад, и скоро може да остане без държава. В културен план това отдавна е факт. Честит празник на тези, мислещите хора, които все пак успяват да творят, въпреки всичко.

Абе, селяндур, никой не ви харесва НЕБ културата. Лили Иванова в селянка, вие сте цървули, каскети, шумкари. Болшевишки отпадъци. Вашата култура в съветска.

Орден Стара Планина за този който пребие соросоидния катил Веселин Дремджиев !

Коментари - Днес е Денят на народните будители. Честит празник, българи! | Днес.dir.bg

Коментари - Днес е Денят на народните будители. Честит празник, българи! | Днес.dir.bg

Коментари

Гнус ме хвана да чета коментарите…ужас ! Верно, че турчета и помаци най вече мажат, обаче и скакалците не им опонират. Нали са си партия, а и Ботев е бил комунист. Че и турчета и помаци, да мажат, това че няма българи, които да ги засенчат е достатъчно. Това, че няма българи които да им резнат квитанциите в народното събрание, а не да се разпищолат от създаването на партията им в зората на демокрацията, та досега…

дава сведения за ползваните източници („Аз, Паисия, йеромонах и проигумен хилендарски, събрах и написах, от руските прости речи преведох на българските и славянски прости речи.

Този космат маймун не е ли руско мекере?

Именно!

Do smart e mrazela Botyova i go e nari4ala haymana i mihliuzin.

Къв будител е детеубиеца Кунчев. Предлага на Иван Арабаджията да убият жена му да не им се мога из краката. Презрян от съвремениците си. Добре че Вазов напомня за него.

Това с "детеубиеца" не смяташ ли, че се изтърка? "Детето" е било мъж на 26 години, който се е опитвал да предаде Левски на заптиите. А присъдата за предателите е само една - смърт.

Кунчев съдия ли е че да осъжда на смърт? Влязъл да краде и рекетира че и на смърт осъжда. Дори и да не е дете, кой му дава право да отнема човешки живот.

Как точно реши, че бил влязъл да краде и рекетира? Местният чорбаджия е бил обещал пари за революционната организация, ама само ако Левски дойдел да ги вземе лично. Това как ти звучи? Останалите революционери увещавали Левски да не ходи, защото е капан. Но Левски все пак се прастрашил да отиде. Но очаквал, че може да е предателство, затова отишъл въоръжен и взел със себе си доверен приятел. Естествено, точно така се и оказало: "момчето", за което проливаш сълзи, било ратай, който много добре знаел как изглежда Левски и отгазал да го пусне. И когато Левски настоял да влезе започнало да крещи, за да повика близките заптии. Още въпроси имаш ли? Или викаш в сороските инструкции пише повече по въпроса?

ПОСЛАНИКА НА САЩ БАИЕРЛИ НАРЕЧЕ ВАСИЛ КУНЧЕВ КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК И ТОИ НЕ МОЖВ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ

В Батак бащи са убивали собствените си деца, мизернико, за да не попаднат живи в турски ръце... Не можеш да го разбереш и няма как да ти се обясни...

Прав си Като се прочетат протоколите от разпитите всичко лъсва! Поне ги има в нета

Аз съм най-големия будител

Големи будители.... Васко Кунчев-убиец и рекетьор, Ботев-терорист лежал за кражби в румънските затвори. Да сложат на една снимка и будителя Мунчо Решетников и Гоце архароубиец и картинката ще е пълна.

...ама са се борили, за да можеш сега свободно да пишеш простотии по форумите, нали?

Що не отидеш да поживееш малко в султаната, а? Границата е съвсем близо - малко на югоизток. Сиурен съм, че там толкова ще ти хареса, та даже няма да смееш да си отвориш устата! Както и останалите мекерета не смеете да си я отворите в чужбина. Затова все по български форуми киснете.

vav Anosat ti

Pu girmanski Buditel e Aufwecker... i e od mashki rot

на германски?

Джендъри и соросоиди беснеят над бащино ми огнище...

на кадрото кунчев крадец и УБИЕЦ! къф будител?!!!

Трябва да се учреди празник на “народните възбудителки”, като Николета Лозанова, Мара отварачката, Алекс Сърчаджиева, Натали Трифонова, Гала Кафеджиева, Мая Манолова, и други, които повдигат тестостерона на дремещите български мъже

nooo tozi ti Post e dobar fse pak

Цивилизованите и горди народи с достойнство нямат “будители”, защото те не спят, не дремят, а творят. Ние сме на другия полюс, дремещи, мързеливи андрешковци, които трябва да бъдат будени и заставяни да не паразитират, а да творят.

