Горски предприятия с поръчки за скъпи джипове

Земеделският министър Десислава Танева обяви, че ведомството няма да спре обществените поръчки за скъпи джипове, обявени от няколко държавни горски стопанства.

Обратно в новината

Коментари - Горски предприятия с поръчки за скъпи джипове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Танева, тези коли освен покупка, за тях ще е нужна и сериозна поддръжка, и най-вече осигурена разумна експлоатация т. е. Клиенти ! Мисля, че спокойно биха могли да се вземат в пъти по-евтини коли от тези произведени у нас. Но това е друга тема, и е за хора ходещи по земята и мислещи трезво. Щом е с ОП, друго няма какво да кажа.....на всички е ясно...............

Сутринта слушах по телевизията как някакъв чвор - директор в горското обясняваше. че такива джипове били нормална необходимост?! Той самичт имаше вид на някой глиган, но се оказва, че за зад ника му е необходима отопляема кожена седалка.

Потресаваща е наглоста на тези държавни чиновници и техните абсурдни аргументи. най малкото е по добре и в ПЪТИ по евтино да се наемат такива автомобили за няколкото пъти в годината когато ще идват такива важни особи да ловуват у нас. Дори могат преференциални цени да се договорят но не.. ние искаме да се возим като шейхове место да увеличим например възнагражденията и да подобрим материалната база.

its

Няма значение. И на вас да ви е.. .....

След като разпродадоха предприятията и разграбиха ТКЗС-тата на безценица, сега изсичат поголовно българската гора. Едно дърво расте десетки, а понякога стотици години ...Сече се за 5 минути! Чудя се, когато и това свърши на какво ще посегнат?!

Въпросът е : Не кога , а Дали ще спре ? Ще ти отговоря - НЕ няма да спре , докато има един бездушен и овчи народ , който само гледа как му унищожават държавата - Тези хора срам и съвест нямат- но имат страх за задниците и постовете си , но имат късмета че българина е мнооого прост и наивен !

Глупости на търкалета!!В OFFNEWS са пуснали копия от поръчките на тези предприятия,паралелно са закупени евтини джипове за ползване от служителите.Та с луксозните джипки никакви горски няма да се возят..Как не ги е срам!!

вальо топлото е осъден , че е ощетил ,, топлофикация ,, с ненужни разходи _ огромни количества захарни изделия , скъпи сирена , алкохол и МОДЕРЕН ДЖИП въпреки че имал служебни автомобили , и общо щетата е за 325 хиляди лева. Цаца защо действаш с двойни стандарти. Тая за колко трябва да лежи.

колко бързо се свалят такива новини от заглавната страница. Защо ?!!! Това е позор и хората трябва да разберат какви наглеци се подиграват всеки ден с техните данъци

Зачитайки статията в началото си помислих че сигурно става въпрос за някакви специализирани автомобили за нуждите на тези предприятия. А то...Бива наглост но това минава всякакви морални граници. И тези хора имат наглост да дават такива абсурдни обяснения?! Докога бе, докога ще се подигравате с този беден народ и държава. Не беше ли по редно да се увеличат заплати или да се купят нови машини за работа. Такава наглост няма никъде другаде в Европа и хората биха излезли масово на протест срещу такава наглост

Мръсни крадци!!!Дано да се задавите!!

Оставка на цялата герберско - деформаторска шайка бандити.

То хубаво за приходите ,ама колко са разходите

Имам наблюдения в район където се провежда такъв лов Чужденците плащат хиляди евра , но искат добри условия . И обърнете внимание ,те вземат само ТРОФЕЯ . Останалото си остава за нас. НЯКАКВИ ГЛУПАЦИ ПРЕДЛАГАТ С НИВА. Тези ловци от Австрия Германия ,Италия харчят по 50 /100 хиляди евра за един лов. Но на глупака и да му го обясняваш той няма ПИПИ да го разбере.

" останалото остава за нас"- кои сте вие бе серсем!

Те са се отрепали чуденците да идват И да харчат "хиляди" евра на лов в Бг...

ГАЗ-69 с V8 от Америка link

Живот,като на кино!

така е верче ,ама билетчето го плащаме ние!!!!

така е верче ,ама билетчето го плащаме ние!!!!

Закри КТИ нямаше 500000 лв за годишните им заплати а за джипове има гадове ........

такива управници, разхищаващи народни пари ги съдят по бързата процедура и вече са в небитието. Китайската история е пълна с подобни примери, кликата на четирмата, отровителите на деца с меламин с цел забогатяване и ред други мафиоти. Китай уверено върви към лидерското място в света, а ние към помиината яма.

