22-годишен дистрибутор зверски убит заради оборота?

22-годишен дистрибутор от Бургас е убит, намушкан 4 пъти в гърдите. Най-вероятната причина е парите от оборота, които е имал в себе си.

Обратно в новината

Коментари - 22-годишен дистрибутор зверски убит заради оборота? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости.СМЪРТ ЗА СМЪРТ

Съболезнования на семейството и близките на младежа ! ---- А. Убиецът - на Публичен Съд ! (и да Разкрие Цялата Воня по Този 'бизнес' на 'наште') Б. Компанията, към която е работил младежа - на Публичен Съд ! (че не е осигурила Адекватна защита) В. Плащанията към/през дистрибутори - чрез терминали, онлайн или чрез Съответни Надеждни Доказани компании за Пренос/Доставка на плащания-в-брой.

Вероятно ще ме изтрият, че нарушавам еврогейските и еврейско-американските ценности, гордо прокламирани от "Отворковско общество", Хелзингското котило и всичките подобни НПО-та, агресивни и разрушаващи нациите /без тази скитащата, която ги ръководи/ и света. Но ще кажа за пореден път по поредния трагичен случай - близките да идентифицират на 100% убиеца /най-вероятно заловения изрод/, да му прочетат единствено възможната присъда и да я изпълнят - два куршума калибър 9/19, вторият контролен, за сигурност! Пък НПО-тата с техните "ценности" и т. н. българско "правосъдие" - сещате се къде да отидат!

В България, брато, друго правосъдие, освен самосъд, няма!

"Еврогейските", "Хелзингското котило", "Отворковското общество", за НПО-та е ясно, отдела за черна пропаганда на КГБ действа. Но просташките изрази и душевноболния патос на изказването не се нуждаят от коментар.

Много си смел, когато си анонимен, ама на улицата гащите напълваш като мине джипа с мутрите покрай тебе и те наплиска с кал до ушите...

Като дават условни присъди за убийства или 7,8 ефективни но след 3-та 4-та го пускат на свобода заради "добро поведение" така ще е......... За умишлено убийство ВИНАГИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, хайде да не казвам смъртна присъда, затова поне доживотен затвор! Иначе оправия няма да има. Въведат ли доживотния затвор за убийство, убийствата ще спаднат с над 80%...

бог да го прости .мамави мрасна бандицка бе нямали някои да ви избие всички крадци обирджии и тн и без това сте рак за обществото никои няма да сажелява за вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши на кирилица! Ако нямаш - не се завирай във форума. А иначе си прав, по принцип,

За съжаление младото поколение не се възпитава в християнските ценности както в семействата, така и в училищата. Бих дал пример от Испания, където християнството е, което е приобщило и интегрирало испанските цигани в обществото. Но за това църквата трябва да работи сред хората, а не да чиновничества.

За такива изверги - доживотен. Дано му пръснат задника в затвора.

за момчето което е ходило на работа и си е изкарвал парите с честен труд.Но не е ли време нашите политици да престанат да се дууупят на ЕС и да спазваме техните изисквания от рода на без доживотен затвор без смъртно наказание прави краставици щастливи кокошки ит.н. безумия.В Б-я която още няма европейско възпитание трябва да има смъртно наказание!

хайде сега европа виновна баах мааму винаги някой ви е виновен на крива ракета космоса и пречи

не бе - тя баба измисля законите и спазва нарежданията на ЕС човекоядците.

каква стана тя...? Всички са рожба на "демокрацията"!

Трябва да се върне смъртното наказание!!! Ама с тия европейски гей ценности....

"Работата по случая продължава" означава: разтакаване на преписки, ослушване за рушвети, протакане по инстанций и в зависимост от платежоспособността на убиеца след 10 г. може да бъде изданена и някаква присъда.

В българския език няма дума в множествено число, завършваща на "й". С най-добри чуства.

Много честа проява на неграмотност!

Чух че холандските съдии били заплашени от съкращения, а в затворте им имало повече надзиратели отколкото жтели. Та се зачудих, дали не е добра идея, да им дадем правосъдната си система за една петилетка. Всичко в тази държава ще си дойде овреме по местата.

