17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В МОН се въртят едни европейски милиони, дето още не са разпределени 'правилно". Изгежда, след като парите за санирането и другаде секнаха невзрачния МОН се превърна в новата кльопачка на ГерПъвите.

Само да поптам защо тоя не каза че има сигнал от декември срещу него подаден и е викан той самия през януари???? Нещо много е удобно да се приказва каквото са ни каали......

Гератлиевия да се готви за поредния бушон защото преди да стане известан истината какви са ги дробили и замазвали не е споменавал такива неща дето сега приказва , Как бе джанъм оня непрестанно 'заплашвания и изнудвания'' банов не те предупреди какъв е Ангелов та го назначихте СЛЕД конкурс а ти сега знаейки собствените си далавери гледаш да помагаш на банов с надеждата че и той ще да ти помогне като излезнат твоите.... Жалки, отвратителни същества готови да плюят с суратите си за да запазят авантата си и да спасят ментора си.....

Трябва да излезем от ЕС за да няма пари за европроекти, които да се крадат. Ще намалее корупцията и може да минем на предпоследно място.

А гербери, нямало смисъл от сигналите на Йончева! Я какво топене настана между политици, посредници и изпълнитиели. И това /по Боил Банов/ само в най-нискобюджетното министерство. А като стигне Ленчето до министерствата на убиеца Московси и бездомника Горанов. Тогава какъв квич ще настъпи!

За първи път чувам на държавен служител така да се назландисват. Винаги идва един с лист:"Подпиши тук!"; "Събирай си багажа и чао!" Какви те тези разговори, пък знаел, пък бил чул...Мажат очите, че няма кво да кажат- многословието размива лъжата.

В коя миша дупка се скри Тиквата- да излезе и да се искаже по въпроса.

А ДАЛИ Е ТОЗИ ЧОВЕКЪТ КОЙТО Е НАПРАВИЛ ЗАПИСА

Тоз господин кат си е оставил колата пред държавна сграда, за да фръкне до Брюксела и там да му я пазят... Как тъй реши, че тоз дет го "рекетирал" му е нарязъл гумите.. УЖ да го сплашват... Илиш са мисли за най-любимио директор.. Та други служители му нямат зъб.. Ма много държавни лемури взеха да се изживяват, че са ВСЯ и ВСЬО на службата си.. На ви и самио министър - "Да посягаш на министъра по този грозен начин, означава да посягаш на цялата култура".. Той бил вече ЦЯЛАТА КУЛТУРА НА БЪЛГАРИЯ.. Щото го турнаха на тоз пост поради болест на предшественика му.. Та по тоз повод да припомним един ИСТИНСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТАЗИ КУЛТУРА: „Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра на културата.“ А и това - „Влезеш ли в историята, гледай да не се заседяваш — ще й станеш досаден.“

Ами ако по време на разговора тоя Ангелов пак почне да го заплашва?

На тоя господинчо тия дето са го назначили на работа са му казали да лъже и той изпълпява

Позната история - Шкембе войвода и Катя Манева... Айде измислете нещо ново, че това пред ОЛАФ няма да мине.

Ще се опитат да намачкат този държавен служител за назидание. Друг въпрос е дали съдът няма да го върне обратно на работа, а агенцията (всички ние) да му плати обещетение.

Знаеш ли колко боклуци има по институциите,които трябва да бъдат махнати,без да им обясняваш защо? Най вече поради некадърност!

... нямаше да има такива "разговори" за изясняване на идентичността:))) Този Ангелов, бившо разследващо ченге, бил партнер с някакъв друг джендър, бивш анестезиолог. И си спретнали обща консултанстка фирма по европроекти. И с печалбата инвестират в имоти. Купуват ли, купуват общи имоти, апартаменти, селско имение... Как въобще са го назначили в дирекция за европроекти?! Това си е чист конфликт на интереси.

Ако кихне няма!!!

България - държава на всесезонния грип!

Гератлиев е назначение на Пеевски. А Ангелов? И двамата са момчета за поръчки, на две различни групировки. Но ОПГ-тата не са само две. Парцелират си властта и приватизират еврофондовете така, както в началото на прехода преразпределяха територии и приватизираха предприятия. А всякакви загуби се национализират, т.е. са на наша сметка, на данъкоплатците. И ОЛАФ, и Европейският съд осъждат нас, данъкоплатците, а не истинските виновници с лицемерния аргумент, че не се месят във вътрешните работи на всяка една държава в ЕС. Дори награждават и назначават най-заслужилите ни крадци на високи постове в техните бюрократични администрации. Така, както копират и тук властимащите правят същата негативна селекция и издигат във властовата йерархията най-престъпните пошлушковци.

