bTV се оплака на ЕК и спира сигнала към Булсатком

bTV е информирала еврокомисаря за новите технологии и заместник-председател на ЕК Нели Крус за "некоректните действия" на сателитния оператор "Булсатком", съобщиха от bTV Media Group.

Обратно в новината

Коментари - bTV се оплака на ЕК и спира сигнала към Булсатком | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има 10 канала наи малкото за боклука толкова лие сложно не знам да се махнат да се сложат некви по яки канали не знам кои ги и гледа даже се 4удим за манеж лиса като по4не6 от фолкор тв та свар6е6 с тлс

4удя се и се мая тия явно са ре6или да се отказваме оттях 4естно казано ако не се оправят до края на месеца дарпам кран4ето и аз то това е пална глупост да се спира но като са ре6или 4е им малко пари4ките по бедност да са горките 4е пла6таме по 21 лева малко ли ви се струва и да не гледаме това което искаме пла6тахме по едно време и по 27 пак явно е малко зарад хбо пакет срамота е

на булсат са диви селяни и несретници,байгън от рев,кой виновен,че ви лъжат и мамят бе селяци сдухани?

Каква "мъдра" мисъл! Какъв "невероятен" изказ! Какъв правопис! Браво! Звучиш ми "сериозно"!

Ами на мен изобщо не ми е необходимо да са включени в пакета - не ги гледъм изобщо. Същото чувам и от доста приятели. Така че ще загубят само те, ако мислят, че ще се вдигнем на бунт, за да гледаме БТВ не са познали :-). Не виждам какви са им козовете за изнудване.

Булсат потрепяме те с двете ръце

БТВ слепи ли са или се правят,че не виждат какво е мнението на зрителите към тяхната телевизия ?!? Ако във форума на Булсат е нормално повечето да са за сателитния оператор,то във форума на БТВ статистиката е отчайваща: на 100 форумци един е в подкрепа за БТВ. Във форума на БГ МАМА съотношението е 75% против БТВ. В Капитал направиха анкета под статията им за ситуацията в момента: От 1000 зрители само 60 харесват БТВ другите са против да ги има в ефира. Ясно е ,че след Цифровизацията март месец всеки ще може да гледа и 6-те канала на БТВ безплатно навсякъде в страната.

Онова форумче не го давай за пример, защото там повечето са изтрещели комплексари. Иначе за другите - ОК. И аз не гледам БТВ и сие.

Прав си, че когато човек е прост , никой не може да му помогне. Аз ли не съм ясен или ти не си разбрал за какво иде реч. Ако си чел/а/ по диагонал си е твой проблем.

"умнико", оставям на теб да си лискаш топла вода върху чинията, щото аз съм се отървал от Булсата и вече не ми дреме дали ще ми замръзне тъпата чиния, която изчаквам удобен момент да я откъртя. Ако ти трябва втора да си играеш с нея ще ти я подаря.

Да бе да! Ами нали ако развалят дослука, ще загубят измисления си винаги НАЙ- ВИСОК рейтинг. Стойки и чалъми тип БТВ- днес спираме, ама от утре пак ще излъчваме САМО заради ВАС - зрителите, че зер виждате ли ВИЕ не можете без нашите бози. И без това програмите са им скапани, остава да се лишат и от аудитория.

Има ли някой който да гледа Босфор ТВ? Щом на връх Нова година ще дават ревю на бельо - голи задници и кълки, нищо против Виктория сикрет, но ми се струва, че това не е най-удачния избор на предаване за новогодишната нощ.

Като бивш клиент на този оператор мога да споделя следното:капнеше ли капка дъжд и каналите замръзваха,а камо ли комшийката да пръднеше по цяла седмица нямах сигнал:)Макар,че минах на качествен оператор,оставих чинията на терасата да мръзне ,докато и дойде акъла

Горкичкият ти, copy-paste - няма да ти го платят, нищо, че се пишеш активен:)

Че по вашата логика, докато бях абонат на Буласата не исках да плащам поне 40 канала от общо 72 канала, но никой не ме е питал за моите желания. Затова има други оператори и сам си избираш дали да са ти по-малко каналите, но да са по-гледаеми или да плащаш като поп всякакви безумни канали. Така че колкото и да плачете, че не искате да плащате бтв, единствения начин е дистационното. И с вас и без вас тази телевизия ще я има.