КАКВО ИМА ЗА ЧУДЕНЕ-КАКВОТО ПОЧУКАЛО-ТОВА ОТГОВОРИЛО НА ТОЗИ НАРКО ДИЛЪР,СЪЩО ЧОВИС ВО МИТЬО ОЧИТЕ........И КАКВО КТАВА СЕГА В НЕСЕБЪР,ПОМОРИЕ,БУРГАС И СЪНИ БИЙЧ.....????ПОЛОВИНАТА ОТ НЕСЕБЪРЛИИ СА НА РАБОТА ПРИ МИТЬО,ТО НЕ БЕ НДСВ,НЕ БЕ БОКО ИЦВЪКО ОТ ГЕРБ-А СЕГА ЧАДЪРА Е ОТ БСП/ДПС...МЛАДИ И МЪРЗЕЛИВИ МЛАДЕЖИ РАЗНАСЯТ ДОЗИТЕ ДРОГО ПО ХОТЕЛИТЕ,МНОГО СА ЗАЕТИ В ПРОИЗВОДТВОТО НА СИНТЕТИЧНА ДРОГА -ЗА ТУРЦИЯ,ХЕРОИН ОТ ТУРЦИЯ,КОКА ОТЮЖНА АМЕРИКА И Т.Н...... КОГА ЩЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА НЕЧОВЕШКО ТРУПАНЕ НА ОГРОМНИ БЪРЗИ ПЕЧАЛБИ-ЗА СМЕТКА НА ХИЛЯДИТЕ МЛАДЕЖКИ ГРОБОВЕ ОСЕЯЛИ НАШАТА ПРОПАДНАЛА СТРАНА.......

Къде е почукало работещото като доставчик или както се казва дистрибутор на сладки изделия момче, та го уби дилър- наркоман?

Напрово иди се гръмни бе говедо. Поне да бе прочел статията. "Той е работил като дистрибутор на хранителни и захарни продукти във фирма за разнос и е шофирал "Форд Транзит" с великотърновска регистрация."

Господа "джурналистите" объркват понятията! Търговски агент НЕ Е =ДИСТРИБУТОР. Също така ,както и пласьор ,както и шофьор -доставчик. Жалко за момчето, но докато власт имащите толерират НЕ ПЕЧЕЛЕЩИТЕ ХЛЯБА СИ С ТРУД така ще бъде! :-(

Защо е на свобода този боклук? За рецидивистите - изселване, хем няма да затормозяват държавта с ново зло, хем няма да ги издържаме..

Къде да ги изселим викаш? В Австралия сигурно.

Ако този го съдят пет години и защитават най-добрите адвокати, заради "спорта" следващият е зад вас...Ако мислим за всеки безработен, като за нещастно същество и за всеки с бизнес дори семеен, като престъпник ще ни крадт, бият и колят изродите!

Марковски баща и син са винаги там,където има тежко престъпление.

бсп станишев не е нужно да коментираш дори, боклуци, некадърници, България е обречена от тази гнила паплач.

Много жалко за момчето!Толкова млад и така жестоко отнет живот. Какво ли чакаше изродът,извършил убийството в братските САЩ?Според щата,както вече е бил"осъждан",или смърт,или доживотна,при строг режим и без право на замяна.Т.е.,завинаги аут от социума.Спешни и радикални промени се налагат в БГ,на фона на непрекъснато растящата престъпност.

напълно съм съгласна с по-долу пишещите.Баща ми разказваше виц: един циганин просил и когато му казвал:"Защо не работиш", той отговарял - "Твоята е лесна - ори, мели, яж.А аз трябва да про-о-ося, да го нос-о-ося и чак тогава да го ям". Та и нашата такава.Вчера гледах по телевизията една чилийка у нас - млада и хубава жена.Отглежда в двора си почти всичко, има козичка - прави сирене, козунаци, занимава се с гъбярство и билки.А ние само се оплакваме.

От мързел и от нищопрпавене , от скука, от подражание, от любопитство стават наркоманите.Свестните и работливите /не обобщавам/ но повечето си заминаха.А тези от селата, които искат да получават за нищо пари се настаниха по градовете.Моите баба и дядо живеят на село - отглеждат от сутрин до вечер кози, две прасета и десетки кокошки.Градината им е под9редена като ботаническа.Не могат да не работят и не се оплакват.

Обаче гледай какви ставаме, ако някой ни нарече "Матр'ял" :)

само не пишеш по какво си магистър.Всички взеха да се правят на вишисти и магистри.И не се казва "избедня", а "обедня" магистърчо. Средно статистически съвсем не сме най-престъпна нация.Средно статистически означава - на глава от населението.А този наркоман,който продава дрога на запад се намира в затвора, особено когато е хванат.

Тенденцията за връщане към Станишевата НОРМАЛНОСТ в държавата ни е по-скоро ужасяваща. Или по-скоро така ми се струва!!! Кое от двете е вярното?

Слушай ни какво ти говорим, а не гледай какво правим. Никой няма да ти даде това, което БСП ти обещава.

Сега директно на въжето и да се изложи на показ!!!!

Хайде пак да поговорим за "нехуманното отношение" към осъдените на доживотен затвор!!Щото смъртната я премахнахте!Ама любимите ви хамериканци в някои щати още не са!И никой не ги натиска да я махат!

kokok

Чувството за безнаказаност в последните години, води до такова малоумие - да затриеш човешки живот за нищо...

