"Дискавъри” защити Беър Грилс в скандала с парк "Рила"

От телевизията твърдят, че всяко заснето действие е било направено в присъствието на служители на парка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заповядайте в България .....добро няма да видите

Излагация по български......явно в това сме най силни.....То всичко ни е наред в тази държава......ама нека да види този Беър Грилс как се оцелява в България..... най бедната държава в ЕС... държавата на мизерията , хаоса и без законието ,корупцията и мафията. .....крадат се милиарди и няма закони........но ако изядеш няколко жаби глоба......хахаха Смешници.......Няма нищо невъзможно в държавата на извратените възможности.....

Леле леле леле. За кокошка няма прошка. Вие срутихте обществото и природата ... Това филмче ви е зора ... Ще ви дадат 5000 евро и ще направите антиреклама за 5 милиона.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ГОВОРЯТ ЗА ГЛОБИ И НАКАЗАНИЯ. ФИЛМА Е СНИМАН ПРЕЗ 2016, СЕГА СМЕ 2019. АКО ИМА НАРУШЕНИЕ ТО Е ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ. В АДМИНИСТРАТИВНО ПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС И ЗАПИСАНО ЧЕ АДМИНИСТРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ СЕ НОСИ ДО ЕДНА ГОДИНА, ОТ КАКТО Е ИЗВЪРШЕНО НАРУШЕНИЕТО. А ТО СА МИНАЛИ ТРИ ГОДИНИ. ТОГАВА ЗА КАКВИ АКТОВЕ ГОВОРЯТ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ НАРУШЕНИЕТО Е КОНСТАТИРАНО СПОРЕД ВИДЕО ЗАПИС. В СЪДА ТОВА НЕ Е НИКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СЕГА АКО ПРЕДИЗВИКА ДЪРЖАВАТА АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ СПРЯМО ФИРМАТА, СЛЕД ТОВА САМАТА ДЪРЖАВА ЩЕ ПЛАТИ РАЗНОСКИТЕ ПО ДЕЛОТО, ЗА СМЕТКА НА НАС БЪЛГАРИТЕ.

та да мислим за оцеляване. Оцелява се в Чернобил. Да ходят там в ЧЕРНОБИЛ ДА ОЦЕЛЯВАТ

и понежге си съсиптваме природада дайте и чужденците да я досъсипят. Това се казва ПРЕЦЕДЕНТ. Понеже се е случил вече дайте да пуваме по рилските езера, да влизаме в пещери и трепем прилипи. Най-добре да ги посрещвем с хляб и сол.„Като са от чужбина да не са Господ. Стига с това чуждопоклоничество. Законите са затова - да се спазват - ОТ ВСИЧКИ

Лелелееееееее! Не е истина! Изсякоха горите! Съсипаха плажове, дюни и т.н. по морето! Презастроява се всичко на всякъде! Хора се самоубиват от мизерия! ......... Пълен пас! Или даже още по-зле - твърдят, че всичко е наред и България просперира! Някой си от много известно предаване, снимал кратко филмче, не направил нищо, ама нищо по-различно от това, което прави средностатистическия турист и в пъти по-малко от това което прави средностатистическия мангал и .... Всички медии гърмят, т.нар институции се самосезират, пускат се глоби, изявления .... Срам ме е и побеснявам едновременно от показната безпомощност на институциите ни.

Оцеляване.. Пълни небивалици. Шоу за деца от 1-ви клас. Това е телевизията. Ама и не се притесняват. И лъготят. Абсолютно Знаете ли на какво ми заприлича това шоупредаване; на кацането на Луната. ПС Не казвам, че не са кацали. Казвам на какво ми заприлича.

Тия от министерството правят анти реклама .Защо това не са видяли преди 2години .Що неса гледали филма тогава -или това където са снимали.Ако и в другите държави Америка Европа има такива забрани как и там снимат. Дали им слагат глоби или тук законите се спазват стриктно а в другите държави не.Тука дали бракониерите си плащат глобите или тук не ги глобяват.

Е за тва сме прос т народ и никога няя се опраЙм

без ДС клеветници и доносници колко щеш.Даже са повече от едно време.

Нашите са казвали само йес, сър! Йес, сър! Да не се изложим пред големите чужденци

Дреме ми на ...., както казва набора. Могли, взели. А вие дето гласувате, ще гледате, ама само ако си платите говори на канцеларията.

