Тръмп: Да спре дискриминацията на белите студенти

Президентът Тръмп нареди на департамента по правосъдие да вземе мерки и да започне да следи за дискриминацията на белите студенти в американските колежи.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Да спре дискриминацията на белите студенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че само допреди 60 години белите горяха живи негри, а индианците, оцелели след одеялата с шарка, наврени в чукарести резервати- и това пак в името на добрия стар капитализъм и свободна конкурентна среда... Но по- принцип квотата си е наказание: и аз не влязох стоматология, заради квотите отслужили/донаборници, но пък те ми помогнаха да вляза в гимназия, където ако не бяха квотите, момичетата щяха да са 90% на 10 % момчета зубъри. С две ръце гласувам обаче за преразглеждане на нещата и се радвам, че Тръмп го прави, макар да си е първичен клоун- не бива да се допускат двойкаджии, да изпреварват отличници, само по квота, ако има разлика, то тя трябва да е минимална и тоя от квотата, трябва сериозно да докаже мотивация, а не да е някой разпуснат гетарски негър! Обиждат се неграта за по малкото синапси, при еднаквото количество неврони (демек po- тъпи, един колега либерал беше ги писaл Rhandall, мисля), ама се кефят на изследванията, доказващи че имат пък повече митохондрии в мускулните клетки, което ги прави по- издръжливи спортисти- естествено в по- баламските и агресивни спортове (бягане, баскетбол, бокс, но не и тенис, волейбол). Все едно да се въведат квоти за черни и бели спортисти!

Още в началото на кампанията си Тръмп говори и действа , като нормален човек.Казва директно нещата с истинските им имена без т. нар. политеческа коректност т. е. лицемерие.Трябва да си обществен паразит , или с промит мозък за да си му противник. Или пък холивудска "знаменитост" живееща в свой захаросан свят зад стени от злато .

Сега европедките козяциу и прочието толераска сган, нека да обясни, как в тази кочина Краварника се използват такива социалистически похвати!!Че по времето на соца, си имаше точно такива расови квоти за мангали и тучци!!!

Когато аз кандидатствах също има дискриминация "квота" за моята специалност - 16 мъже и 4! жени! А би трябвало да е само и единствено по оценка - ако трябва и 0 жени (защото е по-желана от мъжете), но пък ако изкарат по-висок резултат да си влязат, а не да не влязат (за сметка на някой с по-слаб резултат мъж) само защото е свършила квотата!

Ако си полицаи - може просто да им нужни и жени полицаи. Има характерни неща, насочени към половината от човечеството, която е женска - които могат да бъдат свършени само от жени. Все пак 4 не е голяма цифра.

Не мога да я разбера тази псевдотолерантност. Би трябвало всичко да е на базата на постижения! Естествено е да има професии, където предимство ще имат мъжете - като например: полицаи, военни, пожарникари - където се изискват физически тестове и само единици жени ще успеят да се преборят с мъжката конкуренция и ПАК не е редно да има квоти! Редно е единствено да има ШАНС - ако жената е наистина достатъчно добра, ще се пребори! Не виждам "квоти" при бегачите на къси разстояния - всичките са черни - явно е, че физическите им данни го определят!

ами виж сега либералите, под чиято тирания е цяла Европа, са толкова прости, че не разбират, че раса и пол не са някакъв социален феномен, а биологична предопределеност. затова те се борят за социална справедливост искат да изравняват хората изкуствено по тези показатели, но още веднъж пол и раса не са социален феномен, а биологична предопределеност. за това като се намесих срещу естественият ход на нещата рано или късно умираш - затова Европа и европейците ще изчезнат и Европа ще е ислямско-негроидна чунгла до 20 години!!

По повод на възможностите за учене при социализма : Веднъж една възрастна жена се оплакваше, че селското ръководство не и разрешило да учи и как било и защо било при социализма, докато накрая се изясни, че селското ръководство не и е дало препоръка ДА ВЛЕЗЕ БЕЗ ПРИЕМНИ ИЗПИТИ И ДА ЗАПИШЕ ДИРЕКТНО КАКВОТО ИСКА. Била е достатъчно тъпа, за да не може да влезе сама със собствени сили. Учих с деца на бранници, на звенари и др, - никой не им беше попречил да влязат в университета.

