Директорът на ДКК: Служебният министър на икономиката оказва политически натиск

"Бях подведена при решението за увеличаване на броя на директорите", заяви Смиляна Нитова, изпълнителен директор на държавната компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министърът да вземе да те махне че да не пррчиш.

протежето на нинова, министърът имал право да назначава, ама не спазил процедурата, министърът има ли право да я смени, че като човек на нинова тя ще бойкотира работата на правителството

Тая мьрша на Нинова е за изхвьрляне...

Е то е ясно на всички какво се случва.Радев е мега злопаметен и си отмъщава и на К. Нинова и на А. Василев. Изборът му на техни заместници в служебното е абсолютно показателен. А те вършат това,което се очаква от тях - да разчистват. Още по-сериозен е мотивът на Стоянов,който беше уволнен от Нинова.И сега,бидейки само 2-3 или 4 месеца министър що да не си го върне,а ще се занимава да оправя бакиите на държавата. А ние люпим семки и гледаме зрелища....

Назначаването на такива некомпетентни и абсолютно неадекватни женици е престъпно и може да се оприличи само на сравнението, например да назначиш автомонтьор, за управител на болница!... (Нищо лично към автомонтьорите)

Все някакви дърти, ей няма отърване от тия кадри на БСП. Л тъжно им е защото никой няма да ги вземе на работа ако не е партията майка.

Това ДКК и разни други измислици, като БОРКОР и онази смешка по енергетиката ги измисли Бонко за да нагласи свои хора на софрата....знаете ли лилето де в коя банка се труди и оня младеж министър на транспортите?Смешки огромни, ще ни щавят,докато мърдаме!

Бабичките да си отиват на Пенсия ! Младите нямат работа Дъртите баби работят ! Слава на България!

Тая директорка защо така изглежда като на някоя квартална лелка, която убива времето си на пейката пред блока и са занимава основно с правене на манджи, пране и клюкарстване..?! Очевидно е че тя самата е политическо лице и както много други партийни парашутисти на високи постове, изведнъж като се смени властта почват да реват, че им се оказва политически натиск. Много бързо забравят какво правят те самите, как са назначени. Всъщност ако са толкова морални трябва да си подадат оставката в момента, в който е напуснал министъра, който ги е назначил

Mмм - коментарите тук силно вонят на канадски долари

Очевидно трябва да се гласува масово, за да не може хората на копейкин и Радев да ни пратят в мизерията отново. Дори Тройната коалиция с ДПС изглежда по- добре от тия боклуци. Иначе ни чакат 5 щд заплати.

Ех, гумена главо!... Колко си тъп и прост, направо стресиращо!....

Къде Ви е убийството в ЛОМ

Много пари се въртят там по време на война и всички искт да намажат в линчо качество. Затова е този политически вой, защото избори идват и пари за гласуване трябват. Всички стари управляващи трябва да се уволнят и да се сложат нови хора с мандат 2 години на тази длъжност.

Какво излиза, че Радев доведе на власт комунисти и агенти от ДС. Слуайно ли е, че днес Янев е отишъл в Биркел да си прави реклама и да защитава енергийната мафия.

Нещо всички парашутисти писукат, като настъпени по мазолчетата на ушичките.

Квииии, квиии, квииииии

Политически натиск е малко. Прокурата трябва да се намеси и да изкара всичките зулуми за седем месеца на идиотите, комунистите, чалгарите и джендърите.

Първо да се изкарат всичките мръсотии на герп-дпс-арите.

не намериха такива, че чак и Боко тарашиха, ама йок. Или Дамаджан и той боковист.

Тази бабичка не беше ли назначена също с политически натиск? ПП изпосмени в този бранш къде когото завари. Затова в този бранш, впрочем както и в останалите, е пълен бардак!

Та, за колко -стотин долара, сключили сделка?... :-D Абе, не е истина, каква аматьорщина ни завладя напоследък!

а вас като ви назначиха на големите постове и махнаха тези преди вас, не беше ли пак политическо, АААА? Еми сега от същото и за вас!

И тази другарка ли е от ЦК на БСП или е само кандидат за там.

Кинтекс трябва да бъдат спрени да произвеждат муниции за Украйна!

