17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма Боне ма Петрунова,ма доцентке нещастна Кога е бил коронясън Мадридския крадец??? симо комарджията,симо ЛЪЖЕЦА!!! Кой Български патриарх му е сложил Царска корона??? Великия Тодор Колев имаше една песен-"легнала си вади хляба" ти с междучаталието си ли стана доцентка???

В археологията за да продължишслед магистратура има само два начина- или с роднински връзки или споменатият от вас начин плюс духова музика. Още от първи курс са така добри да го обяснят на студентите, поне не го крият за да не си губят времета напразно.

"В края на Първата световна война е прогласен за цар на България след абдикацията на баща си." - това не значи короноване Ето какво значи прогласявам: прогласяваш, несв. и проглася, св.; какво/кого. Оповестявам, провъзгласявам, известявам. същ. прогласяване, ср. - Значи и баща му не е коронован цар!

Бони, бони, да не си преродената гангстерка от разбойническата двойка Бони и Клайд? Как можа да изтропаш толкова фекалии в едно интервю? Жалко, че седиш в креслото на Божидар..върви да бършеш дупето на своя кумир, мадридския комарджия, който излъга народа ни...

Доцент Бони преоткрива топлата вода.

едно 5 годишно хлапе, което не е било короновато? Даже и баща му не е коронован, а е станал самозван цар, чрез указ!

о.акания ''царски'' диференциал в защита на ''величеството'' ''откриха'' ''тролове на БСП'' в лицето на омерзените от властването на Симеончо българи. А връх на скудоумието - при поредното напомняне, че баш ''величеството'' се е коалирал с червените - беше следното ''откровение'': ''комунягите от върли атеисти не са ли първи в църква днес? И от върли "гробокопачи" на капитализЪма, не са ли първи бизнесмени днес? Въртят се като ветропоказатели''. Бих искал да кажа на този ''умник'': Душицо, а за този, дето се коалира с такива само заради единия властови кокал, КАКВО да кажем??? Ами ще кажем, че е същият от.падък като тях!!! И че такива като тебе няма как да се усетят, че вместо да му изпишат вежди - очите му изваждат на ''НЦВ''...

е било унищожено от тъпите шишмановци. и благодарение на еврейката .

когато българският народ е казал НЕ на монархията в Референдум, във всяко семейство е имало поне по двама загинали мъже на фронта в ИЗГУБЕНИ ВОЙНИ ОТ ЦАРЯ КОБУРГ, НО СПЕЧЕЛЕНИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ! НЕ ОТВАРЯЙ СТАРИ РАНИ! ЧЕ БОГ ще те накаже.

отрече Конституцията ни, Вида на държавата ни и обърна в гроба Левски. "СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА" СВЯТИ И ЧИСТИ ХОРА СА НИ НУЖНИ! ИСТОРИЧЕСКИЯТ МУЗЕЙ е СВЕТИНЯТА, ПАМЕТТА и САМОЧУВСТВИЕТО НА ЕДИН НАРОД ! А госпожата нека се цани за директор на клуба на монархистите у нас.

Добре , че тая стана директор, защото ако беше станала оная кирлива врътлива путка Верчето Бонева, професорката от УБИТ, щяхте да видите!

лъжлив дедо не е бил ръкоположен за цар на българите! следователно тази персона дето е директор на ним лъже, и трябва да бъде уволнена!

След като мина идиотията „цар- министър председател на републиката” сега ченгетата „учени” от Библиотекарския тестват още по-кретенската измишльотина „ цар на републиката”. Това е истинската наука да експериментира в реални условия и реално време с матряла и тества границите му на дебилност и търсят пробив откъде може да се яхне властта .Единственият проблем , че лицето Симеон е много познато, ако беше някои нов играч можеше и да мине , пък и кандидат царедворците от библиотекарския , поповете и ходжите , които са единствени убедени вярващи в тая кретения са с изчерпан автиритет да я наложат на матряла.

Абе разправях аз едно време ама кой да слуша...преди некъв тъпанар кръчти Аспарух Кан сега тая лише кобургски подметки ...показал съм как се избягва това....

Г.Димитров и комунистите му спасиха живота...в изгнание . Сега демократите могат да го детронират!?

Да, Царството на Асеневци, император Калоян и Шишмановци не е детронирано. Короната на тази България е дадена от папа Инокентий с императорско достойнство на Калоян. Тази корона днес е в музеят на Хабсбургите във Виена. Днешна България няма нищо общо с нея. Русия назначава и Батенберг и Фердинанд за монарси на България по силата на империя спрямо протекторат. Нищо повече. Симеончо дори не е коронясван. Отделно че сам абдикира от претенции към трона , когато стана премиер. Шишмановото Никополско царство е с унищожена част на юг от Дунава. На север то съществува на картите до 17-ти век. Фружин Шишман и наследниците му имат царски почести от католическа Унгария. А демокрацията е най-извратената форма на управление - когато малагистите са търгували и чешели езиците или половите си органи(справка Сократ) на Агората....техните роби са работели и създавали благата за живеене. В Българската държавна форма на управление НИКОГА не е имало институцията робство. България на Асеневци и Шишмановци е най-добрия период за България, като управление, стопанска дейност, култула. Последният патриарх Йосиф Втори на Източен Рим е от Шишмановия род. Кметската длъжност всред българите е от тези времена. В Русия едва от 20 години се появи такава длъжност и се нарича по английски МЕР. Като между мер и кмет няма 100 процента покриване.

