Путин пак се разменя с Медведев за президент

Руският премиер Владимир Путин даде най-ясната индикация, че може да се кандидатира за президент през 2012 година, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Путин пак се разменя с Медведев за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да мразиш точно руските олигарси, ние имаме достатъчно български, щом имаш потребност от омраза. Не е нужно и да им съчувстваш, те нямат нужда от това, защото едва ли се досещат за съществуването ти. А що се касае до правописа и изказа на рускинята, мога само да отбележа, че е много по-добър от този на много българи.

Ние не мразим Русия ,нито руския човек.Напротив съчувстваме му в тежки моменти.Ние ненавиждаме руската олигархия и руските управляващи,които отново се стремят да ни вкарат в СЪВЕТСКАТА ОРБИТА.А по правописа си личи ,че сте рускиня.

GOLIAM SMIAH CHTE PADNE AKO GOCE SE SMENI SAS SERGEICHO.PO LOGIKATA NA PUTIN I TE SA OT EDNA KRAVNA GRUPA.I TAKA DO KRAIA NA SVETA.CHUGUNENITE KOMUNISTI SA VECHNI .DA, AMA NE. BALGARSKIA NAROD E PO STAR I MADAR OT PARTIATA STOLETNICA.SPETE SPOKOINO DECA . PO SIGURNO E GEICHETO DA SMENI NIAKOI V ZATVORA.TAM CHTE GO PRIEMAT S DRUGARSKI POZDRAVI

ha,ha,ha MNOGO PATI BIACH PISAL CHEVENITE TIKVI DA GLEDAT NA IZTOK .ZACHTO LI ???ZACHTOTO GOLIAMOTO CHOU E TOCHNO V RACHA I PO- TOCHNO MOSKVA I KREMAL.TOVA E HUBAVO CHE CHERVENITE TIKVICHKI GLEDAT NA IZTOK I CHAKAT DIADO PUTIN ILI DIADO MEDVEDIEV /NIAMA ZNACHENIE SAMO DA SA OT EDNA KRAVNA GRUPA KAKTO KAZVA PUTIN -RAZBIRAI EVREIN/TOCHNO TAZI KRAVNA GRUPA SE OPITA DA SASIPE I BALGARIA IMAM PREDVID SERGEICHETO.OPITITE NE USPIAHA .OPITAHA SE DA UNICHTOGAT DAGE USA .DA AMA NE. SEGA OSTAVA DA UNICHTOGAT SOBSTVENATA SI STRANA I DONIAKADE SA USPIALI.OCHE EDIN MANDAT I V RUSIA CHTE SE GOVORI NA KITAISKI.

Путин и Медведев редят рокади.Те са сигурни ,че ще бъдат избрани.Това означава само едно-изборите ще са режисирани,предрешен и фалшифицирани.

Майката на Бойко Борисов пък се казва Сара и нейната фамилия също не е българска, както и фамилията на майката на Путин. Това, че майката на Путин няма българска фамилия, си е сензация отвсякъде, браво! до останалите Който иска види истинска корупция, истинска престъпност, истинско безправие и истинска мизерия плюс пълно оскотяване - да заповяда в путино-медведева русия. От всичките тия неща там има в изобилие. Нашенските дерибеи ще ви се видят като квартални джебчии в сравнение с тамошната мафия.

Всъщност, демокрацията е стара, като света. Тя се е появила още когато Господ показал Ева на Адам и му казал: - Ето, избери си жена.

Жалка история, но и много руски подлоги.

Четете книгите за баба Ванга. Още по времето на Елцин тя каза, че ще дойде Владимир и Русия ще се оправи. Мъчно ми е за всички които така неистово мразят Русия, но захапете се отзад дано ви мине тази злоба. Русия е била, е и винаги ще бъде Велика сила и приятел на България!!!

До: До Mad Max (13.09.2009г) /11:07/ (13.09.2009 г. 15:18ч.) Браво на глупачето на мама! Позна!