от едно време сигурно през час се обръщат в гроба, като виждат в момента какво става у нас. По някаква прищявка на глобалната политика в момента България е все още (полу)суверенна държава. Когато вече не сме такава държава, едва тогава ще имаме отново народни будители. До тогава имаме само циркови артисти, ама без народна титла (но с народна дарба).

Понятието “народен будител” е срамно и е гавра с българския народ. То говори, че народа ни е дебилен и спящ и някакви ентусиасти го будят. Който е измислил това понятие е кръгъл идиот. Тази гавра с “будителите” трябва да се спре.

Има един национален празник и той е Девети Септември! Точка

И дано да не забравяме че сме българи а не американската колония!

И ние Пайнерките и “екскорта” яко бръмчим

ма?

Мавро Орбини (средата на 16 век – 1614) е писател, преводач, идеолог и историк. Неговата книга „Царството на славяните“ (Il Regno degli Slavi) силно повлиява върху панславянската идеология и историография през следващите векове.

ако съм с фамилията имам ли имен ден за да празнувам

История славянобългарска“ (оригинално заглавие: Исторїѧ славѣноболгарскаѧ ѡ народѣ и ѡ цареи и ѡ стыхъ болгарскихъ и ѡ въсехъ деѧнїа ї битїа болгарскаѧ) е първото възрожденско произведение на българската историография, написано от Паисий Хилендарски в Хилендарския манастир и Зографския манастир[1] в периода 1760 – 1762 г. Нейният пръв препис е дело на Софроний Врачански (1765). Приема се символично за начало на Българското възраждане.

Поради что се срамиш, да се наречеш българин.

И какво да им празнувам на будителите?!?! У нас вече няма такива! Има едни хора, които са наречени училите, които са нещо като най-големият срам на обществото ни! Който е учител, значи не е можел да упражнява по-престижна професия или просто за друго не става. Аз познавам и такива, които майка им ги накара да станат даскали като нея, но и те се съгласиха, защото нямат собствено мнение! Не познавам никой, който да е станал учител, защото иска... А, то какво ли да му искаш на това, след като тая професия е тотално излишна... Много скоро тия хора ще бъдат заменени от компютри, които много по-добре ще научават децата ни, при това само на онова, което наистина им трбява, не на някакви глупости, от които никой няма полза... Ясно ли е? А да не говоря, че в последните няколко години им се дадоха толкова много увеличения, че нямам думи просто... Срам за българското общество е това!

Аз мислех, че празнуваме Хелоуин, пък то некви будители имало?

Гео, Вапцаров, Смирненски са в наще сърдца! които беха изядени от призрака от киев! алчни дс алигатори, които ни "спасиха" от мъките на печалбите на "капитализъма" в името на "демокрацията" ококореното чаве на безродна бащица- министъра на парите, които Винаги са свързани с войната- ти, от кои дебили си, защото Знаем, че бай-петко, майката, която е изсрала израелското посолство на петков е канадец! все още! гласувахте ли за "демокрацията" на презрените юдеи, които избиха повече деца от "майн кампф на хитлер" м? Бог с нас

Само така другарю руски фашист. Скоро и в Русия ще слагате чалмите

А довечера дали децата ще обикалят за бонбони с портрет в ръка на Паисий Хилендарски?

Теорията за любимия ви пан славизъм, се появява чак 19 век. Дотогава никой и по никакъв начин не е използвал думите славяни като етническа група или като описание на народи от различни държави.

Ха ха ха ха За първи път славянството е споменато през 14 век от хърватин

И за определение на кого???

Да обобщим- всичко в България е дадено на българите от Русия, дори във времената когато Русия не съществува. Всеки който не възхвалява Русия и Путин- задължително е соросоид. Всички възхваляващи Русия са български патриоти, дори и ако прибират пари и от класовия враг Америка.

Това което днес наричате руснаци или по-точно тези които са основали московската Русия- са всъщност смес между викинги и местни племена и са се наричали варяги. Никъде по това време на руска територия не се споменава думата славяни. На територията на България римляните наричат разнородни племена с общата дума славони или славини- или По тяхно му варвари. И територията на която се настаняват българите по това време е била почти пуста- именно защото римляните вече са изсели населението от там заради непрестанните набези през дунава. Тъй като римската армия не е била в състояние да отговори на тези нападения. И понеже знам че си необразовано същество- това което наричаме Византия- всъщност се нарича източна римска империя.