Мисля, че има много хора особено в България, на които не им е ясно какво се случва по света и такива новини, може и странни да им изглеждат! Обаче, в САЩ в университетите си направи "дни без Бели", сега се борят за седмица без бели. Ако си бял студент и се появиш на територията на университета в такъв ден - жална ти майка, както се казва. А един бял професор, беше отишал на работа в такъв ден и въпреки, че си стоял затворен в кабинета и си работил, му разбива вратата и в последствие го и уволниха. Да, има расизъм, но расизъм срещу БЕЛИТЕ, затова и Меркел Ви внася чернилки - хорана на Шорос мразят белият човек! Браво на Тръмп!!

Мисля, че и ту е крайно време за подобен закон. Само, че тук ще е за равни права на българите с тези на циганите и турците.

Е, браво за това! Шапка му свалям! Дай боже един ден и в България всички граждани да са "равни" пред всички институции!

Моя позната минавайки през системата на образование в Щатите, ми каза: "В Америка най-лошото нещо е да си бял и здрав. Има ужасно много квоти за чернокожи, латино и болни."

С очите си го видях - държавната поща там е запазена за обратни.

Що? Да не те взеха веднага на работа?

Правилни мерки в последния възможен момент. Орките станаха критична маса. Така е в България, САЩ, Русия и навсякъде, където се сетите. След 20 30 години ще е късно за всякакви мерки. Трябва да се действа сега или просто ще се появи някой, като тоя с мустачките и не е задължително да е от бялата раса.

Време е да се бори и за нормално ориентирани сексуално хора по света. Ясно се вижда, че в момента "нестандартно" ориентирани са заели всички висши постове в ЕС и дори в Англия.

САЩ трябва да избият всички арабски и африкански Шпиони. ВЪпрос- Да не би американците да са под Османско, Турско, африканско робство, че черните негри ще учат с Приволегии( по- нисък бал от белите ученици) ??? Всчкакви арабско турски Шпиони- като оня Барак Оббама и Гюлен явно действат и трябва да ги пратят ОБРАТНО в Африка.

Остави ги ти, тия тъпи приказки, кой ползвал специални привилегии в маймунския "тошов" социализъм!?Указал си нещо си, но привилегии ползваха, не децата на работниците и селяните, въпреки воя на комунистическите клакьори!За тия деца на безпартийните работници и селяни, бяха осигурили единствено възможността да сменят родителите си в заводи и забои! Привилегии ползваха нашироко и комунистическата "интелигенция", натъпкана в партията им и в гравитиращите около нея славещи я, обществени структури!Да!И специално подбрани представители на малцинствата, в комсомолски и комунистически организации! И всякаква многобройна пасмина, свързана с АБПФК, по ред фалшиви и безчестни начини!И младите кариеристи, с всякакви средства докопали се до партийни организации и комсомолски ръководства, на всички нива!Затова, тогава имаше и един афоризъм, в малко стихотворна форма!?Какъв трябва да си главно, за да се докопаш до комунистическите привилегии!?Отговора! Певец, артист, спортист и турчин-комунист! В афоризма, не се говореше за всичките среди на партийни търгаши и тарикати, но указаното в него, беше вярно!

Много, МНОГО добре казано! Точно така е било! А и родителите ни са ни казвали как не са им давали да учат и дори да си купят жилище, щото никой от семейството не е бил кому или от службите. А именно комутатат са внасяли и много цигани - от Румъния за да заселват села с по-будно население в подбалкана и северна България.

В момента има черен расизъм в световен мащаб.Нали при демокрацията всички са равни пред закона,значи не трябва да има квоти по раса,пол, религия и др.Само че ,черните навсякъде са с привилегии-за учене,ЗА ЕМИГРАЦИЯ,за помощи.Жалкото е,че бели глупаци го поддържат.