ХУБАВА РЕКЛАМА ЗА БЪЛГАРИЯ.

Двамата да бъдат наети за служители и се заселят в парка безвъзмездно, като наблюдават жабуняка на голо. Събирам пари само за голото.

Чета коментарите и не вярвам на очите си: Някои даже защитават този ЗВЯР, дръзнал да се храни с Български жаби! Да бяха опекли някой от туземците там - нямаше да е проблем, но жаба. Неееее, глоба, а ако има съд на място - затвор доживот! ;)

най-интересното е, че сиганлът е подаден от българин. Типично по нашенски.....ей затова няма да прокопсаме никога, народ от поп кръстювци и андрешковци

Тези мошеници се хванали с Беър Грилс за изяждането на някаква жаба. В това време горската мафия изсича горите, разбива пътищата и мостовете, циганите унищожават парковете и гъбите, а българите не могат да си събират дърва за отопление. Бреговете на много реки са оградени от разни мошеници, пътеки съществували хиляди години са унищожени, а местната власт РИОСВ и вземат мерки.

Хванали се с него, защото той в случая, както и обикновените хора е "лесна плячка". Да, той има адвокати, но ако закона е такъв, ще си плати. Докато описаните от Вас са опасни. Закона пак си съществува, но сакътлаците са реални. И шамарите са най-малкото нещо което ще изядат тези, които сега се правят на "спазващи закона". За малко да забравя, от него няма кеш, защо да си затварят очите?

Ами да си плаща глобата нарушил е правилата, въпроса е защо толкова късно и второ защо на подобен дебил му е дадено разрешение. Миналото лято заради 5 минутно хоро в езерото в Рила на деца от танцов ансамбъл, всички мърши скочиха ама този нали е от дискавъри и прави тъпо всичко му е позволено-да не се изложим пред чужденците...

Значи за хорото може, а за дебила не може! Защото тогава хиляди се умилиха на хорото (от деца ли? хммм). И ако той е от някъде и си плаща и пита и иска разрешение, защото не знае, то хороиграчите, би трябвало да знаят, ако наистина са българи и им пука за България - уви, всичко е само биене в гърдите и показност. Не знам как да го обясня по друг начин, но се хващам на бас, че нямада ме разберете.

Ако наистина е имало представител на парка - то излагацията е голяма ! Не сме си проверили ние какви сме ги надробили , а искаме глоби ! Едва ли Дискавъри правят за първи път филм в природен парк ... Сигурно половината лесничейство е било около тях - да вземат по една ножка Бер Грил... за децата ...за оцеляване - тук в Бг вече комплект за оцеляване ще ни трябва ...

Вчера безкритично тиражираха лъжата, че служители на парка не са присъствали на тези сцени. Просто лъжат за да продържат да взимат незаслужени заплати.

не е новина това. Новина е че отново липсва всякаква координация между институции подчинени на изпълнителната власт т.е. Боко Рапоня. Шефа на парк Рила разрешил ама нали пак е стъпил на някаква законова разпоредба, а пък от еко министерството казват , че не можело пак въз основа на някой закон или наредба или изобщо иди ми дойде ми кавото е всичко в тази държава, пълна каша сътворена от некадърността на ППГЕРБ...

Естествено, че ще го защитят! Онези малоумници, които са издали разрешителното от луната ли падат?! Хич ли не са чували, че този се снима как уж оцелява в дивата природа, което означава, че убива диви животни, за да се изхранва! Ако бяха мислили с главата си, нямаше да му дадат разрешително, след като знаят какво прави, за да си снима шоуто! Имали задник - дали го, сега, след като ги прекарали - реват - типична чиновническа глупост!

Ето този скандал е типично българска работа! Минали две години -никой нищо не знае. Вие как си представяте дошъл известен човек и никой не бил с него’ ми то половината служители сигирно са били там

Мнооого праилно! Ще правят някакви клипове за реклама -и то на кого. Не е ясно обаче, когато са издавани разрешителните дали някой си е направил труда да разбере какво аджеба ще прави Мечката Грил, какво ще яде, къде ще се..е,каква вода ще пие и как ще се мие. Пък е и скучна работа да търсиш преводач, или да придружаваш на терен такъв човек. Та се питам де и какъв език е говорещ подписалият документите и казал да. То в България всеки чете, ама не всеки проумява прочетеното

В присъствието на служителки е било...

