И зам.-министър на спорта с апартамент до Цветанов

Темата предизвика дискусия в парламента, коментираха Хасан Адемов, Волен Сидеров и Вежди Рашидов

Обратно в новината

Коментари - И зам.-министър на спорта с апартамент до Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От безкрайните коментари и изводи по въппросните апартаменти / включително и по Хоризонт / един единствен каза нещо умно : за последните 10 години Цветанов следва да е имал дневен доход от по 500 /петстотин/ лв. ?!?

Цветанов, кумицата му, Цецка цачева и вежди Рашидов - в блока. Менда Стоянова - в блока до тях. Всички са навързани като свински черва.

Да са ви честити апартаментите другари политкомисари.

АБЕ БАБО МЕНДО,ЗАСРАМИСЕ ПОНЕ ТИ ОТ ГОДИНИТЕ СИ И ОТ ФАКТА ЧЕ СИ БИВША ДАНЬЧНА И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ,ЧЕ ЧОВЕК СЕ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ.

Работете български роби! Работете и си плащайте редовно данъците, защото шайката ГЕРБ ще си купува още луксозни имоти. Трябват им много пари.

каква е истината според шефката на Артекс. Правят АПратемент с невероятна енергийна защита (наблизо има послание от П.дънов), освен това в апартамента е вграден 91 псал;м; . Апаратаментът обаче е НЕПРОДАВАЕМ –(интересно защо са строили такъв суперски апратамент, щом не са предвиждали да го продават). Минава Ушевия и казва "Ей че як апартамент. И енейргияна защита си има, и 91-я псалм е вграден. ИСкам да го купя"....И те му правят отстъпка- как се вгражда псалм в сграда? според синодално издание на Библията псалмът е 90 - явно са ползвали протестанска Ббиллия

Кумицата на Цветанов, Цецка Цачева, вежди Рашидов. Интересно е че проверката дойде от Радио Свободна ЕВропа. А ИНтерпол свалят обвиненията срещу жената и дъщерята на Цв.Василев. Т.е. на западните служби им писна от корупцията в Герб

Цвъко се оцвъка...

Че са крадци,крадци са .Големия проблем обаче е,че съсипаха и държавата.Дадоха ни на световния бандит за позиция срещу Русия.За нищо време от нас не остана нищо.Мръсотия,бедност,хаотична ''икономика''.Очевидно е,че времето не им стига-да работят или да крадат.

Добре че премиерът не е решил да стане съсед на Цветко. Сигурен съм, че за него цената щеше да бъде под 400 евра за квадратен метър. Въпрос на реклама, както заяви тази ситрин по телевизията едно недоразумение на природата, носещо фамилното име на говедо.

за премиера - безплатнно! Та той самият е жива реклама

Единия не чул, другия не разбрал,трети -това не било най-важно.Всички са като захаросани мечета.Чакат кацата с меда/власт/. Как да не ги обикнеш?

Супер , тя и мъжо и държат байкцентър шоповете , ходете още там . Да ги кръстят цвцвайкшоп хаха

След напускане на политиката вероятно ще организират колективна кръгова отбрана в този блок!

Кумицата сапуниса цицата.

Тъй де! Всиките в кюпа! Цялото БКП го искахте, халал да ви е! Яжте лайната им като ви е ограбила демокрацията! Днес цигани убиват старците,те са "неоткриваемите" телефонни измамници, бият лекраите, ограбват наред . А сега някой се обогатил на ниска цена- дето се казва избирайте ги поощрявайте ги, черпете ги бедните.

Как се изплащат 600000 бе кукувицо ние да живеем по 300 години неможе да ги изплатим

леле леле тия тотално са изгубили връзка с реалността.....

тези станаха БРУТАЛНО нахални. Сега щели да строят и стадиони..

Да двойни са.. Просто е купена пред нотариата в лева , а е платено в евро на стройтеля. Цяла България го прави, всички който копуват дори кола си спестяват данъци и нотариални такси по този начин...Това е!!!! Така ,че скъпи българи променете себе си и тогава ще се променят и политиците!!!!

Ами не си съвсем прав. Аз навремето се отказах да купя имот по този начин. И кво? Купи го друг. А именно от политиците зависи да вкарат в затвора няколко шефове на строителни фирми за укриване на данъци. Е, ясно е защо не го правят. Първо, половината са инвеститори, имат например хотелчета къде ли не, а другата половина са клиенти. За какво им е да режат клона, на който уютно седят? Една постановка на ДАНС с подставени лица и шефа на Артекс може да духне супата.