Цялата сага е много интересна.Не подкрепям БТВ но и Булсаkом имат доста зад кулисни игри.Повече от половин година не получавам сигнал на доста канали които съм платила в пакет.Когато се обадих да запитам за причината ми казаха че трябва да имам HД ресивър.Добре.Попитах какво трябва да направя.Отговора беше че трябва да върна стария за да полича нов.Отново въпрос защо трябва да връщам старият след като преди години съм си го платила и е лично мой.отговора е такава е процедурата.Значи връщам моя пичен и получавам HД срещу сумата 18 лева ако искам да гледам всички канали HБО вкючително.Въпроса ми е как с моя обикновен ресивър в момента получих сигнал които преди можеше да се получава само с HД resivar.Говоря за HБО канала които гледахме за ден dva

Щ Щ Д и за двете тв -та .

Не съм на булсат, а на мегалан, но се чудя и мегалан кога ще премахнат Btv и tv7 и не знам колко други са в пакета на Btv, и вместо тях да пуснат нещо по-качествено, дори да е само един или два тв кнала. Махат тези 7-8 телевизии, които никой не ги гледа и да пуснат нещо, което си струва. Колкото пъти съм щраквал на Бтв, толкова пъти съм се задържал не повече от няколко секунди на този канал.

Гергов, в ЕК няма връзки. На еврокомисарката й е през бюрото за търговския ти спор с Булсатком. А аз с още по-голямо удоволствие ще прескачам твоите канали

Радвам се че бълващата турски сериали БТВ няма да я има догодина!Писна ми да гледам тъпизмите на Слави и други подобни!! Филмите им са от началото на 90-те год. Почти никой в къщи не я гледа. Защо да плащаме за глупави предавания??

Тука гледам доста сътрудници и служители на булсатком има, та много ще се радвам някои да каже с колко ще паднат таксите, когато спрат всички тези телевизии. Или булсат ще спрат да плащат за тях и да ги излъчват, но ние ще продължим да си цакаме по същата тарифа. И ще ми върнат ли разликата по предплатените месеци?

Евентуално таксата да "падне" с 60-70ст на приемник. НО и да я запазят същата (без бТВ пакета), пак ще съм доволен: все едно те (Булсатком) са си повишили тарифата, пък мен така или инак - не ме бърка:) И досега (преди два дни) плащам нещо, което не гледам.

Е как така стотинки? 60-70 стотинки ли са плащали за 7-те програми на бтв и 3-те на тв7? Според мен е поне 2-3 лв. Сега е редно да се намалят таксите с толкова и да ни върнат предпланините такси. Аз искам да плащам това, което получавам.

Световният ционистки център чрез своя медиен изкупува телевизии телевизии в Източна Европа с цел влияние, направляване на обществените нагласи т.е. промиване на мозъци. За целта използва своята рожба СМИ, а чрез подставени от него и нея фирми изкупува и управлява в България БТВ групата, ТВ7, Близу, Виваком, МТЕЛ... Да му мислят българските оператори насадени на пачи яйца от продажните управници леви, десни винаги лесни за световните капитали... Но най-вече дупе да ни е яко на нас - обикновените българи...

За Бога братя не гледайте телевизии-промивалници на мозъци! Всички знаете че има и 25-ти кадър и още много разработки да зомбират голяма част от населението не само у нас. Тези шменди капелисти все им е малко и все искат да са най отгоре,става дума за БТВ. ТЕЛЕВИЗИЯТА В СЛУЖБА НА НАРОДА!!! И така добре го обслужват че дори не се сеща за какво са всичките им маневри При мен има 3 телевизора,познайте дали поне веднъж съм седнал да гледам , Чак е обидно да правят хората на маймуни, за да се нагълточат с още и още пари.-Свине!!!

