Dir.bg празнува своя 20-и рожден ден с конференция

Конференцията е под патронажа на президента Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Dir.bg празнува своя 20-и рожден ден с конференция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, честито!

Всички мрънкала по-горе явно са дърти, мързеливи и назадничави. Мозъците ви отказват да приемат нещо ново, свежо и съвременно. Застаряваща и затъпяваща нация. Браво на новия DIR !!!! Чудесни сте, както винаги!

Сърдечни поздрави за хубавата годишнина. Желая ви още по-големи журналистически успехи в отразяване на действителността. Но, имам чувството, че свободата на словото и печата все още не е с пълна сила в действие при вас. Непубликуваният мой вчера коментар, който не съдържаше нито неистини, нито обиди, а само констатации, видими с просто око и от, не чак до там интелигентни хора, като моя милост, ме тревожи сериозно. Затова и моите пожелания - направете сериозен опит да бъдете винаги и от всичко независими. Весел и красив празник.

Luna0102

Много празнувате, то и този дето ви е правил сайта, го е правил след голям запой.

Аз лично няма да ви честитя рождения ден.Вие се отнасяте безкрайно неуважително и грубо с нас,лоялните ви почитатели като налагате малоумна цензура.Мисля,че има сред вас някой психически болен човек,който изпитва удоволствие да унижава хората.Той/тя дори си позволява да се включва като "нерегистриран" и да обижда и пъди читатели. За мен вие сте пътници.Влизам тук само,за да проверя дали пък не се отказали от цензурата си и о,чудо,да сте върнали старата версия.Не би.И отлива на читателски поток вече е факт.От мен имате едно прочувствено R.I.P.

Новият Ви интерфейс не е юзер френдли.

Празнуват? Пир по време на чума :) Ама нейсе, цензура да става!

Дир, това ново лого силно наподобява логото на Дойчебанк. Да не ви съдят за авторски права?

Как "наподобява"? Само рамката липсва... .:)

Някой от администраторите чете ли въобще коментарите на потребителите? Какво празнувате въобще? Вместо да се концентрирате върху калпавата граматика и да се снабдите със съвестни редактори и коректори, се лишихте от най-сериозното си предимство – прегледната "домашна" страница. Огромни неинформативни снимки, бедни, полускрити рубрики, бъркотия, сладникаво раздуто повествование и най-накрая: грозен нечетивен шрифт. Нищо чудно

че имате огромен отлив на читатели. Жалко за един от малкото кадърно направени новенарски сайтове!

Ще има ли твърд алкохол и стриптизьорки?

Вече не ставате. Утвърдихте се като подлоги на прехода и манипулатори на безобразията в БГ. Хората ви пишат за сайта. Вие не та не.

Дизайна се преживява. Цензурата - НЕ!

Точно.То това тяхното дори не може да се нарече цензура.За мен е гавра с читателите.

да не забравите и да празнувате 111 място - все пак 20 г. целенасочено работите за този резултат! много сте смешни с неадекватността си! конференции....

Сигурно това е едно от последните ми посещения. Не се помня от колко години всеки ден влизам по няколко пъти в дира. Преди като влизах в сайта, за секунди се ориентирах за всичко, което става у нас и по света. Сега само ми изскачат някакви огромни реклами и прозорци, които даже не искам да виждам. Камо ли да се ориентирам бързо - а един портал трябва да прави именно това. Вероятно на някой хора им харесва новия вид, но на мен лично - не. Ще търся по-подходящ сайт за бърз преглед на ситуацията. А тези огромни шрифтове направо ме вбесяват. Все едно съм си пуснал някаква лупа. Вярно че при стария бе хептен дребничко, но сега пък е прекалено.

Аз лично вече чета друг сайт. Първо - новият дизайн е отвратителен и объркан, и второ, половината новини не ми ги зарежда въобще...

Защо пишеш тогава тук?

Много ми е болно, че Ви напускам. Гоните ме от сайта Ви!

Dir, това е последният ми коментар под ваша статия. Вероятно и едно от последните ми посещения също. Скоро ще си останете сами да си гледате новия дизайн.

Новият ви сайт не струва!

От известно време дир-а е с някакъв нов облик. Това основна промяна ли е или нещо временно. Защото има стотици новинарски сайтове и портали, но някак си бях свикнал с него. Сега ми е много "гутаво" и не ми харесва този облик.

Не виждате ли ,че нито един потребител не харесва новата ви отвратителна версия!!!

Ако някои изобщо си прави труда от админите да прочете малко коментари и да им обърнат внимание бих препоръчал една анкета! "Коя от версиите на сайта ви харесва - стария облик или новия дизайн? Все пак хората които Ви посещават са най - важните за Вас или .....?

Не ги слушайте тия бавняри. Чудесен е дизайна.

мислех, че е станала някаква грешка с мащаба при стартиране на новия дизайн, но виждам, че все още първата снимка ми заема почти цялта страница...

Празнувайте, за последно като гледам на какво направихте добрият си сайт, аз вече ползвам алтернативи просто с такъв дизайн нищо добро не ви чака.

Помня го Дир-а. Ама 1-вия Дир поне бе полезен за нещо. Сега е шит.

Последно - рожден ден или помен?

Дира, не стартирал с новини!

Празнуват, че скапаха сайта............... нито е информативен, нито е бърз, но такива трябва да са медиите на статуквото - да бълват бул шит !!

Този, който е измислил новия ви дизайн и навигация на сайта, сериозно трябва да се замисли изобщо дали да влиза въобще в интернет, камо ли да прави други такива "дизайни"!!! Следите ли си посещенията, не забелязвате ли, че вече никой не иска да коментира...???

ДИР-а, вие не уважавате ли мненията на потребителите ви, погледнети ги ,губите читатели

Честит Рожден Ден скъпи дираджии! Честита ви 20 годишнина! Желая ви много здраве, радост и удовлетвореност от полаганите професионални усилия!

Похвалете се с нов дизай и отлив на потребители...след резила с новия дизайвсяка статия има двуцифрен брой коментари.... Нямам думи просто....не смятам ви чета повече а и безумната реклама,закриваща 2/3 от страницата ви е отврат

Най-информиращият сайт сте! Сутрин ставам, чета какво сте писали и знам, че истината е точно обратното! Ако искам да науча някой чужденец на български език ще му покажа вашите новини и ще му кажа, че точно това е пълно нарушение на всички граматически норми в езика ни! Сериозно: За нищо не ставате! Неграмотни и ниско информирани са ви журналистите! Намерете си друга работа, тази не е за вас!

Новия дизайн не е много хубав. Стария ми харесваше повече.