Скапаняци, мангалите изсякоха горите незаконно и продължават да го правят, да не кажа, колко бракониери всеки ден убиват животни, стигнаха до Беър Грилс да му гледат че запалил няколко съчки. Няма такава смешна държава!!!

Ти не закачай избирателите!

Amи да го съдят бе!Има си закони ,които требва да се спазват и това е ,я направете в америка една грешна стъпка да видите кво ще ви се случи!Атова наше еко министерство разката майката ба дивеча ни с отровите от Монсанто,не остана дивеч в България!Требва да се стреля в тази държава!

В бг има закони,но в няма законност и това е от 30 години. Сега,по бай Гатьовски се правим на по католици и от папата.

Тоя пич обиколи света,правил е какво ли ве и е ял какво ли не,но единствено тук му спретнаха номер.Човек и добре да живее,накрая ще попадне на българи и стой та гледай.

Търсите мъж за сериозна връзка. Напиши ми тук - xxxsingle.xyz/angkiss Момиче, на 27 години.

Няма как да станеш свидетел, ако гледаш на другата страна когато се върши престъплението

не е ли виновен този който е издал разрешителните ? не ги ли издава екоминистерството ?

Убиха 2-ма охлюва и ги изпекаха на бавен огън. Ужас, това вече не е същата България. Еко системата ни се срина. Ние не сме това което бяхме и каквото щяхме да бъдем ако не беше този ужасен необратим случай. Ние вече не сме ние а сме други, непознати, извратени, извергнати, обезчестени, обезсърчени, изоставени от съдбата и от всички други. Помоооооооооооооощщщщщщщщщщщщщщщщщ........................!

Да бе, отврат. Ние в наше село сме други, пазим природата. Например есента когато листата опадат, ние ги събираме и ги закачаме по дърветата, и дърветата цяла зима са озеленени(окафененни). Туи Дядо Коледа или Дядо Мраз не смеят да припарят и да перат направо през гората, да мачкат тревата и да замрсяват атмосферата промъквайки се през кумините, докато тъпите им елени тъпчат по снега под който тревата страда. Протестиращите не са от тъпи по-тъпи както се опитват да ги изкарат. Те са по природа тъпи.

ПрееВаха плажовете ни, изсякоха горите, бракониерите си правят каквото си искат...баш Беър Грилс им е проблема

На всичкото отгоре са му издали разрешително! Значи са същите, които бетонираха дюните, изсякоха горите (законно - водят го уж прочистване, ама...)

стига сте се пенили, това какво виждаш и какво всъщност са правили са две различни неща. Или трбва някои да ви покаже фокуса че да мирясате

Нагли англосаксонци. Смятат ни за второстепенна държава и народ, затова не проявяват уважение. Свикнали са на консуматорско отношение - езерото е там, за да плуваш, жабите са там, за да ги стъпчеш и да си направиш кефа, храстите са там, за да се изсереш. Обаче съм сигурен, че са изчукали някоя българка. Нашите жени са много дащни към чужденци.

Като гледам днешните мъже, сигурно ти първи ще му се надупиш.

Ами вие се държите като втора ръка хора - политиците за парици дават... всичко. Кое да им уважаваш?

Нарушение си е. Не бива да плуват и да палят огън. Ако всеки отиде да го прави, планината ще стане кенеф, също като и черноморието.

Първо тия неща се уточняват при даването на разрешението за пребиваване и снимане,освен това,нали са придружавани нон стоп от служители на парка,къде са блели?Пък и някак е смешно за една жаба и малко огън,поне това показва клипа да се прави медиен проблем.В крайна сметката жалката може да я настъпиш и без да искаш.

Ако НЕ чупят дървета, не трошат скали, и не убиват диви животни там, защо да не си направят снимки ??? Всякакви Олигофрени снимат където и когато решат... Тия чужденци САМО може да направят РЕКЛАМА на България , да идват чужди ТУРИСТИ. Но за България е по- важно не броят на туристите, а да взимаме повечко парите от тях, като ТАКСА за влизане в България. А после туристите може да се върнат от където са дошли, оше на същия ден. ВИЗА за един ден- 10-20 хиляди долара, за България.