Имаше един хубав филм: "Планетата на маймуните". В няколко серии (мисля че бяха 3). Но покрай Негърапрезидент негласно беше забранен. Защо ли? Нали негрите уж не са маймуни. та в този филм много добре е описан маймунския расизъм към белия човек. И кой знае защо много ми прилича на негърския расизъм. Белия човек е надживял своя расизъ,. След като половината от белите могат да гласуват за чернокож, това означава че даже и в душата си да имат затаен расизъм, поне не го показват. При негрите и латиносите е съвсем друго - те мразят белия човек. И огромната част от тях гласуват за цветнокожи. Просто им трябват 400-500 години за да достигнат нивото на съзнание на белия човек Прав е Тръмп. Сегрегацията, във всичките й форми е нещо отвратително. А избутването на тъпи и неграмотни екземпляри напред само защото са цветнокожи ще съсипе САЩ. Навремето при нас имаше сума ти предимства за влизане във ВУЗ - т.н. "букви". Дечицата на другарите, турци, цигани и всякаква неграмотна пасмина трябваше да влизат във ВУЗ. За сметка на българите, разбира се. По едно време бяха станали толкова много, та се обсъждаше дали да не се въведе китайската азбука. тази политика на облагодетелстване на тъпанарите съсипа милиционеросоциализЪма. Този, който беше тъп получи диплома, а който беше уменсе демотивира и най-накрая емигрира.

Е, то било "навремето". Днес в условията на свобода, демокрация и толерантност, няма никаква дискриминация над българите.

Аз

Книга. Книга има. Пиер Бул. Филмите и комиксите са последствие. Ама... така е... Турците, циганите и комунистите влезли в университетите, та останалите не успели да четат книги, само гледали филми... С Пиер Брис... Много интересен факт - и бае ви Гугъл първо показва комиксите и филмите, а чак после - книгите. Абе чел си я, знаеш, че я има, а гуглето си трае - книга е това, срамно нещо...

тоя бай Тръмп много лош ще трябва със сатаниста сорос да вземем мерки

Не бе - просто Тръмп играе "доброто ченге". Ти бъди рахат.

не бе сценаристке фалшив ти е сценария

Докато либералите-глобалисти нае бъдат ГЛОБАЛНО ИЗДУХАНИ от власт, ще продължават да промиват мозъци, да насаждат чувство за вина у БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ и да подклаждат етническо напрежение. Което е тяхната цел. ДОЛУ ЛИБЕРАСТИЯТА!

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

това за жените си в грешка при това дълбока -не смесвай нещата!!!!!!!

Няма грешка - жените сте много важни за установяване на нср. Посредством т.нар. "еманципация" на жените, в белите, християнски държави, се разбива семейството - основна клетка на обществото, пада раждаемостта, отпада семейното възпитание, поколенията стават все по-лесно манипулируеми, обществото се деморализира, чалгизира, дрОгира, порнографира, проститутира... И за приноса си, ще бъдат наградени и те с "квоти".

туйсий направу расизъм да нямам привилегии и бай нигър да е с равен старт

В случая, Тръмп е абсолютно прав - няма как да бъдеш с равни права, ако аршинът за оценка е различен... А в образованието трябва да има само един аршин оценка на успеха на учащите се!... Как иначе ще различим в един момент, кадърните от некадърните и по-кадърните от кадърните...

казвам ти щерко, сещай се снахо; да видим нашите как ще реагират на сигналите на биг брадър

Най-накрая се намери някой да каже, че царят е гол!!!!

Абсолютно правилно. В социалистическа България имаше дискриминация на българите и особено на българската интелигенция. За турчоля от Кърджалийско, Разградско, Шуменско имаше квоти и малограмотниците влизаха с тройки, както и децата на селяните и работниците също. Местановци и подобни даскали и висшисти са влезли именно с такова преимущество, а сега плюят ли, плюят българите и точно тази политическа власт в България, която ги облагодетелстваше!!!

Добре, че сега в "капиталистическа" България българите не са дискриминирани, ама хич.

българската интелигенциа си остана неграмотна...докато българските турци / и не само/ се образоваха и сега са много по-напред с материала...Вижте как говорят членовете на ДПС в парламента, какъв богат речник имат, колко са подготвени...Българи-министри пишат неграмотно, за изказа да не говорим....Тъжна история...

Това, че "Българи-министри пишат неграмотно" не означава задължително, че "българската интелигенция си остана неграмотна".

В една фирма предстояло съкращение. Събрал шефа всичкия персонал и им казал: трябва да съкратим един човек. Станал един от тъмната боя, и казал: мен не можете да ме съкратите, ще ви съдя за расова дискриминация. След него станал друг и казал: аз съм хомосексуалист, ако ме съкратите ще ви съдя за тормоз над хомосексуалистите. След това станала една жена и казала: ако ме съкратите, ще ви съдя за дискриминация по пол. И тогава всички погледнали единствения бял женен мъж между тях. Е, тук се пита кого все пак съкратили?