ми мирише на руски шпионин (шпиони) в БГ и то от най-агресивните.

Да ви напомня - фамилията на майката на Путин е Шаломовна. Майката на Бойко Борисов пък се казва Сара и нейната фамилия също не е българска, както и фамилията на майката на Путин.

Предполагам, че си от Ловеч. Само в тази област на България има две лудници.

Do rusofilite,vashite mozaci sa izvetreli i iskufeli shtom tolkova haresvate politikata koito vodjat oligofrenite politici na Rusia.Shom tolkova haresvate tam zaminete s pervia vlak oshte kakvo chakate?

Маймуни мухлясъл мозък, са всичките блядове като тебе, дето чакат Путинчо да стане някоя сутрин и да се сети , че освен банковите си сметки има и народ за който да се грижи.Да , ама не.Това просто няма да се случи. А ти като си му толкова голям фен, защо просто не поискаш руско граданство и да идеш да те поуправлява другаря Путин. Не че той не управлява в България чрез продажните ни политици, но поне има някакъв шанс да му резнат квитанциите от европа.България не я чака нищо хубаво докато има цървули като тебе, квичащи колко велика е Русия и как трябва да и лижем задника за да не ни спре кранчето на газта.

Долна славянска СВОЛОЧ - цял живот диктатура и бой по мужишките гърбини. Беден, мизерен и прост народ!! Този път ми пуснете мнението - защото 80 % от българите мразят руските ГАЛОШИ!

И руснаците като нас не случиха с политици А тия двамата е гати и циркаджиите, ще си менкат власта демокрация по съветски

Бил съм 2 пъти в Русия, веднъж в СССР и веднъж в постболшевишка Русия. Какво да ви кажа, там не е за нормални хора. Просто идете, за да оцените нашата страна. Ония там са зомбита!

предлагам на малкото тука защитници на САЩ и демократичния строй да направят, ако им стиска разбира се :)), един прост експеримент, за да ни докажат колко са демократични САЩ и ЕС! - Да някой в САЩ или ЕС и да даде изявления по вестници и телевизии, че евреите са виновни за всички злини по света, и умишлено продължават да сеят раздори за да властват, ако не го затворят и се върне жив, а не с дупка в главата и в ковчег :)), тогава ще може да ни убедите, че няма диктатура в САЩ и ЕС. Късмет :)).

Абе, изкукуригали демоКРАДчета с полирани американофилски мозъчета, дъвчете си дъвката, яжте си пуканките и се радвайте на стрелящия американски каубой от нескончаемите им филми за дебили като вас. Толкова можете, защото сте само с кореми и задници и са ви извън категорията за проумяване думи като национално достойнство, саможертва, чест и т.н. Тъпо е да се спори с маймуни като вас, защото маймуните разбират от банани , пръчка и най-много да повторят нещо, втълпено им могократно, но човешкото им е чуждо и никога няма да го проумеят. Маймуни сте, ТОВА Е! Но в света има и човечци, бе маймуняци жалки! В Русия такива са освен мнозинството руснаци и държавници като Путин. Русия ще оцелее и живее заради тях, а не заради примитивите като вас колкото и да сте и както и да врякате и припявате с нещастния си, способен само на копиране глас. Та вие не умеете грамотно да пишете, нито собствена мисъл да аргументирате, а само повтаряте в налудно безумие втълпени модни щампи, та е излишно смислените хора въобще да влизат в разговор с вас. Жалки, безсмислени, новодрогирани кретени!!!

А Станишев ще се смени с ББ

предлагам на малкото тука защитници на Путин и неговия строй да направят, ако им стиска разбира се :)), един прост експеримент, за да ни докажат колко е демократичен техния човек. Отидете в Русия и се опитайте публично да изразите някаква критика към Путин и обкръжението му, ако щете само изразете съмнение в достоверността на преизбиранията му ту за президент, ту за министър-председател Първо се опитайте да намерите вестник, който да ви отпечата мнението и ако след това редакцията на вестника не я затворят и вие се върнете жив, а не с дупка в главата и в ковчег :)), тогава ще може да ни убедите, че няма диктатура в Русия. Късмет :)). Положеието в Русия е по-зле отколкото в БГ, за всички които се чудят.

