Диян Стаматов: Критериите за безплатна почивка ще създадат елементи на дискриминация

Искат осигуряване на-високо заплащане на учителите за извънредния труд и заради спецификата

Обратно в новината

Коментари - Диян Стаматов: Критериите за безплатна почивка ще създадат елементи на дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое му е безплатното? Вземат от нашите данъци, и без да ни питат ги дават на кръчмарите по морето.

НА КОЙ МАЛОУМЕН КОМУНИСТ МУ РОДИ МОЗЪКА ТАЗИ ИДЕЯ. КЪДЕ ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ТЕЗИ ДЕЦА КАТО НЯМА ЛАГЕРИ С ТАКЪВ КАПАЦИТЕТ, АКО ГИ НАСТАНЯТ В ХОТЕЛИ МАСОВО ЩЕ ИМА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ ОТ СТРАНА НА КЛИЕНТИ КОИТО ИСКАТ СПОКОЙСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОЧИВКАТА СИ.

То добре че до сега ''нямаше'' дикриминация да се дават по 50 лева 'помощи'' и на тия дето вземат 1500 лева пенсия равнявайки ги с тези по 300 лева макар че и при техните триста има голяма дискриминация в равнение с тия дето са работили 10-15 години повече ама ги изравниха..

Няма лошо да се подпомогне туристическия бранш, но изискванията на МОН за фирмите - туроператори пак ще отблагодетелстват някои от тях, критериите за подбор на децата не са ясни. Добре нека да са социално слаби, но да се гледа успеха им, да се коментира заплащането на педагозите е неприлично. А никой не е помислил да има медицинско лице с групите или да се сложи в една торба най различни хапчета и учителя става и медик? Изобщо поредното недомислие, а на 11.07. има пак избори може и този кьорфишек да отпадне.

Това икономика ли го наричаш бе, идиот...вместо да увеличат заплати , пенсии и да откриват работни места за всички специалности по университетите ( или да закрият тия специалности бълващи безработни), за да се увеличи оборота и покупателната способност на всички граждани , ти и тия кретени смятат че 15 000 000 лв за 30 000 души ще задвижи икономиката и туризма ...

Най-удачния начин децата да се сблъскат с корупцията още в ученическите години. Мисля, че опитите да се спаси туризма трябва да гледат в друга посока.

Новият почин на старите комунисти - да пратим циганите на море и да дадем едни пари на нашите хора. Кой нормален родител ще си прати детето в нашите мутренски курорти с наркотици и проститутки? и с деца не само от калса, ами ор цялото училище - малки и големи? Все едно ще раздавате пари на вашите хора, не замесвайте децата поне.

И децата ли впрегнахте, като защитен вал? Ясно е, че последното за което ви е пукало, са били хората.

Скоро ще се появи и другия гербоид, този дето се беше снимал с голямата паца в социалните мрежи директорът на 51 училище Александров.

15 милиона лева за 10 дена почивка на неясно по кво избрани лумпени....в същото време орязани болнични, орязани телкове и хора с инвалидности без лични асистенти, над половин милиард н безработни....те пълня гушите на собствените си ЧАСТНИ хотели...Вие това туризъм ли наричате!?това е източване на хазната...

МИЛИОН

Този герберски кретен Диян Стаматов няма ли най-накрая да бъде уволнен. Беше взимал адресите на учениците и изпращал писма на родителите им с призив да гласуват за ГЕРБ.

Има родители с много големи възможности, които водят децата си на почивки по света, ... нека от тази почивка се възползват деца на родители с много ниски доходи, които до сега не са имали възможност да ги водят на почивки.

Само цигани да почиват.

А от къде е снимката към статията?

Отпор и от едно от двете най-герберски училища, 119 СУ. Очаква се включване и от 51 СУ, другото герберско даскало. Щом папкаш, ще трябва и да защитаваш. А в училище политиката била забранена...

То училището не е виновно! Стаматов е за махане, само неговото оцеляване си гледа, училището се руши. Усвои едни пари за11 подмяна на старата ограда, а новата вече е опасна, ръждясала и е въпрос на време някое дете да се облегне и тя да падне върху него. Запомнете, днес е 02.06.2021 г. Децата се разхождат под снега и дъжда от една сграда до друга, защото нямало място за всички ученици. А защо сте приели толкова много? Само рекламата му голяма, образованието в това училище не струва.

Взе да ми писва от тъй наречените чиновници.... Всичко за сметка на прецакания дребен бизнес. Сериозно се замислям дали да не мина в сивия сектор......

Дойдоха комунистите и се започва с разделението на хората - за едни има за други не, а плащането идва от тези дето никога няма да се доберат до някаква такава почивка. Простотияте е повсеместна, защо не помогнаха на родителите които са на работа и няма кой да им гледа децата, защо не помогнаха на тези които плащат данъци?

И ние бяхме много натоварени през цялото време на пандемията не само учителите. Стига сте ги кокали тези мързели. Спирам да плащам осигуровки . И мойте хора заслужават държавна помощ . На тези които най много мързелуват ,_ най мно се дава.

Учителите в държавните училища се смачкаха от пиене с това онлайн обучение. Наистина имат нужда от почивка и рехабилитация за възстановяване на черния дроб.