като във вица за сомалийските деца и Дядо Коледа

По Коледа дядо Коледа минал и през Сомалия. Като видял децата с издутите коремчета попитал: - На тези деца защо са им издути коремчетата? - Ами,... защото не ядат. - Ааа, който не яде, няма подаръци! - отвърнал дядо Коледа!

Ангелое не е назначен а е спечелил конкурс за назначение, което му дава пълно право да се противопоставя на такива ''професионалисти'' като тоя и предишния му шеф и за това си е павил записи когато присъства защото ги е разбрал че когато трябва да се оправдават за нещо ще си намерят бушона...

А защо "В момента Ангел Ангелов не е на работа". Отговор: а/взе си болнични б/в отпуска е в/излезе по майчинство г/не знам

д/ образова се как се пукат гумите на шефовете в Брюксел, щото тукашните министерски началници големи циции. "Поискай (рекет) и ще ти се даде!" е житейското му слоган.

В момента Ангел Ангелов не е на работа

Тази агенция разполага с повече от половин милиард европейска пара по оперативната програма. Сега започват да се провеждат поръчките за всякакви неща - оборудване, лаборатории, центрове, различни дейности и проекти, включително за строителство и ремонти. Това са огромни пари и огромна далавера и сигурно тоя Ангелов е на края на опашката от мераклии да му срежат гумите и да му покажат, че комисионните не се дават за нищо..

Тези Европрограми бият ТЕЛК , КАТ , АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ , АПИ , НАП , по Корупция . С Откраднатите пари можеше България да е първата Държава с База на МАРС .

Малко инфо за наивници : ВСИЧКИ МНОГОМИЛИОННИ проекти с най-често неразбираеми за обикновенния човек имена ( например : влиянието на атмосверното налягане в/у ланския сняг) се движат от КОНСУЛТАНСКИ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ , които са издънки, разклонения , приятелски кръг, роднини и близки на действащи МИНИСТРИ или техни ЗАМ-ове . ( случая ДЖИ -ПИ ) . Когато при този мазен кокал се намеси някое гладно ЧУЖДО ( на друга партия например) куче -настъпва проблем Иначе казано , когато едни пари не могат да се разделят мирно и сговорно : насъпва проблем !!!

А, Еврика :-) Съвсем случайно "предсказах" във форума средно два месеца в аванс и за Трейс, и за ДжиПи, има няколко на които на този етап им се размина, цикличност някаква :-) Нямам нищо общо ни с Кашпировски, ни с Ванга.

само с професионалистки

Това женската завист е голяма работа :-))) Професионалистките са само допълнение към основното а не "само" ;-) Знам, че си ранима душа, не държа да ми отговаряш.

Европрограмите в България са СТРОГО СЕКРЕТНИ - само се прибират парите , а на ЛИЦЕ няма НИЩО . Чудя се кога ЕС ще спре всички Програми .

Аз пък искам да се опише по-конкретно заплахата. Вероятно в нея са споменавани за някакви "нещица", които ще ликвидират агенцията КАКВИ ЛИ СА много ми е интересно.

Може ли журналистите да попитат Ленчето,ако отиде в Брюксел,ще минава ли на червен светофар и ще лъже ли така безогледно,както го прави в родината?

То в Брюксел няма светофари, има само сини лампи. при последната ревизиа не им излезли няколко броя. При проведеното разследване от ОЛАФ попаднали на флашка със следния запис : Б.Б : Цецо тез сини лампи много хубаво светят, дай да вземем няколко за да плашим наште хора. В последно време много се самозабравиха.

Лъжлив "знайко", престани да ми използваш ник-а!!!

А бе нека ми разправят за соца, ДС и смазването на хората. Аз мисля, че нищо от това не е забравено и дори нещата сега са станали много по-лоши. Установява се фашизирана диктатура, каквато преди 30 години никой не предполагаше, че може да ни застигне.

виждате ясно почерка на десарите, хем се правите, че е нещо друго. В България, за разлика от Русия, не е имало мафия преди 9-ти. А се появи на 11/11/89 - много е трудно да се сети човек кой и как я (ре)организира, за един ден мафия се организира от горе на долу, а не като обикновената. При наркотиците, например всички канали от соц-а си се ползват. Цялата промяна е, че вече не си правят труда да ни лъжат, че им пука за нас, а преди имаше романтика - "В името на народа".