Ами очевидно са трошили, горили и убивали. То по същата логика да ходят същите смешници да трошат Колизеума и да палят огън вътре като наш Благой Георгиев.

Аз , като гражданин на Р България се застъпвам за Беър Грилс! Срамна страница за България! Не за народа , а за "ДЪРЖАВАТА"! Народа е с добра душа,но го управляват лоши хора точно, зощото се възползват от добротота, която е преминала в малодушие!

Това е смехория - били ги придружавали служители.. то за 1000лв тези служители сами ще скочат във водата.

вичко е стъкмистика и комичнотое, че им сеналага да си го признаят))))

Изсякоха горите, съсипахте плажни ивици, замърсявате с боклуци навсякъде и за това няма никакви проблеми! А Беър Грилс изяжда една жаба и вече огромен проблем станал! Нямате срам политициииииииии! Всички сте свини!

За да изглеждаме филма, а той е страхотен. Невероятна красота има българската природа. Явно е, че преди да имат претенции, това тъпо управление, е следвало да се свърже с управлението на парка и българските представители и да получи разяснение от тях. Вероятно има документи за всичко което е правено, но дори да има нарушения, глобите е следвало да се наложат при прегледа на филма, а такъв вероятно са правили както от НП Рила, така и от министерството. Пак ли ще излезе нещо гнило от администрацията?

Дошъл и направил филм или по точно рекламен клип, който прави някаква реклама за туризма, изял една, две жаби, запалил огън в канче и си топнал краката в езерото и айде да правим проблем, а къде са тези природозащитници, когато пияни келеши чупят бутилки и си хвърлят фасовете горе, а да не говорим, че други елементи с резачките елиминират цели гори от западен парк до родопите.

За никакви природозащитници не става дума, , това са местните рекетьори и тулупи аборигени , които гравитират и цоцат около управлението на резервата, от същата порода , като тези , които искат втори лифт в Банско .

Ами, мой човек, пожарът тръгва и от малко огънче. Не нужно да разлееш три туби с бензин и още две с нафта, за да тръгне огънят. Същото е и за жабите, и за плуването. Всеки може да се оплаче - то само малко. Ако все още не си убеден, нека ти дам един пример: дай да те отменя довечера при съпругата ти, само малко, за пет минути.

Беър Грилс е супер! Нашите родни разбойници изсякоха горите, избиха бракониерски де-що имаше живинка, сега Беър Грилс им е крив, че изял един лалугер! Не е за вярване! Напомня ми за случая с Иван Славков, когото БиБиСи заснеха как иска подкуп като член на МОК за да гласува за Лондон. Родните катили заведоха дело срещу ...БиБиСи, че заснело Славков без негово съгласие!!! След това румънски журналист засне как български митничари взимат рушвети. Родните "правораздавачи" арестуваха журналиста! Нямам думи!

Беър ли е най-големят нарушел ???? Ония кретен с дюните и 5000 лв. няма да го глобят. Незаконните строежи? За тях нещо? Строежът на устието на Велека върху архлеологически разкопки? Нищо... Дошъл Беър Грилс изял една жаба .... смешници.

Преди да я направят парк в Рила планина се пасяха хиляди овце, кервани с коне всеки ден обхождаха хижите , а вечер лагерния огън който палехме достигаше 5-6 метра. Едно време на Бъбрека имаше вечен сняг, но вече го няма а езерото е спаднало с 50 сантиметра, в долните езера се е появила растителност, скоро и жаби ще закрякат. То и сега Рила е претоварена, остава и янките да дойдат ще усерат всичко. Крайно време е да разберем че не всичко е пари, а да си пазим природата за нас.

Мда... лошите янки ни застроиха морето..

И добрите руснаци, а пък ние хич да не разберем!

Смешници, застроиха го българи и немскоговорящи с уж български корени, но без български родители. Група национални предатели срещу пари се опитват да ни скарат с Русия, защото ни е естествен съюзник.