... а бе комунистически изроди, цялото ръководство на вашата партия мафия БСП/БКП е с фалшиви декларации за купени имоти по занижени цени..., в т. ч. и апартамента на лъжливата и крадлива Курнелия по 260 лбв. на кв. метър...!?!?!? Като откраднатите акции на Техноичпекс... А какво да кажем за 6-те апартамента на интригантката кандидат на червените мафиоти за ЕП другарката МИЛИ-Йончева както я наричат хората...?!?!?! Ами почти цялото настояще ръководство на червените мафиоти се е снабдило с апартаменти на цени около 300 лева или няма и 150 евро... - така е по фалшивите декларации, които са си и чисти данъчни измами...!?!?!? А апартаментите и на Цветнов и на Рашидав са на цени около 1 000 Евро, колкото е пазарната цена на тези имоти... Ами апартамента на "честния летец" Радев също за 300 лева на кв. м. - КАК СТАВАТ ТЕЗИ ФОКУСИ...?!?!?! Ясно е че червената лайнометна артилерия заработи предизборно и пръска червените лайна навсякъде - ПРЪСКА ПРЕДИ ДА ЗАГУБИ ОТ ГЕРБ ТОТАЛНО И ДВАТА ПРЕДСТОЯЩИ ИЗБОРА ЗА ЕП И ЗА КМЕТОВЕ...!!!!!!

Само 5 думи по български се пшат с Ис: История ,Истина, Искър, Искам, Истерия -

Мамка ви боклуци! Президента хубаво днеска ви напомни,какво ще ви се случи в най-скоро с имотите - изземване.

... а и той си купил за 300 лв. кв. метър апартамент лъжецът "пилот-президент" Радев...!!!!!! И нагъл като всеки комунист...

Народната власт е изкупила апартаментите от фирмата Артекс.Че има далавера се вижда и с невъоръжено око.Тези не се наядоха и взеха да грухтят като шопари от преяждане.Предлагам да се организира всенародна кампания да им се съберат пари и за обзавеждане по сто двеста лева за апартамент.Вериги за техника и мебели дал Господ.Дигурно ще си купят хладилници по 100 лева , холни маси и гарнитури пак за толкова.Тези ни взеха на мезе.При средна цена от 2000-2500 евра на квадрат в ж.к.Изток си мислят , че няма интернет и данни дори за цената на всяка улица за пазарната стойност на имотите.По въпроса с проверките то изхода от същите е ясен , като бял ден.Далавера няма всички са чисти като рилските езера.Примери дал Господ- Софиянски Огнян Донев,вожда спортист.Сигурно пак е взел пари назаем от тъщата.НАП ме тормози за 0.53 лв. лихва за забавено плащане на здравно осигуряване.Другото е ако са купили по данъчна оценка но при покупката се подават едни декларации , че се носи отговорност по чл. 313 НК за неверни данни.Това се прави с цел да се спестят държавните и общинските такси.Това си е живо пристъпление.Като въртят далаверите да ги правят по-елегантно , че станаха за смях с тъпите оправдания и обяснения.

Какво съвпаденийце...:)

Апартаментите в жк.Исток им падат цените от статийте които прочетох до сега.Като се наелят всички гробари там ще паднат на 50 евро квадрата.Кой иска съжителство с тия .Само като чуеш в квартал Исток се изселиха всички от Герб и ти се присква да не стъпваш там .Едно съ доволен че са близо до лампите на бул.Ленин

на български все още е Изток... Виж, на руски има дума "исток", ама тя означава друго...

!

Някой ден дали ще разберем КАК се източва "спортния тотализатор" ?

Абе май цялата шайка от ГЕРБ са си накупили евтини апартаменти.Ми то 10 години кражби все са отделили някой лев.

Бездомни клошари собственици на фирми за милиони, безработни кипърци притежатва зимините ни курорти, а политиците ни живеят в апартаменти за милиони или без да плащат наем или продадени им на половин цена и дори тая нямат пари да платят, ами бедните им тъщи пенсионери им ги купуват с пари спестени от закуски. Ко стаа, бе? Къде му е края? Къде са парите в тая държава?

Съгласен съм да си купи и за 1000000, но да си ги изкара, а този..., май на 99% от хората е адски противен, дето не е изкарал никакви пари от нормален бизнес досега, да ни се прави на такъв, какъвто не е...приматите не ги обичам!!!!

ТЕ - ГЪЗОЛИЗЦИТЕ СА СИ "ДРУЖКИ" - ИН И ЯН !! ЕДИНИЯ ОБЪРСВА ЗАДНИЦИ ОТТАМ АТЛАНТИКА, А ДРУГИЯ ОТТАМ ЧЕРНО МОРЕ !! ТАКА Г-Н НАРЦИСА ББ СИ ВРЪЗВА ГАЩИТЕ НА ДВОЕН ВЪЗЕЛ...ПОЖАРНИКАРЯ НА РЕПУБЛИКАТА Е ОБЕЗПЕЧЕН ОТВСЯКЪДЕ !!

Каквото и да казват,жалки са. Това ще им е гордостта - пиканите им апартаменти. Лошото е,че има много мизерстващи и страдащи хора у нас.

Сидеров се оказа изпечен гъзо..зец.

Събрали всички комсомолци от ГЕРБ в едно общежитие за по лесен контрол Хаха

Кумицата сапуниса цицата.

