Писмено оплакване пази от спиране на тока

В едномесечен срок трябва да се променят текстове в общите условия на електроразпределителните дружества.

Обратно в новината

Коментари - Писмено оплакване пази от спиране на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами,аз как да възразя срещу сметката ми за ток,когато тя пристига ден преди да ме изключат,а понякога изобщо не пристига!!!!

Само че докато чиновникът разбере, че сме подали молба и я прочете, токът ни пак ще бъде спрян, за да си платим таксата за включване. Наистина нашите цени на ток са най-високите в Европа. Не е редно като страна-износител да имаме няколко пъти по-висока цена, отколкото в страната-напр. Гърция- в която внасяме.

izvestno li vi e, che cenite na elektroenergiata, vodata i telefonite v Balgaria sa nai skapi ne samo v Evropa i ne samo sapostaveni s dohodite, no i po absoliutna stoinosti? Vie ste zertvi na strashen genocid na bivshite borci protyiv kapitalizAMA, ponastoyashtem borci za div kapitalizam. Dokato ne likvidirate vsichki kamunyaci i tehnite kopeldaci niama da ziveete kato beli hora. Shte badet tehni slugi i robi.

А, бе, що не земахте лиценза на ЧЕЗ и не разкарахте най-голямата мафия от България?

от февруари очаквайте с 20% по-високи сметки. Тия пари за ежемесечно отчитане да не мислите, че ще ги вадят от техния джоб, пак от нашия както и досега. Позорно трябва да напуснат пределите на България, ако ли не - ние да ги изгоним дружно.

Абе хора, може ли да ни се угоди на нас БЪЛГАРИТЕ. Тримесечно нещем, на време да плащаме нещем, какво всъщност изкаме? Няма сирене без пари. Следя си редовно показателите на електромера. Колкото показва, че е изразходено, толкова пишат. Засичат го с електронно устройство, което се включва в електромера - друг въпрос е как са настроени да отчитат електромерите. Даже на неработещ уред включен в контакта отчитат консумация. Изчислих си консумацията, подадох си по факса заявление колко авансово изкам да ми удържат и всичко е ОК. Плащам си редовно по банков път без да вися на опашки. Какво изкаме бе...? Не ми харесва само това, че си продадохме и г..а на чужденци.

и все пак публикувайте договорите между държава и дружества и тяхното изпълнение към момента.

Като тока беше 0.02 лв/квтч. от къде плащаха заплати на енергетиците? Щото техните заплати и по ранно пенсиониране сигурно не са паднали от небето -заработили са си го. Като се молеха от енергото да влезнат у дома за да засекат електромера пак ни беше зле нали? Е, нека сега да ни е добре! Молете се вие да имате достъп до електромера си и плащайте по три заплати за ток. Аз се изнесох при комунистическия запад!

Много просто. Всеки ден си записваш показанията на електромера и като ти дойде сметката там пише на коя дата е отчетена ел.енергията и колко са показанията на електромера. Сравнямаш данните и ако има разминаване ходиш в Икономическа полиция да разследзват измамата. И виж дали ти отчитат дневна и нощно енергия коректно.

Сега циганите най-после ще се научат да пишат :)

тия са такива мошеници , но държавата им даде властта да ни дерат кожите.Пак ще му измислят начин да ни работят.

боже да не сме 3000 та година.

Имам въпрос: Как по-точно се установява, че от ЧЕЗ са ми взели повече пари за ток? Защото имам чувството, че всеки път се случва. неможе при изключени ел. радиатори през деня да имам сметки по 500 лв. месец.

а дано! с Бога напред да го докараме ако не до хубаво, то поне до търпимо или, ДАНО, поносимо състояние.

Не мога да повярвам, че подобно нещо ще се случи.Дано аз да съм песимистка.

плащам редовно 0т 100 до400 лв повече двата месеца, а на третият изравнителен месец само10 до 50 лв. ЧЕЗ са най голямата мафия в България, Нека контролните органи проверят колко като мен са в централна северна България и да потърсят отговорност от ЧЕЗ.които финансираме за несвършена работа.

Звучи обнадеждаващо...

Не мога да повярвам, че подобно нещо ще се случи.Дано аз да съм песимистка.

Държавата ще глоби ЧЕЗ-те мен!

12