кинтекс не произвежда. произвеждат арсенал ,вмз,дунарит,аркус. кинтекс е първото търговско държавно дружество в българия - което съкратено означава кинкалерия и текстил !

Все едно слушам простак като Радой Ралин. КИНТЕКС означава Кантора за инженерно-технически експорт!!! А кинкалерия и текстил, може да си ги говорят в хоремага!

И що бе ? Производствени мощности ще стоят празни , работниците ще си стоят по домовете , семействата им ще мизеруват , и някой друг производител ще се намърда на наше място. Откъде ви копат такива майцепродавци в тази република , бе ?

Ох, к'ви дебили се изхождат тук!... Ей, ако не знаете, за какво иде реч, по-добре си трайте, та да не се излагате, като кифладжии!

Какво, какво?! Да спрат да ПРОИЗВЕЖДАТ?... КИНТЕКС ЕАД е държавна външно-търговска компания, с 55-годишна история, която е реализирала и реализира приоритетно военна продукция и НИКОГА не е била "производител" на нищо друго, освен на пари ЗА ДЪРЖАВАТА! WTF бе, дебил! То бива, бива да си прост и невеж, ама т'ва вече на нищо не прилича!

Желателно е на такива високи постове в ДКК да се назначават компетентни хора (без меринджей, а...лно зависими и партийни функционери), както и прочетени вече "вестници"..видно от снимката.

Служебен министър Стоянов е много тъпо парче.Сам си каза,че ще е гласа на бизнеса". Мафията си имаше държава, вече си има и говорител.Когато държавата се прегърне с бизнеса, се ражда олигархията-Божков, Бобоков Прокопиев, Домусчиев, Пеевски и т.н.Кой е следващия?

... Доган, Пеевски, Борисов, Горанов?

Майка ти?

Пеевски съм го посочила.Борисов и Горанов са държавни чиновници(държавата),които срещу пълен"сапорт" държавата пълнят чекмеджета и стоят къщи. При Доган всичко е ясно"обръч от фирми".

Предполагам имаш предвид " тъпо копеле"! А иначе въпросния министър е изключително неадекватен като мениджър на ВМЗ...

След като тази женица сравнява, някакви абсурдни периоди от по няколко месеца по отношение на работата на българския ВПК (военно-промишлен комплекс), намесвайки в цялата бъркотия и политическото присъствие на разни елементи, при положение, че оръжейният бизнес не е търговия с домати и краставици, а процес, в който от иницииране до сключване на дадена сделка минават месеци, а по някога и година, да не говорим за изпълнението, особено на по-големи договори, което достига поне от една до три години, изобщо става ясно, че не калинки, а трагични дебили се назначават на тези длъжности. Какво да говорим оттам нататък... Просто трагедия!

... видимо е далеч над пенсионна възраст.

Някой знае ли какъв е този руски сайт с превод на български - ПОГЛЕД ИНФО. Излиза ми във фейсбук без да съм дал съгласие. Много агресивен и пълен с фалшиви новини. Как става това? Това ако е в Русия, до сега собствениците на сайта да са изплували с корема нагоре в някоя река....Но тук е разграден двор...

а на мен, 'що не ми излиза бе, бунак?!

На дегенерати като теб сайта не излиза

Сайта не е руски, а БЪЛГАРСКИ. Собственик е Румен Петков.

Значи фейсбук ти го пробутва, а ти обвиняваш Русия?

Е как ... всичко е ясно ... Нинова има нужда от пари за кампанията ... там ги търсете тези няколко стотин долара ...

Следя новините,смятам се за средно интелигентна,но от толкова противоречива информация вече се обърках кой-кой е,за фактологията като стотици долари-да не говорим.Нарочно ли го правят?Искам да съм информирана,ама то трудна работа.Основната вина е на журналистите според мен,те трябва да представят верен и достъпен за разбиране материал.

Калинките започнаха да изпадат от държавната ясла. Но нещо се нервят, да ходят при барба Ганьос да му плачат на рамото.

кви калинки,бе?! какъв барба?! само ти не си разбрал, троле, че повече от година те клатят, както турчин не те е клатил, торните бръмбари на корнела, простокиро-кокоро, прокопи и прочее "почтени" разбойници от планетарен мащаб.

Калинка на 66 години !