Короната се пази в кунстхисторишес музеум Виена и е “намерена и донесена” от един унгарец...

Короната е изложена в музея на Хабсбургите. Интернет има търсачки и снимки. Да, короните не са трюфели....за да бъдат откривани от свине. Короната е ДАРЕНА на Хабсбургите по време на АвстроУнгария. Реално Хабсбургите са днешните монарси на Царство България.

Поклон пред Божидар Димитров и делото му

Тази госпожа може да си титулува който си иска и както си иска. След всичко, с което този господин Симеон излъга, подведе и продължава да НЕ ЗАЧИТА ЧИСТОТАТА И ВЯРАТА В ДОБРОТО НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ТОЙ ЗАЧЕРКНА ВСИЧКИ ДОБРИ ПОМИСЛИ ЗА НЕГО СРЕД БЪЛГАРИТЕ И ТОЙ НЯМА МЯСТО СРЕД ТЯХ.

Тази госпожа преди да говори и то публично, нека се запознае с Конституцията на Република България. То бива, бива, ама тя надхвърля всякакви нива на невежество. И замества такъв велик човек като Божидар Димитров...!!!

Там е останало ,,толкова велико,, че която и мушмула да назначат ,ще изкара бая време!?

Не съм чул да има закон който да отменя първото и второто българско царство. Тогава имаме много царе, принцове и принцеси.

Понеже тази не е изобщо единствената, аз смятам, че вече е крайно време да се предприемат много сериозни мерки срещу хора на високи или важни публични и властови позиции, които правят подобни изказвания, които са категорично антиконституционни и противозаконни! Аз съм последният по принцип, който бих призовал за каквато и да се цензура или преследване на свободомислещи и инакомислещо. НО... КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ, които имат досъп до публични средства за масова информация благодарение на постовете и положението им, и правят подобни изказвания, които определено представляват и опасност за националната сигурност, защото просто са крещящо антимонституционни, и такива нямат право да се оплакват, че не знаели и че не разбирали, просто защото те са длъжни на тези постове поне това да знаят, че сме С РЕПУБЛИКАНСКА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ!!!, мисля, че трябва да следват незабавни административни и наказателни адекватни мерки - например при първа подобна проява предупреждение и глоба, а при второ - отстраняване от поста!

Ако човек с поне средна култура, вкл. и правна, си направи труда обективно да се позамисли, не може да не съзере, че подобни изказвания като на тази, са С МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ от например протестите на хората, вкл. по улици и площади, защото във втория случай имаме справедливи искания на народа за НЕСВЪРШЕНА РАБОТА НА ЕДНА ВЛАСТ (или повече), с конкретни факти и причини, ДОКАТО ПРИ ТАЗИ И ТАКИВА ИМАМЕ ДЕ ФАКТО ДИРЕКТНА АТАКА СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВАТА С ВСИЧКИТЕ Й ВЛАСТИ, и то от ПУБЛИЧНО ЛИЦЕ, ОТ ЛИЦЕ С ВЛАСТ!!!

"Няма закон, който да го ограничава като цар. Така че обръщението към Симеон Сакскобурггостки с Ваше Величество е напълно адекватно и точно...." Тая е ненормална или невежа! АИма закон, кифло, и не само, че има, но той е и ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА, на всяка държава, и се нарича КОНСТИТУЦИЯ! И тази е доктор на науките и директор на най-големия исторически музей в България!!! Пази Боже сляпо да прогледа!!! И визирам не само и толкова тая, а и всички българи, които позволяват такива същества да се добират някак си до високи и важни постове и след това да ги заливат с наукоподобни простотии и очевидни лъжи и глупости!

Ето такива кухи и тъпи кифли, карат хората да плюят по нас учените. Тъпо ми е, обаче за съжаление не мога да отрека, че принципиално имат право.

а бе тази дебелана да не ни мисли за крепостни на фамилията СИМЕОНОВИ, включително и на ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

Тая с конкурс за най-тъп директор ли са я назначили? Разсъжденията и са от вида: слънцето е по-малко важно от луната, щото грее когато и без това е светло , а луната грее когато е тъмно.

симиончу ней краранясъм па българскея закан? я се иди в тйпията грабярскя!!

Очевидно тази госпожа на малкия пръст на Божо не може да стъпи. А и нагла натуй отгоре, щяла да награжда. Какво ще награждаш бе, лелче, първо трябва да обичаш България, а не да се подлагаш като царска подлога. Може би трябва да и се поиска обяснение.

Pri Gazibara, Dimitroff, vlizaha ot kol i ot vaje !

О, йе, Бонке! Къртиш мифффки с интеУекта си.