дето купуват по 600 евро, язе в центъра на Люлин 10 си купих по 900 евро

Аматьори! Аз за два мандата два СПА хотела направих, те по един апартамент ... хи хи хи

Стига с тези апартаменти, кафа..като че ли това е най важния въпрос в кочината. Комунягите заграбиха заводите, мините, ТЕЦовете, банките, хотелите, откраднаха ни спестяванията, пенсиите, живота..без да бъдат маказани за това. Тариката селяндур от Серищник накупи куп хотели, свинаря от Пловдив открадна панаира, ЦУМ, хотели по морето, а Златев, Божков-черепа, Ковачки, Диневи, Славова, Бориславова, Нинова, ..все видни комуняги и престъпници, КОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ?

Се правеха, че ще накажат горните, но се видя, разобличиха се, че са тяхно продължение на краденето, най-вече, каквото е останало да се ограби, по удобен начин.

Те от пазарни цени не разбират. Станало е случайно.

Сградата от план да бъде благословена, ще се обърне на мразена. Злочести са хората, които мислят да живеят в нея.

Е това вече е върхът! Да сравниш неграмотника Цветанов с Хенри Кисинджър!

Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. А миналия месец го сравни с ДЕ Гол . Последно ...?

Едно време заменяха две нивички в радомирско С ГОЛЯМ ПАРЦЕЛ НА МОРСКИЯ ПЛАЖ /И ТО ЗАКОННО/ , А СЕГА ДВЕ ХИЛАВИ АПАРТАМЕНТЧЕТА - ЗА 230 КМ.МЕТРА СУПЕР ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ /ПОК ЗАКОННО/ ! сЛАВА НА ЦВ.ЦВЕТАНОВ!!!! А вие викайте ураааааа .....да живее герб...........

Ами то иамше и песен : Кон до коня мила моя майко юнак до юнака... сега сме 21 век юнаци има, че и юначки и песента е следната: апартамент до апартамента мила моя майко юначка до юнака и така до края на ... избирайте: 1. България 2. Европа 3. света ( демек и УСА е вътре).

Корупцията е тотална и обхваще всички управляващи! За да се избавим от този бич наречен корупция трябва да се въведе Крумовото законодателство и нов НАРОДЕН СЪД ЗА КРАДЦИТЕ!

Къде ти тия апартменти в Сф за 650 евро /м2 .. и ние искаме даже аз двам 660 евро изгонете гуменката аз плащам повече за апартамента му .. или за говедя, свине и национални предатели може, а за честните редови българи не може?

ББ по повод скандала: А червената буржоа след 1944 година какво правеше? Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ами прав е човека. В момента има пазарна икономика и всеки може да продава на каквито си иска цени, а червените боклуци живеят в жилища иззети от по-добрите граждани на България и обзаведени с парите на по-добрите българи. Крадаха 45 години и продължават да го правят техните синове и внуци. Прегледах си сметките 10-на години назад и не видях някакви дебити в посока на Артекс, Цв.Цв., ББ или друг субект. Това, че Артекс са решили да продадат 5-6 апартамента на загуба и други 50-60 жилища много над себестойността им, е тяхно решение, в което не виждам проблем. Ако проблем има, то той си е на Артекс. Но в крайна сметка, като теглим чертата, Артекс пак са на печалба. Тяхното строителство на квадратен метър струва някъде около 700-800 евро на квадрат (сложете ги 1000). А те искат по 2600-3000 евро за квадрат. Т.е. правят печалба от порядъка на 300%, което им развързва ръцете да продадат няколко жилища за 600-700 евро и пак да печелят генерално от целия обект. Това е проста математика, която очевидно голяма част от обществото не разбира (или не иска да разбере).

Ми да, и без наем може да се живее в лукс апартамент, даже е могло и да им се подарят тия жилища, математиката пак излиза. Само толкова ли можете, братя гербави? А иначе за комунистите е вярно, ама питека е пар екселанс комуняга, само че по-гаден, защото се отрича, ренегат малко пада.

В пазарната икономика няма губещи. Ако фирмата загуби пари, ще спечели услуги, лобизъм, подкрепа.....

Шайката работят много усърдно за благосъстоянието си.Най-хубавото е,че скоро ще заменят луксозните си апартаменти с безплатни килии при Бай Ставри.Строг,но справедлив!

от покрива ли,ще свети/

Вижте ги всичките, надпреварват се да се подмазват и да скриват престъпленията им. Защо Ареткс строи на най-апетитните парцели в София, защо станаха толкова големи за никакво време? Вече знаем. До кога българи, до кога ще ги търпим тези безочливи хора?!! Това престъпление - явно, ама той Цветанов него нали присъдите не го хващат, пак ще му я засекретят, за да скрият истината от хората. Да изкарат честно 1 милион лева, каквото искат да си взимат. Стига са ни продавали лъжливи версии на какво било нормално и какво не... Изроди.

Другари от 9.IX.1944, разбираме ви!