Аз съм за-Спирайте БТВ,но пуснете нови интересни програми,но не тия гръцки тъпотий!БТВ е фен на турците-Булсатком на гърците!А Българите къде сме?

Булсатком са най-скъпия кабелен оператор, а за качество да не говорим. При гръмотевици, светкавици, обилен снеговалеж изчезва сигнала за неопределено време. Цяла зима чистя антената от сняг за да мога да гледам телевизия. Много канали и 2/3 от тях са боклуци и не стават за гледане...всички възможни фолклорни канала и всички чалгарски. Слава богу се оскубнах от тези мародери. Ако някои си мислят, че ако няма бтв зрителите им ще се прехвърлят на алфа или скат , няма да стане. БТВ минаги е била на първо място по рейтинг и всички телевизии са се равнявали по нея. Тя е тв с международна награда за най-просперираща телвизия. Имат си радостанция и още седем канал. Няма друга тв, която може да ги конкурира. Ще си намерят решение на въпроса. Колкото до тв7, аз съм я отписал напълно. Не понасям медии полегнала като изтривалка пред властта. Освен това единия собственик е депесар, който вожда се беше заканил заедно с Емел Етем да влязат в затвора заради огромните кражби в тяхното министерство на авариите и бедствията, а каква стана тя... от сутрин до вечер са поза партер пред бащицата. Уникално неприятна телевизия.

Ми то с всяка сателитка е така през зимата - като не искаш да чистиш сняг сложи си нагревател на чинията. А че има какво да се желае от булсат си прав - има, ама да хвалиш бтв-то - айде нема нужда- и по същата логика с шефовете , кой обича свинаря Гергов?

Не е вярно, че всички са така, а само тези които са със сателитна чиния, която само ми грози терасата с намотания кабел. Не хваля бтв, а изтъквам факти, които съм прочел. Който не иска да гледа тази телевизия, може да я закодира. Поне тази опция я има в Булсатком.

Глупи, плисни "една чиния" топла вода на чинията... ако се обадиш - и техниците това ще те посъветват... ако си прост? няма кой да помогне:)

Ти като подписваше договора с Булсат не разбра ли, че са сатлитен оператор??? или само смяташе колко канала получаваш за 15-тина лева??? dakal_ добре ти го е казал - ако си прост няма кой да помогне.

Някой знае ли с колко ще намалят месечните такси Булсатком от 1-ви, след като спрат бтв и тв7?

Най-добре е да има отделен пакет с бозите на БТВ и който иска да го плаща, аз лично няма!!! В момента за пакет с HBO се плаща 3 лв - Интересно за колко би се оценила БТВ ....

Моето семейство е изцяло на страната на Булсатком и ще се радваме, ако не плащаме за турските Босфор ТВ и ТВ 7, които и без това не ги гледаме.Нека да има български телевизии като СКАТ, а нека вместо турските да гледаме и АЛФА на Сидеров.

Голямата ламя-БТВ няма ли да се задави от алчност!Турско-циганската БТВ се имат за голяма работа и даже с това VOYO се оляха!Гледай им турските сериали и в Интернет за още 8лв.!Това не е ли е ли алчност!Сбогум БТВ!Аз на Коледа гледах предимно Нова ТВ-само филми,но не турски!ЧНГ 2013г. на Булсатком и истинските Българи!

В цялата история има нещо грозно и отблъскващо. Извиненията на БТВ, че няма да излъчат Булсатком след 1 януари и рекламата на определени доставчици по БТВ, показва за какво е цялата сага. А тя е в контекста рекламираните от БТВ доставчици да се подкрепят взаимно и да налагат по-високи цени! Канал 2 на БТВ е ефирна програма, безплатна е и БТВ може само да сваля шапка на Булсатком за да бъде включен ефирният им канал в пакетите с достъп до клиентите на Булсатком. А и статистиката показва, че аудиторията на Булсатком е международна, имаща с хиляди повече клиенти от тези на БТВ. Сагата е м/у тях, изводите за нас...