... аз съм идвал на официални срещи при вас г-н Гератлиев и съме ви казвал, че имате хора които срещу лобиране за проекти искат пари и играят с консултантски екипи... Това е едно от главните корумпирани лица, но има и още...!!!!!! Така че чистка до дъно и нови хора на техните места...

На какви официални срещи си ходил бе, ти дори не можеш да пишеш грамотно!

те парите в България са в неграмотниците и простаците ако не си забелязал. Оттам и турбогъзарския мутробарок, с плеймейтки и кифли и мерцедеси, който е на мода. Ценности....

Агенция до агенция,високи заплати,никаква работа,само въртят интриги....

Банов е бил зам.министър през 2014г Ако е вярно, че този Ангелов го рекетирал оттогава се чудя: - Как не са го уволнили, а все още държавен служител? - Как не е подведен под отговорност? - Веждито се пъне, че познавс всички мутри, а не са се оправили с тоя? - За толкова тъпи ли ни мислят, че ни разиграват този цирк? Не е зле да поканят някой психолог в ТВ предаве, за да анализира Банов по запис на гостуването му при Виктор Николаев днес. Според мен вече осъзнава какво го очаква

и като как ще реши след разговор?? има си закон! ако е престъпил закона го осъдете!

И в изнасилване на Банов!?....Ангел Ангелов би се радвал да го уволнят, за да ги съди дали у нас , дали в Страсбург, адвокатът по трудово право ще го посъветва

Последно, разговорът на Банов с подчинените му и представителя на фирмата изпълнител, проведен ли е? Нещо взеха да ни отвличат вниманието с трети лица!

десарски похват - отвличане на вниманието и хвърляне на прах в очите - а вие защо биете негрите и подобни. Никой до този момент не е отрекъл самото престъпление - избягване плащане на неустойка чрез съставяне на документи с невярно съдържание лично от министъра или по негова заповед. Плюят по Йончева, ще уволняват Ангелов - пукал гуми, съмняват се в автентичността на записа, долен донос било, рекетирали го 4 години, защо сега го вадели, усещате ли как се отдалечаваме от същността и забравяме за какво става дума.

Комунистическа паплач начело с минаващата на червено лъжкиня Елена.

Какво значи "член на малка престъпна група за изнудвания и печелене на поръчки" ?

Нещо като "шайка"!

от герб

От както ГРОБ управлява страната,всяка седмица имаме скандали и чудовищни кражби.

Скандалите ги правят едни червенотиквеничета които ги е яд, че толкова се е събрало а не могат да го откраднат.

М?

Бах мама му, какъв престъпник бил този Ангелов! И гуми рязал, и конфиденциална информация изнасял, заплашвал висши чиновници, рекетирал министър Банов... И не е отстранен от работа, няма дори започната проверка срещу него. МНООООГО Е ОПАСЕН ТОЗИ, БРЕ!

ми напомня Росен от Нови Искър - колко ли вина могат да му струпат, преди да ...

Никога не съм бил за червените ботушки от БКП-БСП, но тези от дъщерната им фирма ГЕРБ ги надминаха по наглост, простотия, уродливост и корупция! Страшно е! Не си ли от ГЕРБ те унищожават и елиминират по най-безогледния начин!

Киро Зеленчука си е БСП/ДПС кадър.

Какво секретно може да има в Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" ?Явно едни пари отиват в партийната каса на ГЕРБ срещу грубо манипулиране на учебниците с антибългарско и джендерско съдържание.Покварете образованието и ще превземете и управлявате лесно стараната

За 24 часа излязоха куп далаверки, схеми и все нашите момчета от ГЕРБ в главните роли! Ах тази лоша Елена!

Киро Зеленчука не е пионка на герб.

И къде ги видя? Във виртуалният облак замъглил главата на курни?

чичка, отвори си очите!

Пак ли се вживяваш в инженер?