предлагам на малкото тука защитници на Путин и неговия строй да направят, ако им стиска разбира се :)), един прост експеримент, за да ни докажат колко е демократичен техния човек. Отидете в Русия и се опитайте публично да изразите някаква критика към Путин и обкръжението му, ако щете само изразете съмнение в достоверността на преизбиранията му ту за президент, ту за министър-председател Първо се опитайте да намерите вестник, който да ви отпечата мнението и ако след това редакцията на вестника не я затворят и вие се върнете жив, а не с дупка в главата и в ковчег :)), тогава ще може да ни убедите, че няма диктатура в Русия. Късмет :)). Положеието в Русия е по-зле отколкото в БГ, за всички които се чудят.

Браво Антиглобалисте, такава е истината май ! Русия е огромна страна с всякакви ресурси, свестни хора и голям потенциал. За съжаление от повече от век е обхваната от глобалната зараза, първо под формата на комунизъм, после под формата на олигархия. Това е причината тези иначе свестни хора да са превърнати в алкохолици, бедняци и лица със съмнителна способност за мислене...Унищожение на предприемчивостта непременно води до упадък - ефект който ясно се вижда в източната империя...

samo edno leko vapros4e.Sasto kato sa tolkova veliki rusnazite vse gledat da ,,drasnat,,ya kam Amerika,ya kam Germania ili kam druga biala strana.Sasto amerikanzite ne begat v Rusia?Yavno sa mnogo tapi

Sravnenieto napraveno mezdu Rusia i Velikobrotania e neumestno. I Margaret Tatcher i Tony Blair predadoha vlastta bez da ima izbori i vypreki che mozeha da upravliavat oste dokato rykovodenite ot tiah partii pecheliat izbori! Sluchaia s Putin e suvsem drug - prosto lamtez za vlast.

До: ужас (13.09.2009 г. 09:15ч.) Хич и не помисляй да стъпваш там! Надали ще те срещнат с хляб и сол, като ти видят тъпата физиономия. А и за там екскурзиите със сигурност не са по продрания ти джоб.

В Русия винаги са били путьовци и преди и сега, та затова все някой Путьо трябва да ги управлява

Е аз не разбрах, последно Русия добре ли е или не?

Защо ще губят време и пари за избори. Направо да публикуват графика за следващите 20 години и готово. Ще запазят и живота на разни критици на властта дато си мислят, че могат да променят нещо.

Пичове, глеам че сте супер спецове, имате впечатления от първа ръка и добре познавате въпроса, който коментирате, познавате добре сложната и трагична история на РУсия през 20-ти век и прочие, ама ще трябва да ви разочаровам- има и по-големи профита от вас- всеки таксиметров шофьор ;-)) А може и да има сечение на двете множества, знае ли човек. PS. То вярно всяко село се мисли за центъра на вселената, та по тоя повод в българските форуми може да чуеш високомерни изказвания за и Русия, и за Америка, и за Турция и за кого ли не, но все пак нека не забравяме, че това са големи и мощни държави и те винаги ще се оправят, ние нашия двор да гледаме да си подредим, тях да не ги мислим..

ПОДЛОГА СЪС НИСЪК ИНТЕЛЕКТ СИ ТИ! ЩОМ СИ ТОЛКОВА ДЕМОКРАТИЧЕН НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СПОРИ СЪС БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ ЛУМПЕН ИДИОТ. КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ НА ЗАПАД ВСИЧКО КОЕТО ХВЪРЧИ СЕ ЕДЕ И,ЧЕ ТАМ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ. А ТВОЙТО РАЗБИРАНЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ МАЙ СА САМО АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМЧЕТА ДЕТО СЕ СТРЕЛЯТ НАИСТИНА САМО КАТО НА КИНО И ВСИЧКИ ДРУГИ СА ЛОШИ ЩОМ НЕИСКАТ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ? АЙДЕ МАРШ КЪМ ВАШИНГТОН И ДА СЕ НАУЧИШ ДА МЕТЕШ УЛИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ,КОИТО ДАЖЕ НЕЗНАЯТ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАШ.