Той е бивш командос от САС, SAS(Special Air Service), това не са нашите льольовци от специални сили, които ги бият роми на по 17 години. Той е еквивалент на служител в СОБТ. Британската службата е създадена отдавна, за да защитава интересите на Британската империя по света. Нашата служба за борба с тероризма е замислена след атентатите на олимпиадата в Мюнхен и се реализира след атентатите на турските сепаратисти на гара Буново, в к.к. "Златни Пясъци", отвличането на самолет от българско летище и т.н. Това е друга тема. И понеже британската империята е имала итнтереси и при зулусите в Африка(там е служил Уинстън Чърчил), и при индийците, и при китайците, и при балканците, командосите им са тренирани да оцеляват при всякакви условия. В днешно време - уж. Колко са това, което са били в миналите векове, щом собствените им бивши ирландски съюзници успяваха да взривяват херцоци, графове или принцове в езера - това е друг въпрос. Беър Грилс след всеки тежък ден на снимки сяда на софра, на която всеки чревоугодник ще завиди. Пада, става, сурка се по урви... Ама нали има кой да го снима, не е сам? Значи, майтап работа. Какво оцеляване като с теб има оператор, озвучител и поне още трима души за логистика? КИНО. ЗА ПАРИ. ФИЛМИ. ИЗМИСЛЕНИ.

около 2-3 истини си пробутал куп лъжи и камара глупости. И да знаеш малкия..нашите командоси са класа...доста по добри от много дето се имат за елит в света. А защо не идеш ти да се "суркаш" вместо него,а?

"Малкия" не ми бяха казвали скоро. С оглед на 50-те ми години ми оправи вечерта. "По-добри" се пише, не "по добри", селски. Средна сравнителна степен. Изисква средно образование. Явно го нямаш. Нашите командоси към момента са СОБТ, КОБРА, СИГМА, отряда към ГДБОП и толкова. Едно време можеше да включим и "Тихина", сега не знам. Селяндурите от т.нар. спецални сили в Пловдив се видя на какво ниво сте. Да се мобилизира цяла България да ви пази от ромите, вместо вие да пазите България... Палячовци. И не ми говори нагло, военен непрокопсаник. Не ти отива на мизерията и никаквата подготовка. Имам на мишена №4 на прецизна стрелба 97 точки. С Макаров. Ако изобщо знаеш за какво ти говоря. Специалните сили в Пловдив сте пълни палячовци. Познавам лично доста от вас.

1. Съм по голям от теб, "с оглед на 50 те " ти години. 2. Имам висше образование от елитен университет,но не филология, а много по сложно нещо. 3. Имам офицерско звание и боен опит. 4. Това, че едно момче не е очаквало да бъде пребито за нищо не значи , че не умее нищо. 5. Това момче е било на мисии в чужбина, но не е казано, че е от българския командоски елит. 6. Ако познаваше поне 2 от Пловдив щеше да знаеш, колко пъти са били щатските тюлени и други подобни "елитни: тюфлеци. И по леко с мокрите сънища за ПМ.

1. По-голям си на години. Лошо. След 50 човек залязва. Бавно, но сигурно. 2. Освен, че не можеш и да пишеш, не мошеш и да четеш. Завършил съм История в СУ, не филология. И още две висши. Едното във военна академия "Георги Раковски". Защо ми е трябвало след десети - сети се. Не знам какво висше завършават недоразуменията като теб, които пишат, че висшето им е "по-сложно нещо". Не ми и трябва. 3. Имаш офицерско звание както още десетки хиляди некадърници у нас. Бойният опит в селската ти кръчма не се брои. България не е била във война в периода, в който, с оглед възрастта ти, биха пратили льольо като теб където и да е. Освен в Камбожджа, за да вземеш някой лев и да хванеш някоя венерическа болест. 4. Това, че е едно момче на 30+ години е било пребито, значи, че е било пребито. То самото има нужда от охрана, не става за военен. 5. И тираджиите ходят на мисии в чужбина. Не виждам да не си съгласен с елитните подразделения на командосите в България, които съм изброил. Не виждам да си добавил други... 6. Не само познавам, а и ей сега, в петък, ще си пия пиенето с трима от тях, единият полковник. И ще ги бъзикам по темата. Но те, за разлика от теб са реалисти и имат чувство за хумор. Като типичен трол, не знам такъв ли си, но като такъв се държиж, тръгна да джавкаш, защото реши, че защитавам западните командоси. Няма такова нещо. Не четеш просто. Ясно съм написал какво мисля по темата - прочети го пак. Добрите командоси са в държавите, където има много работа за тях - Русия, Израел, ЮАР, САЩ. У нас имаше работа за тях преди 10-ти ноември заради турският сепаратизъм. САС и Чуждестранният легион имат други функции - да пазят колонии.