България е хубаво да има една институция, наречете я парадна, но да я има. Говоря, за Царя, така както и други държави с традиции имат. Нека сме Президентска република с 5годишен мандат, но не пречи да имаме и Цар, така както имаме Патриарх. Като две котви. Говорим, за единение, за медиация.

Как може да не знае , че след идването на власт на БКП е проведен референдум и Б-я е обявена за парламентарна република. Тзаи веднага да бъде уволнена и да отива да мие г...те на царски особи.

Знае,знае,но референдумът е невалиден т.к.тук е имало съветски войски.

Да си забелязал че българската монархия (Търновската Конституция) е приета по времето на руската "окупация"?

Бонке, вашият монарх не е и интрониран. Не ни заблуждавай!

Леле, какъв дълъг кравешки език, всичко облизва.

Язък за титлите й! Може би не е чела,че Едуард VIII e е абдикирал в навечерието на ВСВ и крал на Великобритания е станал брат му.Защото едуард е бил германска подлога и е останал брат на краля.Бай симо не е ръкоположен за цар от НС,което е задължително съгласно Конституцията и никога не е ставал цар.За да затвърди това си деяние, бай симо е станал и министър председател на република.Тази не е добре!

Друго си е да не си чувал за Конституцията поне 27 години и пак да си държавен служител :))))

"Референдумът за премахване на монархията е Незаконен." Тази мантра ми омръзна, не знам как не ви омръзна и на вас. Отворете Търновската Конституция (впрочем суспендирана от Величеството) и се съгласете че промяна на конституционния ред се извършва с ВНС (каквото ИМАШЕ) свикано от ЦАРЯ или РЕГЕНТИТЕ. Това е положението, Минке.

нямаме Цар защото за да встъпи в длъжност Престолонаследникът трябва да се закълне пред Велико Народно събрание... а Симеон по ред причини, или пропуски на Регентския съвет, не го е направил.

Неадекватна и дълбоко демократизирана, типична гербаджийска подлога.

Тая на челото й е изписано - аз съм тъпа, но за сметка на това съм готова да слугувам на всеки! Докога ще търпим такива кретени, които ни съсипват живота ?!?!

Референдумът за премахване на монархията е Незаконен.

Грозната действителност е , че България е циркова трупа на нередовни и аборигени със савецко образование и възпитание. Поне не скучаем , глупостта е навсякъде и се разпространява без препятствия като вирус освен да се смеем , ни оства само да не се поддаваме много на заразата и да се надяваме наивно и безпочвено , че времето ще постави нещата на място в необозримо бъдеще.

А не бе- за какво ни е Царство? Имаме си нови велможи, от Банкя, Самоков и т.н. И държавата роцъфтява с тях и хората богатеят . Пенсионерите ни всички заминаха по Малдивите....

Госпожа директор на НИМ е забрсвила,че Симеон се отказа от монархията и стана на два пъти министър председател на НРБ

Като "крадяхте" схемите за платките тогава, защо не "откраднахте" и схема за енергонезависимост по принципите на Тесла за свободната енергия. Събитията в Русе.

Човек и ченге да е , Кубрат, се пенсионира и един ден умира, нека останалите агенти-доносници да помнят , че не са вечни, а нашия цар е императорче- Пипин Къси

Бонка е смъртта на българската историческа наука!!!! Както всеки кадър на Библиотекарския институт и Митьо Гестапото, така и тя работи само в интерес на червените кратуни и разсипването на България. Скоро обясняваше на всеослушание как едни венециански дукати стрували по един милион евро!!!!!!! От доста години има Интернет и нумизматиката е легална в цял свят ,без България, и няма как нещо дето струва 300 евро тш до обясняваш на света че е милион. Това било цена на “културния пазар“. Май някои има добри връзки на това място....... Работи се само в посока на захранване каналите за износ на старата ДС. То и за това е зора срещу колекционерите в България. Ако в България нещата бяха законни износ нямаше да има. Хората легализирът наркотиците, ние гоним циганите по поляните...... Скоро сигурно и ще почнем да горим вещици!!!!

ни възхвалявана тогава Айнщайн, а Тесла го бяхме чували само като име.

И такова ли нещо може да има

Ами тя всичката е такава. Дори на ниво шеф на Национален исторически музей трудно се оправяме с понятията. Гледай кви са избранниците- мюсюлманите се водят либерална партия, едрия капитал -социалисти, партията на вожда- народна партия, доносниците и рублофилите- патриоти, националисти. За капак за духа се грижат агенти на бившия атеистичен режим с раса. Някакъв маскарад за аборигени без понятие за каквото и да било.

Колко ли още неща ще излязат

Боже, пълни кукуриговци останаха от историците. Един нормален няма. Ми защо да не живеем тогава със същия успех още в Първото царство? Или не съм разбрал, че цар Самуил си е подал оставката, тоест подписал си е абдикацията?

И Симеон нее цар, а САМОЗВАНЕЦ! Имали е Референдум, а комунистите са били бледи участници в него. Народът е казал "НЕ" на монархията! Да не говорим, че Симеон прие да е Министър- председател и се е заклел в Републиканската конституция(което показва, че се е отказал от претенцията да е Цар). Така че тя брущолеви глупости!!!