И трети март забраниха като празник. Ама сега го защитават със зъби и нокти. И религията беше повод за репресии- ама сега станаха най-религиозните хора в света. И това капиталист беше мръсна дума- ама всички руски слуги моментално се преквалифицираха като капиталисти. Ми нормално- само най-долните същества по начало са слуги на Русия.

Къде са Вапцаров, Гео Милев измежду тези будители?

???????

Сега гледам ,че има кампания за нови будители и какво да видя соросоид до соросоида !

Денят на Будителите. хубаво е да има и такъв ден всред тотално- заспалото овчеробие с вечно заврените си лица в един "паралелен" свят, който е създаден от робовладелците на цар мидас или пък цар траян беше, оня с магарешките уши (вие ми кажете,) на подмолната държава на шутовете от потайните служби, които вкарват всичко, изстискано от робите, като данъци в собствените си проекти... за вили, яхти и други напълно безсмислени предмети. умрелия, но ужким жив не мож събуди! дори Вси Светии не могат, защото спокойствието му на един жив-умрял е незаменимо срещу един живот без "водачи", които да следва... където се сетите. по-трудно е да не следваш никого от тия болни, психопати и да намериш собствената си пътека, път, магистрала, бряг. все пак, ако нещо се обърка, следващите "водачите" си имат оправдание и "чиста съвест", така да се рече. но, както казваше един от Будителите, а не будалите: не се гаси, туй що не гасне! За нас е радост, слънце златно в навъсен ден когато бляска, но лучът му грей по-приятно през някоя тъмнична рязка. Една звездица — и тя тоже моряка води сред морето, едничка искра нявга може пожар да дигне до небето. Огънят, в който Хус изчезна, огря вселената по-ясно, в нощ мрачна, бурна и беззвездна светкавицата грей ужасно. Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне. Тук всичко мре, изтлява, гние и тез, що бдят, и тез, що падат, престоли, царщини и вие и червите, що вас изядат. Едната светлина е вячна — една във хаоса грамадни! Със нея тоя свят се начна, със нея няма да пропадне. Във мрачен гроб фърлете нея — тя повеч блясък ще се пръсне, убийте я във Прометея — тя във Волтера ще възкръсне. И ако слънцето изчезне от тия небеса приветни, то някой в ада ще да влезне, главня да вземе, да ни светне! Януари 1883 Богъ съ насъ

Нали знаете вица: Госпожо, благодарение на вас постигнах всичко в живота! И какво постигна Иванчо? Ами нищо.

Когато държавата се управлява от чужди вредители,на народа отново са нужни будители!Честит празник!!!

А какво да им празнувам на будителите след като днешните учители са едни пълни мошеници. Искат само увеличения на заплатите, нищо не правят като хората. Децата ни са все повече неграмотни, резултатите от матурите го показват. Повечето от тях са станали такива защото нямат друга работа която да могат да работят. В същото време от МОН им правят всякакви облекчения и привилегии... Изобщо, не знам защо цялата държава се съобразява с мързела им.... И на това отгоре си изкарват цялата злоба върху децата ни като им пишат двойки за няма нищо. Обещавам, че ще направя на две стотинки всеки даскал, който се заяжда с моето всичко! Бедна му е фантазията.... Имам съсед който е учител.... Еми... Тъжна картинка е...

За водещата роля на българската комунистическа партия и преклонението към братския съветски съюз? А по политикономика? А това че трябва да си верен на партията и при нужда да предадеш и най-близките си в името на партията? А фалшивата ни история помниш ли я дето ни е набиваха в училище?

Абе къде е агент Буда

Какво " празнуваме " , че като гледам Българина колко е "Буден " и " грамотен " ...?????!!!! Заместете го със Хелоуин и ги оставете да се самоизядат !!!

Каква ирония - заспал народ празнува ден на будителите, докато го управлява академик по сапунените мехури използван да изпере мафията…

Цялата червена пасмина отдавна щеше да ви си по лампите. А пък всеки слуга на Русия щеше да е в затвора.

Паисий пише историята на България, използвайки азбуката подобрена и усъвършенствана от Петър първи

С крака да й строшим главата, свободни да се назовем!

Змията доста порасна , и се размножи вече няколко поколения - Спасението е едно : БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ от тази територия , защото нищо добро не Ви очаква !!!

Скоро никой няма да си спомня за Златните 45 години на България!

Ама бяха златни само за предателите слугуващи на Съветския съюз.

"Златни" са годините след освобождението до 1944-та, след това идват комунистите и разказват играта на всичко. А след 89-та ДС и всичките им разклонения продължават с грабежите. Лустрация!