Вулгария...Какво повече да кажем! Дай на вулгарин власт и открий прасето в него...

Рибата се вмирисва от към главата...Щом Бат Гойко Митич кара Тундра, защо средно статистическият селяк на държавна служба да не си купи S класа(Рейзи), 7 серия(Москов),607(Цонко Каварненски)...с парите от данъците ми? Карайте шкоди и дачии, хрантутници, и тогсва може и да изкарате до урните нормалните 33% негласуващи българи.

За тези пари могат да се купят 40, или поне за 6- те ловни стопанства това ли е държавническото поведение.... Народът им е дал канцеларии за работа, а не жипове да си вдигат краката

Леле колко протеин глътна Десито, а акъла и още на 16г. минотка. Джип абе ще те..и джипа .Ходи при талибаните бе там и с кожен салон и без ще те скъсат от любов. Не ние ти си дивеч-минотке. Това ни е проблема на нас как да те пратиме в ИД

Бойко, защо няма пари за българчетата? Трябва ли държавата да купува свърхскъпи коли за легалните бракониери? Местан не може сам да си осигури транспорт и затова трябва да ограби 100 български майки?

За ДОБРИТЕ практики в ЗОП, и бруталното дерибействане на министрите върху гърба на народа

Тази пача да ходи при сьомгата-Федосиева

нагли.

Нямало пари -- ГЬОНСУРАТИ.

плюс сървър могат са купят место един жип. с колко кубика неоткраднати дръва можи да ка купи жип. тез от крадси не ги е страх, види са. можи и да са ги назнаили на минимална плата.

Поредното недоразумение в МЗГ.Явно трябва внос на експертиза от север.

деер

Бащиния...

ууууууууууууууу

Кога ще обявят обществена поръчка за костюми от "Армани"за горските? Зер,ще отиват на джиповете!

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА ,УНИКАЛНИ МИНИСТРИ....

Колите били за луксозен ловен туризъм. Ловния туризъм бил генерирал приходи от 5 милиона лева миналата година (толкова са годишните приходи на средно голямо частно ловно стопанство в Андалусия, аз ако съм министер на републиката, шмаи срам да са изтъпаня пред журналята с такива смешни числа, чесна пионерска) и колите били за там, затова нямало да се спират процедурите. Много ми е любопитно като как ще стане така, щото да се сбъдне обещанието на министерката при 5 милиона приходи и разходи само за тия няколко луксозни коли от порядъка на 700-800 хиляди още в края на тази година да се отчетат публично по-добри резултати! В същото време горските не могат да се справят със всевъзможните бракониери и незаконни дървосекачи. Щото закона не им позволява това и онова, щото нямат материални средства или просто щото и те са в играта. Но това не е важно, важното е шефа да се вози на луксозно возило, купено с народни пари, нищо че е убитак, който в частния сектор в нормална държава и за семкаджия няма да става.

Ако допуснеш подобни глупости ние НАРОДЪТ ще ви линчуваме всичките заедно с началника ви!!!!

Ти не чу ли - "НЯМА да спираме поръчката"... Ама така е, като чакаме някой да излезе преди нас, че дори и тогава си дремем вкъщи!

мръсните комуняги-вече 70 години

Ооооооооооооооо, репресираният доктор, генерал-лейтенант Бойко с партийния билет, Цецито- Цачева, Лилито Павлова, Цецо физкултурника, всички те нямат нищо общо с презрените комунисти!

Значи един такъв джип струва около 667 пенсии....

Как "луксозния" ловен туризьм променя живота на най-бедните и пенсионерите???

Как да не се радва човек на такова широко скроено правителство? Днес банкянският лай.омет урежда народа с 65 млн. дълг, а калинката в министерството на горите купува джипове със седалки, дето топлят маясълите на отбрани задн.ци.

Защо Бойко назначава жени за министри? Защото знае, че са прости и алчни и обичат да пазаруват, а тази комбинация няма да го подведе и докато има народна пара за харчене, те ще са му верни до фанатизъм.

Ояли се и самозабравили се държавни катили! А имат и добър учител - бронираните джипове возещи тумбака Боци Тиквата са поне два пъти по-скъпи от тези за горските боклуци!

За какво е кожения салон-по-лесно да се чисти от течноститите на мастията докъто седалката с вибратор е масажира...ЕЕЕЕ . Ще лови дивеч ама в парламента тая минетка. И аре не ме трийте защото адашката и лъсна по пуси на първа страница