E,добре де! Защо не СПИРАТ? От кога ги чакаме?

Булсатком редовно провежда телефонни анкети за най-гледаните канали.Бтв едва ли попадат и в 1% от абонатите на Булсатком.Просто бтв отдогодина ще се раздели с огромен пазарен и рекламен дял и сега за последно искат да се налапат.Да ама не,Булсат нямаше да са най-големият оператор ако пръскаха парите на абонатите си на вятъра.

БТВ мислете Вас кои иска да Ви гледа не предлагайте други кабелни оператори. Булсатком се е наложил с качество и име на коректен оператор, а Вие освен да играете пиесата полегнала е Тодора пред управляващите друго не можете. За тази пиеса може да вземете някои и друг урок от Бареков ТВ. Весели празници и успех на БУЛСАТКОМ и новата 2013г. да имаме късмет да я посрещнем без БТВ.

туй за "полегнала е Тодора пред управляващите" важи особенно за Слави

Тоя Бареков не е никакъв специалист, но е много голям КОМБИНАТОР. Пелегнала е като ТОдора, но за 50000 лева на месец. Чудя се на т.нар. "политици" защо въобще ходат при него да му вдигат рейтинга. Я да го отсвирят дружно, да не му ходят в предаването и да лъсне с "гробарските" букети.

Защо босфор тв в същото време vivacom?

че босфор тв в същото време рекламира vivacom?

Истината е, че btv се гледа масово в страната и от хора над средната възраст, които, ако въобще имат компютри едва ли могат да пишат по форуми и знаят за съществуването им. Имам вуйчо от село, абонат на булсатком, който само е съществувал за HBO, но си следи сериалите и новините на btv. И във връзка с този пример помислете колко пенсионери има е България... Имаче и аз не гледам btv особено често.

И аз имам такива познати. Тези хора са се убедили, че новините по българските медии не са източник на информация. Много често при среща ме питат: ти какво знаеш за това или онова събитие, така ли е, както казаха по новините? За останалите предавания, на тях им е все едно, коя е телевизията, стига да върви нещо познавателно, а ако ще е развлекателно да бъде такова, а не, пошло. Много често телевизорът им е включен, на най-малко дразнещата програма, само за да има някакъв звуков фон и НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА. Но това не може да се нарече зрителски интерес.

И кой му пречи на вуйчо ти да си гледа бтв,нали се излъчва ефирно?Дали вуйчо ти ще остане абонат на Булсатком ако му искат още 2,80лв.заради бтв?Едва ли на вуйчо ти му харесва това което гледа по бокотв,например,че пенсията му е висока и правителството едвам успява да плаща високите пенсии.По скоро я пуска както е писала Ками за музикален фон.

Научи българския,че едвам те прочетох.И не мисли пенсионерите-те са по ориентирани от теб,не плащат за босфор-ТВ

нагли и самозабравили са се от бтв,що не си погледнат календара и да видят,че сме 2012,а не 1989,нито пък те са първа програма

след няколко месеца ще се гледа хд тв по ефира и то без пари с повече от ш0 канала , кои му пука за бтв тогава.кои подкрепя бтв освен дс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След няколко месеца ще има няколко мултиплекса и каналите наистина по някое време ще станат над 60, но повечето ще се повтарят, да не говорим че ще са цифрови, а не HD (има разлика). А когато дойде времето да гледаме 60 различни ефирни телевизии това никак няма да е безплатно, повярвай ми.

по цифровата ефирна ТВ ще връткат 24х7 реклами и държавна пропаганда (някои им казват актуални новини). безплатно.

Нерегламентираните взаимоотношения в тази сфера водят до подобни действия. Това напоследък личи от все по-нахалното поведение и на "Близу".В случая има печеливши и потърпевши. Жалко за последните......

