ДКЕВР: Природният газ поскъпва с 12,73% от 1 април

Природният газ поскъпва с 12,73% от 1 април, реши окончателно Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) на закрито заседание.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР: Природният газ поскъпва с 12,73% от 1 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо

Кой разправяше само преди няколко месеца, че цената на парното ще спадне през 2012 г. поради увеличаването на потреблението на природен газ, добит в България?

Министерство на икономиката, енергетиката и туризма Дирекция Природни ресурси и концесии Йордан Кирков, държавен инспектор 17 конвенционални находища -През 2010 година - добити 22,36 хил.т нефт и 73,88 млн.куб.м природен газ - Към 01.01.2011 г. запасите са: 237,19хил.т нефт 10,48 млрд.куб.м природен газ

И кой значи плати да няма проучване за шистов газ при условие че повторно проучване е направено през 2009 и 2010 от Трансатлантик в блок Етрополе и проучването повтаря резултатите от проучванията направени в периода 1970-1985. Или партията каза ревете братя че баш босът се изложи с приказките си в Добруджа а и не можа да си признае че Шеврон не са първите а просто са най-наглите и целия шум около лиценза имено на тази компания е вследствие точно от премиерската му глупост която пък попречи на Шеврон да вземе евтин лиценз за добив. Из нета има един куп карти с българските находища на шистов газ и кой и кога е взел лиценз за тях ,има и експертни оценки от 2009 досега колко аджеба е шистовия газ у нас само тука продължавате да пишете че никой нищо не знае и видите ли световната мафия в лицето на Газпром подливала вода на проучването му.

Що не пуснете какво съм написал бе шибаняци. Повече тук няма да пиша. На вас ви се плаща (дори да не го осъзнавате вие, които цензурирате по заповед на охранените ви шефове) от ГЕРБ. Само, че тази партия е бита карта и ще си го получи на следващите избори както всички досега, които са се гаврили с българския народ. Така, че харчете си мръсните, черни пари, окрадени от българските данъкоплатци.

АМАН ОТ ЦЕНЗУРАТА НА DIR.BG.

Да ти го сложа в аналното отверстие, брадат циганин.

хак ви е андрешковци, щом не. искате друг газ освен руски. червените апаши ще ви стрижат и доят на воля.