Най-онеправдани в университетите и при търсене на работа са младите, здрави, хетеросексуални бели мъже. Има квоти за жени, за черни, за латиноси, за азиатци, за евреи, за гейове, за инвалиди, за индианци и т.н. Същото важи и за стипендиите и за студентските заеми и т.н. Най-висок успех се изисква от белите мъже за да бъдат приети в университет. Не случайно вече в армията се записват предимно бели, защото там им е шанса за образование. Много неправди и обратна дискриминация има в американското общество.

Най-високи са изискванията за азиатци. Ако няма квоти, 90% от студентите ще бъдат азиатци. След това са белите и най-ниски са изискванията за черните, почти два пъти по ниски от изискванията за азиатците.

Правилно. И в България има дискриминация на българите. Вижте колко са приетите евреи в СУ, в НБУ, във НАТФИЗ и колко са българите. Вижте и кои са професорите в комисиите.

Че то кой брои още БГ университетите за такива. Те отдавна са се превърнали в печатница за шарени неудобни тоалетни хартии.

Тоя Тръмпа ще се окаже добър президент. До тук спазва всяко обещание което е дал. Иначе едва ли има по-дискриминиран от белият хетеросексуален мъж в активна възраст!

Аз

Има - индианците. Които дори не са индианци.

сетне някой на запад, който поне в определени случаи мисли и действа нормално. Все е някакво начало. Но само като се сетя какъв вой ще се надигне сега, направо ще го изкарат жив руснак - диверсант, горкия Тръмпи.

ТРЪМП Е ВЕЛИК! УСПЕХ В БОРБАТА МУ СРЕЩУ РАСОВАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЕЛИТЕ!

Перуката е смешен!! Направи ФАЩ още по-жалки! От 2-3 години във ФША се раждат повече КАФЯВИ отколкото бели. И ФША се превръща в Детройт.

Когато 99та година кандидаствах в БГ университет, имаше квоти - за българи 80% от местата, за чужденци (само турци естествено - 20%). Повечето от турците не научиха да говорят български до края, не знам как си взехама изобщо изпитите и очевидно повечето бяха доста под нивото на българите. Интересно ми е дали и днес има квоти на етнически признак в България

Най накрая един американски президент да се застъпи и за Белите хора в тази страна!

Аз

Не в тази. В онази!

Абсолютно прав си - В онази страна!

Браво на Тръмп! Може по джапанки да не награждава деца, пред Белия дом, но взема справедливи решения.

Такива Трилярди се крадеха в средата на Режима покрай ТКЗС-тата и покрай отчуждаванията и се строяха с тях заводи, първо за Цели Проводници, после за Полупроводници :), сега 80% са децата на неговите последователи. Хляб на масата имаше, ама нямаше нищо друго щото магазините бяха празни, нямаш право на имоти, нямаш право на издигане ако не си комунист имаш право да копаш и да завиваш станиол по цял ден, нямаш право и на бизнес.

освен хляб на масата имаше и масълце, мляко, халва, лютеница, всички без грам ГМО, но тюх да му се невиди нямаше никакви банани, наистина беше непоносимо

Бе то немаше гмо в световен план тогава, какво си лепите некфи измислени заслуги. ГМО-то беше вкарано от лефтистите ака куманистите. Баш по време на куманизма се опитваха и разработваха гмо-та в Садфово, които и досега се сеят и жънат, но вие си вервайте, че тогава е имало само органик. И баш куманягите го извършиха, в съучастие с Монсанто и сие. Айде да не го бех живела, какво лъжете, ние помним, още сме живи.

Тъп психопат, разкарай се!!!

Аз

Човекът осем пъти е кандидатствал и осем пъти е изкарвал на изпитите твърдо ДВЕ. Остави го да си изприкаже болката!