какъв рев настана все едно са ви спрели тока Баба ви само бтв е гледала

Лошото е, че баба ми откак почна да гледа бТВ (и подобни), взе да изтрещява... вече живее в някакъв интригански параноиден филм, в който... това е жалко (не очаквам всички да ме разберат, може би само, които са го видяли как се случва)

И труженичките на Околовръстното се оплакват от дискриминация - не им плащали толкова колкото си мислят, че струват..

Факторът Кошлуков стана пълна боза и скука. Кулезич върви в същата посока. Миа Сантова отдавна е нула, не случайно днес я няма.

Да знаете,имам чуството за някаква по-дълбока игричка.бТВ на Гергов,ТВ7 на....и др.спират сигнала към Булсатком.Сателитният оператор изобщо не е перфектен.Напротив,нагли са.Описах ви вече,как 6мес.плащах като поп,за максимален пакет,в който,изцяло по тяхна вина,липсваха канали,на които държах.Отговорите на запитванията ми бяха:ами проблемът е технически.....половин година.Като не ви харесва,сменете ни!Е,ако това е пазарно поведение!бТВ са едни от най-алчните,всеядните,поръчкови медиии,като не забравяме вездесъщата медийна група Кръстева-Пеевски,разбира се.Нещо се случва на този медиен фронт,има нещо много гнило в България,по тези въпроси.Може би,тепърва ще се разбере.Или просто,за пореден път,големите играчи,ще си стиснат кунките и ще вдигнат цените.И кой ще плати,нали се сещате?

Аз нямам този проблем не съм клиент на булсатком

И аз не съм клиент на Булсат, но им симпатизирам!

Най-манипулираната телевизия и монополиста на пазара за доставка на телевизия! МОГА И БЕЗ ЕДНИТЕ И БЕЗ ДРУГИТЕ! Доставчици колкото щеш - всеки ден не мога да се отърва от обаждания от страна на дилърите на Виваком и не мога да си изрина пощенската кутия от реклами ма разни"големи" и по-малки доставчици и кабеларки. А Турската ТВ не я ща, заради манипулираните новини, Слави и заради всичките й тъпи предавания - безплатно да ми я дават не я ща, та камо ли в пакет. Пак се отвлича вниманието на хората от истинските проблеми! Много ме боли и за едните, и за другите! Булсатком се поше великан и ако не осигуриш стълба и други удобства да ти закачат антената, си вдигат чукал;ата, макар да си ги чакал 23 месеца за монтаж. Метла и на двете страни по спора!

Кой го е грижа за тези телевизии. Стават досадни с техтите предупреждения, че ще им избягат рекламодателите.

ър-малък TV и 7 искат да вържат някакви договори , защото след 3 месеца минават на цифров ефир и всеки ще ги гледа без пари. За тяхно съжаление програмите им не струват - турски сапунки, филми и сериали от миналия век, Славчо Учиндолски и 20 минути реклами Щом са толкова отворени да си пуснат каналите в отделен пакет и всеки да реши дали ще им плащща или не, или най-малкото всеки оператор да избира кои канали си струва да разпространява и кои не.

БТВ наистина е чалгаджийска телевизия.Дано я спрат изобщо,че никой не е длъжен да им гледа безкрайните реклами в еднкаквите им филми.Че с цялата си наглост направили още 10 канала и там да им гледаме тъпите реклами.

Бах тая държава!Всичко живо вече само пари търси,не ти признават криза бе братче!Като ми каже някой вече :"Добър ден"-веднага отговарям "Колко?".То е ясно,че ние ще го отнесем въпроса е кога и с колко?БТВ търсят пари от Булсатком,Булсата печатница нямат и пак старата приказка: "Атовете като се ритат,магаретата страдат."

Помня, много пъти как гологлавия Слави е казвал към гости: БТВ не взема пари от зрители. БНТ вземало пари. Аз съм абонат на Близо и Не гледам Босфор-ТВ. Предпочитам да ми върнат Дискавъри нанесто БТВ телевизиите.