Да убият човек за 5000 лева, горкото момче, горките родители!Стана много страшно да се живее тук...

Човек, 5000 лв. са пенсията на 1 средноистатистически пенсионер за 2 години. А ако си безработен и никога не си работил колко са 5000 лв? Измерено в човешки живот, който нищо не струва? Защото за мнозина е точно така, за съжаление.

Който иска да работи - работа има.Ето момчето е работело, зареждало е магазини.По строежите също има работа.Но много млади хора търсят работа само на бюро и с компютър.А на бюро производство няма.Аз още не съм чула пенсионер да е убил, за да открадне.По кофите ровят, но не крадат, защото възпитанието им е друго.

На какво? Чакаме ответ...

Най-много престъпления взеха да се случват в България от всички страни в Европа. И причината за това е че българският народ адски много избедня. Много беден народ, най-бедния в цяла Европа, истинско мизерно съществуване, голяма огромна бих казал безработица, и въобще е много страшно да живееш в България. Хората нямат пари за хляб....

Не само бедността е виновна. Децата ни нямат изградена ценностна система - няма кой да им я създаде. Родителите гледат само да ги нахранят и облекат и смятат, че в училище трябва да ги научат на това кое е добро и кое - зло. А училището вече няма (и трудно може да изпълнява без подкрепа от родителите) възпитателски функции. В резултат на това по-голямата част от децата ни имат за бог единствено парите и скъпите вещи; нямат никакви интереси, нито някакви ценности. Жал ми е за децата, които растат в семейства, въпитаващи ги да уважават другите - техните усилия и труд, човешкия живот и т.н., защото какво виждат те около себе си?!

Само притежанието на лично оръжие може да реши проблема с масовата престъпност. Нито полиция, нито съдът могат да я решат. Престъпността в Бг е в такива мащаби, че вече е само статистика. А проблема с ц.иганите е отдавна извън контрол. Трябва 2-3 год. да има поголовен отстрел на всякаква престъпна сган, и ще има резултат. После и най-смелите бандити ще имат едно на ум, че когато отиде да обира поредната бензиностанция или магазин, вместо оборота може да вземе малко олово. Е, ще има и невинни жертви, но това ще е цената на спокойствието. В момента единствения им страх че, че няма да има много пари в брой.

Сигурно си прав. А замисли ли се кой може да си позволи да си купи и да притежава оръжие? Ами ако в деня, в който разрешат притежанието на оръжие, на улицата се изправиш срещу някой психопат, а той се окаже по-бърз от теб в боравенето с оръжие?

Какво му пречи на психопата а и изобщо, на който реши да си намери и сега оръжие. Нали си наясно, че за 500-1000 лв. си намираш пистолет различни марки с амуниции.

За какво плащаме най-голяма част от дуржавния бюджет на МВР тогава? Да го затворим и да си се избием сами. Колко представители на съвременната младеж са пипали на живо огнестрелно оръжие?

при цветнов много престапници бяха озаптени и то групови престапници , *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко за още един брутално и безсмислено погубен млад човек. Живеем в извратено време. А държавата все повече ще стимулира битовата престъпност с въвеждането на по-меки закони срещу престъпниците, загрижена за правата им. В съзвучие с Европейските закони. Официално заради човешките права. А реално за стимулиране на хаоса в обществото.

А правата на обикновените хора къде са?И все млади хора загиват,все едно са останали млади хора в тази скапана държава.

при аналогична престъпност в бразилия през 60-те г, са се появили т.н. ескадрони на смъртта с 2 присъди невинен и смърт....престъпността намаляла с 80 %

Нищо не ти се разбира...

щото си прост

Момчето го убили,а вие партийни принадлежности обсъждате ??? В щатите,най демокретичната държава ( никога не е имало комунисти )в средно голям град стават повече престъпления за един ден от колкото в България за една година !!!

Hari

ГЛУПОСТИ, Ню Йорк постави рекорд 2013г. с година без тежки криминални престъпления.

През 2012 г. е имало 414 убийства, само 333 през 2013 г.ЯВНО имаме различни критерии. Да в сравнение с 2012 са по малко. А за Ню Йорк да не говорим ,живея тук ( в Ню Йорк ) от 14 години и работата ми е свързана с криминални субекти.Уверявам те че си в грешка.

Демокрация-дива и уродлива!!!Подскачате ли с маймунки крясъци"Кой не скача е червен",край ковчезите на децата си,а уроди седерастични...

На носталгичните идиоти ,само ще кажа ,че от1985-1990 има повече престапления от колкото през 1997-2001г.