Това, което казва Роксана, е съвършено вярно. Ще добавя още нещо - някой да е чувал за "уникалния" изрод - многокласната пшеница на "великия" академик и комунистически сатрап Тодор Павлов? Създали пшеницата, засели я в едно опитно поле и какво се оказва? Неприродния изрод си растял и се задушавал в собствените си множество клонки, докато най-после им светнало на тамадите, че такава пшеница трябва не да се сее, а да се сади като домат - на редове, с колчета окопаване и колтучене. Та взели, че се отказали. За отровните плодове на тогавашната агрокултура роксана също е права - защо за Политбюро и сие имаше специални поля за отглеждане на специален зарзават, до който и пиле не можеше да припари? Грижата за това, разбира се, беше на УБО (сега НСО). Имаше си специални складове за специални храни - безплатно, естествено, или пък на едро - на символични цени за специални хора. Мога да продължа, но само за не-"психопати" с не-промити мозъци.

Ааааа, Тръмп, не така! Ей ся ще получиш депеша от БХК и АзБ!

А помните ли как богаташи, децата им, родата и сие 27 години вземат дипломи за каквото си искат без една лекция да са посетили? Тъп тракторист, забогатял по линия на ДПС взел тайно диплома за ядрен инженер и никой не го е видял кога изобщо се е записал в университет. Да живее демокрацията. И Калинките с купени дипломи.

Ми, те са същите бе, Леле! Я се поразрови в родата им и ще видиш как червенее.

Дискриминацията си е дискриминация и винаги ще бъде за сметката на някой! Какво са виновни белите, че преди 200-300г негрите са били роби, и сега видиш ли, трябва да учат и да се стараят по малко като някакъв вид извратена компенсация?! Тоя закон в САЩ винаги ме е дразнил и един от показателите че в тая държава има нещо много сбъркано и гнило!

Аз

Малко исторически факти и статистика: - Първият робовладелец в Америките е Anthony Johnson - негър от Ангола. - Около 1.4% от белите семейства в САЩ преди Гражданската война са били робовладелски. - Около 4.8% от белите семейства в южните щати са били робовладелски. - Около 28% от свободните негри в САЩ са били робовладелци. ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ. Не съм забравил точката! - Робовладелците с най-голям брой роби в южните щати са били негри. - Почти всички негри-роби са поробени от враждебни негърски племена и продадени в робство по робските пазари от негри-търговци на роби. - Арабите търгуват с роби в целия период 650-1900 год. През този период са поробили: - около 18 милиона африкански негри. - около милион бели европейци по арабския път - през Испания и Италия. - Няма точни данни за пътя през Балканите и Османската империя, но се смята, че от там са поробени няколко пъти повече бели европейци. - основните собственици на търговията с европейски роби са били европейските евреи. Било е удобно за европейските барони, като не могат да си вземат вземанията, да продават длъжниците си в робство на евреите, при което длъжниците изчезвали от Европа и преставали да бъдат проблем. Презвитер Константин Преславски е бил поробен във Великоморавия от германските попове, продаден и няколко пъти препродаван между еврейски роботърговци. Забравих дали във Венеция, дали в Константинопол го разпознават и императорът го откупува. Важното тук не са числата, а отношението между числата, а именно - американският негър е 28/4.8=5.8 пъти по-склонен да владее роби, в сравнение с белия. При това поставен в условия на не пълно равноправие, все пак. При равни всякакви други условия, сигурно негърът ще е 20-30 пъти по-склонен да владее роби, в сравнение с белия човек. Все пак робството е било повсеместно разпространено из Африка. С изключение на... ха... Южна Африка.

случайно да знаеш статута на негърчето Джим на леля Поли от "Приключенията на Том Сойер"?

Аз

Роб. Е, и?!

Факт е че средностатистическия американец не е толкова тъп нито грозен нито яде понички както се пропагандира в България. Ясно е също че като цяло, макар и моментното си състояние са управлявани изключително добре. Също е ясно че Русия винаги са били едни от най големите агресори, физически агресори а САЩ по-скоро икономически, точно Русия ни съсипа с Робство след Робството и дължим до голяма степен сегашното си състояние на нея и затова всички избягахме от една от републиките на СССР навремето.

Факт е, че си тъп. Също така е ясно, че си раждан анално от баща си.

Ще видим ли скоро подобен призив и в България - Да спре дискриминацията на бели българи?!?!!?

Къде са нашите магарета от БХК?

Аз

Където ги търпим. Ако трябва да продължа, ще ми резнат коментара, защото подстрекавал към насилие.

Нали знаете какъв е следващият въпрос: А с какво е виновен нормалният хетеросексуален студент, който е показал по-висок резултат от приетите преди него гей, трансвестит, транссексуален и прочее гнусни извратеняци???"

