Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп се сблъскаха настървено

В Лас Вегас, щата Невада, се състояха третите и последни предизборни дебати между кандидат-президентите на САЩ - Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп се сблъскаха настървено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръм просто доказа,че няма мозък ,годен за президент и съвсем се омота като нещастен путинофил!

Със сигурност е признак на липса на мозък да искаш да си вкараш мюсюлмани и прочие "бежанци" в страната и да обвиняваш несъгласните в "Ислямофобия".

Каква дълга про-Хилърска новина са изпраскали в Дир-а. Според статията едва ли не Тръмп вече бил изгубил щото така казвали социологическите агенции. За какво тогава се правят избори щом има социолози?! Трябва Тръмп да спечели, защото ми писна чак иззад океана да достигат гнилите американски политически технологии. Време е тази най-кръвожадна в историята си нация да се прибере вкъщи и да не занимава света с напъните и простотията си.

никой не казва че тръмп ще загуби защото така казват социолозите. но те познават доста често на президентски избори в сащ и съм сигурен че кампанията на тръмп им обръща много вниманиe.

Не симпатизирам на г-н Тръмп, но всичко, което е казал го намирам за правилно /поне така както е предадено в статията../. Що е това брак между еднополови хора..абортът е убийство, ако имигранти непрестанно минават границата с Мексико, нормално е да се сложи стена и т.н.

Много хора се питат, как Хилъри ще спази обещанието си да не увеличи дълга. Въпреки, че изглежда невъзможно... Има един начин.

Буш обеща да ?! Тази статия да не е писана за някои от по-предните президенстки избори?

" ... когато Тръмп отказа за даде уверение, че ще признае изборите, ако загуби от Клинтън" А майдан, де ...

Имаше едно време един филм- Пришълецът срещу Хищникът: който и да победи, ние губим. Много е подходящ като мото за тази кампания.

Филмовата ти култура е направо потресаваща.

Нещо и куца на америката. И двамата са слаби играчи. До сега и на трите дебата не видях големия мозък които ще води Америка в близките един или два мандата. Може и да са кукли на конци. Истинския играч може да е парата.

Поредната тенденциозна и зле написана статия, пълна с фактологични неточности и откровенно преекспониране на личността на баба Килъри. Пореден опит за НЛП...

Играта е ясна: ВСИЧКИ СРЕЩУ ТРЪМП. Кои са "всички"? Демократи, републиканци, латиноси, негри, медии, банки, военни, ФБР, ЦРУ, .... Само белите са за него!

Белите, но необразовани и татуирани обитатели на каравани. На вас в Атака те най-ви импонират.

Паисий

това че са необразовани прави ли ги без право на глас?! Вие не бяхте ли демократи, защитаващи ценностите - равни права на всички хора, без дикриминаци и т.н.?

За какъв "Буш" става дума ? Не знам кой е автор, но очевидно е невнимателен преписвач, който комбинира и преписва текстове "от тук от там" от стари публикации по незивестно какви въпроси и вероятно е гледал нещо за Буш, но пък да сбърка Тръмп с Буш ??? А и в самата публикация не става ясно кой е надделял ?

извадил е заготовката "Х.Клинтън срещу Джеб Буш" отреди 2 години.

Добре, двамата са си поплямпали. Дрънкали са небивалици. Разтягали са локуми. Обещавали са невъзможни неща. А на края всичко ще си продължи все така. Америка пак ще има бюджетен дефицит от поне половин трилион долара годишно. В Сирия ще продължат да умират хора. Путин ще си остане единственото световно зло. Американската и европейската икономика ще си останат в застой. Китайците ще продължат да си гледат тяхната работа. С две думи всичко ще си остане по старому.

как половин трилион долара годишно?!? Отдавна е над 1 трилион. Цитирам: 13.10.2013 - Бюджетният дефицит на САЩ превиши 1 трилион долара за четвърта поредна година.

sps_hrsf@abv.bg

баце, тва е НЕЪПДЕЙТНАТО ИНФО! Барака зе САЩ на 8 трилиона бюджетен дефицит. Неговата политика, на печатана не пари без обезпечение, докара дълга до 23 трилиона. На 18 трилиона ТАВАН се опитаха да му правет спънки по коледа....ОБАЧЕ! ИЗНУДВАНЕ, СТРАХ, ТВА-ОНВА И СЕНАТА ДИГНА ТАВАНА НА ДЪЛГЪ НА 23 ТРИЛИОНА. И ТЕЗИ ПАРИ НЕМА ДА СЕ УВЕЛИЧЪТ И С ЕДИН ЦЕНТ ПРИ КЛИНТЪН? таз не е луда, таз е марсианка ако говори сериозна затова

Не трябва ли за руския повече да плачкаш - 3 трилиона рубли дефицит тежат доста на слаба икономика ;)

Ето как се степенуват нещата в САЩ 1. Бял Президент 2. Мелез Президент 3. Жена Президент 4. Откачалка Президент 5. Негър Президент 6. Латино Президент 7. Еврейн Президент 8. Азиатец Президент На Г-н Тръмп можем да пожелаем успех за изборите през 2020. Тези няма да са негови.