да бе много ги разбираш особено престАпленията ахаха

Данке - явно играеш добре покер, и в момента блъфираш....Ама знаеш че е лъжа, и затова го ду....й

Данка,виж рожбо!Предполагам по правописната грешка,сигурно си роден в горепосочения период и няма как да знаеш,ами цитираш чужди и грешни мнения.ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА БЯХА МИНИМИЗИРАНИ ПРЕЗ СОЦА. Циганите работеха,силна беше милицията,хората не бяха изкукали и наркоманизирани и нямаха мотиви за престъпления.И съд и прокуратура имаше и адвокатите много-много не пееха като сега.Само имаше друга простотия-ергенски данък.71 набор съм-помня.Не се обиждай,повярвай на по-големите

минимзрана ти е била главата през оня период. ай нема да споменавам за частната разходка на МТЛБтата из циганската маала. продажници.

Малоумни герберчета, престъпноста не намалява с полицейщина,а с вдигане на стандарта.

Като е възпитан като идиот, колкото и да му вдигаш стандарта само, все такъв ще бъде. А циганите никога няма да се превъзпитат. На тях им е заложено в гена.

21 Век... България... Поредното комунистическо("социалистическо") правителство... Убииства... грабежи... Организирана и Битова Престъпност навсякъде и Денонощно! "БГ прехода" умело се "управлява" от "бившата" ДС/БКП(бсп)!

eймeнa

Aман от престъпност в нашата държава! 3атриха ни нацията безнаказано...

При Бай Тошо такива цигании нямаше !!!!! имаше банкети и народа живееше спокойно !!!

Умнико, нали хората на бая ти Тошо овчаря създадоха и поддържат "БГ демокрацията"! Имена - Петър Младенов, Луканов, Джуров, Станишев старши, а сега с Станишев младши...

циганите живееха в гета и не смееха да гъкнат. Всеки месец профилактично бяха съветвани как да се държат. Циганинът е страхлив, ако се приложат крути мерки ще се озаптят. Безнаказаността на същите ще ражда ЧУДОВИЩА. Това трябва да се разбере. Трябва да се разселват фамилии с голяма престъпност, да се въвежда задължение за поправителен труд и специален режим на наблюдение, с гривна за проследяване.

Цецо да се връща на власт! дай Боже на България такава "полицейщина"! тва сега какво е?- безобразие- това ли е по- добре? отиваш на работа и не знаеш жив ли ще се прибереш- това кога е било- кога???

При управлението на червено-башибозушката мафия престъпността властва!

престъпност винаги е имало бе тъпоъгълник ! :-)

И сега какво? Ще продължаваме да имаме хуманно отношение към убийците на тези деца и ще се грижим за комфорта в затворите ли ? Ще работим и ще ги храним, нищо че са почернили едно семейство и е прекъснат живота на един млад човек!А останалите живи млади бягат за да се спасят от всичко което става тук. Ще ни учат да определяме риска на всякакви глупости, а риска за живота на нашите деца кой ще определи?А какъв е смисъла на живота без децата ни ? Ако искат да затрият нацията ни - по- добре да се изнесем и ние- пък каквото стане. Така са напарвили много българи и са се заселили в други държави. Май такъв ще е изхода и за нас и то сега.

Гарантират ви живот без страх!

Стига си политизирал бе малоумно създание не става дума за политика бягай си в темите за Украйна и се изявявай на воля !

червено тролче, бягай да си смениш памперса!

Хора опомнете се,това и при животните го няма.Боже, поредния млад,човек отишъл си нелепо неизживял мечтите си.И смъртното наказание да се върне щом съда ги оправдава нищо не се променя.

Ако убиеца е бил под влияние на наркотик или е регистриран наркоман ( редовна практика ) , най-вероятно няма да има и ефективна присъда.....

не си позволявай друг път,си да играеш игрички.

Я влез в час по български и ела пак да се обясняваш !

ТОВА ЩЕ Е ПОРЕДНОТО ОБЯСНЕНИЕ.

за близките е много тежко сигурно

няма възпираша сила. Праща те в затвора. Съдът ще те осъди за убийство, с крадците е.

Pesh0

Кога ще го разстрелчте ?

Като се научат търговците да плащат по банка и да не носят кеш, всички ще си отдъхнат.

Няма как да стане ... всичкото български бизнесмен - предпочита да е в сивата или полу-сивата икономика ... пострадалите - Бог да ги прости!!!

Сега всички магазини и фирми-доставчици да поемат отговорността заедно с убиеца, тъй като те непредумишлено са предизвикали убийството.

Нали гледам в нашето магазинче - три пакета чипс, няколко чинийки сладки, 5 кутихки бири в плик, няколко шишета минерална вода взимат от дистрибуторите - и това да го плащат по банков път ли?Взимат от всичко по малко.От всеки дистрибутор по нещо.