аман от тази тъпа реплика... като че ли има българско правителство, което да не си назначава собствени калинки...

Тази лелка не е ли отдавна за пенсия?

Е сега некадърника Радев ще довърши бизнеса.

Разкарай се, марвояд такъв.

Тази трябва да се уволни незабавно! Калинките вън! Аман от слугинаж!

Да оказва, да ви разнищят всичките

Директорът на ДКК обяви, че предишния ден "Кинтекс" е сключило голям договор с международно значение за стотици долари, с което се гарантира работата на дружеството поне в следващите пет години напред. DIR, всичко това майе е дър-дър-дърдорене

"Директорът на ДКК обяви, че предишния ден "Кинтекс" е сключило голям договор с международно значение за стотици долари, с което се гарантира работата на дружеството поне в следващите пет години напред." Че това стотици долари са джобни пари. Тия журналя така и не разбраха разликата между хиляди, милиони и милиарди.

Има се предвид че тези стотици ще влязат в дружеството, а милионите ще се разпределят между "правилните" (наши) хора

юруш на маслинитеее! да махнееееем бацееее! пък после ще го мислиииим! това не прилича вече на държава, а на пробито корито и от пробойните текат милиони към офшорките на "почтените" борци срещу корупцита...за още по-гояма корупция! "политически натиск", моля ви се....торните бръмбари на "промяната" квичат. "Започна процес по източване на държавното дружество "Кинтекс", пише бившият му изпълнителен директор Александър Михайлов. Той разполага с информация и документи за 2 скандални превода към мнима офшорна компания от Дубай, които вече възлизат на общо 804 110 лева. Назначеното от Корнелия Нинова ръководство на "Кинтекс" започна плащания по договора с мнимата офшорна компания, който аз като директор прекратих, написа в писмо до медиите бившият директор на "Кинтекс" Александър Михайлов и припомни, че той е алармирал за това при своето освобождаване.... Преди 3 месеца все още като изпълнителен директор на "Кинтекс" изпратих доклад до тогавашния министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, в който заявих, че се оказва натиск на държавното дружество да плаща огромни суми на фиктивен посредник - офшорна компания, която не е предоставила никакви услуги в замяна. Ясно заявих, че докато съм на този пост, аз няма да допусна това. 3 дни по-късно бях освободен" п.п. на 2 октомври идете за гъби. или гласувайте за дбспп. за да махнем баце....а, пардон, вече го махнахме и нещата са повече от прекрасни. както казах-юруш на маслините! маслините за са за точно определени хора, де...

Е как в държавно дружество ще ги мъчат да работят и следобед ?!

Шило

То, пак хубаво, че са намерили някого. Ама май, този "някой" го е мързяло и да си тръгне.

Ха ха ха - "Присъствието на Димитров създаде напрежение и пресконференцията бе прекратена, а всички бяха поканени да освободят залата поради нужда от нейното използване." Един човек е казал верните неща и калинките изпаднали в потрес - те се били подготвили само за определени въпроси от медиите

Страхувате се от документи? Не изглежда добре това. Не дестабилизация, затвор за вас.

Миналата година нямаше война в Украйна, така че не виждам тази дама защо ни прави на луди, сравнявайки данните от тази и миналата година?

ВМЗ само при война ли работи? В останалото време чорапи ли плетат?

Преди година Нинова ги разкарала и тогава всичко е било ОК, но сега когато назначават един нов директор без тяхно знание и "позволение" това вече е повод за пресконференция и силно да го тръбим по "независимите" медии. Ай сик тир от простотии, всички захапали кокала и не пускат, кой знае колко комисионни са прибрали от тези договори за оръжие които "не" изнасяме за Украйна, нищо чудно че предприятието е на печалба.

Радев радев радев гола вода

"голям договор с международно значение за стотици долари" - предишните договори сигурно са били за десетки долари

Пищят, та чак на умряло вият.. Чегрък-чегрък, да видят, че никой не е застрахован... Кеф ми е.. само дето толкова поразии ще трябва да плащаме, на умно-красивите...

Госпожата е несменяем водач на БСП листата в Хасково. Това са борби в БКП, партизани, деца, внуци и братовчеди. Рак има България, последен стадий на Партанома комунистико.