Хитлер на времето се е борил в името на подобни теории, съжаляваш че не е успял, а? Всички руснаци днес щяха да карат немски коли по хубави пътища..

"Буш обеща да направи нови назначения в 9-членния съд, като промени състава му в консервативна насока."

Да, вярно е така написано!

е преписана някаква стара новина...

на тази незадоволена жена всички са и криви и виновни, това е най голямото зло което може да сполети американциште ако я изберат

Щом статуквото се обедини срещу някой, няма как да не се подкрепи, този някой!Хилари е по-опасна!Недоклатената не се ли уличи във връзки с Кремъл при офшоргейт, преди месеци???

Не става ясно кой е спечелил дебата.

От това става ясно, че го е спечелил Тръмп. Иначе заглавието щеше да е от сорта: "Килъри У Н И Щ О Ж И тръмп."

Всъщност имаше такова заглавие. Клинтън удари Тръмп с ядрено оръжие. Вестника е дъ Атлантик.

Тръмп е загубил и според онлайн проучване на link -ПРО ТРЪМП сайт.

клинтънката е ЛЪЖКИНЯ НОМЕР ЕДНО! КАК ТАКА НЕМА ДА УВЕЛИЧИ ДОРИ С ЦЕНТ ДЪРЖАВНИА ДЪЛГ НА САЩ?!?!?!? МИ той законно е 23 трилиона. Само лихвити кви центове цъкът........ След тва изречение си казах: УДРИ ТРЪМПЕ, ДАВАЙ БАЙ ХУЙ, ТИ СИ ПО-МАЛКО ЗЛОВРЕДНИА ЛЪЖЕЦ. ДАНО ТЕ ИЗБЕРЪТ!

откога лихвите са увеличение на дълга?

новата майка на нацията . ако имаш две крастави жаби, ще изядеш тази, която ти изглежда най малко гадна. това е избора. тръм поне не припада по стълбите.

Ако имаш две жаби, не може ли да си намажеш филийка нещо, мекичка, мезенце... по-човешко, така. Оти да ручаме жабетата!?

ми то по мекото, изглеждащо поне привидно вкусно го съсякоха още в началото. въпроса беше да се постави една крастава жаба до нашата, че да може нашата жаба да изглежда почти принцеса. ама не им се получи. е, да е честито на новата първа дама Бил.

Няма ли някой съсечен днес?

Имах чувство, че на моменти г-жа Клинтън ще се разплаче. Добър избор за америка. Интересно как ще ходи на посещения в арабските страни. С бурка?

"Буш обеща да направи нови назначения в 9-членния съд..." Кой Буш бре - стария или младия? И суфлираше ли на дебата или иска да става пак президент (който и от двамата да е)?

Цитат: "Той дори изрази мнение, че ако Асад бъде свален, това може да доведе до още по-тежки последици." Те това е почти 100% сигурно. Най-накрая някой американец можа да го признае. Те сигурно съжаляват, но са се хванали на хорото и ще се правят на прави.

Тръмп: ще ви кажа, когато му дойде времето. Ще ви държа в съспенс дотогава. Клинтън: този отговор е ужасяващ! И това истерично бабе ще става президент?

"ПИЧОВЕ И ПИЧКИ, САМО ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА !" Е КАК ГИ СЪЧЕТА ТЕЗИ ДВЕТЕ НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА БЕ УМНИКО? Я ПРОЧЕТИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ТЕОРЕТИЦИТЕ НА КОМУНИЗМА.

Мани го тоя пишлегар. Не се е явявал на Диамат и не е чел тезисите на конгресите на ВКП(б) и КПСС.

Опиум народа (нем. Opium des Volkes) образное определение религии, ставшее широко известным благодаря Карлу Марксу, использовавшему его в своей работе К критике гегелевской философии права.

И е прав. Виж какво правят религиите с мозъците на хората! Едната казва бъди толерантен, другата убий неверника. И толерантните са на изчезване. Говорим за религиите.

Не пожелавай ...... нито роба му, ни робинята му, (НА БЛИЖНИЯ СИ) ... ВСИЧКИ ОФИЦИАЛНИ РЕЛИГИИ НАБИВАТ НА РОБИТЕ ЧЕ СА ПРОСТИ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КАТО БОЦИ МУНТРАТА ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ:)) ...

ОРИГИНАЛНОТО УЧЕНИЕ НА ХРИСТОС Е СЧИТАНО ЗА ОТРОВНО , И ОТ ЦЪРКВАТА , И ОТ КОРАНА И ОТ РАВИНИТЕ .... .. ПОНЕЖЕ ОТРИЧА 10-ТА БОЖИЯ ЗАПОВЕД КОЯТО Е ДОБАВЕНА ОТ ЕВРЕИТЕ И НЕ Е НА ПЛОЧИТЕ КОИТО МОИСЕЙ ПОЛУЧАВА ОТ БОГ - ИЗХОД 20, 2-17 [20:17] Не пожелавай ...... нито роба му, ни робинята му, (НА БЛИЖНИЯ СИ) , КОЯТО ЗАПОВЕД ВСЪЩНОСТ ОБУСЛАВЯ РОБИ И ГОСПОДАРИ - КЛАСИ ... ИМАЯ Я В ТАЛМУДА , СТАРИ ЗАВЕТ - БИБЛИЯТА , И КОРАНА ...