По подобие на "рабфак" да си направят "черфак" за тъмнокожите и "латфак" за латиносите. Пък може и да имат късмет някоя тъмна Цецка Цачева да се пръкне от тях.

Добре, че е Тръмп, за да оправи зулумите на маймуната Обама. В резултат на неговото управление се засили още повече белият геноцид и се създаде черната версия на ККК (Black Lives Matter). О, да не говорим и за войните, които започна и заради които получи Нобелова награда за мир. Тръмп си върши работата, заради която го избраха. Така трябва да е всеки политик.

Аз

ККК е създаден като организация, която след Гражданската война да защитава жителите на Юга от престъпленията на победителите - негри и янки.

Известно е, не само в колежите, но и при постъпване на работа в Сев. Америка (САЩ и Канада) предимство имат жени и "видими" малцинства (цветнокожи, гейове и т.н.). Това ще рече, че ако си бял (евро-кавказки тип) хетеросексуален мъж, шансовете ти са малки. Тази тенденция е в ход и в ЕС.

Не знаех, че са направили такава глупост да имат привилегии негрите и е редно да се поправят!

толкова много привилегии, че може да се каже, че българската държава под натиска на еврoпeдалскитe ценности извършва геноцид срещу българския етнос.

Аз

Ако искаш да праивш филм в САЩ, определен процент от персонажите трябва да са черни. Не знам има ли се предвид, ако например правиш филм за инуитите или за периода преди робството. Преди няколко години Джеймс Уотсън, носител на Нобелова награда за откриването на спиралната структура на ДНК, оповести свои изследвания, според които мозъкът на негъра, при еднакъв брой неврони, образува по-малко синапси. Което, на обикновен език, значи, че негрите са по-глупави. Заради това му изявление го съдиха и му съсипаха кариерата. Призивите му вместо с поликоректни глупости, да го атакуват с научни и експериментални данни, каквито той е представил, останаха нечути. Фалираха човека и го оставиха без пари. Заради това той си продаде Нобеловата награда на търг. И понеже толерастията не се ограничава с негрите, същия този Джеймс Уотсън беше заявил, че е напълно приемливо майка да направи аборт, ако има генетични данни, че детето ѝ ще бъде предразположено към хомосексуализъм. Това, разбира се, не му помогна в скандала.

Писаха, че руския олигарх Алишер Усманов, я е откупил и му я е върнал.

Откакто гледах филми, в които Гуенивир е черна и Орфей и той - вечен нищо не ме учудва :).

Трябва да се учим от челния американски опит. Правете това, което те правят, а не това което ви съветват да правите. В днешно време всеки пази добрите съвети само за себе си.

Аз

Свободата, вкл. и личната такава, е може би най-висшето благо, към което човек трябва да се стреми. Като следствие от тази гледна точка гледам на себе си като на либерал и направо позеленявам от яд, когато подобни мръсотии се окачествяват като либерализъм: "заради дискриминирането на поколения чернокожи, "положителната дискриминация" е път към частичен реванш за миналото и осигуряване на някакъв вид равен старт." Откога дискриминацията стана либерализъм, маматамустара?! Свободата, казват, била робство... Казват го, ама като сарказъм, дейба адвокатската ви сган... Това, горното, си е чисто соц-казармена логика - мен са ме гонкали, и аз ще гонкам като ми падне! По други ширини му викат вендета - ти не си виновен, ама ще го духаш заради прадядо си. Обща характеристика и на двете - извращенията нямат край. Щото утре на белите ще им писне и айде отначало... И отделно се поставя въпросът за България, защото Българите никога никого не сме дискриминирали. Въобще, изобщо, никога и по никакъв критерии. Та по какъв принцип трябва днес да търпим дискриминация?! Даже и прадядовците ни не са виновни за нищо!

Само дето западняците ни изкарват най-големите дискриминатори заради поговорката "Хубава работа, ама циганска"! А дето турците ни викали гяури, а ни сме ги наричали джагали или случая с негъра пленник през ПСВ в македония дето шопите решили да го измият де не е толкова черен и го търкали почти до смърт с керемида са комични, но показателни случки!

Те и немците още малко ще потраят (от преки наблюдения правя заключенията) и пак ше грабнат сопата.