Директор на училище: В патова ситуация сме с тестовете за големите ученици

Почти е невъзможно да се събере паралелка от 50% деца със зелен сертификат, казва Асен Александров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат положителен тест, щото тия тестове ловят чак като вдигнеш температура и след 5я ден!

Докато родителите не излезат на улицата работата няма да се оправи. Напълно излишни тестове, които не хващат нищо и тормозени ученици за да ги накарат да се ваксинират.

Частните училища отвориха, държавните не. Богатите ще стават по-умни и по-богати, другите за тор. Това разбрах днес. Винаги е било така, но малко по-лицемерно, не с министерска заповед. Директорите не знаят как да организират процеса, дори при желание на родителите да дарят тестове за всички деца, повтарям за всички.

Този за пъдар не става. Директор на училище разправя как не им се учело на децата ,отбивали номера и нямали мотивация... Ти какво правиш там нещастник. Това нагло същество заслужава да бъде пребито с камъни.

"Не им се учи, нямат мотивация, просто за много ученици това е отбиване на номера" Децата явно се развиват прекрасно и научават каквото трябва - как да прецакат системата, когато тя е малоумна. Повод за гордост. Без ирония.

Това е национален спорт, копират възрастните. 12 клас, които завършиха май месец не са виждали друг освен ББ като "държавник" и управление. Това им е мирогледа.

С тези морално волеви качества изградени за присъствено обучение в специфичните условия на страната-толкоз. Пак доста издържаха. Сега настъпва кризата на тези умения и е момента за търсене на нови начини на работа, като трайни модели, които да се интегрират резултатно при дадените обстоятелства. Досега го караха на опълчение, колкото да мине кризата. А трябва да се застане срещи нея и да се търси решение, нещо което последните 30 години не сме правили, като общество. Тоя път нема лабаво или вземаш правилното решение, или си залагаш живота, може и да ти се размине, ама го залагаш. А скрий се, ако можеш де! Не е, като да не идеш да гласуваш. А Гербавите си заминаха, щото по време на криза няма какво да се краде, предпазна мярка, игоряха като бушон.

Защо трябва да се тестват всички ученици до един? Да се изработи алгоритъм по който да се прави. Да се тестват тези с видими симптоми, нали има термометри на входа на повечето училища, и представителна извадка на случаен принцип. Да се получат данни по възрастови групи, може би големите са по-недисциплинирани и с по-голям капацитет да разнасят вируси. Температурни камери могат да се закупят...Да се изравни процента на ваксинирани ученици с този на учителите.

Биха могли да разредят тестовете на малките, а децата със симптоми изобщо не трябва да се тестват в училище. Кошмарно е да наблюдаваме как всички проблеми на компрометираното ни начално и основно образование се свежда до тестовете. За тинейджърите, също е фатално липсата на присъствени занимания. --------------------------------------- Ще дойде ли време да говорим за образованието по същество, да освободим децата от игото на тежките раници и учебна претовареност нестимулираща интерес? Кога образованието отново ще бъде кауза, а не бизнес?

Още ли не сте разбрали , че от 6 месеца ви управляват мо.ше.ни.ци и нека.дър.ници ? Какво още трябва да се случи ?

От 1989 насам е същото. В последните 2000 години сигурно пак е било така, но е имало един вожд начело...лош късмет ако не е бил качествен

Детските тестове ще ловят ли Омикрон? КО НЕ!

На мунчо експертите поръчали ваксини за милиони от някакво ЕТ без никаква съпоставима дейност. Били много изненадани когато сроказа доставка минал а като се опитали да се свържат с фирмата никой не вдигал. Иначе фирмата предложила много добра цена! Най добрата!

Един елементарен пример защо зелените чорапи нямат връзка с реалността ... само за клишета и лицеви опори стават.

Излезте от пата - махнете тестовете!

Вземете пример от Испанската гимназия и престанете да хленчите.

"До момента няма нито едно дете, което да е дало положителен резултат при тестването в 51 СУ училище." Това е нелоша представителна извадка. Защо не върнем всички деца в клас, без излишно бавене и тестове? Докога ще сме подвласни на най-кресливата част от обществото? Извинявам се, грешка. В БГ няма общество, само групички по интереси.

За сметка на учителките при тестовете за бременност.

абсолютни глупости вместо за здраве и летни лагери милиони в джобовете на просизводители на тестова

Този е Герберопитекус, но и днешните месии слушкат господарите. Няма ли някой да каже, Спрете, не сме идиоти, да не тормозите децата, да си ходят на училище както винаги, без ваксина,без тест, без маска. Бабите, да се ваксинира която иска и ще е защитена...

Ситуацията не е както винаги, обаче. Децата нетормозени погребват бабите и дядвоците си, докато родителите им лелеят за времето "както винаги", съвсем егоистично са се запънали като магаре на мост. Оооо, забравих, в частните училища не си знят интереса и са си напускали децата присъствено, нали?! Опомнете се. В момента увреждате децата си повече отколкото вярвате, че ваксина или тест биха ги увредили.

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Трябва ПЪРВИ в света да накараме Всякакви футболисти- маймуни да носят торба на главата и ръкавиции, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ... Маймуните- футболисти нека се гърчат с торба на главата или да се МАХАТ от България !!

Скоро всички ученици ще имат сертификати.. всякакви цветове. После обаче тежко и горко на вас, възрастните учители, няма да имате никакъв контрол и сигурност. Каквото сами си направите

Тези зелени сертификати са пълна глупост. Само тестване.