Лакомията на БТВ ще им изяде главата.Сега е момента другите оператори да ги натиснат за сваляне на цените.Пред алтернативата масово да изгубят рекламодатели ще трябва да капитулират.Истината е,че извън по-големите градове Булсатком държи пазара.Много вероятно е да крие абонати,но явно са много.Като погледне човек многото сателитни антени му става ясно за какво става дума.Монопола на пазара и лакомията за по-големи печалби никога не водят до нещо добро.

Булсатком държи много голям процент от хората към които са насочени рекламите, към хората с пари с 2 думи. Ако булсат не излъчва бтв - бтв губи. Да не говорим че емигрантите зад граница масово ползват булсатком. момента е идеален за новатв и канал1 които може да станат най гледаните тв, и бтв бавно и полека да замине назад където и е мястото. преди години харесвах бтв, вече не и няма да ми липсва. аз съм на булсатком от години, вместо абонамента ми да расте от тази година дори плащам по-малко (понеже ползвам 2 приемника) Ще си остана към тях и без бтв

Всичките въпроси които зададох на Булсатком на техния сайт като дългогодишен клиент бяха изтрити и профилът ми беше закрит. Искам да знам с какво съм виновна, че си плащам редовно, дори и предварително за шестмесечни периоди, а Булсатком ме поставя в тази абсурдна ситуация? Защо аз плащам, а те не плащат и ме вкарват в ситуция да се чудя какво да правя, да ги съдя да ми върнат парите ли и кога това дело ще даде резултат? Защо само Булсатком не може да се разбере с бТВ? Защо трябваше Булсатком да ми пускат HBO и безплатно, когато аз съм си ПЛАТИЛА за този канал? Мисля че много институции трябва да се намесят защото безобразията на операторите са нечувани. Кога ще могат да си избера списък от канали, които да гледам, а не Булсатком или който и да е друг да ми натрапва пакети и произволно да си сваля и пуска канали както му скимне?? Още на 2 януари ще подам жалба в КЗП, в орагнизацията Активни потребители и навсякъде другаде, където уж се грижат за правата на потребителите.

Леле и сега герб как ще води пропагандата

val55

В случая са виновни и двете страни в спора. Защо ли? Никоя от двете страни официално да е обявила, колко ще струва даден канал на крайният потребител. За да са нещата, както трябва, когато се сключва договор /срочен, безсрочен/ трябва да има пълен каталог на каналите / програмите/ и тяхната цена за всеки един от тях. Клиента трябва да има право да си избира каналите / програмите/, които ще гледа. Да си плаща за това, което иска да гледа от представеният му каталог от канали/програми/ , а не за това което му е натрапено в даденият договор както е сега. Над 80% от каналите, и програмите почти не се гледат/почти баласт/, но ние плащаме и за тях/практика на всички-нямат правилна мисъл/. Пакетите са направени така, че да ощетяват клиентите в най голяма степен без те да имат право, и възможност да изкажат своето мнение, и избор към кабелният или сателитен оператор. С предоставяне на ценоразпис от всеки един оператор и телевизия, клиента трябва да има право на избор без ограничение при сключване на договорът. Така, ще се премахне тази порочна практика каквато е сега. Случаят мирише от всякъде, и НАП трябва да се самосезира, а КЗК и ДържавАтА трябва да се намесят веднага, и то след Нова Година. Почти същата работа, като лъжомерите на Топлофикация и др.. Според новите изисквания на ЕС, някои канали задължително ще са безплатни/говореше се за 6/. Предполагам, че много хора ще мислят, като мен. Промени задължително ще има, и то по лесният/за предпочитане/ или трудният начин!

majmuncho

какво общо има НАП - не знам - но предполагам че ти си имаш някаква идея :))) Идеята за избор на канали не е лоша, но не мисля че някой може да задължи частна фирма да направи това. Булсатком не са монополист. бТВ могат да се оплачат и на арменския поп, все тая, няма основание за това - ако има задължения, има надлежен ред за събирането им, включителни и придобиване на собственост над оператора. Очевидно това не е така, защото бТВ отдавна да бяха лапнали БСК.