Ботев е заклан от българи овчари , докато е спял човека уморен и ранен. Видели му жълтиците и хард ножа и тялото в близкото дере. Как досега нито една експедиция от държавата не се намери да потърси тялото на този велик българин??????? Не ви ли е срам, че сте лицемери сега виси по портретите, а не сте погребали костите му , както подобава на велик българин.... Измийте лицемерните си усмивки

Бонго, ти май си учил по учебника на Сорос, а? Там такива неща ли ви инструктират да пишете за всички български герои?

За какво са ни свобода и будители, след като не стават за ядене, пиене и мандръсане... ?!

Кирил и Методий българи ли са били????? Май не а??? Не са стъпвали в България, защо ни лъгахте че кирилицата е българска и аз разправях на ляво и дясно колко сме велики, а те родени в Моравия??? Къде е Моравия, в днешна Чехия... Значи са били чехи....

Писана от Климент, Наум и Ангеларий в Преславската книжовна школа! . Глаголицата и писана от гърците Кирил и Методий. . Кирилицата е била предназначена за българите, а не за някакви славяни!

Българите са славяни, но се наричат българи.

Ха ха ха ха 24 букви от гръцката азбука! Ха ха ха ха Да ти имам кирилицата!

Ха ха пъъълни щуротии.. Гърция,която ни е мразил а и колко войни сме имали, ще предоставят на България кирилицата, а не гръцката азбука. Само е вярно, че нямаме нищо славянско, иначе щяхме да се казваме СЛАВЯНИЯ, но в България. Кирил и Методий вземат за основа гръцката азбука и правят кирилицата . Сравни кирилицата с гръцката азбука има много по подобни букви от глаголицата. Ти чувал ли си, че Монголия пишат на кирилица????? Те българи ли са?? Ха ха ха с опънати очи от ориза- век пак ориз бреее хоооп си дръпнали очите ха ха

И още Наум и Ангеларий са УЧЕНИЦИ НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ. И КАК ОТ ПРЕСЛАВ ДО СОЛУН ЩЕ СТАНАТ УЧЕНИЦИ ПО ИНТЕРНЕТА ЛИ??? ХА ХА ХА.. КОЙ ВИ ИЗЛЪГА, ЧЕ КИРИЛИЦАТА Е БЪЛГАРСКА?? НИЕ Я ПРИЕМАМЕ ОТ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, ЧРЕЗ НАУМ . ПРИЕМАТ Я И ДРУГИ. А НА РУСИЯ СМОТАНЯЦИТЕ НИЕ ИМ ДАВАМЕ ПИСМЕНОСТ.

Ако СЛАВЯНИТЕ СА БЪЛГАРИ, ЗНАЧИ И ЦИГАНИТЕ СА БЪЛГАРИ ТАКА ЛИ Е?? ХА ХА

Къде е тялото на Ботев,??? Големи патриоти, а не потърсили тялото му. Защо арестуват всеки дръзнал да търси тялото на Ботев????

Къде е тялото на Левски ? Или на Караджата, на Хаджи Димитър ....?

Най-големият будител е Бойко Борисов - разтриваха на ТодорЖивковите уши и шофьор на Маргините.

Ей халюцинатори,Русия е освободила княжество България, а защо я раздели на източна Румелия???? Как така,нали те са победили турците??!!! Вън всички руски боклуци вън.

F

Министърът на финансите, госпожица Асен Василев, не могъл да гласува, щото нямал уседналост!

Кириак Петков, досега потънал в земята, издигна глава пак и изгледа победоносно. Всички знаеха близките му отношения с посланика и нежността му към американците

На интелигенцията се пада особена роля в съвремието, но къде е тя? Малкото хора които знаеха и можеха нещо излезнаха от обществото, по точно бяха изхвърлени, за да дойде лъжата, подмяната, европростотията, халтурата и преписвачите, плазмодиите и академиците. Никой не ги и потърси, никой не се интересува от тях, деквалифицираха се в битови професии за препитание, изгубиха и достъп до всякакво културно общуване. Затова нямаме стойностно кино, литература, наука, изкуство. Обществото ни помогна на неуките политици, ти ги избра и избира, и заедно съсипаха държавата и без това малкото мислещи хора. Обществото ни е космополитно, то е над тези неща, то гледа на запад, и скоро може да остане без държава. В културен план това отдавна е факт. Честит празник на тези, мислещите хора, които все пак успяват да творят, въпреки всичко.

Абе, селяндур, никой не ви харесва НЕБ културата. Лили Иванова в селянка, вие сте цървули, каскети, шумкари. Болшевишки отпадъци. Вашата култура в съветска.

Орден Стара Планина за този който пребие соросоидния катил Веселин Дремджиев !