Привет от Lausagne, Vaud, Suisse :) Неделя сутринта и само няколко коментара (5-6) на червени плюнкомети при общо 20... Изводите за влиянието върху форума на платените ченгушки през работен ден (когато са дежурни) си правете сами.

Така се прави-някакъв некадърник да не се докопа до власта, да разтури всичко.

Пенчев-сигурен ли си ,че от пусто в празно?

Тук отново е пълно с полуграмотни седерастични лумпени като тоя плазмодий ужас!

РУСКА ПОРНОГРАФИЯ.ЖАЛКО ЗА МАЛКОТО СВЕСТНИ РУСНАЦИ.ОСТАНАЛОТО Е МАФИЯ И АЛКОХОЛИЦИ.

не знам дали е правилно това,което правят в Русия и в други държави.Но тук като се сменят през 4 години и бързат да се налапат,докато не са ги сменили не виждам да е по-добре.А що се отнася до Русия мисля че такава голяма държава,с много националности,с много богати и много бедни райони и хора не би могла да се управлява от мекушав човек.Много ги плюят руснаците,но и там както навсякъде има и добри и лоши хора.За мен те са по-понятни като поведение от американските хамбургеризирани и зомбирани хора.За всички има място под слънцето.И дано злобата у българите най-накрая се свърши и погледнем с добро на себе си и на света.Може това да е ключа към успеха.

Ще постигнем споразумение с Медведев, няма да се конкурираме на изборите, уточни той в реч пред клуб Валдай в Москва - и после братушките ми говорят за реформи и демокрация :) а техният продукт БСП дали е по различен? феновете на станишев да се замислят...

Там е мътна и кървава , както винаги е било. Имаме касмет , че Хитлер е тръгнал а не Сталин. Не ми се мисли как щеше да изглежда света във втория вариант.

Фашизъм в САЩ, фашизъм в Русия, за България да не говорим ... Изобщо остана ли място под слънцето, където да се диша свободно. Май цял свят е управляван от единно световно тоталитарно и деспотично правителство, което си има верни хрътки-пазачи във всяка държава !!! Не им се давайте и не им вярвайте !!! Примирението е равносилно на подчинение !!!

Айде сега пък феодализъм! Просто е млад и децата му са малки още.

Това са новини отпреди 2 години.

Типични болшевишки престъпни мозъци.

И така , до пълното построяване на комунизАма или ..края на света.. Все пак има смяна , другарии..:)) Истор принос в развитието на световната демокрация, светлото бъдеще и в частност..прогресивн развитие на Империята на ЗЛОТО..:)))) Браво товарищ Путин..:) Чакаме историческияt съветски почин и у..нас..:)) Като по- изостанали, все пак..:)))))

да, доста прогресивна практика с наследниците, типична най-вече за световните лидери северна корея, куба, русия и... българия - с клана станишеви , велчеви и т.н.

Джордж Оруел да пише нова книга 2012. Биг Брадър да бъде назован направо Путин. Русия няма оправия. Имат 0.001% гении и 99.999% алкохолизирана тълпа. Не подлежат на никакво развитие. Пак са си в землянките, пак за бутилка алкохол са готови на всичко.

Панчев, ако образованието ти позволява, запознай се със социалните придобивки на руснаците, и ще разбереш, че ти не можеш и да сънуваш за тях. Затова руските президенти не ги назначават от САЩ, а ги избират руснаците

Днес имаш пари но утре може да нямаш-ще видим каква песен ще пееш тогава!