Биха дядо, носел тениска с лика на Борисов

79-годишен дядо се оплака, че е бил пребит жестоко пред заведение в Смирненски, защото носел тениска с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Биха дядо, носел тениска с лика на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с боя идва акъла от еурогейзъм и навеждане сме на тоя хал прекалено много лакей и есменни и еспички

Типична фейк новина.

Бойните групи на Крум Зарков в действие! Пак с бой и кръв ще вземат властта. С избори не им се получава.

Не мога повече в тая долна простотия. Дядо ти защитава с гърдите лика на вожда (те нямат нито идеология, а идеята им във властта я знаем всички - да грабят и да си имат собствен главен прокурор), а неразумни квартални пияници, подкопават народното единство и култа към личността на вожда. Абсолютно интелектуално и идейно импотентни люде са тия от ГЕРБ.

"Здравко и Мариана Кавалджиева разказаха пред "Марица", че той живее наблизо, минавал често и дразнел клиентите" Старецът бил бандит и налитал на невинните квартални алкохолици. Бил страшилище и кварталните алкохолици треперели от страх като го видели да се задава клатушкайки се бастуна си по улиците!

Ясно е, че "старецът" е изфирясал кукумицин с конфликтни наклонности! Та кой нормален човек ще тръгне по улиците с фланелка на която е изтипосан агент Буда?

Е, сега Борисов да си сложи тениска с лика на дядото, да видим сме е ли някой да го бие.

Мина време от този инцидент, а все още ГЕРБ не са внесли в НС законопроект, с който да се инкриминира оскверняването лика на Вожда на българският народ Бойко Борисов!

Явно БКП/БСП трябва да се инкриминира, понеже комунистите явно са лумпени и не се свенят да посягат дори и на старци

със свещ. И си го е намерил. Наместили са му чарковете и сега може месец-два да седи мирен и да не дразни хората.

а вие няма да бъдете дядовци и да ви бият, защото ще умрете млади, може би. много добре.

Абе дираджии шашави, как пък точно я съчинихте тая нескопосана "новина"! Че и с червени дрехи "побойника"! То бива гъзолизтво ама вашето....задминава и сутрешния блок на нова тв!

червените дрехи показват, че биячът е путиняр.

По сигурно е, че показват психопатията и изкривеното мислене на драскащите тук соросодомити!

very good news !Всеки да си отваря очите какви тениски носи:)

с лика на бай Яшар. Никой бг олигофрен няма да посегне на родителя на днешните управници..

се радват на болката и страданието на един възрастен човек... ето това са малограмотните неандерталци гласували за БКП-БСП-Евророма-Вола-вБатака....

пенсионера сам се е налагал със стола ли, бе, муфлон?

Курнелия им е платила бирите на биячите . Курнелийо ма , губиш вече и по точки и пенсионерите !

Повтарям МАЛКО СА ГО БИЛИ. Тия ни излъгаха жестоко и такова галфони ги избилат поради незнайни симпатии. Кухи тикви!

малко тебе са те били, но може да си наваксаш!

Дрисльо безработен. Ела на моите години и ти пожелавам да гладуваш всети месец 15 дни здравословно,а ония мазни курбани да се дърлят за пред хора и превеждат окраденото в офшорни зони.

Бой по кухата тиква. Една моя позната се появи с фанелка на внука си с надпис "Fuck me". Голям смях падна. А тоя си купил боя.

Ей такива ходят да гласуват...

Те само такива да са,още колко овце има,не само възрастни!Че и млади платени,а отделно, че самия избор е крайно ограничен!

Сигурно дядото е бил от силовите групировки!

Така се раждат мъчениците....

типичен израз описал го А. константинов във своите мемоари

ИСКАТ СИ ДР. Т. ЖИВКОВ ИЛИ ПОНЕ КОСТОВ ОТ "ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ НА "ДЯСНОТО" ПРОНСТРАНСТВО

кои са тези десни формирования в бг., че да тръгна да ги търся?????

Питай Пеевски.

данни за фрактури на Л1 и Л4 прешленни тела (на фона на други дегенеративни промени и вероятно с давност?).Та внимателно ли прочетохте медицинската експертиза,която завършва с думите "ДЕГЕРАТИВНИ ПРОМЕНИ ВЕРОЯТНО С ДАВНОСТ" .Тоест дядото си е имал здравните проблеми но решил да изкара някой и друг левец може би като претендира че е бит, казано накратко - ЛЪЖЕЦ точно като и политическия си ментор.А проблемите на Борисов са сериозни след като и на картинка му посягат на бой.Представяте ли си какво би се случило ако се появи на живо и без охрана а?

Не си анализирай правилно,а и не си ренгенолог!Счупените прешлени са факт,не пише че са зараснали,но и има и други дегениративни промени на база на възрастови изменения!Дядото се почувстал зле и са направили нова снимка,защото първата явно не е обхвала всичко!Няма как да лъже,защото след като човека- простак го е ударил със стол никой от заведението не се притекъл на помощ,а случаен минувач е извикал линейка!Явно от заведението се страхуват от бияча и също лъжат!Това е възрастен човек с крехка костна система,а такива удари са пагубни! Счупени прешлени се възстановяват бавно и скъпо!Оня умния да му плати лечението,но отношението към възрастните е под всякаква критика!

Добре, че не е сложил фанелка с лика на Корнелия Нинова, защо тогава освен бит, щеше да е и содомисван!!!