у нас само плешиви кухи кратуни заемат постове

Добре бе, аз ли нещо не разбрах ... живеем в най-хубавите времена - едновременно сме в невиждан и нечуван възход в областта на икономиката, културата, изкуството, образованието, магистралостроенето ... управлява ни премиер-мечта - генерал, доктор, футболист, тенисист и т.н ... и изведнъж се появява някакъв си Ангел Ангелов! И той изнудва министри, заплашва директори, подслушва, реже гуми ... т.е. клати правителството. Какъв е този, бе, как така тормози цялата държава, а не сме чули за него досега? И как човек с такива качества хем е някакъв си редови експерт, хем се мести от една служба на друга и няма как да бъде отстранен? Дайте една снимка да му видим, че вече имам чувството, че е фиктивен герой!

Този Ангел Ангелов ще го направят светец!

Като слушам хората, колко нагъл е бил този Ангелов и какви раздори е предизвиквал навсякъде където е бил, отдавна е трябвало да бъде пратен в кофите.

Хахаха, умирам от смях вече. Такъв цирк, демагогия и манипулация не са правили дори през тоталитаризма. Хахаха, жалка картина.

Никога в България не имало "партия",която така нагло и безочливо да покрива престъпленията си както крадливата банда на ГРОП.

Има и в момента, бсп се нарича и безмозъчни тролчета обича, та затова такива си ги подбира.

Настоящият цирк се играе от други заслужили артисти

То вече Европроект си стана мръсна дума ....

Това са пълни глупости от БСП. Много жалко изпълнение е точно. Как не я е срам та Йончева. Тя се е съсипала горката. Ужасни хора, които сплетничат. Този Банов наистина е вършил хубава работа. В тези неша със сигурност се случват някой грешки породени от обстоятелствата, но това няма как да се обясни. ГЕРБ ще се справят.

Минувач, ГЕРБ вече си заминават ...

Дали? След две години ще разберем.

Значи и тука имало нещо гнило... а досега всички се правеха на невинни девици;)

Тука точно всичко е гнило. Щом Кирето Зеленчуков оценява европроекти за десетки милиони....

Държавен служител подслушва, тайно записва, шантажира, изнудва, заплашва, гуми реже. Заради което го местят от министерство в министерство. И сигурно т още по висока заплата. Незаменим и ценен кадър! А Герб с тези идиотски оправдания се самозакопават. Че нали те управляват държавата и държавната администрация? Какви са тези практики, все едно е охранителна фирма Ипон?

Елена хвърли бомбата и изведнъж от змиярника всички се разприказваха. Поне чухме имената им... Свързван с Пеевски чиновник пое оперативната програма за наука и образование 14 юли 2017 Бившият член на борда на директорите на "София тех парк" Кирил Гератлиев поема дирекцията в момент, когато МОН трябва да убеди Брюксел, че ще реши проблемите с програмата Генадий Михайлов Кирил Гератлиев ще отговаря за над 1.3 млрд. лева по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж" Дирекцията в Министерството на образованието (МОН), която управлява 1.3 млрд.лева по оперативната програма "Наука и образование за интелигентен растеж", има нов и.д. директор. Това е бившият член на борда на директорите на "София тех парк" Кирил Гератлиев. Той е бил назначен начело на главна дирекция "Структурни фондове и международни образователни програми" на 6 юли тази година, става ясно от писмен отговор на МОН до "Капитал". На поста Гератлиев заменя досегашната управляваща звеното Цветана Герджикова, която остава в дирекцията като зам.-директор. Назначението на Кирил Гератлиев за управляващ на оперативната програма идва в ключов момент. От февруари насам плащанията по нея са спрени от Европейската комисия заради констатирани по време на одит нарушения. Все още няма решение в какъв размер ще бъдат финансовите корекции по вече одобрените проекти, но вероятно ще бъдат най-малко 70 млн. лв. ЕК е поставила четиримесечен срок, в който МОН трябва да приложи мерки, с които да увери Брюксел, че проблемите по програмата ..."

Скъпа, не случайно твоите червени кумири бягат като дявол от тамян, от еврофондовете. По тях освен да се краде, трябва и да се работи, а те могат само второто.

Скъпи, не си падам по споровете от любов към спора :) Намери справката в нета за усвояването на еврофондовете година по година, вкл. за предприсъединителните фондове. Вкл. с финансовите корекции/санкции! Справката е изнесена от Горанов в отговор на депутатско питане. Гарантирам ти, че ще останеш адски изненадан. Имам предвид Бойковото "На тях ги спират, на нас ги пускат".

Скъпа, достатъчно добре съм запознат с темата та няма смисъл да се ровя в нета. Иначе типично,пак търсим под вола теле май?

Вие всички ни взехте за канарчета ........