Заяждаш се като филолог, а дали си завършил филология или история все тая. Аз съм завършил математика в СУ , ти сам прецени как е на фона на историята,която сигурно знам, не по зле от теб защото винаги ми е била интересна. Какви войни е водила БГ няма никакво значение . Пак си написал един куп глупости. Няма да ги коментирам една по една.. Само ще ти кажа,че САЩ нямат елитни командоси , само в Холивуд са елитните им. За САС бъркаш тотално! Нямат нищо общо с легиона,който дори не е специална част изобщо. САС е образец за целия свят и по негово подобие всички правят специалните си части. И все още са от най добрите. За израелците спор няма.Както и за някои руски. Както и да.е..въпросът , беше,че нашите по нищо не отстъпват на другите и,че са доказали и в учения и в бой това. НАЙ лошото , че българина винаги се подценява и мисли другите за нещо много повече.

С писането по номерация почна ти. Сега нямало да ги коментираш една по една... Тъпотии. Никъде не съм писал, че Легиона е специална част. Аз започвам с това, че САС са еквивалент на нашите СОБТ и са образец. Както и СОБТ. Ти чел, недочел се заяждаш. Ти ме реприкираш пръв, не аз теб. Кой, кого заяжда? Историята няма как да я знаеш, защото ти е интересна. Трябва да я учиш четири години поне. И да минеш държавен изпит. За САЩ не ми дреме, ама имат много наемници и да твърдиш, че нямат читави командоси е пълна некомпетентност. Те си купуват чужди командоси и ги натурализират. Ако САЩ нямат добри командоси, значи никой няма добри командоси. Колкото и да ни е неприятно(или приятно) за САЩ работят най-добрите командоси в света. Наемат си ги, купуват си ги, привличат инструкторите им... И ти хубаво се бъзикаш с филологията, ама ако четеше трезвен и внимателно, щеше да осъзнаеш, че с теб нямаме за какво да спорим. Единствено твърдя, че специалните сили в Пловдив не стават за нищо специално и са обикновени военни, ти казваш, че са голяма работа. Всеки си има мнение по въпроса. За останалите елитни български части къде видя да кажа една лоша дума? пп: И обърни внимание на тия сравнителни степени, мама му стара. Пишат се с тиренце, много ли е сложно, на това ли му викаш филология? "Елитен", "По-елитен", "Най-елитен". Като си математик, което е похвално, трябва ли да пишеш като петокласник? Айде живо-здраво, че утре първо съм на работа, а после на разпивка с твоите дърти полковници.

Шошонкьо, великият ти Чърчил е бил пленен от нашто ВМРО в ЮАР при което се е насрал в гащите при въстанието на Бурите, които пък са имали договор с ВМРО за взаимопомощ. След едноседмични преговори исканията на Бурите са били изпълнени и той е бил освободен. Това е историческа истина разказана ми от офицер от царската армия, който е водил българската войска през II-та св. война и за 3 дни е стигнал до Кавала. Навремето е имало българи, които кръвта са си проливали за родината, а не такива меки китки като тебе дето се кланят пред чуждото.

Чълчил не го любя аз. Като завършил история в СУ и патриот. Съвременното ВМРО, също. А то е виждало Африка на глобус, евентуално. Офицерът от царската армия, който ти е разпъвал локумите за още едно голямо питие може да ти е казал и че е пленил Пилат Понтийски. Исторически извори: 1. Хахов, Хах, издание на форума на Дир.бг, 2019 г., гр. София. пп: Нито Шкембето, нито Хапчето, нито Кабеларката ще влязат в Европарламента...:)))) Но в ДПС след година две - със сигурност.

Нашите еколози станаха по католици и от папата. И за какво ни е тази природа, ако не може човек да иде да и се порадва. интерсно ми е какво му е станало на езерото, като е поплувал в него? За двете жаби няма да коментирам, защото е смешно. За огъня, ако са спазени всички мерки за безопасност, защо не? Абе пак станахме за смях пред чужденците.

Гербавите Калинки отново ни вкараха в международен скандал.