Малко са го били тоя изкуфял склеротик! То тия само от бой разбират. Пропагандата им промива много бързо мозъците та ходят да гласуват за мутро- милиционера, като си мислят, че бил антикомунист!

Спасих човека!Не носеше моя лик.

Ами бори срещу пропагандата,а не срещу стари хора,бе смотаняк?

Кой се бори срещу стари хора бе, жмульо снизан? Как ти идват на ум такива работи? Това е една констатация за която човекът е абсолютно прав! А ти си болен мозък!

Не е трябвало да го бият човека ,а ДА ГО ПРЕБИЯТ.

Ето това примитивизма!Сила срещу физически по слабия,а не ум срещу първоизточника на проблема!

Малиииииииииии! Докъде я докара бокича- даже на тениска да го видят и тичат да го пердашат!

Този човек не е трябвало да го бият, а да му намерят куче-водач.

Това се полага на всеки кукумицин носещ лика на тиквуний!

комунистите се дразнят от всичко, ама най-много от Бате Бойко, затова хората гласуват за него

...А мутрата МУТРАГЕНЬО републиканец ли е ???

То очевидно и ти си с промит мозък и за бой питаш! Абре жмульо задръстен на агент Буда още му стърчи от джоба партийната книжка от БКП!

важнот че не са го е*али , заради такива като него преизбираме глупаците

"Чавдарчето учтиво поздравява- то възрастните хора уважава. Чавдарчето труда обича-на помощ първо се притича. Чавдарчето родината свободна- обича като своя майка родна!" И така,липсват първите седем години на някои хора поне с отношението си към възрастните! Дори и да не става въпрос за " чавдарчета" а само за деца,пак трябва да се набляга на възпитанието!

Аз съм против насилието. Това е поредния случай в който виновния си пие кафето, а друг отнася сопите по гърба.

ЧЕ ПО ДУМИТЕ НА ДЯДОТО БИЯЧЪТ БИЛ В ЧЕРВЕНИ ДРЕХИ.Направо изби рибата!

... & черно домино на лицето... зоро по стендал... цветовете на страстта...

В по-предната статия си оплюхте брадите да защитавате престъпника от Лясковец - горкият човечец, дето крещял хвърлял камъни по децата от близкото училище и им вадел пушки. Разбира се там са виновни полицаите, които отиват да приберат оръжието като при психар-престъпник. Акцията е рискова за живота им. Друга тема е как е организирана. Сега в тази статия пък сте възмутени от полицая. Е, ако сте полицаи каква мотивация ще имате да служите за безопасността на хората? Според мен, примат, посегнал на възрастен човек е за разс..... Но разочарованите полицаи вече само съветват пострадалите, щото няма дори един гражданин да се намеси в полза на правото или справедливото. Просто пият бира, кафе..... И плюем наляво и надясно..

А какво казват по въпроса полиция и прокуратура? Или те не са запознати със случката от дядото? Иначе аз нямам съмнение, че в. марица или кой да е друг, може да напише как на същия тоя дядо му изтръпнали петите, пуфкавото лиле (или пък нинчето) като му седнало отгоре. 3 секунди "слава" - голям праз.

Бияча ще да е страдал от "биполярно" разтройство,голямо разтройство ще да е ,щом е ударил със стол стар човек заради една фланелка с образа на Баце!Повече да не подаряват такива ,че някои кукурдясват на партийна основа!И това е отражение на безкрайните партийни плюнки,въобразили си,че хората реагират на сеира и популизма,а не на работата!Въпреки,че в последните кампании ГЕРБ бяха много по умерени от Нинова,но да са наясно всички,че партийната простащина не е възпитателна!А бияча да плаща на стария човек обезщетение,нищо не го оправдава!

не четат статиите, стигат максимум до заглавието...

1. Нямаме никакво уважение към по-възрастните. Вижте японците как се отнасят към тях. 2. Всеки "дебат" завършва с бой, защото поне един от участниците има силни комплекси, изкривени разбирания и няма никакви умения да размишлява реалистично. Главите на повечето българи са пълни със смешни клишета, слушкани редовно по телевизия и радио. 3. На полицията обикновено не може да се разчита! По-вероятно е да видиш полицай, който извърта глава от нарушението пред лицето му, отколкото такъв, който иска да си свърши работата. 4. Всички са големи мъже в необявени състезания. Например по улиците карат колите си като състезатели. Пред чашката винаги могат всичко. А реално няма българин, участник във Формула 1. Няма нещо, което да е направено както е редно от началото до края.

не е имало побой...

Статията ти я прочети!Дядото има счупени прешлени,не си ги е счупил сам,викали са и линейка.

Така е, като няма алтернатива. Да пуснат тениски с Цецка, Цецко, Л.П.,може и на пончо.

е ... вече няма да я облича ...

Човека е на 79 години. Пенсията която взима вероятно е около 300-400 лв. С тези пари трудно си осигурява храната и отоплението, а някакъв дебил го пребил, защото носи от безплатните дрехи дадени му преди изборите. А всички го плюят. Защо? Защото е беден ли?

abasador

+ + + Лек ден.

толерантност по български

Това е намерил,това е облякъл!

боце хващай бухалката и отивай да "Oпраскаш" този любо, дето пребил дядото!!;))

ПРОМОЦИЯ НА СУДЖУК :)))

Деде, малко ти е било!

Ако имаше надпис ТЪПАНАР нямаше да го бият.

Ако беше облякъл Курнелата, кво ли щеше да стане с горкият човек?