Много интересно къде ги намери тия роби, като във всички реномирани преводи (вкл. оригиналния ТАЛМУД) е казано "слуга"?

Редакторите, къде видяхте Буш в тази схема?

Интересно как гжа Клинтън, ще въведе зона свободна от полети над Сирия, и в частност Алепо.

Като сваля всеки нарушител. Било то и москалски льотчик яхнал руждиво су или мигче.

Добре.

..."Буш обеща да направи нови назначения.. " Какъв Буш ви е в главата?

ПО СИЕНЕН АМЕРИКА : - 2016 СМЕ ПРИЕЛИ 12 500 СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ В АМЕРИКА - ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ , ДНК И Т.Н ПРЕДИ ПРИЕМ .... ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ В ГРОБИСТАНА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА СТЕ ПРИЕЛИ ПОВЕЧЕ БЕЖАНЦИ ОТКОЛКОТО НИЕ :))

Все повече искам да изберат Хилари. Все повече. Новият горбачов.

Мисля, че хората не ти схващат мисълта. Надяваш се като Горбачов и Хилъри да съсипе Америка?

Не се надява, а направо си го казва в прав текст. Обаче невръстните дечурлига дори не знаят кой е Мишката Горби и каква велика простотия сътвори.

96% ОТ РАБОТЕЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ В АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ СА НАПРАВИЛИ ЛИЧНИ ДАРЕНИЯ ЗА КАМПАНИЯТА НА КЛИНТЪНКАТА :)))

ПИЧОВЕ И ПИЧКИ, САМО ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА ! ... ДЕМОКРАЦИЯТА Е ИЗМИЦЛИЦА ЗЗА ДА СЕ РЪГАТ РОБИТЕ :)) .... ТОКУ ЩО ПРОЧЕТОХ НЕЩО ЗА ЯПОНСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" КОЕТО МЕ ВПЕЧАТЛИ :))) ... ШИНЗО Абе е най-младият премиер на Япония за цялата и история. Произхожда от известна в политическия свят фамилия. Дядо му по майчина линия Нобусуке Киши, е министър-председател, а баща му Шинтаро Абе е министър на външните работи на Япония.

ДЕМЕК , ЯПОНЧИК-А Е ПО-ЛОШ СЕМЕЙНО ДАЖЕ ОТ СЕРЕГЕЙЧИН И НИКИ МЛАДЕНоФФ НАЕДНО

Комунизмът е върло антихристиянство, тъй че все едно си написал християн дяволизма.

ИДЕЯТА ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ РОБИ И ГОСПОДАРИ , МЪЖЕ И ЖЕНИ ... КАКТО И ИДЕЯТА ЗА СКРОМНИЯ НО СМИСЛЕН ЖИВОТ И ДА ДОПРИНАСЯШ ЗА ОБЩЕСТВОТО НЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ МАРКС , ЕНГЕЛС И ЛЕНИН :)))

пачата Килъри е маша на ционисткия картел, койте е готов да разпали трета световна!

Не се притеснявай и двамата са.

ЩЕ ДОЙДАТ 20-ТЕ МИЛИОНА РАБОТНИ МЕСТА!!!НАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ ЗА ЕВРЕИТЕ ВОЙНАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ЖЪТВА!!!

Не се заблуждавайте. Ще изберат Хилъри. Тя иска още по-високи данъци за корпорациите, а те и сега бягат от данъците и отиват в източна Азия, Индия, Мексико и хората остават без работа. Нищо не е произведено в САЩ, даже и играчките на Епъл. Лошо, но краварите ще гласуват за тази политика.

краварите от тексас ще гласуват за тръмп, но останалите не са кравари и ще направят по-добър избор

Бабет и понятие си няма от икономика и ще ги затрие. Няма представа какво да прави с дълга. Ще затънат с нея. Тръмп има по-добър план, а за Тексас казват, че е оспорван щат. Краварите може и за баба да гласуват.

казиното съвсем фалира

Какъв разговор може да провеждат интилигентния и начетен Трайков-Президент и американския Митьо Пищова?

Доналд Тръм с времето стана политик. А подобен коментар показва некомпетентност и на оценка и на сравнение

Начетен е и радан, Трайков можеше да му е вице.

Абе щереф,трябва да до много кухо парче,за да допуснеш 2 грешки в дума от 5 букви. Пише се идиот,а не идЕоД.Деб-л такъв!

Тръмп беше блестящ истински политик и готов за Президент на Съединените Щати.

Нали? Путин си търси опонент да е е прост и идеод колкото него.ха.ха

Щурев пак е подпалил клавиатурата, хахаххахааа

дано изберат Тръмп защото психопатката ще залее света с кръв....преди да закопае америка